Toggle navigation

#instashopmalaysia2,345,881 POSTS

Post Content
User Image ctzcollections2 Posted: Feb 23, 2018 1:07 AM (UTC)

0 0 Normal
PROMOTION!!!!
.
🌸 KHALISH BAJU MELAYU 🌸
#ctzkhalishbajumelayu #ctzbajumelayucollections #ctzssccollections
.
✔️20 pilhan warna ✔️Size S, M, L, XL
✔️Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
✔️Seluar Separuh Getah Separuh Keras
✔️Material Washiber Silk
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
.
FREE BUTANG BAJU MELAYU ‼️
.
OFFER !!!
I PC : RM 105 / RM 110 SS
2 PCS : RM 165 / RM 170 SS
XXL ADD RM 15
.
PREORDER 1-5 HARI
-----
.
Visit page :
www.facebook.com/ctzcollections
www.instagram.com/ctzcollections2
#like #komen #follow #share
.
PM : www.wasap.my/60176831132
.
#ctz769
#ctzlover
#ctzcollections
#ctzplussize
#cantikanggunbergaya
#khalishbajumelayu
#bajumelayudewasa
#bajumelayukhalish
#bajumelayubudak
#muslimstyle
#ootd
#kzagent
#raya2018
#bajuraya
#bajumelayuraya
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#bisnesonline
#instafashion
User Image elanishbeauty_official Posted: Feb 23, 2018 1:05 AM (UTC)

0 0 Normal
.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratuswanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
User Image elanishbeauty_hq Posted: Feb 23, 2018 1:00 AM (UTC)

3
0 Normal
.
"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
.
Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin
.
RESPON PANTAS CLICK!!
.
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik
User Image _pewiit.skincare_ Posted: Feb 23, 2018 1:00 AM (UTC)

2
2 Normal
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image elanishbeauty.official Posted: Feb 23, 2018 1:00 AM (UTC)

4
0 Normal
.
Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangkan kita dh guna skincare set yg lengkap. Ok mcm ni, serum ni mempunyai molekul2 yg sgt halus berbanding krim2 dan ia meresap terus ke dlm lapisan kulit kita dlm tempoh beberapa saat je. Jadi kerja2 baik pulih kulit lebih berkesan dgn menggunakan serum ni.
.
So kalau anda dh ada skincare set yg lengkap dgn cleanser, toner, day cream & night cream, jgn lupa guna Elanish Serum jugak. Dia akn bagi kesan yg lagi WOWW pd kulit :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
User Image pewiit.skincare Posted: Feb 23, 2018 1:00 AM (UTC)

4
1 Normal
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image hunny_gorgeous Posted: Feb 23, 2018 12:56 AM (UTC)

4
0 Normal
Serum ibarat baja. Tanpa baja bolehkah pokok menjadi subur? 😘
.
MelaCEP Plus + Ultimate Serum dari Mary Kay untuk menghalang dan memudarkan jeragat. Amacam best ke best? 😘 .
.
💗MelaCEP Plus+ Ultimate Serum💗
.
1) MelaCEP Plus+™️ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit
Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
.
.
Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah
.
- kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
- memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
.
Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
- 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
- 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
- 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
.
#MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysi #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #BeautyCare #marykaykl #marykaydamansara #skincare #cantik #kulit #hatisenang #cantikluardalam #testemoni #wajibada #nakcantik #bazzar #conner #selamatpagi #selamat #terbaik
User Image kebo.bundle Posted: Feb 23, 2018 12:55 AM (UTC)

2
0 Normal
FACTORIE's Charlotte Sweater long sleeve tee

PRICE : RM5
POST : RM10

BUST : 19.5
WAIST : 16.5
HIP : 14

LENGTH : 20.5

MADE IN CHINA 🇨🇳
65% POLYESTER
35% COTTON
SIZE XS

#kakibundle #bundlemalaysia #bundleonline #igbundlemalaysia #igbundle #instashop #biarlusuhjanjiori #bundlebaju #bundleshop #instashopmalaysia #supportlocal
User Image hushhush.loverlike Posted: Feb 23, 2018 12:52 AM (UTC)

0 0 Normal
Jom cuba sekarang!
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? 💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱click whatsapp link di BIO😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #serawak #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #faridkamil #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahamin #kedaionline #duckscarves #arianilovers #bawalexclusive #fareedaexclusive #neelofa
User Image pewiit.skincare Posted: Feb 23, 2018 12:45 AM (UTC)

