Toggle navigation

#jerawat3,060,872 POSTS

Post Content
User Image shopwithus_my Posted: Dec 16, 2017 4:49 PM (UTC)

0 0 Normal
The best set from Mackinz Beauty 😍

Nak tau rahsia kulit bebas masalah dan nampak flawless ?

Step 1 :
Cuci muka dengan Mackinz Soap setiap hari 2-3 kali sehari.

Step 2 :
Sapu Mackinz Serum ke seluruh muka setiap hari 2 kali sehari.

Step 3 :
Sembur Baby Pearl Spray setiap kali lepas makeup ataupun tanpa makeup. Fuhhhh terus flawless uolssss 😘😘😘
.
Step 4 :
Manjakan muka dengan Sleeping Avomask. Memang masker muka terbaik untuk rehatkan wajah dan bagi effect cooling yg sangat2 best. Boleh lembapkan kulit dan buang sel kulit mati selain bertindak sebagai anti penuaan jugak. Wow ke woww ?
.
BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BabyPearlSpray
#BabyPearlSprayMurah
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceSpray
#SleepingAvomask
#MakeUpSpray
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#SerbukMutiara
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#MakeUpFinishing
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#RoseWater
#VitaminC
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#TestimoniBabyPearlSpray
#TestimoniMackinzBeautySerum
User Image maryk_beautykl Posted: Dec 16, 2017 4:49 PM (UTC)

0 0 Normal
*Kegunaan Timewise Replenishing SerumC*
.
✔️ Serum yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang memperkuat kolagen baru, mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai.
.
✔️ Serum ini mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membekalkan keanjalan atau “spring” kulit.
.
Pm/Ws sis segera 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykayskincare #makeup #serum #jeragat #jerawat #blackhead #whitehead #mineralpowder #fattzura #trustedseller #marykaymurah #marykaypromo #marykaydiscount #awetmuda
User Image snh.natural Posted: Dec 16, 2017 4:48 PM (UTC)

0 0 Normal
Untuk "korang" yang ternanti bila lah TEMYRACLE nak buat SALES GILA! =============================
.
Jarang kot temyracle buat SALES kan😎.
.
❤️Dengan setiap pembelian barang loose temyracle korang akan dapat DISKAUN RM2!😱😱😱.
.
Wey giler tak murah. Kalau lipscrub korang dapat rm7, rice milk soap korang dapat rm16, whitening body scrub jadi rm18, face scrub jadi rm27, coffee scrub jadi rm27 & detox mask jadi rm40! 😋😋.
.
❤️Kalau korang beli FULL SET TEMYRACLE, dapat FREE LIMITED EDITION SUPER FLUFFY MICROFIBRE TOWEL TEMYRACLE bernilai RM20 yang korang boleh remove makeup! Tak payah guna cotton pad dah 😎.
.
❤️Lagi best kalau korg beli kat SHOPEE korang dapat FREE POSTAGE 🤗!.
.
JIMAT BERGANDA!!!
.
Dah jom whatsapp 019-7863823 atau tekan link di profile untuk FREE POSTAGE & FREE CONSULTATION 😎😎.
.
.
#temyraclekluang
#temyraclemasai
#temyracleplentong
#temyraclepasirgudang
#temyraclepermas
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#coffeescrub
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubmurah
#hilangkanjerawat
#hilangkanparutjerawat
#parut
#kulitberminyak
#detoxmasktemyracle
#detoxmaskterbaik
#kulitrosak
#salahpakaiproduk
User Image ninaskincare.shop Posted: Dec 16, 2017 4:48 PM (UTC)

2
0 Clarendon
The best set from Mackinz Beauty 😍

Nak tau rahsia kulit bebas masalah dan nampak flawless ?

Step 1 :
Cuci muka dengan Mackinz Soap setiap hari 2-3 kali sehari.

Step 2 :
Sapu Mackinz Serum ke seluruh muka setiap hari 2 kali sehari.

Step 3 :
Sembur Baby Pearl Spray setiap kali lepas makeup ataupun tanpa makeup. Fuhhhh terus flawless uolssss 😘😘😘
.
Step 4 :
Manjakan muka dengan Sleeping Avomask. Memang masker muka terbaik untuk rehatkan wajah dan bagi effect cooling yg sangat2 best. Boleh lembapkan kulit dan buang sel kulit mati selain bertindak sebagai anti penuaan jugak. Wow ke woww ?
.
BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BabyPearlSpray
#BabyPearlSprayMurah
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceSpray
#SleepingAvomask
#MakeUpSpray
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#SerbukMutiara
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#MakeUpFinishing
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#RoseWater
#VitaminC
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#TestimoniBabyPearlSpray
#TestimoniMackinzBeautySerum
User Image comel_sokmo01 Posted: Dec 16, 2017 4:47 PM (UTC)

0 0 Normal
JOM KENALI MASALAH KULIT ANDA 😍

Ramai yang confuse tak tahu nak ambil skincare yang mana betul tak ? Okay hari ni Kak Ella nak terangkan jenis jenis masalah kulit wajah dan skincare yang mana paling sesuai untuk korang 🤗

Mayla Skincare sangat efektif untuk mengatasi masalah kulit berminyak ni tau ! Bukan tu je , disamping nak minyak hilang , kulit pun semakin putih & kurang jerawat ! 😘 Jadi bagi sesiapa yang ada masalah seperti di gambar ni , sangat disyorkan untuk pakai Mayla Skincare ataupun Mayla Advance 😊

#TheJunniPinkishiWhite #TheJunniMAYLA#jerawat #cantik #beautiful #menawan #berkesan #beauty #jelita #awetmuda #menarikhati #menghilangkanjerawat #selamat #senang #rajin #tiadabahankimia #cepatsebelumkehabisanstock #sayajual #sayajualonline
User Image ninaskincare.shop Posted: Dec 16, 2017 4:47 PM (UTC)

0 0 Normal
Masih tercari cari based makeup yg sesuai ?
Pakai itu kulit minyak ?
Pakai ini kulit kering ?
Dah cuba bermacam2 based makeup tapi masih tak puas hati ?

Haa meh sini iols nak suggestkan Mackinz Beauty Serum. Sangat2 sesuai dijadikan based makeup.
Mackinz Beauty Serum juga melembabkan kulit wajah dan boleh blend dengan foundation. Kulit akan lebih soft & makeup lebih smooth dan jugak tidak crack.

Makeup tahan lebih lama dan lebih flawless 😍
Tak caya 😲😲 Meh sini iols belanja gambar mua mua meletops yg dah gunakan Mackinz Beauty Serum as based makeup.

MACKINZ BEAUTY SERUM
Fresh | Young | FlawlessSkin

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#WhiteningSerum
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#PrimerOil
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySoap
#InstaBeauty
#SleepingAvomask
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#SkinRenewal
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#VitaminC
#VitaminE
#BabyPearlSpray
#TestimoniMackinzBeautySerum
User Image snh.natural Posted: Dec 16, 2017 4:47 PM (UTC)

