Toggle navigation

#johorbahru1,043,178 POSTS

Post Content
Pernah tak terjadi, bila berkunjung rumah sanak saudara pasti ada makcik2 n sedara mara yg mulut lepas mulut laser tanya soalan cepumas tanpa fikir hati perasaan kita. Kan? . .
📛Dah ada isi ke? ♨️Bila nak ada baby? ‼️Dah berapa tahun kahwin ni tak teringin ke nak ada zuriat sendiri?
.
Soalan2 cepumas ni sering menghantui bagi kita yg masih ikhtiar hamil. Apapun mom-to-be, PLEASE STAY POSITIF dan teruskan berikhtiar serta percaya REZEKI ZURIAT DARI ALLAH pasti akan tiba juga dengan izinNYA. Sis dan family GAIA sentiasa mendoakan utk customer2 kami yg berikhtiar hamil dengan #GAIASignature akan dimakbulkan impian mereka. Ameen Ya Rabb.
. •••••••••••••••••••••••••••• .
Alhamdulillah,
kami berjaya membantu beribu pasangan yang sukar hamil kepada mudah HAMIL dan juga ingin bunting pelamin.
.
InsyaAllah, kami sentiasa bersedia membantu wanita yang ingin meningkatkan KESUBURAN supaya cepat hamil secara semulajadi dengan mengamalkan #GAIASIGNATURE.
Segala impian anda bakal jadi kenyataan dengan izinNYA.
.
Ini kerana, di dalam produk kami tersedia ramuan hebat gabungan herba-herba terbaik, pemakanan sunnah dan juga bahan semulajadi gred premium yang sangat bagus untuk dalaman dan luaran kaum wanita. Apatah lagi kepada yg sedang ikhtiar hamil, produk ini bantu merawat masalah dalaman supaya pulih dan sihat serta mudah hamil.
.
1001 kebaikan yang patut anda rasai sendiri dan kami akan sentiasa hadamkan anda semua dengan testimoni-testimoni para pengguna yg lain sebagai bukti keberkesanan produk ini. Hebat kan?
.
Jangan tunggu dan lihat.
Ikhtiar anda yg kami inginkan! .
Info & Order 👇 .
www.wasap.my/+60127035375/GaiaInfo .
.
WhatsApp Eva +60127035375
#MasterStokisJOHOR
#EvaHouseOfBeauty
COD Area #JohorBahru #Singapore #PostageMalaysia #PostageSetiapHari #StokisWanted #AgentWanted #DropshipWanted .
.
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#IkhtiarHamilGAIA
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#YourtrustedenergyBooster
#VWashByGaia
#SayNoToKeputihanGAIA
#GaiaJB #GaiaSG #NoorazaliffahEva
Pernah tak terjadi, bila berkunjung rumah sanak saudara pasti ada makcik2 n sedara mara yg mulut lepas mulut laser tanya soalan cepumas tanpa fikir hati perasaan kita. Kan? . .
📛Dah ada isi ke? ♨️Bila nak ada baby? ‼️Dah berapa tahun kahwin ni tak teringin ke nak ada zuriat sendiri?
.
Soalan2 cepumas ni sering menghantui bagi kita yg masih ikhtiar hamil. Apapun mom-to-be, PLEASE STAY POSITIF dan teruskan berikhtiar serta percaya REZEKI ZURIAT DARI ALLAH pasti akan tiba juga dengan izinNYA. Sis dan family GAIA sentiasa mendoakan utk customer2 kami yg berikhtiar hamil dengan #GAIASignature akan dimakbulkan impian mereka. Ameen Ya Rabb.
. •••••••••••••••••••••••••••• .
Alhamdulillah,
kami berjaya membantu beribu pasangan yang sukar hamil kepada mudah HAMIL dan juga ingin bunting pelamin.
.
InsyaAllah, kami sentiasa bersedia membantu wanita yang ingin meningkatkan KESUBURAN supaya cepat hamil secara semulajadi dengan mengamalkan #GAIASIGNATURE.
Segala impian anda bakal jadi kenyataan dengan izinNYA.
.
Ini kerana, di dalam produk kami tersedia ramuan hebat gabungan herba-herba terbaik, pemakanan sunnah dan juga bahan semulajadi gred premium yang sangat bagus untuk dalaman dan luaran kaum wanita. Apatah lagi kepada yg sedang ikhtiar hamil, produk ini bantu merawat masalah dalaman supaya pulih dan sihat serta mudah hamil.
.
1001 kebaikan yang patut anda rasai sendiri dan kami akan sentiasa hadamkan anda semua dengan testimoni-testimoni para pengguna yg lain sebagai bukti keberkesanan produk ini. Hebat kan?
.
Jangan tunggu dan lihat.
Ikhtiar anda yg kami inginkan! .
Info & Order 👇 .
www.wasap.my/+60127035375/GaiaInfo .
.
WhatsApp Eva +60127035375
#MasterStokisJOHOR
#EvaHouseOfBeauty
COD Area #JohorBahru #Singapore #PostageMalaysia #PostageSetiapHari #StokisWanted #AgentWanted #DropshipWanted .
.
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#IkhtiarHamilGAIA
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#YourtrustedenergyBooster
#VWashByGaia
#SayNoToKeputihanGAIA
#GaiaJB #GaiaSG #NoorazaliffahEva
Have a blast happiest birthday my dearest son, Michael Leonard.. 😗😗😗 You are turning 3 now.. 😍😍😍 may God always lead your way through the years ahead.. 21.10.2017

