Toggle navigation

#instajowo1,574 POSTS

Post Content
" Beberapa orang diciptakan menjadi terlalu dekat untuk dipandangi namun terlalu jauh untuk digapai "
- Fiersa Besari
User Image yossegan Posted: Oct 31, 2017 11:54 AM (UTC)
45
8 Normal
Urip ono ing donyo minangkane yo mung mampir ngombe.
Nanging yen anggonmu ngombe iso gawe mabur, kuwi jenenge awakmu lagi mendem.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mendem tresno marang wong ayu sing ketemu mau esuk misale.

#pituturwongjowo #bijakjowo #wongjowo #instajowo #instangawur #mendemkuidoso #ngawur
User Image galau_djowo Posted: Oct 24, 2017 2:32 AM (UTC)
5
2 Clarendon
User Image shofifadhil Posted: Oct 4, 2017 7:14 AM (UTC)
73
14 Normal
Sing luwih ayu seko aku diluar sana genah pasti akeh, sak klumbruk.
Luwih dhuwur luwih seksi luwih mulus luwih langsing luwih putih dan luwih sak kabehe.

Tapi sing iso sayang karo koe, sing iso mencintai koe sama besar/lebih besar dan lebih dalam seko perasaanku neng koe, JELAS RA BAKAL ONO.

Kui rumus mutlak.
Karang tresno ku ki koyo dunia e mas, tak berujung.
#eaaaak #captionjowo #instajowo #aslijowo
User Image mhmd_nurmukhlis Posted: Sep 24, 2017 8:48 AM (UTC)
76
0 Normal
User Image mr.s_somad Posted: Aug 26, 2017 4:04 PM (UTC)
53
4 Normal
Sanajan aku elek kowe gelem trimo, Ayu ne lah awakmu nduk.Kapak"no kui garwo👫(sigaraning nyowo),olo apike tergantung dewe sing ngarahke.
Duh dek esemmu 😊gogroke ati💓,gingsulmu sing semumbul 😘 nentremke wuyung💏 🙇.
.
.
.
.
.
#instagram #instagood #instapict #instapeople #instajowo #ayu #kasmaran #taliasmoro #wuyung #tresno #beautiful #naturalmakeup #goodsmile #goodmother #like4like
User Image thya_artz Posted: Aug 10, 2017 3:41 PM (UTC)
tiqs_hayati
52
1 Gingham
.
.
.
a woman is unstoppable after she realizes she deserves better
.
.
#wordporn
User Image alieeeffff Posted: Aug 5, 2017 3:30 PM (UTC)
117
1 Normal
User Image evitriyulianti Posted: Jul 27, 2017 10:03 AM (UTC)
134
7 Normal
Cinta iku dudu sepiro kerep'e mbok ucapke, nanging sepiro akeh'e mbok buktike. Ngunu! -
-
-

#quotejowo #tulisanjowo #nasehatjowo #tresno #instajowo #potonewongjowo #like #suka #seneng

Hashtags found on this page