Toggle navigation

#instantshawl1,380,943 POSTS

Post Content
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:14 AM (UTC)

0 0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:14 AM (UTC)

0 0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:14 AM (UTC)

0 0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:13 AM (UTC)

0 0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:13 AM (UTC)

1
0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:12 AM (UTC)

2
1 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:12 AM (UTC)

2
0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:12 AM (UTC)

3
0 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image lailafabrika Posted: Feb 22, 2018 9:12 AM (UTC)

3
1 Normal
" Quote of the day
.
Haa. Kalau ikut Zig Ziglar ni cakap, Korang sebenarnya tak perlu jadi HEBAT dulu untuk mulakan sesuatu, Sepatutnya korang kena mulakan sesuatu dulu untuk menjadikan sesuatu tu menjadi HEBAT. .
Korg setuju dengan pendapat Zig Ziglar?
.
Nak tau maklumat pasal kain? Sila Hubungi All-STAR Fabric Consultant kami yg AWESOME!!
.
👉🏻 +6012-9558663 (Ann)
👉🏻 +6017-2810035 (Rozy)
👉🏻 +6016-5070304 (Syairul)
👉🏻 +6012-2482050 (Atfan)
.
.
Atau datang terus ke Gudang kain kami di;
Laila Fabrik Sdn Bhd,
28, Jalan Suria Puchong 1,
Puchong Gateway,
47100 Puchong,
Selangor
Mon-Sat : 9am-6pm
.
.
#lailafabrika #fabrichunting#kilangkain #projekkahwin #sayajual#produk #pemborongkain #warehousekain#saudagarkain #sayajualkain #borongkain#kontenakain #shawl #gudangkain#kedaikain #fabrichunting #lubukkain#kilangkain #pemborongkain#kaintudung #saudagarkain #sayajualkain #chiffon #dullsatin #hijabers #kainprinted #tudungbawal #cottonlycra #instantshawl #sedondon #projeksedondon #malaysia #sayajual
User Image uneef_collection Posted: Feb 22, 2018 9:12 AM (UTC)

1
0 Normal
BAWAL DIAMOND COTTON CANDY
BIDANG 55
-
Bawal cotton jahitan kelim lipat/baby seam. Kain selesa dan senang bentuk 😍
.
Material: Pure Cotton 💯
Measurement: Bidang 55
Warna (random seperti dlm gambar)
.
Borong 10 helai (Random)
SM RM160 || SS RM165
.
Borong 20 helai (Random)
SM RM215 || SS RM225
.
Whatsapp 0192600035
-
#bawalmurah #arabicwideshawl #shawlmurah #shawlkeknis #keknisshawl #bawalborong #borongbawal #bawalvoile #bawalcottonvoile #bawalcottoncandy #cottoncandybawal #bawalchiffon
#bawalchiffonborong #bawalsatin #bawaldullsatin #bawaldiamond #bawalcotton #bawaltabur #bawalkangaroo #bawalkanggaroo #bawalkangaroomurah #bawalkangaroopremium #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia #instantshawl
User Image nurth.my Posted: Feb 22, 2018 9:11 AM (UTC)

2
1 Normal
"BOSAN BAJU KURUNG LAMA?? NAK BUANG SAYANG”
.
.
.
Jangan risau cik kak, SisJane ada Border Lace #Nurth.My masalah itu akan menjadi #MUDAH dengan modal yang #MURAH. Dah la cantik, eksklusif, senang nak jahit di baju kurung cik kak yang lama tadi😁
.
.
Kalau kat luar harganya RM18 untuk semeter.
Tapi.....untuk cik kak,
SisJane jual RM10 jerrr untuk 3meter😨
Cukup untuk sepasang baju kurung cik kak.
✔RM10/3m
✔RM10/3m
✔RM10/3m
.
.
.
Tak caye? Meh whatsapp SisJane sekarang
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
▶ +6017407 6568
Kalau nak nampak lagi bijak, 👆 klik je link kat bio SisJane atas tuh😉
.
.
.
P/S:: SisJane nak bagitahu je, stok dah tak banyak.kbai😎

