Toggle navigation

#jeragat1,062,455 POSTS

Post Content
User Image marykay_diamondbelle Posted: Feb 20, 2018 1:45 PM (UTC)

0 0 Normal
Siapa ada masalah jerawat yg merah2 dan besar2? Dah pakai mcam2 tapi tak jadi jugal? Jom try set ni. Kita akan guide.
.
Clearproof Set khas untuk yang ada masalah kulit, berjerawat, kulit sensitif, merah2, terlalu berminyak.
.
Rawat kulit uols dengan skincare yang betul tau. Mary Kay dah berpuluh tahun di pasaran. Dah diuji secara klinikal, dah terbukti selamat. Kita tak janjikan kulit flawless dalam masa seminggu, atas konsisten dan sabar, insyaAllah uols bole dapat kulit idaman ❤
.
Nak consultation, mari lah whatsapp saya. Beauty Consultant terlatih yang akan tolong uols dapatkan skin cantik dan selamat
.
❤free skincare consultation
❤free gifts
❤free samples
❤special price
.
whatsapp 0193374220
(link kat bio, click je)

love,
your trusted BC

#marykay
#marykaymalaysia
#sayajualmarykay
#marykaybeautyconsultant
#marykaykualalumpur
#sayajualskincare
#masalahkulitwajah
#kulitjerawat
#kulitberminyak
#kulitkering
#oilyskinsolution
#jeragat
#marykaypuchong
#marykaycyberjaya
#marykayputrajaya
#skincaretips
#melacepmarykay
#flawless
#marykayskincare
#marykaycosmetics
#marykaybest
#terapiinstagram
#dukunsaka
#ajimaura
User Image marykay_diamondbelle Posted: Feb 20, 2018 1:45 PM (UTC)

1
0 Normal
Siapa ada masalah jerawat yg merah2 dan besar2? Dah pakai mcam2 tapi tak jadi jugal? Jom try set ni. Kita akan guide.
.
Clearproof Set khas untuk yang ada masalah kulit, berjerawat, kulit sensitif, merah2, terlalu berminyak.
.
Rawat kulit uols dengan skincare yang betul tau. Mary Kay dah berpuluh tahun di pasaran. Dah diuji secara klinikal, dah terbukti selamat. Kita tak janjikan kulit flawless dalam masa seminggu, atas konsisten dan sabar, insyaAllah uols bole dapat kulit idaman ❤
.
Nak consultation, mari lah whatsapp saya. Beauty Consultant terlatih yang akan tolong uols dapatkan skin cantik dan selamat
.
❤free skincare consultation
❤free gifts
❤free samples
❤special price
.
whatsapp 0193374220
(link kat bio, click je)

love,
your trusted BC

#marykay
#marykaymalaysia
#sayajualmarykay
#marykaybeautyconsultant
#marykaykualalumpur
#sayajualskincare
#masalahkulitwajah
#kulitjerawat
#kulitberminyak
#kulitkering
#oilyskinsolution
#jeragat
#marykaypuchong
#marykaycyberjaya
#marykayputrajaya
#skincaretips
#melacepmarykay
#flawless
#marykayskincare
#marykaycosmetics
#marykaybest
#terapiinstagram
#dukunsaka
#ajimaura
User Image elanishbeauty.official Posted: Feb 20, 2018 1:45 PM (UTC)

0 0 Normal
.
BANYAKNYEEE MASALAH KULIT YG MENYINGGAH KAT MUKA . Individu yg mempunyai kulit wajah kusam, kering, berminyak, jerawat dan jeragat digalakkan menggunakan Elanish Serum ni kerana kandungan antioksidannya yg tinggi disamping kandungan bahan2 TERBAIK yg dapat merawat segala masalah kulit. Memang WAJIB cuba!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah
User Image elanishbeauty Posted: Feb 20, 2018 1:45 PM (UTC)

0 0 Normal
User Image bougasserum.adriana Posted: Feb 20, 2018 1:44 PM (UTC)

4
1 Normal
NI REAL TESTIMONI TAU BUKAN FAKE TESTIMONI ‼️ ‼️. .
.

