Toggle navigation

#innertudung60,302 POSTS

Post Content
User Image innersnowcap.berhantu Posted: Nov 22, 2017 2:24 AM (UTC)
4
3 Normal
Stok panas2 inner berhantuu 👻👻
.
Siapa nak , wasap jee 0162032634
0162032634
0162032634
.
Cepat2 , siapa cepat dia dapat 😉
User Image anizoncollection Posted: Nov 22, 2017 2:18 AM (UTC)
0 1 Normal
anizoninner ni memang BERTALI
.
Tali nie untuk kemaskan lagi inner bila kita rasa longgar dan untuk sembunyikan rambut kita bila rambut tu sibuk sangat nak keluar dari inner kita🤣

Harga : RM29/sehelai [ Pos RM7 SM/RM10 SS]
Beli pakej lebih jimat awak!!! .
.
Pilihan warna @ order >>> www.wasap.my/60173312264
www.wasap.my/60193347356
User Image rubiegallery Posted: Nov 22, 2017 2:15 AM (UTC)
8
1 Normal
Awakkk, tak kan lah awak nak pakai anizoninnerneck yang kainnya sangat selesa, serap peluh dan tak pekak telinga ni, awak nak pakai sorang-sorang.
.
Inner ni awak dah pakai gi zumba, gi joging petang-petang tu, awak dah melaram bersama sifon awak yang kemain licin tak ingat tu, sampai kalau jarum tertarik sikit, boleh menangis tersedu-sedu.
.
Nasib baik ada anizoninnerneck kannn. Selamat selendang sifon awak yang mahal kemain dan lembut tu. Jimat jarum dan kerongsang kannn. Tak cedera selendang.
.
Haaa, punyalah best awak pakai anizoninnerneck bertahun-tahun, awak tak nak kongsi ker? Takkan awak nak pakai sorang-sorang jer.
.
Jommm borong dan jual. Ada harga spesel tauu, jika awak borong 10 helai, 20helai lagilaa spesel.
.
.
Whatsapp yer 👇👇👇
.
wasap.my/60193347356
wasap.my/60173312264 🎈
User Image snowcapborong Posted: Nov 22, 2017 2:02 AM (UTC)
0 0 Normal
ANDA MENCARI PEMBORONG INNER SNOWCAP YG MURAH???Kamilah jawapannyaaa...😘
.
HARGA BORONG (20PCS) >>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>
INNER SNOWCAP (CHINA) RM38
INNER WARDA (CHINA) RM38
INNER SNOWCAP ALL BLACK RM50
INNER SNOWCAP (INDO) RM100
INNER WARDA (INDO) RM100
INNER WARDA (C. VISCOSE) RM100
INNER GRIP ANTI MIGRAIN RM120
INNER NECK RM70
.
JOM GRAB SUPER VALUE SALE!! 💋 HARGA BORONG TERLAJAK MURAH!! 😱
🌹 RANDOM & MIX COLOUR
.
RUGI TAK GRAB! 😎
Jimat banyak tuuuu....
RANDOM pon confirm puas ati !! Sb MURAH, BERBALOI-BALOI
.
Whatsapp lelaju!! +60176208622 utk order. Klik link pd bio utk direct whatsapp ye 😊