#borderlace #trimlace #lace #bajuplain #bajukurungplain
#instantshawl #doubleloop #hijab #chiffon #eyelashshawl #duckscarvestoletgo #duckscarves #eyelash #muslimah
#babybedding #bedsheetbaby #singapore #sg #bazarpaknil #eyelashhemming #chiffoncotton #bawal #chiffonshawl #shawlmurah #bawalchiffon
User Image nhcollectionshop Posted: Feb 22, 2018 9:10 AM (UTC)

0 0 Normal
BLACK DIAMOND BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 45
-

Bawal chiffon noww with diamond tabur 😍
🐰Kain yang selesa
🐰Senang bentuk
.
Material: Quality Heavy Chiffon
Measurement: Bidang 45
.
🌸Warna2 random sahaja
.
WHOLESALE
✨10pcs RM125 SM/RM135 SS
✨20pcs RM190 SM/RM195 SS
.
Untuk order atau segala pertanyaan, sila Whatsapp +6010-9113330
-
#bawalmurah #arabicwideshawl #shawlmurah #shawlkeknis #keknisshawl #bawalborong #borongbawal #bawalchiffon
#bawalchiffonborong #bawalsatin #bawaldullsatin #bawaldiamond #bawalcotton #bawaltabur #bawalchiffontabur #bawalchiffondiamond #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia #instantshawl #nhcswholesale #wholesalehijab #hijabwholesale #wholesalebrunei #wholesalesingapore #hijabsingapore #hijabbrunei #hijabwholesaler
User Image nhcollectionshop Posted: Feb 22, 2018 9:07 AM (UTC)

0 0 Normal
BLACK DIAMOND BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 45
-

Bawal chiffon noww with diamond tabur 😍
🐰Kain yang selesa
🐰Senang bentuk
.
Material: Quality Heavy Chiffon
Measurement: Bidang 45
.
🌸Warna2 random sahaja
.
WHOLESALE
✨10pcs RM125 SM/RM135 SS
✨20pcs RM190 SM/RM195 SS
.
Untuk order atau segala pertanyaan, sila Whatsapp +6010-9113330
-
#bawalmurah #arabicwideshawl #shawlmurah #shawlkeknis #keknisshawl #bawalborong #borongbawal #bawalchiffon
#bawalchiffonborong #bawalsatin #bawaldullsatin #bawaldiamond #bawalcotton #bawaltabur #bawalchiffontabur #bawalchiffondiamond #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia #instantshawl #nhcswholesale #wholesalehijab #hijabwholesale #wholesalebrunei #wholesalesingapore #hijabsingapore #hijabbrunei #hijabwholesaler
User Image nadjahijab_ds Posted: Feb 22, 2018 9:06 AM (UTC)

0 0 Normal
Instant Shawl Lateefa
.
"TAK PERLU GOSOK. TAK PERLU LILIT. TAK JARANG. DESIGN NENAWAN" 😘😘 ➡ Bukankah ini shawl yg Uolls cari selama ni😍😍 ⬅️
.

Teruja bila gayakan instant lateefa. Fabriknya dah la flowy, tak jarang dan design yangg easy to going. Sarung je terus siap! end resultnya look simple!
. ➡ Kenapa Uolls perlu ad atleast 1 INSTANT LATEEFA ✅Material : CHIFFON JAMEELA CREEPE
➡ Dijamin X jarang.. inshaAllah😍 ✅Design : instant double loop (2 muka)
➡Tinggal sarung je 😍 ✅Saiz : 2.10m x 0.75m ➡ labuh depan dan belakang😍 ✅Fabrik : sgt flowly dan mudah bentuk.
➡ X perlu gosok da😍 ✅Warna : 10 pilihan warna gojes
➡ Rambang mata hakak nk pilih😍 ✅Aksesori : Exclusive CHARMS & GOLDEN PATCH
➡ Bertambah gojes uolls 😘
.
RM 55 Exclude Postage
.
STOCK ARE LIMITED:
First order, first payment, first serve.
.
Whatsapp : +6011-29583032
.
Screenshot and whatsapp us to purchase!
.
#sayajualtudung #lalanawideshawl #instantshawl #instantduamuka #wideshawl #tudung #tudungmurah #tudunglabuh #lavendiorkl #nadjahijab
User Image nhcollectionshop Posted: Feb 22, 2018 9:06 AM (UTC)