#happybirthday #happybday #KL #johorbahru #bdayboy #noodles #jbcc #happiness #preciousmoment #funtime #familytime #onholiday
Cerita Hari Ini..
.
Personalised Advanced Make Up. 💄P A M U💄.
.
Khas utk LOS achiever 💃🏻.
.
Sape nk belaja Make up 🙋🏻. JoM booking date ngn Miss areNis😘.
.
Luv Mary kay 💘
.
Your Friendly Beauty Consultant💋
miss arenis 📱0182172127
.
#freeskincareclass #marykay #mkmen #makeupset #johorbahru #mutiararini #rinihills #skudai #mesmerizebee #magicalbee #beautyconsultan #marykaymalaysia #ilovemarykay
.
.
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. Ikut keselesaan uols okey..
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
🔥HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 OKTOBER 2017🔥
.
Harga : RM95
Free postage
.
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
👚Latifa printed blouse
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Chiffon bubble

Measurement :
Bahu 16”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
#sayajual #sayajualblouse #3helaiRm100 #shoppingonline #bisnes #online #blousecantik #blousemurah #johorbahru
PENAKUT !!!
.
.
Ya, itu yang mereka katakan
Kepada siapa ?
KITA, yang masih mencari hala tuju terbaik NAMUN berasa TAKUT untuk mengambil PELUANG
.
.
Hidup cuma sekali, berbaktilah
Jika bukan pada dunia
Jika bukan pada orang lain
Sekurang2 nya, pada diri sendiri
.
.
Bak kata pepatah " Sudah mengantuk disorongkan bantal pula " Yaaa benar. Itulah KAMU ! Yes kau ! Yang sedang membaca ini. Setidak2 nya kau mahu untuk membaca. Tahniah ! Kau selangkah untuk terJATUH dalam lombong rezeki kerana.... #businessacademy360
#businessacademy360
#businessacademy360 menyediakan platform terbaik untuk anda GAPAI segala kehendak, cita2 dan IMPIAN
.
.
Kami membantu mereka yang SERIUS untuk KOMIT dan UBAH nasib kehidupan yang malang sebelumnya. Pelbagai kejayaan tercipta dan menjadi inspirasi buat yg lain. Mereka sudah, saya sudah. Anda ? Bila lagi ?
.
.
OFFER OFFER OFFER !!! Hanya untuk 3 yang terawal sahaja. Sorang dah book, stay tuned... 😎. Mudah aja, follow apa yg diajar. Lambat, tinggal 🍃🍃🍃
.
.
📲012-9504808 (whatsapp)
.
#businessacademy360
#facultyofmillionaire
#GradedBusinessEliteClub
#Kuantan
#JohorBahru
#Pahang
#Perlis
#Perak
#Kedah
#Kelantan
#Terengganu
#Melaka
#NegeriSembilan
#Sabah
#Sarawak
#Singapore
#Wilayah
#Putrajaya
#Selangor
#Damansara
#Indonesia
👚Latifa printed blouse
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Chiffon bubble