#inner #innersnowcap #innerwarda #innertudung #innerwardaborong #innertudungmurah #innersnowcapborong #anaktudungborong #pemborongsnowcap #suppliersnowcap #snowcapviral
User Image mizahijabcoutures Posted: Nov 22, 2017 1:56 AM (UTC)
2
1 Normal
Tqvm custemor katanya adik dia dh rasmi dulu sebelum dia nk pakai untuk nikah 😍😍 inner diomand ni still available tau
jom cepat oder nk borong pun boleh ada harga murah tauu
User Image snowcapborong Posted: Nov 22, 2017 1:49 AM (UTC)
0 0 Normal
ANDA MENCARI PEMBORONG INNER SNOWCAP YG MURAH???Kamilah jawapannyaaa...😘
.
RM38 (20 helai)
RM38 (20 helai)
.
JOM GRAB SUPER VALUE SALE!! 💋 INNER SNOWCAP 💋
SEKODI (20pcs) RM38 shj!!!! 😱😱
🌹 RANDOM & MIX COLOUR
.
Borong jatuh Harga selai RM1.90/pc JER 😱😱
Murah X murah??
(Korang harus SHARE bende baik nie kat kawan tau!) 😍
.
RUGI TAK GRAB! 😎
Jimat banyak tuuuu....
RANDOM pon confirm puas ati !! Sb MURAH, BERBALOI-BALOI
.
Jom grab SUPERSALE INNERSNOWCAP sebelum promosi tamat !
.
Whatsapp +60176208622 utk order

#inner #innersnowcap #innerwarda #innertudung #innerwardaborong #innertudungmurah #innersnowcapborong #anaktudungborong #pemborongsnowcap #suppliersnowcap #snowcapviral
User Image snowcapborong Posted: Nov 22, 2017 1:48 AM (UTC)
0 0 Normal
ANDA MENCARI PEMBORONG INNER SNOWCAP YG MURAH???Kamilah jawapannyaaa...😘
.
RM38 (20 helai)
RM38 (20 helai)
.
JOM GRAB SUPER VALUE SALE!! 💋 INNER SNOWCAP 💋
SEKODI (20pcs) RM38 shj!!!! 😱😱
🌹 RANDOM & MIX COLOUR
.
Borong jatuh Harga selai RM1.90/pc JER 😱😱
Murah X murah??
(Korang harus SHARE bende baik nie kat kawan tau!) 😍
.
RUGI TAK GRAB! 😎
Jimat banyak tuuuu....
RANDOM pon confirm puas ati !! Sb MURAH, BERBALOI-BALOI
.
Jom grab SUPERSALE INNERSNOWCAP sebelum promosi tamat !
.
Whatsapp +60176208622 utk order

#inner #innersnowcap #innerwarda #innertudung #innerwardaborong #innertudungmurah #innersnowcapborong #anaktudungborong #pemborongsnowcap #suppliersnowcap #snowcapviral
User Image innersnowcap.berhantu Posted: Nov 22, 2017 1:39 AM (UTC)
10
5 Normal
Tiada jalan mudah utk berjaya.
Melainkan usaha diri sendiri .
Jangan lupa juga, STAY SMILE, STAY AWESOME & pls STAY BEAUTIFUL always.
.
Assalamualaikum & Selamat pagii semua 😉
User Image namira.hanif96 Posted: Nov 22, 2017 1:29 AM (UTC)
2
0 Normal
Assalamualaikum selamat pagi. Mulakan pagi anda dengan cuci mata dan duit shopping di #namirahanif hehe. Nak cantik kene melabur sikit. Dont worry 10 hengget je

Http://www.wasap.my/+60123962147

#namirahanif #snowcap #snowcapberhantu #snowcaphantu #inner #innertudung #anaktudung #anaktudungviral #snowcapviral #scarf
User Image rubiegallery Posted: Nov 22, 2017 12:59 AM (UTC)
10
1 Normal
Ini adalah pakej yang paling sesuai sangat bagi awak yang dah lama mengidam nak try inner ni tau.

Awak dapat dua-dua paten inner lagi ni haaa. Suka ler tuu😘😘😘 Set Pakej ni awak dapat 2 inner panjang dan 1 inner pendek dengan harga RM100.00 jer. Pos Percuma & Hadiah sehelai shawl heavy chiffon beserta 3 unit brooch nak bagi kat awak semua.

