Toggle navigation

#jamususukdara329,790 POSTS

Post Content
User Image jamususukdara.my Posted: Feb 18, 2018 9:07 AM (UTC)

0 0 Normal
MELETUP gandingan FW dan MV ni tau...
Dulu KEPUTIHAN smpai berbau...
Gatal jangan ckp la.. sampai melecet2 garu..
Stress sedih semua ada...
Yela kan.. miss v bermasalah.. sapa x risau!
.

Nasib la ada FW dan MV ni...
FW best guna sebab dia wangi...sejuk.. selesa je sepanjang hari.
.

MV plak kecik2 power gilerrrrr...
Lendir2 KEPUTIHAN kat dalam faraj...
Senang je tarik keluar dgn cara MERUANG!
Ketat lagi tuh....
Uishhh memang rugi tak cuba...
.

Yang baru berjinak-jinak nak pakai barangan JSD, meh mulakan dulu dengan SET BASIC JSD ni.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
.

Order??
WhatsApp Iman order
📱011.1194.5595
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#dropshipneeded
#cantikluardalam
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich
User Image jamususukdara.my Posted: Feb 18, 2018 9:06 AM (UTC)

0 0 Normal
Nak share la sikit pengalaman pakai sabun ni.
.
Sejak duk guna sabun anggun pesona ni tak teringin pulak nak roll on deodorant sebab lebih selesa.
Peluh pun kurang, bau tengik cik keti pun dah lari. Cik keti dah cerah dari biasa.
Pendek kata nyaman, selesa, wangi.

Sapa ada masalah bau badan wajib terai tau! Iman rekomen sangat.
.
Rm46
.
Whsap Iman k.
📲011.1194.5595
.
#setbersalin
#anggunpesonasoap
#jamususukdara
#jsdviral
User Image jamususukdara.my Posted: Feb 18, 2018 9:05 AM (UTC)

0 0 Normal
Keputihan dan gatal2 di mis V, alahan kulit, celah peha hitam dll.
.

Semua rm110 jerrr....
Np: Rm146
.
setel smua masalah awak.
.
SET LENGKAP MANDIAN🌟
APS
MV
FW

Tips Bebas K.E.P.A.M

1) Sental seluruh badan dari hujung rambut ke hujung kaki dan bahagian2 pelipat dengan Sabun Anggun Pesona JSD

2) Cuci Miss V dari bahagian depan sampai belakang dan seluruh pelipat dengan Feminine Wash JSD dan meruang guna Masker Vagina.

3) Lepas lap kering, bedakkan Miss V dengan Masker Vagina JSD

Seluruh badan bebas K.E.P.A.M

Wanita BERSIH dan WANGI dambaan setiap Lelaki/Suami
.
Grab Fast While Stock Last!
.
WhatsApp Iman💓
☎ 011.1194.5595
Stokist Sah JSD And
.

#jamususukdara
#jsd
#setkepamjsd
#femininewashjsd
#maskervagina
#sabunanggunpesona
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#agenjsdselangor
#onlinebusiness
#onlineshopping
#freereview
#l4l
#f4f
#lokallah
#supportlokal
#sabah
#sarawak
#selangor
#fidajamususukdara
#empireaurafidarich
User Image jsd.essential Posted: Feb 18, 2018 9:03 AM (UTC)

1
0 Normal
NIKMAT KEPUASAN BERSAMA YANG SEBENAR
.

Adakah puan² berada dalam golongan seperti di bawah :
.
➕Kering Ketika Bersama Suami?
➕Memerlukan Gel Pelincir Setiap Kali Bersama?
➕Kering sehingga terasa sakit?
➕Menghampiri peringkat menopos atau pun sudah menopos?
➕Hilang ghairah kerana tiada sensitivity terutamanya selepas bersalin?
➕Penat bekerja tiada mood bersama?
.

Akibatnya… Hilang Ghairah Ketika Bersama?
.

Atasi masalah di atas segera dengan JSD INTIM GEL.
LULUS KKM
==========
.

WhatsApp Jia utk details
📱011.1054.2917
Atau klik link kat bio
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

INTIM GEL - RM76
. .