2
0 Normal
Untuk "korang" yang ternanti bila lah TEMYRACLE nak buat SALES GILA! =============================
.
Jarang kot temyracle buat SALES kan😎. Dahla MURAH, BERKESAN, SALES GILA pulak tu!
. ❤️Dengan setiap pembelian barang loose temyracle korang akan dapat DISKAUN RM2!😱😱😱.
.
Wey giler tak murah. Kalau lipscrub korang dapat rm7, rice milk soap korang dapat rm16, whitening body scrub jadi rm18, face scrub jadi rm27, coffee scrub jadi rm27 & detox mask jadi rm40! 😋😋.
.
❤️Kalau korang beli FULL SET TEMYRACLE, dapat FREE LIMITED EDITION SUPER FLUFFY MICROFIBRE TOWEL TEMYRACLE bernilai RM20 yang korang boleh remove makeup! Tak payah guna cotton pad dah 😎.
.
❤️Lagi best kalau korg beli kat SHOPEE korang dapat FREE POSTAGE 🤗!.
.
JIMAT BERGANDA!!!
.
Dah jom whatsapp 019-7863823 atau tekan link di profile untuk FREE POSTAGE & FREE CONSULTATION 😎😎.
.
.
#temyraclekluang
#temyraclemasai
#temyracleplentong
#temyraclepasirgudang
#temyraclepermas
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#coffeescrub
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubmurah
#hilangkanjerawat
#hilangkanparutjerawat
#parut
#kulitberminyak
#detoxmasktemyracle
#detoxmaskterbaik
#kulitrosak
#salahpakaiproduk
User Image ninaskincare.shop Posted: Dec 16, 2017 4:46 PM (UTC)

0 0 Normal
5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA MACKINZ BEAUTY SERUM :

1. MUDAH
- Tak payah pakai makeup berlebihan jika dengan natural beauty lebih cantik

2. JIMAT
- Beli satu tahan sehingga 2 bulan. Senang di bawa kemana-mana ! Mesra wudhuk dan selamat digunakan. Dijamin halal 100 %

3. BAHAN PEWANGI
- Kita menggunakan Extract Apple Stemcell untuk bau yang lebih umphhh dan rasa fresh waktu apply mackinz beauty serum

4. TESKTUR RINGAN
- Rasa macam x pakai apa2. Sapu2 terus resap. MBS mengandungi bahan-bahan seperti Vitamin C | Vitamin E | Tomato Extract | Papaya Extract | Aloe Vera | Goat Milk | Extract Apple Stemcell

5. FLAWLESS
- Muka akan glowing. Makin lama pakai makin rasa result yang gempak ! Lebih yakin dengan kulit sendiri
.
BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Mackinz
#BeautySerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBeautySerumMurah
#InstaBeauty
#EkynRosny
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#MackinzBeautySerumPenang
#TestimoniMackinzBeautySerum
#CODPenang
User Image i_like_parugram Posted: Dec 16, 2017 4:46 PM (UTC)

5
0 Normal
今日アザミっていうお店のランチでデザートとして食べたアフォガード!
生キャラメルのアイスクリームにコーヒーをかけて、美味しくいただきました🤤💕
ブログにこのお店についての記事も書いてるのでぜひ!

#nakano
#azami
#affogato
#icecream
#jerawat
#caramel
#coffee
#☕️ #instagood
#instafood
#like4like
#like4follow
User Image prima_herbal_shop_1 Posted: Dec 16, 2017 4:45 PM (UTC)

2
0 Normal
JUST INFO:
PISANG
Bagi kamu para pecinta pisang, maka kamu bisa berbahagia karena ternyata buah satu ini dapat membuat badanmu bertambah tinggi, lho. Ya, pisang memiliki kandungan potassium yang sangat tinggi. Nah, berikut beberapa manfaat pisang untuk meninggikan badan:

Pisang memiliki kandungan kalsium yang akan sangat bermanfaat untuk menyokong proses pertumbuhan tulang.
Pisang memiliki kandungan potassium yang sangat bermanfaat untuk memaksimalkan penyerapan kalsium di dalam tubuh.
Pisang mengandung mangan yang cukup tinggi. Nah, mangan ini sangat bermanfaat untuk menjaga kesehatan tulang dan juga mampu mengoptimalkan proses metabolisme di dalam tubuh kita.
=================
💻📧 Konsultasi dan info :
🍀 WA/SMS : 081313502869
🍀BBM : D07C25EE
🍀LINE : prima_herbal_shop ===============
FAST RESPON
TRUSTED
ENJOY SHOPING
=============== #tulangtinggi #tinggi #tiens #kalsium #tinggibadan #peninggi #peninggibadan #peninggibadanmurah #susu #peninggibadantiens #peninggibadanherbal #peninggiherbal #peninggimurah #sehat #sehatsejiwa #spirulina #sehatalami #masker #jerawat #maskerjerawat #maskermurah #maskersehat #langsing #diet #dietsehat #olahraga #langsing #cantik #mhca #mhcatiens
User Image masker_healtiens Posted: Dec 16, 2017 4:31 PM (UTC)

