Toggle navigation

#instantshawl1,351,368 POSTS

Post Content
User Image fabrixshawl Posted: Dec 12, 2017 11:57 PM (UTC)

1
1 Normal
Chiffon Long Shawl ✔ Material : Chiffon
✔ Size : 2.0 m x 0.75 m
✔ Kain sangat flowy
✔ Panjang dan lebar sedikit, dengan curve side (bentuk D) 💲RM 20.00 sahaja!

Untuk order klik link dibawah.

https://www.wasap.my/60193648872
https://www.wasap.my/60193648872
https://www.wasap.my/60193648872

#tudungraya #shawlraya #bajuraya #bawalhelwa #shawlarab #shawl #tudungmalaysia #shawlmalaysia #hijabmalaysia #hijabshawl #tudungmurah #shawlmurah #instantshawl #sayajual #bazarraya #bazarpaknil
#shawl #shawlchiffon #chiffonmurah #keknisshawl
User Image aishfa.hijab Posted: Dec 12, 2017 11:51 PM (UTC)

4
2 Normal
Assalamualaikum.
.
Selamat pagi semua. Semoga Allah permudahkan urusan kita semua pada hari ini 😊
User Image thenuna.couture Posted: Dec 12, 2017 11:46 PM (UTC)

4
0 Normal
Tadi kita bagi sale .... sekarang kita nak bagi lagi .
.
Korg dah grab belum yang ni kalau belum Nurul takut melepas uolss nanti .
.
Stok makin sikit 😎 nnti jangan 😭😭 pulak ... Best best kot stok pun cepat je kita kene restock 😙😚😙
.
.
How to order ❓
📲 Ws 0187699687 @
Simply Click link om my bio 😉
.
.

#palazzo #palazzoloose #palazzocantik #palazzomurah #pants #plazzopants #blouse #blousecantik #blousemodern #dress #dresscantik #bawal #bawallovers #bawalmurah #shawl #instantshawl #shawllover #im #sale #yes #trustedropship #bawalcrepe #bawalchiffon #uitm #uthm #upm #uitmsi #ukm #ootd #trip
User Image madame.kikin_closet Posted: Dec 12, 2017 11:45 PM (UTC)
5
1 Normal
✨NATALIA INSTANT SHAWL✨

Type: Instant shawl double loop (2 muka) with loose effect kat tepi
Material: high quality chiffon
Size: 2m x 75 cm
Senang bentuk, flowy, anti kedut & anti tembam

Price:
Buy 1 RM 39
Buy 3 RM 100 (Jimat RM 18) PAKEJ PROMO🔥🔥 (Price exclude postage) 📢Boleh campur natalia & tiffany utk pakej PROMO 3 RM 100‼

1 set promo (3helai) : rm 100 shj
❤ WHATSAPP kak ponti kat 019 6223124 or DM (whatsapp for fast replies)
.
#firdieyra #firdieyranataliaseries #hijabstyle #hijabtutorial #hijabi #hijabista #tudungcorak #tudung #printedshawl #instantshawl
#longshawl #hijabootd #plainshawl
#floralshawl #muslimahhijab #fesyenhijab #shawlmurah #tudungcorak #hijabmalaysia #hijabbrunei #hijabsingapore #tudungonline #shawl #shawlmalaysia #sayajualshawl #shawlcantik
User Image thenuna.couture Posted: Dec 12, 2017 11:35 PM (UTC)

3
0 Normal
Asalamualaikum and Good morning😁😁
.
.
Pagi ni Nurul nak bagi kita buat sale ni... Dah ada sale, kaita bagi lagi SALE KAW KAW punya .
Tertanya -tanya berapa HARGA SALE yang kita nak bagi kali ni??
.
.
PALAZZO CREPE .
HARGA:
1PCS RM45 WITH POSTAGE
3 PCS RM 90 WITH POSTAGE .
* Sebelum ni
3 Pcs RM 100... kali ni kita bagi 3 Pcs RM 90
Haa 😎 Jimat RM 10 .
Material: ✔Material poly crepe
✔Sesuai 168 cm ke bawah ✔Bahagian pinggang full getah
.
Color: 15 pilihan warna .
How to order ❓
Simply click link on my bio .
.
#palazzo #palazzoloose #palazzocantik #palazzomurah #pants #plazzopants #blouse #blousecantik #blousemodern #dress #dresscantik #bawal #bawallovers #bawalmurah #shawl #instantshawl #shawllover #im #sale #yes #trustedropship #bawalcrepe #bawalchiffon #uitm #uthm #upm #uitmsi #ukm #ootd #trip
User Image hayathijab_byhanim Posted: Dec 12, 2017 11:28 PM (UTC)