Awak nak order dan pilih warna sendiri awak klik je kat >>> www.wasap.my/60173312264
www.wasap.my/60193347356
User Image ssaf_design Posted: Nov 21, 2017 11:49 PM (UTC)
7
0 Normal
"SETAKAT INI AKAK DGN ANAK AKAK DAH ADA 14 HELAI SEMUA, ALHAMDULILLAH MEMANG SELESA SANGAT BILA PAKAI".😍
_
Alhamdulillah, akak @salasiyahshamshudin ni memang antara customer kami yang selalu support & dah banyak kali repeat order, thanks kak!🌼
_
SAFA INNERCAP
Material : Moss crepe lycra
Measurement : approx 36cm x 24cm
Price : RM10 (Exc postage)
Whatsapp: 013-4018298
Feedback ? click #safainnercapssaf

#innercap #innercapwarda #inner #innercapkedah #scarft #medinaahijab #dropship #snowcap #innersnowcap #innertudung #innercapmurah #inner #innercapcotton #safainnercapssaf #scarft
User Image roses1302 Posted: Nov 21, 2017 11:29 PM (UTC)
5
3 Normal
anizoninner ni memang BERTALI
.
Tali nie untuk kemaskan lagi inner bila kita rasa longgar dan untuk sembunyikan rambut kita bila rambut tu sibuk sangat nak keluar dari inner kita🤣

Harga : RM29/sehelai [ Pos RM7 SM/RM10 SS]
Beli pakej lebih jimat awak!!! .
.
Pilihan warna @ order >>> www.wasap.my/60173312264
www.wasap.my/60193347356
User Image anizoncollection Posted: Nov 21, 2017 11:11 PM (UTC)
2
2 Normal
#anizoninnerpendek ni memang BERTALI
.
Tali nie untuk kemaskan lagi inner bila kita rasa longgar dan untuk sembunyikan rambut kita bila rambut tu sibuk sangat nak keluar dari inner kita🤣

Harga : RM29/sehelai [ Pos RM7 SM/RM10 SS]
Beli pakej lebih jimat awak!!! .
.
Pilihan warna @ order >>> www.wasap.my/60173312264
www.wasap.my/60193347356
User Image littlemsjasmine Posted: Nov 21, 2017 10:54 PM (UTC)
10
0 Normal
Open PreOrder for Midi Inner

Midi Inner, RM35/pc excl. postage
BUY MORE GET DISCOUNTS
-material: Cotton Stretch, high quality, colling and super comfy
-available in 30 colors
WA us for more info.
Link provided in bio.
#inner #innertudung #innerhijab #hijab #hijabinner #tudunginner #anaktudung #premiumquality #style #ootd #hijabfashion #muslimah
User Image lovemelur Posted: Nov 21, 2017 6:19 PM (UTC)
3
0 Normal
🌼INNER WARDA
🌼RM8 (exc postage)
🌼ADD RM8 FOR POSTAGE
🌼Whatsapp 0142336899
#innerwarda #innertudung #innermurah #snowcap #snowcapmurah #innerneelofa
User Image lovemelur Posted: Nov 21, 2017 6:19 PM (UTC)
0 0 Normal
🌼INNER WARDA
🌼RM8 (exc postage)
🌼ADD RM8 FOR POSTAGE
🌼Whatsapp 0142336899
#innerwarda #innertudung #innermurah #snowcap #snowcapmurah #innerneelofa
User Image lovemelur Posted: Nov 21, 2017 6:19 PM (UTC)
3
0 Normal
🌼INNER WARDA
🌼RM8 (exc postage)
🌼ADD RM8 FOR POSTAGE
🌼Whatsapp 0142336899
#innerwarda #innertudung #innermurah #snowcap #snowcapmurah #innerneelofa
User Image lovemelur Posted: Nov 21, 2017 6:18 PM (UTC)
3
0 Normal
🌼INNER WARDA
🌼RM8 (exc postage)
🌼ADD RM8 FOR POSTAGE
🌼Whatsapp 0142336899
#innerwarda #innertudung #innermurah #snowcap #snowcapmurah #innerneelofa

Hashtags found on this page