Bukan sis yang cakap tau... Semua orang bagi feedback macam tu.
.
Sekali pakai je dah nampak kesan! Power gila kan bougas serum ni.. Pakai malam ni esok pagi dah clear jerawat...
.
Nak cuba? Boleh whatsapp no kat link bio tu tau..
User Image nurul4598_ Posted: Feb 20, 2018 1:44 PM (UTC)

datodrkk
1
0 Normal
Repost from @datodrkk @TopRankRepost #TopRankRepost DUIT FREE RM500‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⚠️.
.
.
siapa yang last REPOST gambar ini dalam instagram dia sebelum saya kata STOPPPPP..
.
.
saya bagi upah rm500 FREE.
.
. bekas winner musim lepas ialah @thelia_queen .
good luck.
i love you.
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️.
.
.
.
.
SEMUANYA BOLEH ORDER ONLINE .
whasap team online saya sekarang.
@drk_sham
@drk_eyna
@drk_yaya
@drk_zunira
@drk_yeen
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_nadia

DRK COSMETICS SDN BHD.

DRN 013-9151831
fb: DDKK
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics
User Image bougasserum.adriana Posted: Feb 20, 2018 1:44 PM (UTC)

2
1 Normal
NI REAL TESTIMONI TAU BUKAN FAKE TESTIMONI ‼️ ‼️. .
.

Bukan sis yang cakap tau... Semua orang bagi feedback macam tu.
.
Sekali pakai je dah nampak kesan! Power gila kan bougas serum ni.. Pakai malam ni esok pagi dah clear jerawat...
.
Nak cuba? Boleh whatsapp no kat link bio tu tau..
.
.
JOM REBUT Promo Chinese New Year serendah hanya RM 50 sahaja iaitu Special Prosperity Facial (SPF50) 😍
.
_
Woww bestnyaaa! sempena perayaan tahun baru cina ni! Estetika Medispa menawarkan rawatan sehingga serendah RM50 untuk mencuba rawatan Vitamin C Serum iaitu harga asalnya RM 200. Tapi kali ni hanya RM 50! Bukan selalu ni!! 😱
.
.

MANFAAT : .
🍊 Merangsang penghasilan Kolagen
🍊 Mengecutkan jerawat
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Vitamin C serum adalah vitamin kaya dengan antioksidan yang mampu menghalang radikal bebas
🍊 Membuang blackhead whitehead .
.
woww! Apa tunggu lagi, jom turun ke cawangan anda yang terdekat sekarang! Hanya sepanjang bulan Februari ini saja! ulang ya! Februari ini sajaaa! 😘
_
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image bougasserum.adriana Posted: Feb 20, 2018 1:43 PM (UTC)

3
1 Normal
NI REAL TESTIMONI TAU BUKAN FAKE TESTIMONI ‼️ ‼️. .
.

Bukan sis yang cakap tau... Semua orang bagi feedback macam tu.
.
Sekali pakai je dah nampak kesan! Power gila kan bougas serum ni.. Pakai malam ni esok pagi dah clear jerawat...
.
Nak cuba? Boleh whatsapp no kat link bio tu tau..
User Image ana_dropshipdrk Posted: Feb 20, 2018 1:44 PM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @datodrkk with @get_repost
・・・
Happy customer 😍 sukaa sgt drkno5 ade sunblock skalii .. jimat sbb xperlu pakai bedakk lg katanyaa 😍😍😘 . .
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics
Ws admin online drk
+60162601450 📲
Ws admin agen drk
+60179565368 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
User Image feelta_ampang Posted: Feb 20, 2018 1:43 PM (UTC)

0 0 Normal
" Geramnyaa..
Hari hari hadap masalah jerawat, jeragat dan kusam. Sis apa saya nk buat ye ?" Ini yang message selalu kakMaya dapat dari customer yang mengadu masalah kulit wajah diorang tau.

Tapi kebiasaannya lepas 2minggu kakMaya akan dapat feedback. " Salam sis Alhamdulillah jerawat semakin kecut parut pun dah pudar. Konsisten dgn #HerrazGlowSerum nampak kesan positive"

Serius terujaaaa dan terasa sweet macam gula tertumpah bila dapat message macam ni dari customer. Eh? Terasa macam dapat message boyfriend pula.

