Toggle navigation

#jamususukdara301,756 POSTS

Post Content
User Image jamususukdara_online Posted: Nov 25, 2017 8:28 AM (UTC)
1
0 Normal
SUSUK KEKAL DARA 2:
💓 SUSUK KEKAL DARA II💓
.

SUSUK KETAT RAPAT SEHINGGA 3 HARI ..
.

Korang dah hilang auto kemut macam zaman baru kawin dulu .. ??
.

Yeaa yang keluar bukan biji guli kan ..
Baby berkilo-kilo yea dok ..
.

Produk mesti cuba.    .
SUSUK “ KEKAL DARA ”
Dibuat khusus utk pengaman rumahtangga taw.
.

Khasiat - Khasiatnya ⤵⤵⤵
.
🔴Merapatkan faraj serta merta dan berpasir.
🔴Mengumpul keputihan dan membersihkan faraj
🔴Sempit dan rapat lebih kurang 3 hari.
.

p/s : Masukkan 1 biji sahaja kedalam faraj tolak dengan jari sejauh mungkin.
Di gunakan ½ jam sebelom bersama.
.

Effect ketika bersama ⤵⤵⤵
.
▶▶Kepala zakar seperti disedut
▶▶Grip
▶▶Daya kemutan kuat ( lupa kemut pon xpe dah )
.

Nak dapatkan PRODUK JSD?
.

WhatsApp kak ann
☎ 017 9032210
Atau klik link biru di bio.
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45/5 BIJI
.

#susukkekaldara
#skd
#autokemut
#autogrip
#keputihan
#farajbecak
#farajlonggar
#teamjsdiman
#aurainsta
#jamususukdara
#jsd
#makjamu
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#freereview
#like4like
#follow4follow
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#ajimaura
#terapiinstagram
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
#sabah
#sarawak
User Image jamususukdara_online Posted: Nov 25, 2017 8:27 AM (UTC)
10
0 Normal
SUSUK KEKAL DARA 2:
Ni la rupa SKDII keluaran JAMU SUSUK DARA..
Kecikkan je kan ?
.

Tak susah pun nak insert..
Takut???
Takut masuk dalam perut??
Ok..tgk gambar rajah rupa rahim kita..
Macamner rupa nak masukkan..
.

Dalam keadaan berdiri pun boleh masukkan..
Sebaik² duduk dekat toilet yg duduk tu lagi senang atau duduk mencangkung..
.

Tolak SKD masuk
Lepas tu biarkan , lepas tu SKD akan ;
.
🌿Menarik lendir dan kekotoran
🌿Merapatkan faraj tahap maksima
🌿Memulihkan masalah keputihan kronik
.

Masih lagi tak berani??
Dapatkan KONSULTASI dari STOKIS/AGEN SAH JSD
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

Whatsapp kak ann utk details💓 📲 017 9032210

#susukkekaldara
#skd
#autokemut
#autogrip
#keputihan
#farajbecak
#farajlonggar
#teamjsdiman
#aurainsta
#jamususukdara
#jsd
#makjamu
#freereview
#like4like
#follow4follow
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#aurainstagram
#empireaurafidarich
#sabah
#Sarawak
User Image jamususukdara_online Posted: Nov 25, 2017 8:26 AM (UTC)
10
1 Normal
SUSUK KEKAL DARA 2:
JIJIK😨😨
.

Inilah KEPUTIHAN yang terkumpul berjaya dikeluarkan salah seorang customer. Penyebab faraj BERBAU!
.

Dari zaman bujang selalu alami KEPUTIHAN meleleh.
Dan sangat berbau. Period pula tak stabil.
Hanya berani cuba FEMININE WASH JSD saja.
.

Selepas 5 bulan kawen, baru berani cuba SKD.
Alhamdulillah..
TERBUKTI berkesan..
Puas hati dengan hasil. Rasa bersih. .
Kotoran jatuh sendiri selepas 3 hari. Tanpa rasa sakit.
.

Dapatkan KONSULTASI dahulu jika nak cuba.
Produk tertentu untuk masalah tertentu..
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

WhatsApp kak ann utk order💓
📲017 9032210
#susukkekaldara
#skd
#autokemut
#autogrip
#keputihan
#farajbecak
#farajlonggar
#teamjsdiman
#aurainsta
#jamususukdara
#jsd
#makjamu
#freereview
#like4like
#follow4follow
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#shahalam
#empireaurafidarich
#sabah
#sarawak
User Image farahazzn_jsd Posted: Nov 25, 2017 8:23 AM (UTC)
1
0 Normal
Farah nk kgsi cerita ada jumpa satu post.. Ada doktor pakar sakit puan berkongsi cerita..
Kata beliau,
"Ramai wanita, ank baru sorg..
Bila datang buat pap smear..
Bau cik bunga sgguh meloyakn..
Keputihan tak perlu ceritalah..
Berkerak, berselaput..." Nk tahu tak, ramai wanita yg nk jaga muka tpi yg bwh, tak ramai yg nk jaga..
Sdgkn ble dh bersih yg bwh, konfirm yg atas akn jd cantik, bseri2..
Bersihkah kita sbenarnya?? ☺
#jsdterbaik #jsd #jamu #jamumurah #jamususukdara #jamususukdaramurah #sayajualjamu #sayajualjamususukdara #produkjsd #produkjsdterbaik #produkjamu #produkjamususukdara #magicsoapjsd #masalahkulit #keputihan #greenrich #magicprettydara #magiccollagenkiss#collagenjsd #maskervagina #maskervaginajsd #nakcantik #naksihat #jsdkotabharu #jamususukdarakotabharu #jsdkb #jsdkotabharu
User Image jamu_susuk_darah_lisah Posted: Nov 25, 2017 8:21 AM (UTC)
0 0 Normal
TAK ADA BAU DAH !! selepas 2 minggu consume fw jsd xde lagi bau yang kurang menyenangkan ketika bersama.
Tambahan keputihan hilang dan melawaskan ketika period
Alhaldulillah testimoni berjaya dari pengguna.

berminattt???? Tinggalkan no hp diruangan komen

#keputihan
#jamususukdara
#keputihanhilang
#femininewashjsd
#sajat#kualaselangor
User Image ct_skin_stories Posted: Nov 25, 2017 8:13 AM (UTC)
1
0 Normal
F A I R Y K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses
.
Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. .
Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. .
STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. .
Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. .
AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga.
Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau.
.
Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan.
.
.
wassap 0122285935 📱
.
.
POSTAGE : RM8 (SM) RM11 (SS)
.
.
.
#skinstories #fairykisses #jangankunyahlebihlebihnantiterlebihputih #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #putihdetoxkunyah
#tatiskincare #glowglowing #nurkasih #vasia #manjekasih #terlajaklaris #quputih #jamususukdara #nurani #perlaking #dnasskincare #shaklee #susukkekaldara #dms360 #pamoga #kosmetikmurah #glowingspeed #bodyscrub #olicandy #Askosmetik #princessbvrc #dtrim #tabitaskincare #honeybeevenom #sexyladies
User Image jsdpahang Posted: Nov 25, 2017 8:12 AM (UTC)
3
0 Clarendon
🐯Basic Set JSD ada 👉Masker Vagina (RM 25)
Tahan 1-2 bulan depends pd penggunaan. 👉Feminine Wash JSD (RM 68)
Tahan 5-6 bulan depends pd penggunaan

MV + FW utk :-
😨Rawat Miss V Keputihan Teruk/Normal
😨Berbau
😨Gatal-Gatal
😨Gelap
😨Kusam
😨Tak Pinkish
😨Longgar
😨Becak
dan lain-lain.

Feminine Wash pakai cuci di miss v sekerap mungkin.

Masker Vagina jenis serbuk scrub2 di miss v dan ada caranya.

Lepas beli kita akan guide dan ajar cara pakai dgn lebih details sampai faham dan berjaya.
Kalau tak faham boleh tanya anytime anywhere😘 😎Sesuai utk anak dara dan sudah berkahwin. 😎100% Herba semata-mata,
tiada side effects dan selamat digunakan.
Wajib utk anak dara dan mak dara

Nak harga kasih sayang WhatsApp kita tau.
#jamususukdara
#maskervagina
#femininewash
#jsd
#jsdpekan
#stokisjsdpahang
User Image produk.viral.sesaje Posted: Nov 25, 2017 8:07 AM (UTC)
0 0 Normal
TUMIT MEREKAH?? Kasut dah mahal 👠👠
Baju dah cantik..
Muka dah cun.. TAPI tumit pulak merekah..😱 Adoi!!! Jangan susah hatilah , dik non..
#anggun_pesona_soap kan hadooo..
Sental je dgn sabun Jsd ni insyaAllah selesai masalah awak.. !😍 Rm 46
#anggunpesonasoap
#jamususukdara
#jutawanaurajelita
User Image ct_skin_stories Posted: Nov 25, 2017 8:06 AM (UTC)
2
0 Normal
Fairy Kisses ni magic. Sebab bila kunyah bukan putih biasa-biasa wooo. Putih luar biasa sampai nampak urat hijau. Magic lagi bila sekaligus detox satu badan sampai semua toksin dalam badan clear habisss. Lagi magic hanya dengan kunyah-kunyah. .
Magic bila kunyah-kunyah je putih sekaligus detox.
.
Kenapa kena detox dulu?
Supaya kesan putih lebih turbo cepatnya bila takda toksin yang block selepas diflush out sampai akar umbi dgn Collagen Putih Detox Kunyah Pertama ni. .
Lepastu, putih natural yang putih putih pink gitewww tau. Bibir-bibir merah. Dapat pudarkan parut dan kesan-kesan jerawat if consistant consume Fairy Kisses ni. .
Muka glow-glow shining dan bersih. Bila dalaman bersih baru terpancar pada wajah.
.
.
.
wassap 0122285935 📱
.
.
POSTAGE : RM8 (SM) RM11 (SS)
.
.
#skinstories #fairykisses #jangankunyahlebihlebihnantiterlebihputih #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #putihdetoxkunyah
#tatiskincare #glowglowing #nurkasih #vasia #manjekasih #terlajaklaris #quputih #jamususukdara #nurani #perlaking #dnasskincare #shaklee #susukkekaldara #dms360 #pamoga #kosmetikmurah #glowingspeed #bodyscrub #olicandy #Askosmetik #princessbvrc #dtrim #tabitaskincare #honeybeevenom #sexyladies
User Image norli_melaka Posted: Nov 25, 2017 8:02 AM (UTC)
3
0 Normal
Masker Vagina 👇 💋Masker Vaginajsd membantu merapatkan miss v ...semudah sapu dan calit sahaja. 💋Masker Vaginajsd dapat mengatasi masalah longgar,menyembuhkan luka agar miss v kembali sihat. 💋Masker vaginajsd menyerap kekotoran darah haid dan keputihan yang terperangkap dalam miss v. 💋Masker Vaginajsd dapat mengembalikan keremajaan miss v tegang dan pinkish. 💋Masker Vaginajsd menghilangkan masalah kentut vagina.

Nak cerahkan cik ketiak pun boleh... 😉

Akk stokis JSD Melaka
018.663.4354
#BukitBintang #jamu #jamuseripengantin
#jamususukdaramelaka #melaka #stokisjsdmelaka #seridewimalam #dherbs #Postage1Malaysia
#JamuSusukDara
User Image jsd.rich Posted: Nov 25, 2017 8:01 AM (UTC)
1
0 Normal
Wanita bekerjaya majoriti pakai make up kan?
.

Dari pagi make up sampai tengah hari. Nak solat Zohor, wajib cuci muka bersih-bersih.
.

SABUN SERI CAHAYA JSD ni mampu menanggalkan make up dengan pantas dan berkesan.
.

Hasilnya? Kulit bersih, rasa licin dan lembut je. Make up pun tanggal. Baru tak was-was nak ambil wuduk.
.

Cuma buihkan, gosok di muka, biar sekejap dan bilas.
.

Mudah kan dengan SABUN SERI CAHAYA 😍
.

WhatsApp Hani utk order 📲 019.2592.921
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

#sabunsericahaya
#sabunjsd
#mukaberlubang
#setkepamjsd
#femininewashjsd
#maskervagina
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#whitehead
#blackhead
#jsdrich
#teamjsdiman
#bazaarpaknil
#freereview
#like4like
#follow4follow
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:54 AM (UTC)
8
0 Normal
🏀 KENTUT VAGINA 🏀
.

#kentutvagina berlaku apabila kemaluan wanita mengeluarkan udara yang menyebabkan terhasilnya bunyi seperti kentut 💨💨💨
.

KENTUT VAGINA berlaku apabila otot-otot kemut sudah hilang keanjalan, masaalah peranakan jatuh,atau disebabkan oleh proses bersalin yang berulang kali 👭👫👬
.

KENTUT VAGINA boleh berlaku semasa atau sejurus selepas melakukan hubungan intim 💏💏
Ia perlu dicegah kerana ia merupakan petanda RAHIM anda tidak sihat
.
.
🏀 KESAN KENTOT VAGINA 🏀
🎈Kekeringan bahagian faraj
🎈Keputihan yang teruk
🎈Kegatalan yang merenyam
🎈Bau yang tidak menyenangkan
🎈Hilang mood/kedinginan untuk bersama
.

Sape ade tanda² macam kat atas ni☝☝.
Meh bisik2 dengan Iman😘
.

WhatsApp Iman
📲 011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda
.

#jamususukdara
#jsd
#kentutvagina
#farajkering
#keputihan
#farajberbau
#femininewashjsd
#maskervagina
#jamupengantindara
#susukkekaldara
#aurainsta
#instafamous
#barutbaby
#terapiinstagram
#like4like
#follow4follow
#freereview
#jsdrich
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
User Image hani_jsd Posted: Nov 25, 2017 7:54 AM (UTC)
3
0 Normal
AnggunPesonaSoap
Ini memang sabun badan kesukaan ramai
Takde sabun ni... memang tak syokkk mandi.... Kesan selepas 10 hari penggunaan :
✅ kesan hitam akibat guna deodorant berkurangan
✅ tiada lagi bau badan
✅ kulit lebih lembut
✅ Tumit kaki pecah2, hilang seawal 3 hari penggunaan.
✅ Yg paling best, dpt membantu mncerahkan kulit.. **guna teknik yang betul & kosisten 👍
WhatsApp 0145447393 hani
#jamususukdara #sabunmagic #sabunanggunpesona #JSD
User Image nuras_jamususukdara Posted: Nov 25, 2017 7:52 AM (UTC)
10
2 Normal
😨Ketiak hitam?
😩Leher hitam?
😦Miss V hitam?
😭Celah kangkang hitam?
😟Lutut hitam?
.

Tak mo sedih² aiihh..benda boleh setel..
Selesaikan jer dengan ANGGUN PESONA SOAP dan MASKER VAGINA.
.

Cuma hati hitam je tak boleh guna MV dan APS ni, hehehe😋
.

MASKER VAGINA ni khas utk orang yang rajin SEBAB kena hari-hari sapu baru dapat result.
Kalau sekali sapu, memang idoklah berkesan.
Begitu gak sabun APS ni.
Awak nk bahagian tu cerah dan bersih,kne rajin² la sental baru nampak hasilnyer..
.

Dengan harga;
MASKER VAGINA - RM25
SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

For Fast Response,
WhatsApp Sarah ☎ 0136048182 .
.

#maskervaginajsd
#maskervagina
#sabunanggunpesona
#jamususukdara
#jsd
#farajgelap
#gelapcelahkangkang
#ketiakhitam
#leherhitam
#lututhitam
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#agenjsdselangor
#igers
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#sabahsarawakshop
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:52 AM (UTC)
2
0 Normal
😊Anak Dara KEPUTIHAN Terok..Kena Guna FEMININE WASH JSD Dan MASKER VAGINA.
.
.
😊Bukan Tak Bagi Guna MASKER VAGINA Je..Tapi MASKER VAGINA Ni Akan Serap KEPUTIHAN,Cecair Busuk Lendir2.
.
.
😯Nanti Miss V Jadi Kering Berkuping..
.
.
😀Bila Guna Dengan FEMININE WASH JSD... FEMININE WASH Akan Bersihkan Dan Lembapkan Balik Miss V.
.
.
SET Gabungan FW + MV Lagi MANTAP..👍👍
.
.
WhatsApp Iman k😘
📲 011.1194.5595
Stokist Sah JSD
.
.
#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#terapiinstagram
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:52 AM (UTC)
2
0 Normal
Wanita sering di kaitkan dengan kecantikkan.
.
Terpesona, Anggun dan menghairahkan.
.
Tetapi jika Cik Bunga Tidak di jaga
👉Bau hapak !
👉Bau kohong !
Tak sempurna kita sebagai WANITA

Pandangan Mata
👸Muka cantik
👸Muka bersih
👸Muka bebas jerawat
👸Muka bebas resdung
👸Kulit badan cantik berseri

TIIDDAAAKKKKK !!!
🔥Cik bunga berbau.
🔥Cik bunga gatal merenyam
🔥Cik bunga berlendir
🔥Cik bunga infection

Jangan risau.
JSD ada penyelesiannya.
》Hanya cuci - cuci 》Hanya calit - Calit

SEPANTAS 2 MINIT !!
SEPANTAS 2 MINIT !!
SEPANTAS 2 MINIT !!
Selesai masaalah anda.

FW JSD dan MV jsd kan ada !
Rm100 sahaja uolls.
Tahan berbulan2😘
.

Wasap Iman k.😘
📲011.1194.5595
Stokist Jamususukdara
.
#jamususukdara #femininewashjsd #maskervaginajsd #keputihan #baukohong #farajketat #farajsempit #pengantin #pakejperkahwinan #bulanmadu #jsd #keputihan
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:52 AM (UTC)
3
0 Normal
🌸Set Basic Keputihan JSD! !🌸
.
.
Sangat sangat sesuai untuk Anak dara mahupun Mak dara😘
Permulaan set yang baru baru nak kenal jsd tu apa.Nak tahu best ke idok jsd nih, wajib grab set basic ni dulu👇👇😍😍.
comform xmenyesal uolls.

#FeminineWash_JSD

KEBAIKAN :
~ merapatkan vagina
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan.
~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami
#MaskerVagina_JSD
.
1001 FUNGSI DALAM 1 PAKET.
👍Merawat keputihan
👍Merawat kegatalan miss v
👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit
👍Mencerahkan kembali bibir Miss V menjadi pink semulajadi
👍Menegangkan Otot Miss
👍Merawat kentut Vagina
.
.
Set BASIC JSD
FEMININE WASH
MASKER VAGINA
RM100 ONLY👍
.
.
Whsap Iman k😘
📲011.1194.5595
😍Stokist Sah JSD😍
.
.
#jsd
#telekung
#JSD
#jamususukdara
#femininewashjsd
#shaklee
#pengantin
#setbersalin
#setberpantang
#anakdara
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:51 AM (UTC)
1
0 Normal
Takut nak makan jamu?
Tapi nak makan jamu?😭
.
Penyelesaian terbaik minum je KOPI ANGGUN PESONA
.
Jamu tapi dalam bentuk kopi!
Best je.
Rasa ala latte gituuu
.
Ermmmm..
Nak tanya korang sikit ni.
.
Korang perasan tak??
Tiap-tiap hari korang minum Kopi Anggun Pesona.
Time korang kencing nak meruang tu,
korang perasan tak..
.
Ehem ehem kita tu rapat....
Walhal tak pakai MV pon.
Dah lama skip jamu pulak tu.
Dah lama tak pakai SKD jugak.
Tapi tempat tu rapat, sempit je.
Korang perasan tak????
.
Kredit to Mem Hanni Borhan~
.
3 KOTAK RM150 SAHAJA
.
Whsap Iman💓
📲011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda

#jamususukdara #pesonawanita #kopianggunpesona #kapjsd
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:51 AM (UTC)
1
0 Normal
SAKIT TUMIT
SAKIT TUMIT
SAKIT TUMIT

Derita sakit tumit dah berlarutan hingga 6 bulan..
setiap hari nak berjalan cukup memeritkan.. sakit menyucuk² dibahagian tumit kaki
bangun diawal pagi pasti terencot² bila berjalan
sampai satu tahap asal duduk nak bangun memang jadi masalah nak jalan x boleh tumit kaki teramat² sakit..
KOPI ANGGUN PESONA pernah cuba tapi macam xnampak hasil yang diharapkan..
tapi melalui testimonial tengok macam bagus.. satu hari nekad nak cuba KOPI ANGGUN PESONA sekali lagi tapi Kali ni nak KONSISTEN..
KONSISTEN..
KONSISTEN..
.
So.. beli terus 3 kotak (rm57.90 x 3 = rm173.70)
Mula tu rasa adakah berbaloi??
Rm173.70 satu jumlah yang besar bagi seorang surirumah macam saya..
.
Hari ni....
Alhamdulillah rasa perubahannya..
Bangun pagi dah xterasa sakit lagi 😊
makin berkurang sakit tumit kalau berdiri lama pun..
badan terasa ringan..
mudah untuk bangun pagi..
lawas buang air jugak..
Paling best bertenaga sepanjang hari... xlesu
Rasa wajah makin berseri 😍 💖 KESIHATAN DIRI YANG BAIK ADALAH NIKMAT, HARGAILAH 💖

#kopianggunpesona
#jamususukdara
#posseluruhmalaysia
User Image jamususukdara.my Posted: Nov 25, 2017 7:50 AM (UTC)
5
0 Normal
Feminine Wash JSD memang mahal. .
Sebab bahannya bukan biasa-biasa.💓
.
FW JSD berherba...
kandungan FW terdiri daripada :
🌿herba arab
🌿cengkih
🌿extrak sireh
🌿manjakani
.
Tahan sehingga 2 bulan penggunaan. . .
Bukan sekadar mencuci, tapi merawat miss V anda. . .
.
Fungsi fw jsd:-
*Membantu menghilangkan bau kohong
*membunuh kuman
*menarik keputihan
*menghilangkan kegatalan
*berbau wangi & rasa sejuk dingin
.
Rm68
Pos RM7 sm Rm10 ss
.
Set Basic JSD
Rm100 sahaja Inc. Pos
.
Whatsapp Iman💓
👉 011.1194.5595
#wanita #sihat #penjagaanrahim #kesihatandiri #femininewash #femininewashJSD #femininewash #jamususukdara #jamususukdara

Hashtags found on this page