#jamususukdara
#jsd
#intimgel
#gelpelincir
#farajkering
#keputihan
#kegatalan
#menopous
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#like4like
#follow4follow
#freereview
#shoppingonline
#trustedseller
#usahawanmuda
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#teamhanirich
#empireaurafidarich
User Image jamususukdara.my Posted: Feb 18, 2018 9:02 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila pakai sabun ni terasa macam mandi bak orang kaya🌟🎀💆
.

Apa taknya...
Guna sabun ni umpama
Mandi dengan ekstrak anggur
Mandi beras
Mandian seperti ratu/puteri zaman silam
.

Ekstrak biji anggur tu bertindak seperti scrub
Masa kita sental sabun tu ke badan
Kita dapat rasa biji-biji halus tu hilangkan kegatalan pada badan
Kerak-kerak daki juga dapat dihilangkan
.

Beras akan melembutkan dan menghaluskan kulit
Seaweed yang kaya COLLAGEN akan menghilangkan parut-parut dan gantikan sel kulit baru
.

Sangat berpuas hati bila gunakan sabun ni..
Sekali guna PASTI akan terus guna.
.

Hanya RM46 utk penggunaan sehingga 2bulan..
Kalau nak jimat...potong 2...dpt guna lama....
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#strechmark
#sabunberpantang
#sabunjsd
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#daki
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich
User Image jamususukdara.my Posted: Feb 18, 2018 9:00 AM (UTC)

1
0 Normal
🚩SET KEPAM JSD🚩
.
.
🏵️FEMININE WASH 🏵️
Banyak lelehan keputihan keluar setiap hari, terpaksa guna pantyliner dan tukar pantyliner setiap kali solat.
.
🌻MASKER VAGINA🌻
Keluar angin dari faraj ketika rukuk dan sujud, terpaksa pakai pad dan seal rapat-rapat setiap kali solat.
.
☘️SABUN ANGGUN PESONA☘️
Celah pelipat kerap basah berpeluh dan keluar bau yang tidak menyenangkan, terpaksa seksa jemaah sebelah dengan bau-bauan menusuk hidung ketika solat.
.

Saya sarankan awak grab 3 PRODUK ni,
Pasti awak lebih yakin, tenang dan bahagia bila beribadah.
.
.
🏵️FEMININE WASH JSD Khas utk kegatalan miss v
🌻MASKER VAGINA khas utk mencerahkan Miss v
☘️ANGGUN PESONA SOAP mencerahkan kawasan gelap di badan dan badan berbau!
.

Wajib grab SET ni sementara tengah promosi.
Sementara stok masih ada💓
.
.
🎉PROMO SET FREE MASKER RM110🎉
JIMAT RM29
NP RM146
Postage RM7 / RM10 SS
.

WhatsApp Iman utk order
📱011.1194.5595
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD Since 2016 🌷
. .

#jamususukdara
#jsd
#setpromosijsd
#yearendsale
#yes
#promosijsd
#setcuticutimalaysia
#feminiwashjsd
#maskervagina
#sabunanggunpesona
#setkepamjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#celebrityfemininewashscrub
#fefet
#sirehmas
#dropshipdiperlukan
#cantikluardalam
#pamoga
#quputeh
#bazaarpaknil
#sabah
#kualalumpur
#empireaurafidarich
User Image jsd.essential Posted: Feb 18, 2018 9:00 AM (UTC)

2
0 Normal
-KENTUT VAGINA-

PADAH JIKA DIBIARKAN..
Kaum wanita perlu Ambil tahu ini semua.. JOM KENALI KENTUT VAGINA 📌APA ITU KENTUT VAGINA @ ANGIN FARAJ
☀ Nama Saintifik Vaginal Flatulence @ lebih Judah dikenali sebagai kentut vagina @ Angin Faraj merupakan satu keadaan dimana alat kemaluan wanita mengeluarkan udara & menghasilkan bunyi seperti kentut. Kentut rahim ini selalunya berlaku akibat udara yg terperangkat didalam rahim.. 📌 KENAPA BERLAKUNYA KENTUT VAGINA
☀ Kentut vagina sering dialami oleh wanita terutamanya yg telah menopause selain itu,ibu yg lepas bersalin juga sering terdedah kepada masalah kentut vagina kerana alat sulit menjadi longgar selepas Perineum digunting ataupun terkoyak semasa proses kelahiran
☀ Kentut vagina boleh berlaku apabila otot² kemut sudah hilang keanjalan.
Masalah peranakan jatuh atau pun disebabkan oleh peroses melahirkan yg berulang kali..
☀ Kentut vagina terjadi bila angin memasuki ruang vagina yg sepatutnya Jika rahim anda tidak longgar. Maknanya kentut vagina boleh berlaku disebabkan rahim anda longgar.. 📌 PUNCA LAIN KENTUT VAGINA
📎 Kehamilan
📎 Melahirkan
📎 Faktor Usia & menopause
📎 Obesiti
📎 Fibroid yg bear
📎 Sembelit yg Kirkuk 📌 KESAN AKIBAT MASALAH KENTUT VAGINA
📎 Kentut vagina tidak la membawa maut tetapi jangan la buat tidak tauu 📌 TAHUKAH ANDA KESAN LAIN YG AKAN BERLAKU JIKA KENTUT VAGINA TIDAK DIKAWAL???
📎 Rahim Jatuh (Tombong)
📎 Masalah hubungan suami isteri menjadi Dingin
📎 Terkencing setiap kli batuk,ketawa & bersin
📎 Kencing tidak puas
📎 Rasa was² samada whuduk terbatal @ tak

Jom RAWAT SEGERA sebelum melarat!! .
.
#papanakmenantu
#lafazkankalimahcintamu
#tupperware
#cardigan
#palazo
#dresslabuh
#blousemalaysia
#bazarpaknil
#jamususukdara
#sayajualjsd
#farajbusuk
User Image jsd.essential Posted: Feb 18, 2018 8:55 AM (UTC)

4
0 Normal
Intim gel - Sedikit info mengenai intim gel..
Miss V Gel Intim JSD
1 tiub - 15 ml

untuk masalah : ✔ kekeringan faraj
✔menyuburkan dinding faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut di dinding faraj
✔herba akan mengaktifkan sel2
sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj, seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
✔membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. ✔amat elok utk mereka yg sudah menopos, ✔wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. ✔gel ini berubat dimana ia boleh
mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan. 👰 Cara pengunaan:
Picit gel ke jari penunjuk saiz sebesar 5 atau 10 sen. Masukkan jari ke dalam faraj dan oleskan gel di sekeliling dinding faraj. Dilarang bersama suami 30 minit selepas gel disapu kerana efek sejuk pada gel akan merosakkan saraf zakar suami.

Pakai malam sebelum tidur selepas mencuci bahagian intim dengan feminine wash. Banyakkan minum air suam.
Basuh bahagian luar sebelum bersama, bahagian dalam tak perlu.
Lebih umph jika dipakai bersama masker vagina. .
.

#teamjsdiman
#bawalprinted
#instantshawl
#printedshawl
#masalahkeputihan
#becak
#eusahawan
#terapiinstagram #aurainstagram
#youcanduit
#jamu
#jsd
#jamujsd
#kualalumpur
#kasutwanita
#shahalam
#Johor
#ariani
#mamadil
#marykay
#bawallabuh
#bawalinstant
#tupperware
#cardigan
#palazo
#jamususukdara
#dresslabuh
#blouse
User Image jsd_malaysia Posted: Feb 18, 2018 8:51 AM (UTC)

5
0 Normal
Suke tak jika
BANJIR TAPI KETAT??
KEPUASAN MAKSIMUM??
WANGI??
MERECIK??
.
mesti tidak suka kan jika
MISS V BERBAU??
KEGATALAN MELAMPAU??
KEKERINGAN YANG MENYAKITKAN??
.
.
apa kata anda try #INTIMGEL
🔸tidak kesat lagi bile bersama
🔸tiada keputihan
🔸tiada kegatalan
🔸tiada bau bacen
🔸ketat tapi banjir
.
.
buat apa ketat tapi kesat dan menyakitkan!!
meh lah try intim gel ketat tapi bajir 😋😋😋
merecik abam rasa 😝😝
.
.
Whsap Iman k
011.1194.5595

#jamususukdara
#intimgeljsd
#empireselatan
User Image jsd_malaysia Posted: Feb 18, 2018 8:50 AM (UTC)

6
0 Normal
Nak rasa bahagia x bila bersama suami?
Nak suami puji?
.
Meh2 lekaih2 cuba intim gel nh.
.
Ramai da Cuba kesannya Alhamdulillah positive feedback😊❗❗
.
Ini ada satu pesanan😘
.
Isteri2 yang takut nak MERUANG..
.
.
Mereka takkan tahu KEPUTIHAN dah bersarang dan dah berkerak dalam faraj.
.
.
Tapi ada satu petua..
Sekiranya rasa sakit ngilu,pedih ketika "bersama" itu tandanya KEPUTIHAN dah berkumpul dan telah kering berkuping kat dalam.
.
.
Jadi nak merawat kena guna INTIM GEL. .
✍ membantu mencairkan kerak KEPUTIHAN
✍ melembutkan pangkal rahim
✍ mengaktifkan deria respon ketika "bersama" .
✍ lebih sensitif dan lebih sensasi.
.
.
Nurul Iman 📲 011.1194.5595
.
#intimgel
#gelpelincir
#rawatkeputihan
#missvberbau
#missvkering
#menopous
#aurainsta
#terapiinstagram
#jamususukdara
#jsd
#makjamu
#freereview
#like4like
#follow4follow
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#empireaurafidarich
#sabah
#sarawak
User Image jsd_malaysia Posted: Feb 18, 2018 8:49 AM (UTC)

0 0 Normal
TANDA-TANDA RAHIM JATUH / PERANAKAN JATUH:-
.
🔀Terasa sesuatu terkeluar di bahagian faraj
🔀Ketulan pada faraj
🔀Sakit pelvis / ari-ari (dragging pelvic pain)
🔀Sakit belakang
🔀Sakit semasa hubungan seks
🔀Pendarahan faraj selepas menopaus
🔀Inkontinens kencing atau kencing tidak terkawal
🔀Sukar buang air kecil / besar
.

RAWATAN :
🚩Sila la jumpa doktor dgn segera
🚩Jumpa bidan kampung untuk mengurut/menaikkan bahagian rahim.
🚩Selepas urutan menaikkan rahim, amalkan JAMU INDAH KELUARGA untuk kuatkan rahim
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

WhatsApp Iman utk order
📱011.1194.5595
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.
.

#jamususukdara
#jsd
#jamuindahkeluarga
#jamujalinancinta
#jamuberpantang
#cyst
#fibroid
#endometriosis
#rawatperiod
#rawatansenggugut
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#followers
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#sabah
#sarawak
#kuching
#kualalumpur
#empireaurafidarich
User Image jsd_malaysia Posted: Feb 18, 2018 8:49 AM (UTC)

1
0 Normal
JAMU INDAH KELUARGA 2 hari akak ni haid datang dalam kuantiti yang sikit, akak ni pun telan la #JamuIndahKeluarga. Selepas 4 biji, masuk hari ketiga, keluar darah berketul-ketul. Syukur Alhamdulillah, alien tak diundang berjaya diusir keluar dari rahim.
.
Jom Whsap Iman💗
📲011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda
.
#jamuindahkeluarga #jamususukdara #haidlancar #haidtaklancar #kualalumpur #shahalam #sabah #sarawak #darahhaidketul#menscare #womenscare#syampusantan_malaysia
#shakleemurah_malaysia #shakleemalaysia
#shakleemurah #shakleehargastudent
#shakleepalingmurah
#jsdbyzue
#zue018.9532.448
User Image jsd_malaysia Posted: Feb 18, 2018 8:48 AM (UTC)

3
0 Normal
JENIS BENTAN, SIMPTOM, PUNCA DAN CARA RAWATAN.
.
1. Bentan Urat
Badan ibu tiba-tiba lemah, demam serta bisa-bisa urat dan setiap sendi badan lutut menggigil kesejukan meskipun tengahari, seluruh otot badan tegang dan kekejangan. Biasanya berlaku apabila ibu terlalu aktif atau melakukan aktiviti fizikal yang melampau.
.
2. Bentan Urat Peranakan/Urat Rahim (ari-ari)
Kesakitan di bahagian ari-ari yang sederhana atau terlampau sakit sehingga tumpah darah. Kadang-kadang kesakitan ini menyebabkan lutut bertemu dagu sehingga susah unttuk meluruskan badan si ibu. Selalunya terjadi jika ibu mengangkat benda-benda berat. Ibu digalakkan baring di atas lantai tanpa alas bantal dan alas punggung dengan 2 biji bantal, atau ibu boleh sandarkan kaki pada dinding untuk kurangkan pengaliran keluar darah.
.
3. Bentan Urat Besar (Pinggang)
Urat besar ialah urat buluh rahim yang melalui bahagian pinggul yang dikenali sebagai urat sum. Ibu yang mengalami bentan urat besar ini akan merasa lenguh dan sakit di atas bahagian tongkeng (belakang). Selalunya terjadi kepada ibu bersalin secara pembedahan. Kadang-kadang kesakitan di bahagian pinggang dan tumit yang serius sampai ibu jalan terjingkit-jingkit.
.
Oleh sebab itu, wanita berpantang digalakkan supaya banyak berehat, jangan terkena hujan,mahupun tempiasnya sekalipun, jangan mandi lama-lama, elakkan mandikan bayi sendiri dan jangan mengangkat benda berat. Sakit bentan ini tidak tertanding dan sakitnya boleh membuatkan ibu berpantang merana."
.
Kini ibu2 semua tak perlu risau, JSD ada penawar utk anda.
.
Amalkan JAMU INDAH KELUARGA semasa berpantang untuk memastikan peredaran darah lancar, menyembuhkan luka dalaman rahim juga luka luaran kesan jahitan dengan cepat, mengekalkan kehangatan suhu badan yang sesuai untuk ibu berpantang, mengurangkan kesakitan badan dan sebagainya.
.
InshaAllah.
.
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.
WhatsApp Iman utk order
📱011.1194.5595
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
. .
#jamususukdara
#jsd
#jamuindahkeluarga
#jamujalinancinta
#jamuberpantang
#cyst
#fibroid
#endometriosis
#rawatperiod
#em
User Image nora75245 Posted: Feb 18, 2018 8:44 AM (UTC)

0 0 Normal
HATI2 BANG.. BARANG NAK PAKAI LAMA.. BAHAYA SILDENAFIL PEMBUNUH SENYAP
.
Suami ada guna ubat generik untuk tahan lama dan padu tak? Ada macam2 jenis ubat kuat generik ni, ada yang bentuk gula-gula, ada yang bentuk pil, kapsul dan lain2. Pengguna ubat ubatan generik yang mengandungi sildenafil ni berpotensi dapat serangan jantung tau! .
Produk JSD Botane Tongkat Ali Plus boleh selesaikan masalah suami anda dengan lebih selamat. Produk berdaftar dengan KKM, ada MAL number. So korang jangan risau. Lebih tenaga, lebih padu, lebih lazat! Kena pulak dengan Kopi Pacak Power, amalkan secara konsisten kedua duanya, insyaAllah korang pasti puas dengan hasilnya. .
Dapatkan yang original hanya daripada agen dan stokis JSD yang sah!
0195021409 ain

#jamususukdara
User Image masitahsulaiman_stokisjsd Posted: Feb 18, 2018 8:35 AM (UTC)

1
0 Normal
Selalu shower gel yang korang pakai bertindak sebagai antikuman je kan. ade tak dia hapuskan parut2,Kesan gelap kat celah2 tu?. pastu lepas mandi je kulit macam licin. macam xbersih. sudah lepas 2,3 jam mandi badan berlengas lagi sebab sabun cuci xbersih.. Sabun Anggun Pesona bukan je sabun mandi.
tapi boleh rawat macam2 sakit kulit

Kurap
Panau
alahan kulit
kesan hitam di kelengkang
kesan hitam di ketiak
bekas kita garu2 ,jadi parut dua posen.
Insha Allah semua masalah di atas akan hilang.. bukan tu je.
die gebukan kulit kita. korang try lah .try je tak salah pun 😊

mailah kita bisik2 ditepi... #familyummu
#JamuSusukDara
#manismantappenuhrahsia
User Image jsdrini Posted: Feb 18, 2018 8:12 AM (UTC)

2
0 Normal
jsdrini 56m ago
Petua rumahtangga bahagia
1) Isteri mesti pandai jaga diri sendiri
Antaranya, jaga kebersihan diri, sentiasa berhias dan nampak cantik untuk suami, jaga kesihatan dalaman dan luaran serta bijak cari pendapatan sendiri.

2) Isteri mesti pandai jaga suami
Antaranya, beri layanan pada suami, bantu jaga pemakanan, bantu jaga kesihatan dan bantu aspek kebersihan suami.

Zaman sekarang, isu sailang-menyailang, extend masjid, meninggal dan ditinggalkan biasa sangat berlaku.
Jadi, kitalah yang kena buat sesuatu.
#akakjamu_aj #jamususukdara
User Image fauziah.jsd.seremban Posted: Feb 18, 2018 8:07 AM (UTC)

0 0 Normal
Antara Beberapa Tips Pilihan Yang Baik Jika Di Amalkan 🌻Elakkan dari pengunaan sabun, gel dan sebagainya. Hanya gunakan air suam bersih bagi mencuci bahagian luar faraj, atau gunakan pembersih peribadi khas yang ada pH3.8-4.2 🌻Elakkan menyembur dengan air kedalam faraj ianya boleh menganggu keseimbangan flora bakteria didalam faraj dan boleh menyebabkan jangkitan 🌻Selalu keringkan dahulu faraj sebelum memakai seluar dalam dan jangan sesekali memakai seluar dalam yang lembab untuk jangka waktu yang lama 🌻Hindari dari memakai bedak di kawasan kemaluan disebabkan partikel-partikel halus yang mudah terselit dicelah kulit boleh mengundang bakteria bersarang 🌻Pastikan kerap menukar pad sewaktu haid dan elakkan pengunaan yang terlalu lama 🌻Gunakan alas seluar dalam (panty liner)jenis "unscented" dan yang dapat mengalirkan udara untuk mengurangkan lendiran dan radang pada kemaluan. Elakkan wangian dan pencuci antiseptik kerana perbuatan ini hanya akan memburukkan keadaan. 🌻Pastikan mencuci dubur selepas membuang"hajat"dilakukan dengan betul iaitu sapu dari depan tolak kebelakang,ini boleh mengelakkan bakteria di dubur seperti e coli atau cacing kerawit masuk kedalam lubang faraj atau kencing 🌻Cuba sedaya upaya untuk mengamalkan diet bersumberkan bakteria baik seperti yogurt, yakult, sayuran hijau, sayur bendi sekurang-kurangnya sekali seminggu bagi menguatkan pertahanan tubuh dari diserang mikroorganisma patogen.

#femininewash
#jamususukdara
User Image jamususukdara_teamyaty Posted: Feb 18, 2018 7:56 AM (UTC)

7
0 Normal
INTIM GEL rm76
.

Kebaikan:
1) Mengetatkan bahagian intim
2) Memberi kepuasan maksimum
3) Mencegah bau di bahagian sulit
4) Mencegah pengeringan
5) Membunuh bakteria & fungus
6) Mengatasi masalah keputihan dan kegatalan melampau..
.

Kesan :
1) Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2) GEL ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm va_gina lalu mencegah terjadinya keputihan.
3) Apabila bersih dinding va_gina akan menggebu dan subur serta remaja kembali.
.

Siapa Yang Boleh Menggunakannya :
1) Wanita yang telah berkahwin sahaja.
2) Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin.
3) Bahagian intim kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan
kelembapan semulajadi.
4) Mereka yg menghampiri peringkat menopous atau yg telah pun menopous.
.

Insya Allah GEL berubat ini dapat mengembalikan keremajaan miss v dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus.
.

WhatsApp Yati utk order
📱017.54.11.646
Atau klik link kat bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

INTIM GEL - RM76
.

#jamususukdara
#jsd
#intimgel
#farajkering
#gelpelincir
#gelhilangkanbau
#pengantin
#ikhtiarhamil
#wanitahamil
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#followers
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#empireaurafidarich

Hashtags found on this page