Siapa macam kakMaya bila dapat feedback customer feeling love gituww.? Wasap 0132644663

#herrazglowserum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal
User Image drk_warni_9612 Posted: Feb 20, 2018 1:44 PM (UTC)

1
0 Normal
#Repost @datodrkk
(@get_repost)
• • •
Happy customer 😍 berat bdn trun 2kg dlm masa 5hari consume solite molite 😍😚
Barulah suami / boyfriend makinn sayanggg .. nak keluar jalan2 pun xmalu 😍😙
. .
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics
Ws admin online drk
+60162601450 📲
Ws admin agen drk
+60179565368 📲
.
FB PAGES - CHLUSH
User Image nurul4598_ Posted: Feb 20, 2018 1:43 PM (UTC)

datodrkk
1
0 Normal
Repost from @datodrkk @TopRankRepost #TopRankRepost DUIT FREE RM500‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⚠️.
.
.
siapa yang last REPOST gambar ini dalam instagram dia sebelum saya kata STOPPPPP..
.
.
saya bagi upah rm500 FREE.
.
. bekas winner musim lepas ialah @thelia_queen .
good luck.
i love you.
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️.
.
.
.
.
SEMUANYA BOLEH ORDER ONLINE .
whasap team online saya sekarang.
@drk_sham
@drk_eyna
@drk_yaya
@drk_zunira
@drk_yeen
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_nadia

DRK COSMETICS SDN BHD.

DRN 013-9151831
fb: DDKK
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics
User Image wanoppamart Posted: Feb 20, 2018 1:43 PM (UTC)

2
0 Normal
Alhamdulillah...our 3G Shower Gel dah semakin dikenali dan diterima ramai...sampaikan warga NEW ZEALAND pun percayakan our product!
.
Kepada korang diluar sana khususnya di MALAYSIA ni, apa tunggu lagi...dapatkan 3G Shower Gel anda segera bagi menyelesaikan masalah anda. Rasai penangan 3G Shower Gel ni sendiri...
.
Jom whatsapp kami laju2!
.
Whatsapp “3GS” ke 0172970842
Whatsapp “3GS” ke 0172970842
Whatsapp “3GS” ke 0172970842
.
Malas save nombor? Nak senang, just click link at our bio.
.
Harga mampu milik!
.
Cepat2 stock sangat limited! Kang dah habis menyesal...
.
#wanoppamart #nursharif #3gshowergel #mistik #sihir #bazaarpaknil #halal #muslimproduk #testimoni #skincare #jerawat #jeragat #beauty #homespa #supersale #kulitcantik #antiaging #jomcantik #jomsihat #pastisegar #rawatanislam #rawatansihir #rawatankulit #rawatanmuka #rawatanrambut #adamaf #musthave #sayajual #sayajualmurah #haidtakteratur
User Image estetikamedispa_official Posted: Feb 20, 2018 1:42 PM (UTC)

1
0 Normal
.
.
JOM REBUT Promo Chinese New Year serendah hanya RM 50 sahaja iaitu Special Prosperity Facial (SPF50) 😍
.
_
Woww bestnyaaa! sempena perayaan tahun baru cina ni! Estetika Medispa menawarkan rawatan sehingga serendah RM50 untuk mencuba rawatan Vitamin C Serum iaitu harga asalnya RM 200. Tapi kali ni hanya RM 50! Bukan selalu ni!! 😱
.
.

MANFAAT : .
🍊 Merangsang penghasilan Kolagen
🍊 Mengecutkan jerawat
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Vitamin C serum adalah vitamin kaya dengan antioksidan yang mampu menghalang radikal bebas
🍊 Membuang blackhead whitehead .
.
woww! Apa tunggu lagi, jom turun ke cawangan anda yang terdekat sekarang! Hanya sepanjang bulan Februari ini saja! ulang ya! Februari ini sajaaa! 😘
_
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image watiebahiki Posted: Feb 20, 2018 1:42 PM (UTC)

