Toggle navigation

#jonkerstreet89,639 POSTS

Post Content
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum
.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa 🎉🎊 Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik 😆 Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu 🤗 Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1"
.
“Gomawo Chingu”
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #makeupmelaka #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum