Toggle navigation

#jalanjalan4,432,128 POSTS

Post Content
User Image semoetketjil.bohemian Posted: Dec 14, 2017 8:28 AM (UTC)

0 0 Normal
Info Harga & Stok Pembelian Online klik WEB pada profil
. (Stock Offline Online Berbeda)
.
Offline
JKT
- Alun Alun Indonesia, Grand Indo level 3

BSD
- OLE OLE Q-Big Trully Premium Outlet

BDG
- Krang Kring "toko ini itu" Jl Ciliwung no 1-3

YK
- Jl Malioboro no 35,Toko warna HIJAU (2 & 3 toko dari Sbux)
- PARKSON Kerajinan , Hartono Mall
- CENTRO Kerajinan , AmPlaz
- Jogja City Mall LG-Mess "Wikrama" batik,pintu Sahid Hotel
- Mylittle Vintagestore, ruko Jogja Town House 3, Sorowajan Baru

Bali
- Bali Collection SOGO Alun2 Indonesia,Nusa Dua
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#budaya#alam#gelangbatu#tradisional#merdeka#tanahair#alam#pantai#gunung#resep#laut#alami#bubur#pagi#malam#siang#lapar#foodies#gorengan#kopi#bali#indonesiatraveller#indotraveller#indotravellers#exploreindonesia#maksi#makansiang#jalanjalan#gelangunik#
User Image imam.asyary Posted: Dec 14, 2017 8:28 AM (UTC)
0 0 Normal
Cara memulai adalah dengan berhenti berbicara dan mulai melakukan !! 😱😎😎
#exploremagelang
#magelanghits
#hutanpinus
#magelang
#jalanjalan
User Image azshope.my Posted: Dec 14, 2017 8:28 AM (UTC)

0 0 Normal
❤️ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE❤️
-
-DUG DAP DUG DAP Sebab cantik sangat baju ni -
❤️HARGA RM139.00❤️
-
❤️HARGA COMBO 3- RM360❤️
.
.
.

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan#
User Image azshope.my Posted: Dec 14, 2017 8:28 AM (UTC)

0 0 Normal
❤️ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE❤️
-
-DUG DAP DUG DAP Sebab cantik sangat baju ni -
❤️HARGA RM139.00❤️
-
❤️HARGA COMBO 3- RM360❤️
.
.
.

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan#
User Image azshope.my Posted: Dec 14, 2017 8:28 AM (UTC)

0 0 Normal
❤️ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE❤️
-
-DUG DAP DUG DAP Sebab cantik sangat baju ni -
❤️HARGA RM139.00❤️
-
❤️HARGA COMBO 3- RM360❤️
.
.
.

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan#
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:27 AM (UTC)

0 1 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:27 AM (UTC)

0 1 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image iambaliofficial Posted: Dec 14, 2017 8:27 AM (UTC)
4
0 Normal
Have a wonderful wednesday!! Biar hari kamis mu makin menyenangkan jangan lupa mampir ke @iambaliofficial ajak keluarga,teman,sahabat, dan pacar kamu kesini yaah
Dapet jalan-jalan tanpa perlu khawatir kena hujan atau panas dan bisa foto sepuasnya di spot-spot yang kece abis 😍
Masih ada Spesial Harga nih guys dan GRATIS 1 Scope Massimo Gelato 😉
Kita masih buka sampai jam 8 loh guys.
So, buruaaan datang yahh
#FuntasyStartsHere
°
°
°
°
Visit I AM BALI ~ The Most Interactive 3D Art Museum in Indonesia. Located at Bajra Sandhi Monument - Denpasar Bali.
#iambali #iambaliofficial #museum #museum3d #3Dmuseum #interactiveart #trickart #trickeye #illusion #upsidedown #hauntedhouse #traveling #selfie #photograph #jalanjalan #spotphoto #infodenpasar #wisatabali #melalidibali #wisataedukasi #visitbali #explorebali #balitrip #bajrasandhi #renon #denpasar #bali
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:27 AM (UTC)

1
1 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image preorderkaosku Posted: Dec 14, 2017 8:27 AM (UTC)

1
0 Normal
_
Hai sista dan bunda, sudah punya Kaos Kekinian ini kah?
Kalau belum segera PRE ORDER ya... Jangan sampai ketinggalan
Limited Edition and Special Offer
untuk yang lahir dibulan Januari saja... 😍😍😍
.
.
_
#january #januari #birthday #ultah #jilbab #muslim #muslimah #muslimahfashion#jualhijab #ulangtahun #tahunbaru #NewYear #tshirt #kaos #preorder #kekinian #jalanjalan #traveller #traveling
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:26 AM (UTC)

3
1 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:26 AM (UTC)

4
0 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:26 AM (UTC)

3
0 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.
User Image erguir.repost2 Posted: Dec 14, 2017 8:26 AM (UTC)

1
0 Normal
.
.
GARANSI UANG KEMBALI 100%
.
Lagi mau liburan?
Mau kembaran sama pacar?
Temen mau ultah?
Mau tambah fashionable?
.
Gak perlu ribet lagi, sekarang belanja kacamata sangat praktis, pesan hari ini, langsung di kirim hari ini di @erguir.store @erguir.store @erguir.store .
.
Dengan kacamata berlensa POLARIZED dan anti UVA UVB bikin kamu nyaman walaupun matahari lagi terik teriknya.
.
.
ORDER via :
LINE : @erguir (must put @ )
WhatsApp / SMS : +6287891727000
BBM : 5F0E2677
.
***BISA BAYAR DI TEMPAT***
.
.
#fashionable #ootd #fashion #jalanjalan #kacamata #kacamatamurah #liburan #jualkacamata #kacamatafashion #kacamatabranded #kacamatagaya #kacamatacewek #kacamatakeren #jualkacamatamurah #kacamatacowok #kacamatavintage #kacamatahitam #kacamataonline #kacamataimport #kacamatalucu #framekacamata #kacamatawanita #kacamatapria #kacamataunik#kacamatajakarta #jualsunglasses #kacamatamurmer #vividdream #vividdreamer #kado .
.
.
JANGAN KOMEN DI SINI, MOHON LANGSUNG CHAT SAJA :)
.
Terima Kasih
.

Hashtags found on this page