0 0 Normal
DIAMOND BAWAL HEAVY CHIFFON BIDANG 45
-

Bawal chiffon noww with diamond tabur 😍
🐰Kain yang selesa
🐰Senang bentuk
.
Material: Quality Heavy Chiffon
Measurement: Bidang 45
.
🌸Warna2 random sahaja
.
WHOLESALE
✨10pcs RM125 SM/RM135 SS
✨20pcs RM190 SM/RM195 SS
.
Untuk order atau segala pertanyaan, sila Whatsapp +6010-9113330
-
#bawalmurah #arabicwideshawl #shawlmurah #shawlkeknis #keknisshawl #bawalborong #borongbawal #bawalchiffon
#bawalchiffonborong #bawalsatin #bawaldullsatin #bawaldiamond #bawalcotton #bawaltabur #bawalchiffontabur #bawalchiffondiamond #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia #instantshawl #nhcswholesale #wholesalehijab #hijabwholesale #wholesalebrunei #wholesalesingapore #hijabsingapore #hijabbrunei #hijabwholesaler
User Image nadjahijab_ds Posted: Feb 22, 2018 9:04 AM (UTC)

0 0 Normal
Instant Shawl Imani
.
Material: Korean Chiffon Gerogette
.
Design: Instant 2 Muka
.
Cutting Size: 190cm x 75cm
.
Labuh depan & belakang
.
Dihiasi Butiran Diamond
.
Exclusive Gold Strip + Charm
.
Material sangat flowy and mudah bentuk
.
18 Pilihan Warna!
.
RM 49 Exclude Postage.
SM RM 7 / SS RM 10
.
Whatsapp - +6011-29583032
.
Whatsapp sekarang sebelum kehabisan stok. Stok terhad! Lagi banyak beli lagi murah dapat.

#sayajualtudung #lalanawideshawl #instantshawl #instantduamuka #wideshawl #tudung #tudungmurah #tudunglabuh #lavendiorkl #nadjahijab
User Image adramedina_co Posted: Feb 22, 2018 9:04 AM (UTC)

4
0 Normal
EMAS KOREA COP 9*6
FREE CINCIN BAGI PEMBELIAN RM50 & KEATAS
✔️ Design2 persis emas 916
✔️ Tahan lasak , warna gold tak mudah luntur
✔️ Boleh disadur semula berkali2
✔️ Boleh basahan/melasak/kena air sabun dan tahan lama
✔️ Kalau nak lagi jimat boleh kumpul order dgn kawan2 ^_^
.
📲 PM / KLIK LINK UNTUK WHATSAPP
📲 http://www.wasap.my/60146796880
.
#hijab #hijabfashion #hijabista #hijabers #hijabtutorial #shawl #instantshawl #instashopmalaysia #hijabmalaysia #bazarmalaysia #muslimahfashion #muslimah #ootdmalaysia #igersmalaysia #bazarpaknil #igersmy #sayajual #sayajualmurah #tudung #shawlmurah #shawlchiffon #shawllabuh #sayajualonline #tudungmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #emaskorea #emaskorea24k #murah
User Image adramedina_co Posted: Feb 22, 2018 9:03 AM (UTC)

7
0 Normal
EMAS KOREA COP 9*6
FREE CINCIN BAGI PEMBELIAN RM50 & KEATAS
✔️ Design2 persis emas 916
✔️ Tahan lasak , warna gold tak mudah luntur
✔️ Boleh disadur semula berkali2
✔️ Boleh basahan/melasak/kena air sabun dan tahan lama
✔️ Kalau nak lagi jimat boleh kumpul order dgn kawan2 ^_^
.
📲 PM / KLIK LINK UNTUK WHATSAPP
📲 http://www.wasap.my/60146796880
.
#hijab #hijabfashion #hijabista #hijabers #hijabtutorial #shawl #instantshawl #instashopmalaysia #hijabmalaysia #bazarmalaysia #muslimahfashion #muslimah #ootdmalaysia #igersmalaysia #bazarpaknil #igersmy #sayajual #sayajualmurah #tudung #shawlmurah #shawlchiffon #shawllabuh #sayajualonline #tudungmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #emaskorea #emaskorea24k #murah

Hashtags found on this page