5
1 Normal
Tak kenal maka tak cinta, dah kenal pasti tercari2 lagi😉..
.
Cantik x warna Melissa Mix 4.0 yang ni??warna soft n lembut macam cotton candy..Mesti nampak manis n menawan si pemakainya..💕💕💕
.
Lepas ni,Hq nak release MM 5.0 dah xde warna ni tau..So tunggu apa lagi,jom grab MM 4.0 lani jugak nah..
.
.
💢INFO MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk ✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality
✓Up to XL size
.
.
💵Harga mampu milik💵
📌Beli 1 helai : RM59 + postage (RM8 sm / RM12 ss)
-
📌Beli 2 helai layak dapat:
💥FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
💥FREE GIFT
-
📌Beli 3 helai layak dapat:
💥FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
💥FREE KOTAK EXCLUSIVE HAYAT HIJAB
-
UNTUK TEMPAHAN, SILA WHATSAPP👇👇👇
☎️ 0179818508
☎️ 0179818508
☎0179818508

#HayatHijab
User Image aaira_luthfia Posted: Dec 12, 2017 11:27 PM (UTC)

0 0 Normal
Hi sis,
Tinggal bbrp minggu lagi 2017 nk labuhkan tirai. Jd, Jomm HADIAHKAN diri anda dgn REWARD yg superb ni. Tudung cantek letops hanya di FIRDIEYRA😘
.
GRAB this best deal skrg jugak! Jangan ketnggalan tau😘
.
Ajak skali kwn2 & opismet tu sopink berjemaah

#firdieyra #instantshawl #shawl #hijabtutorial #tudung #yearendsale2017 #dekatkanjarakkita #redvelvet #mycoffeeprince
User Image annisa.hanabella Posted: Dec 12, 2017 11:12 PM (UTC)

1
0 Normal
Morning semua2.🌸🌸🌸🌸😘 Pagi2 mestilah tgk benda2 cantik kan cthnya macam #adeliablouse kat atas ni 👆🏻👆🏻👆🏻😚. Jom jom dapatkan sekarang...🐣
.
.
Boleh klik link di bio untuk dapatkan segera.
.
📲WHATSAPP 019 7738766 NOW‼️
📲WHATSAPP 019 7738766 NOW‼️
📲WHATSAPP 019 7738766 NOW‼️.
.
..
#dresspergikerja #tops #bajukerja #bajumeeting #wedding #weddingdressmuslimah #weddingdressmalaysia #weddingdressterkini #instantdoubleloop #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #instantshawlmurah #instantshawl #bawalmurah #bawallovers #semusimrindu #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #taklamadah #thisishanabella #HBofficewear #hanabellaOFFICEWEAR -
User Image bahasa.arab.mudah.on9 Posted: Dec 12, 2017 10:40 PM (UTC)

12
1 Normal
🕌ARAB MUDAH TEKNIK AL MUKHTAR🕋

Sampai bila nak jadi Muslim yang tak tahu bahasa Arab?

Dengan Arab Mudah Teknik Al Mukhtar, i.Allah anda boleh faham asas bahasa Arab dengan mudah.

Cuba tengok salah 1 contoh yang saya nak bagi dalam link di bawah ni. Kalau anda boleh FAHAM, bermakna teknik kami DIJAMIN dapat membantu anda.

klik now --> Di link profile
http://asasarab.com/?aff=tuah

http://asasarab.com/?aff=tuah

Ust. Abu Hanifa
0196008840
User Image bahasa.arab.mudah.on9 Posted: Dec 12, 2017 10:40 PM (UTC)

9
2 Normal
🕌ARAB MUDAH TEKNIK AL MUKHTAR🕋

Sampai bila nak jadi Muslim yang tak tahu bahasa Arab?

Dengan Arab Mudah Teknik Al Mukhtar, i.Allah anda boleh faham asas bahasa Arab dengan mudah.

Cuba tengok salah 1 contoh yang saya nak bagi dalam link di bawah ni. Kalau anda boleh FAHAM, bermakna teknik kami DIJAMIN dapat membantu anda.

klik now --> Di link profile
http://asasarab.com/?aff=tuah

http://asasarab.com/?aff=tuah

Ust. Abu Hanifa
0196008840
User Image bahasa.arab.mudah.on9 Posted: Dec 12, 2017 10:41 PM (UTC)

10
1 Normal
🕌ARAB MUDAH TEKNIK AL MUKHTAR🕋

Sampai bila nak jadi Muslim yang tak tahu bahasa Arab?