0 0 Normal
NEW TESTIMONI !!! Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? :
- Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami
- Tidak mengandung bahan kimia berbahaya
- Tidak ada efek samping
- Tidak ada efek ketergantungan

RECOMENDED ISI MASKER 50&100 :) Yang mau langsung Order Disini yaaa :) Chat aja dulu. Cocok harga langsung Order :) #perawatan #muka #cantik #herbal #alami #pemutih kulit #jerawat #hitsbandung #bandung #kotabandung #indonesia
User Image masker_healtiens Posted: Dec 16, 2017 4:14 PM (UTC)

0 0 Normal
Manfaat masker spirulina :
- menghilangkan jerawat sampai kebekasnya
- 1 minggu pemakaian sudah nampak hasilnya
- memutihkan & menglowkan kulit muka
- cocok untuk semua jenis kulit
- cowok & cewek bisa pakai
- bukti sudah sangat banyak dari seluruh konsumen kami
-jika diminum bisa menggemukkan badan.
DLL.

my all customers ,
Spirulina itu cocok dengan semua jenis kulit dan dapat mengatasi semua masalah kulit wajah.

Kok bisa ? Karna spirulina adalah tumbuhan alga (semacam sayur), no kimia !!
So jangan takut pakai masker spirulina karna cocok banget sama semua keluhan kulit wajah kamu. PUTIH KINCLONG DAN BEBAS DARI JERAWAT skrg bukan impian lagi ;) TERJAMIN dan TERBUKTI khasiatnya hanya dlm 1-2 minggu guys !!! SPECIAL DISCOUNT !!!
*free ongkir seluruh indonesia✈

Chat me now :
☎WA : 083811374740

#perawatan #muka #cantik #herbal #alami #pemutih kulit #jerawat #hitsbandung #bandung #kotabandung #indonesia
User Image divaliciousbeauty Posted: Dec 16, 2017 4:43 PM (UTC)

3
0 Normal
.
.
Y.E.S - YEAR END SALES DAH BERMULA!
.
.
Hai semua! Sebab ramai sangat whatsapp tanya Deeba takde ke buat YEAR END SALES? So, Now Deeba open dah ni.
.
.
Apa yang best dengan YEAR END SALES?
.
.
✔ Hadiah menarik menanti anda untuk setiap pembelian set
.
✔ Harga super duper berbaloi bersama exclusive consultation & bonus extra TIPS!
.
✔ Limited untuk bulan ini sahaja
.
.
So apa tunggu lagi? Boleh whatsapp Deeba sekarang! Nak senang tekan je link dekat bio tu okay? 😘
.
.
Love,
Deeba
0133933473
Your Fevret SID
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#testimoniesp
#beauty
#beautytips
#jerawat
#parutjerawat
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitcantik
#shakleeeffect
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#setkulitcantik
#energybooster
#skinsolution
#supplements
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#nakcantik
#nakputih
User Image snh.natural Posted: Dec 16, 2017 4:43 PM (UTC)