Measurement :
Bahu 16”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
#sayajual #sayajualblouse #3helaiRm100 #shoppingonline #bisnes #online #blousecantik #blousemurah #johorbahru
👚Latifa printed blouse
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Chiffon bubble

Measurement :
Bahu 16”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
#sayajual #sayajualblouse #3helaiRm100 #shoppingonline #bisnes #online #blousecantik #blousemurah #johorbahru
pbyso 9m ago
Pori-pori mengecil & luka-luka kecil sembuh.
.
Sangat lembut pada kulit muka kita. Tak bersifat menghakis & tak menipiskan kulit muka kita. 100% selamat.
.
Wajib ada dekat setiap rumah tau. 💋
.
1 botol boleh guna hingga 3 bulan+.
.
Harga pasaran : RM58.
Isi kandungan : 100ml.
Harga Deevapali & Loyal Customer Sale : RM38.
.
Setiap pembelian ESA Lavandula Mist Toner, akan menerima 1 piece mini dry herbs.
.
Anda juga akan terima 1 piece mini product sample. Nanti boleh pilih nak mini produk apa.🤗
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di 👇
.
🔴 +6011-1121 9300 atau klik di 👇
.
🔴 http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
🔴 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
🔴 Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia #shopeemy
.
.
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. Ikut keselesaan uols okey..
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
🔥HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 OKTOBER 2017🔥
.
Harga : RM95
Free postage
.
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
.
.
.
Syndrome mak2.. kalau nak selpie je mesti ada yang photobomb. 😂
.
.
.
.
Rasa macam baru je melepasi zaman remaja.. nak masuk senja rupanya. Hehe. .
.
.
.
Saya perasan kan bila umur dah masuk 3 series ni lebih ramai orang yang akan concern tentang kulit muka mereka. Padahal masa umur belasan dan awal 20an tak pernah kisah pon nak pakai sunblock ke moisturizer ke. Yg penting takde jerawat dah cukup cantik. Saya lah tu. .
.
.
.
Betul, mmg saya pon mcm tu. Bila muka tu takde jerawat naik pon dah rasa cantik sgt. Tak kiralah eyebag sebeban ke, parut mcm periuk api kat muka ke yg penting acne free. Sebab apa? .
.
.
.
Sebab bila ada jerawat perasaan tu mcm org bukan cakap pandang mata kita. Tapi pandang seketoi2 jerawat kita. Lagi2 kalau yang tgh masak tu. Haha. .
.
.
.
Sekarang ni dah senja nak pk pasal jeragat pulak. Tak lama lagi nak pikir pasa kedut pulak. It will never end ok! .
.
.
.
Haa nak ingatkan jee. Kalau pakai sunblock tu pastikan sapu sampai tepi muka yg ditutup tudung tu jugak. Sbb kalau tak nanti awak2 perasan jeragat naik pulak kat situ. .
.
.
.
Lepas tu kita sendiri heran. Pasaipa naik jugak jeragat kat tepi muka niii eh..padahal tak kene matahari pon sbb dah tutup dengan tudung. .
.
.
Haa jangan kita ingat selama ni tudung kita kebal tau boleh halang cahaya matahari tu daripada tembus sampai kulit. Takkk ok. .
.
.
Unless la kita pakai tudung aluminium. Terpantul la semua cahaya tu. Haha. Hijabster sangat kalau tudung aluminium. 😋😋
.
.
.
.
Oh btw... Heliocare gel oil free dah restock tau. Piyem je klu nak ok. Good night! 😘
.
.
.

Hashtags found on this page