4
1 Normal
💖Pewiit Skincare 5in1 💖
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
Satu set mengandungi:
👉 Pewiit Soap 50grm (kulit kayu manis + bunga cengkih)
👉 Day Cream 20grm (uv protection SPF50)
👉 Night Cream 20grm (merawat serta memelihara kulit)
👉 Treatment Cream 20grm (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
👉 Pewiit Scar Serum 15ml (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱0169313439
Whatsapp 📱0169313439
Whatsapp 📱0169313439
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image elanishbeauty_official Posted: Feb 23, 2018 12:45 AM (UTC)

5
0 Normal
.
"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
.
Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin
.
RESPON PANTAS CLICK!!
.
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik
User Image lily_beaute_house Posted: Feb 23, 2018 12:43 AM (UTC)

1
0 Normal
Morning MekCun Lover,
Mulakan pagi dengan MekCun Serum ok😘
.
.
KELEBIHAN MEKCUN SERUM
========================
.
.
☑ Mengecutkan jerawat
☑Memudarkan bekas jerawat dan jeragat @ bintik hitam
☑Mengecilkan liang pori kulit
☑Menghilangkan sunburn
☑Mengurangkan masalah kulit berminyak
☑Melembapkan kulit wajah
☑Melicin dan menggebukan kulit
☑Merawat masalah kulit 'breakout' akibat penyalahgunaan skincare yg tak sesuai
☑Menyamaratakan tona kulit
☑Menghilangkan garisan penuaan
☑Menganjalkan kulit wajah
.
Whatsapp 0176946714 or click link di bio utk order
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #serummurah #serumwajah #mekcunserum #teamlily #mekcunviral #serumviral #antijerawat #antijeragat #flawless #glowing #antiparut #awetmuda #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknilmurah #bazaaronlinemalaysia #einaazman
User Image dudie.diana Posted: Feb 23, 2018 12:40 AM (UTC)

0 0 Normal
MelaCEP Plus+Luminous System
.
Amat sesuai utk yg mempunyai masalah pigmentasi, tona wajah tidak sekata, wajah kusam dan gelap serta parut jerawat yg banyak.
.
Selain itu MelaCEP Plus+ Luminous System dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda! TIDAK mengandungi bahan kimia MERBAHAYA dan TANPA PENGELUPASAN!!
.
Selamat digunakan. Dapatkan kulit wajah:
✅Lebih bersih dan sekata
✅Lebih sihat dan segar
✅Lebih glowing dan luminous
✅Bebas dari bahan kimia yang merbahaya.
.
Love 💕💕
Diana Zainal
01123439278
Beli On9👇
http://www.marykay.com.my/dudiediana
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#sayajual #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayapakaisayajual #jomcantik #kedaionline #kulitcantik #produkkecantikan #bandarbarubangi #bangisentral #bazarpaknil #bazarmalaysia #marykaymalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #parttimejobmalaysia #peluangperniagaan #peluangbisnes #ruangrezekihanania #marykayskincare #marykaylife #marykaybeautyconsultantmalaysia
User Image elanishbeauty_hq Posted: Feb 23, 2018 12:40 AM (UTC)

8
0 Normal
.
"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
.
Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin
.
RESPON PANTAS CLICK!!
.
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik
User Image terra_malaysia Posted: Feb 23, 2018 12:32 AM (UTC)

5
1 Normal
It's finally FRIDAY and it's a PAYDAY, ladies!
.
U deserve a new addition to your closet for all your hardworkduring the week ☺!!! .
Secure your Mini Kurung by Terra today.
.
We open for pre-order Raya now!

We are taking deposit as low as RM 50 only for Mini Kurung.
Delivery will start early May 2018.

Size avalaible for XS to XXL.

How does it works?
PM us and we will let you know.
Ape tunggu lagiiii... 💋

Pssst..you'll get further up to 50% discount on Palazzo once you get this Mini Kurung.

Woots.Super excellent deal !!!! Lotsoflove,
Terra

#payday #frinally #newcollection #kurungmini #kurungplussize #kurungcotton #kurungmoden #bajukurung #telekung #palazzo #shippingto #malaysians #bruneians #singaporeans #sayajual
User Image terra_malaysia Posted: Feb 22, 2018 4:15 AM (UTC)
17
2 Normal
Exclusive Printed Mini Kurung by Terra.

Get it now Ladies.
Secure yours before its gone.
.
.
#kurungmini #kurungmoden #kurungplussize #kurungprinted #officestyle #officeattire #raya2018collection
User Image hushhush_hotbreast Posted: Feb 23, 2018 12:37 AM (UTC)

5
0 Normal
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Berderet testimoni dari customer kami.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0179409373
📱Whatsapp "Hush" ke 0179409373
📱Whatsapp "Hush" ke 0179409373
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#letscantik #janganmengata #produkwanita #produkkecantikan #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin #instashopmalaysia #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #perfumemalaysia #0179409373 - #regrann

Hashtags found on this page