2
2 Normal
Untuk "korang" yang nak KULIT CANTIK dengan HARGA RUNTUH!
=============================
.
Jarang kot temyracle buat SALES kan😎.
.
❤️Dengan setiap pembelian barang loose temyracle korang akan dapat DISKAUN RM2!😱😱😱.
.
Wey giler tak murah. Kalau lipscrub korang dapat rm7, rice milk soap korang dapat rm16, whitening body scrub jadi rm18, face scrub jadi rm27, coffee scrub jadi rm27 & detox mask jadi rm40! 😋😋.
.
❤️Kalau korang beli FULL SET TEMYRACLE, dapat FREE LIMITED EDITION SUPER FLUFFY MICROFIBRE TOWEL TEMYRACLE bernilai RM20 yang korang boleh remove makeup! Tak payah guna cotton pad dah 😎.
.
❤️Lagi best kalau korg beli kat SHOPEE korang dapat FREE POSTAGE 🤗!.
.
JIMAT BERGANDA!!!
.
Dah jom whatsapp 019-7863823 atau tekan link di profile untuk FREE POSTAGE & FREE CONSULTATION 😎😎.
.
.
#temyraclekluang
#temyraclemasai
#temyracleplentong
#temyraclepasirgudang
#temyraclepermas
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#coffeescrub
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubmurah
#hilangkanjerawat
#hilangkanparutjerawat
#parut
#kulitberminyak
#detoxmasktemyracle
#detoxmaskterbaik
#kulitrosak
#salahpakaiproduk
User Image divaliciousbeauty Posted: Dec 16, 2017 4:43 PM (UTC)

4
0 Normal
.
.
Y.E.S - YEAR END SALES DAH BERMULA!
.
.
Hai semua! Sebab ramai sangat whatsapp tanya Deeba takde ke buat YEAR END SALES? So, Now Deeba open dah ni.
.
.
Apa yang best dengan YEAR END SALES?
.
.
✔ Hadiah menarik menanti anda untuk setiap pembelian set
.
✔ Harga super duper berbaloi bersama exclusive consultation & bonus extra TIPS!
.
✔ Limited untuk bulan ini sahaja
.
.
So apa tunggu lagi? Boleh whatsapp Deeba sekarang! Nak senang tekan je link dekat bio tu okay? 😘
.
.
Love,
Deeba
0133933473
Your Fevret SID
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#testimoniesp
#beauty
#beautytips
#jerawat
#parutjerawat
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitcantik
#shakleeeffect
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#setkulitcantik
#energybooster
#skinsolution
#supplements
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#nakcantik
#nakputih
User Image prima_herbal_shop_1 Posted: Dec 16, 2017 4:42 PM (UTC)

2
0 Normal
JUST INFO :
KACANG-KACANGAN
Kacang-kacangan seperti almond, walnut, atau flaxseeds juga sangat bermanfaat untuk meninggikan badan. Kacang-kacangan mengandung berbagai macam nutrisi dan mineral yang sangat bermanfaat untuk memicu produksi growth hormone atau hormon pertumbuhan di dalam tubuh. Seperti yang kita ketahui, growth hormone merupakan jenis hormon yang akan membuat badan kita bertambah tinggi.

Selain itu, kacang-kacangan juga mengandung asam lemak tak jenuh dan asam amino yang bermanfaat untuk memperbaiki sel-sel tubuh yang rusak dan memicu pertumbuhan jaringan-jaringan sel pada tubuh. Oleh karena itu, jangan lupa tambahkan kacang-kacangan ke dalam menu diet sehatmu ya.

#tulangtinggi #tinggi #tiens #kalsium #tinggibadan #peninggi #peninggibadan #peninggibadanmurah #susu #peninggibadantiens #peninggibadanherbal #peninggiherbal #peninggimurah #sehat #sehatsejiwa #spirulina #sehatalami #masker #jerawat #maskerjerawat #maskermurah #maskersehat #langsing #diet #dietsehat #olahraga #langsing #cantik #mhca #mhcatiens
User Image maryk.mamaiye Posted: Dec 16, 2017 4:40 PM (UTC)