Dengan Arab Mudah Teknik Al Mukhtar, i.Allah anda boleh faham asas bahasa Arab dengan mudah.

Cuba tengok salah 1 contoh yang saya nak bagi dalam link di bawah ni. Kalau anda boleh FAHAM, bermakna teknik kami DIJAMIN dapat membantu anda.

klik now --> Di link profile
http://asasarab.com/?aff=tuah

http://asasarab.com/?aff=tuah

Ust. Abu Hanifa
0196008840
User Image bahasa.arab.mudah.on9 Posted: Dec 12, 2017 10:42 PM (UTC)

9
1 Normal
🕌ARAB MUDAH TEKNIK AL MUKHTAR🕋

Sampai bila nak jadi Muslim yang tak tahu bahasa Arab?

Dengan Arab Mudah Teknik Al Mukhtar, i.Allah anda boleh faham asas bahasa Arab dengan mudah.

Cuba tengok salah 1 contoh yang saya nak bagi dalam link di bawah ni. Kalau anda boleh FAHAM, bermakna teknik kami DIJAMIN dapat membantu anda.

klik now --> Di link profile
http://asasarab.com/?aff=tuah

http://asasarab.com/?aff=tuah

Ust. Abu Hanifa
0196008840
User Image bahasa.arab.mudah.on9 Posted: Dec 12, 2017 10:43 PM (UTC)

11
5 Normal
🕌ARAB MUDAH TEKNIK AL MUKHTAR🕋

Sampai bila nak jadi Muslim yang tak tahu bahasa Arab?

Dengan Arab Mudah Teknik Al Mukhtar, i.Allah anda boleh faham asas bahasa Arab dengan mudah.

Cuba tengok salah 1 contoh yang saya nak bagi dalam link di bawah ni. Kalau anda boleh FAHAM, bermakna teknik kami DIJAMIN dapat membantu anda.

klik now --> Di link profile
http://asasarab.com/?aff=tuah

http://asasarab.com/?aff=tuah

Ust. Abu Hanifa
0196008840
User Image instantshawl_annchick Posted: Dec 12, 2017 10:24 PM (UTC)

4
0 Normal
YEAR END SALE DATANG LAGI 😘😘😘 jangan lupa dapatkan koleksi Ann Chick yang terpilih dengan Harga YES 😍😍😍. kali ini kita #kasilicin semua stock dekat Hq 😱

Promosi sah dari 11 - 31 disember sahaja. stock sangat2 limited. sape cepat dia dapat 🤗

jom whatsapp kak ckin laju-laju.

0134632431
0134632431
0134632431
@ tekan shj link dekat bio kak eikin dekat atas 👆

#tudunglabuh
#instantshawllabuh
#instantbawal
#instantshawlannchick
#annchick
#annchickyes
#instantshawl
User Image instantshawl_annchick Posted: Dec 12, 2017 10:24 PM (UTC)

4
0 Normal
YEAR END SALE DATANG LAGI 😘😘😘 jangan lupa dapatkan koleksi Ann Chick yang terpilih dengan Harga YES 😍😍😍. kali ini kita #kasilicin semua stock dekat Hq 😱

Promosi sah dari 11 - 31 disember sahaja. stock sangat2 limited. sape cepat dia dapat 🤗

jom whatsapp kak ckin laju-laju.

0134632431
0134632431
0134632431
@ tekan shj link dekat bio kak eikin dekat atas 👆

#tudunglabuh
#instantshawllabuh
#instantbawal
#instantshawlannchick
#annchick
#annchickyes
#instantshawl
User Image instantshawl_annchick Posted: Dec 12, 2017 10:24 PM (UTC)

1
0 Normal
YEAR END SALE DATANG LAGI 😘😘😘 jangan lupa dapatkan koleksi Ann Chick yang terpilih dengan Harga YES 😍😍😍. kali ini kita #kasilicin semua stock dekat Hq 😱

Promosi sah dari 11 - 31 disember sahaja. stock sangat2 limited. sape cepat dia dapat 🤗

jom whatsapp kak ckin laju-laju.

0134632431
0134632431
0134632431
@ tekan shj link dekat bio kak eikin dekat atas 👆

#tudunglabuh
#instantshawllabuh
#instantbawal
#instantshawlannchick
#annchick
#annchickyes
#instantshawl

Hashtags found on this page