0 0 Normal
VITAMIN C SERUM BY ANNONA
=========================
.
Kelebihan #VitaminCSerum
.
🍊Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
🍊Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
🍊Mengurangkan tompok hitam pada kulit
🍊Meningkatkan keanjalan kulit. 🍊Memberikan kesan cerah sekata merawat kulit kusam
🍊Menghaluskan, mengetatkan dan mengecilkan liang pori
🍊Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
🍊Memudarkan parut. 🍊Memelihara kelembapan pada kulit
🍊Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. 🍊mengetatkan liang pori yang besar .
🍊membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. 🍊Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah. 🍊Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
🍊Melawan penuaan dan sebagai anti kedut

Direct WhatsApp:
👉klik https://www.wasap.my/60192848121/VCS

#vitamincserumbyannona
#VitaminC
#VCSAnnona
#10xVitaminC
#takperlusuntik
#berbaloi
#jerawat
#parut
#jeragat
#watievcsbyannona
User Image nurul4598_ Posted: Feb 20, 2018 1:42 PM (UTC)

datodrkk
0 0 Normal
Repost from @datodrkk @TopRankRepost #TopRankRepost DUIT FREE RM500‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⚠️.
.
.
siapa yang last REPOST gambar ini dalam instagram dia sebelum saya kata STOPPPPP..
.
.
saya bagi upah rm500 FREE.
.
. bekas winner musim lepas ialah @thelia_queen .
good luck.
i love you.
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️.
.
.
.
.
SEMUANYA BOLEH ORDER ONLINE .
whasap team online saya sekarang.
@drk_sham
@drk_eyna
@drk_yaya
@drk_zunira
@drk_yeen
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_nadia

DRK COSMETICS SDN BHD.

DRN 013-9151831
fb: DDKK
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia
#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics
User Image shaklee_distributor_liyana Posted: Feb 20, 2018 1:41 PM (UTC)

3
0 Normal
.
🔷JERAWAT MAKIN PUDAR!!🔷
.
Bestnya JERAWAT MAKIN KECUT DAN PUDAR!!
.
Ramai customers yang tanya dalam SUPPLEMENT KECANTIKAN KULIT, jika under budget, supplement mana yang PALING UTAMA untuk mereka consume??
.
Jawapannya : VITAMIN C !!!
.
Sebotol ada 180 biji, dimana boleh tahan selama 6 bulan! Sgt JIMAT!!
.
Dan apa yg menariknya VITAMIN C SHAKLEE ni??
.
Vitamin C Shaklee mempunyai sistem teknologi yang dinamakan SUSTAINED RELEASE 🤗
.
🍀Istimewanya Sustained Release Vita-C Plus Shaklee adalah Vitamin C akan kekal di dalam badan kita selama 5 jam dan dilepaskan secara perlahan-lahan ibarat seperti memakan 1 setengah biji oren dalam satu jam.
.
🍀Vitamin C Shaklee ini juga tahan lama kerana 1 tablet 500mg tahannya 5 jam. (Mampu bertahan dalam plasma darah kita selama 24 jam)
.
🍀 Vitamin C Shaklee juga ada bioflavonoid. Setiap 1 tablet mengandungi 25% bioflavonoid yang diekstrak dari kulit buah.

Fungsinya adalah meningkatkan keberkesanan vitamin C Shaklee untuk bantu atasi masalah kulit, infeksi bakteria dan kesan radikal bebas dari sinaran matahari.
.
🍀Vitamin C Shaklee ini proven. (TERBUKTI BERKESAN)
.
Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam/flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Melindungi kulit dari radikal bebas(sinaran matahari)
🍊Membantu masalah kulit sunburn
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Mengecutkan parut jerawat
🍊Boleh dijadikan masker semula jadi utk outer nutrisi kulit.
.
Dan kalau nak tahu, yana sendiri pun consume vitamin C Shaklee ini untuk masalah kulit kusam dan juga sunburn.

Alhamdulillah terbukti dan berkesan malahan selamat kerana bahan-bahannya yang semulajadi.💕
.
Your Trusted Shaklee Distributor,
SID LIYANA
0176702437
.
Yana | 0176702437
.
Yana | 0176702437
.
Yana | 0176702437
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#jerawat
#jeragat
#parut
#kulitkusam
#nakcantik

Hashtags found on this page