1
0 Normal
Sebelum tidur ni mamaiye nak share skit pasal Timewise Gel Mask .
.
Ada yang nak tahu tak fungsi Gel Mask ? Kenapa penting gel mask nii? Dan satu tube ni tahan berapa lama. Ok mamaiye kongsi skit ye.
.
Gel mask ni sangat best tau sebab apa? Sebab ianya sejuk dan bau pun sedap , sesuai sangat diapply malam sebelum tidur dan boleh terus dibawa tidur tau!
.
Fungsi nya untuk pelembapan dan renew skin supaya sentiasa kekal tehidrat dan tak kusam. Gel mask ni jugak sesuai untuk kulit sedang kemerahan atau meradang sebab salah pakai produk, atau jerawat tengah merah pun boleh apply tau!
.
Gel mask ni tahan 7 -8 bulan. Mamaiye pakai dah hampir setahun tak habis lagi. Sangat lama kan? Sangat berbaloi! Nak pakai hari2 pun boleh tau mask ni. 🤗
.
Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau untuk ORDER or NAK TANYA APA2. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp. Senang kan? Jangan risau, mamaiye tak garang. 🤗😄
.
@maryk.mamaiye #marykayskincare #marykaycosmetic #timewise #moisturerenewinggelmask #gelmaskmarykay #gelmask #kulitmerahmerah #jerawat #radangkulit #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #marykaylumut #ilovemarykay #marykaylovers #testimonimarykay #reviewmarykay #feedbackmarykay #happyhour #promomarykay #specialofferbymamaiye
User Image pewiit.skincare Posted: Dec 16, 2017 4:40 PM (UTC)

1
0 Normal
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image eskanda_aziz Posted: Dec 16, 2017 4:38 PM (UTC)

1
0 Normal
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS

Antara kesan-kesan yang anda akan rasai selepas 1 bulan penggunaan:
🔹Kulit muka jadi cerah
🔹Kulit tak kusam
🔹Kulit muka jadi glowy
🔹Sunburn hilang
🔹Tona kulit sekata

Diformulasikan dari bahan-bahan yang terbukti hebat seperti:
🔹Madu
🔹Aloevera
🔹Glutathione
🔹Arbutin
🔹Kojic Acid
🔹Vitamin C

Jom cuba! Anda takkan menyesal

Rm45/25gram (tahan dua bulan, bergantung atas penggunaan)

Tekan link di bio untuk whatsapp

#Seribella #Whiteningcream #Krimmuka #BeeSecretSkinSolutions
#BodyScrub #Supplementkulit #Supplementputih #Collagen #SupplementMalaysia #SupplementLelaki#whiteningpills #SkincareMalaysia #Skincareorganic #Skincarelelaki #facecream #thebeautyhacks #beevenomskincare #jerawat #sayajual #eskandalushworks
User Image mask_spirulina.id Posted: Dec 16, 2017 4:38 PM (UTC)

8
0 Normal
Tahukah kamu Bahwa jerawat ternyata bisa bertahan seumur hidup loh. Yg lebih parahnya, jerawat dapat menular ke area sekitar wajahmu yg lain. Hal ini terkadang bisa menyebabkan bopeng di wajahmu Kami berikan solusi utk bantu masalah #flek #komedo #jerawat MASKER SPIRULINA Masker wajah dari bahan organik Mau tau mengapa masker spirulina ini menjadi masker terbaik dan paling populer? Klik saja link web kami atau tombol diatas (Cek harga, testimoni dan sertifikasi) Konsultasi dan pemesanan 📩Info : 📲 BBM : DA6243BE 📲 WA : 085261963443 📲 Line : @sum4408w #masker #maskerwajah #maskermurah #maskeralami #maskeran #maskerjerawat #maskerorganik #maskerherbal #maskermuka #maskerspirulina #maskerwajahorganik #maskerspirulinatiens #spirulina #makassar #bandung #surabaya #jakarta #medan #jualmaskerdimakassar #jualmaskerdibandung #jualmaskerdisurabaya #jualmaskerdijakarta #jualmaskerdimedan #maskerartis #jualmaskerspirulina #lfl #likeforlike Silahkan hubungi Admin yah,, banyak diskon loh 😊

Hashtags found on this page