Toggle navigation

#innertudung65,856 POSTS

Post Content
User Image innersnowcapbyyaya Posted: Jan 20, 2018 2:47 PM (UTC)

3
0 Normal
Hitam itu menawan 🖤
.
Lagi menawan kalau ade 👻 disitu.. Kann? 😉
.
~ RM10 sahaja sehelai
~ Beli 3 helai keatas dapat Free Gift
~ Beli borong dapat harga murah !! .
Jom dapatkan sekarang 😉
📲 017-6698041
atau klik jer link dekat bio
.
#inner #innersnowcap #innersnowcaphantu #innersnowcapberhantu #innersnowcapmurah #innersnowcapviralb#innersnowcapborong #innerwarda #innernaelofar #innertudung #anaktudung #tudungbawal #bawalmurah
User Image rubiegallery Posted: Jan 20, 2018 2:29 PM (UTC)

5
1 Normal
Anizoninner versi Pendek adalah pilihan TERBAIK untuk kita yang inginkan inner tudung yang selesa.
.
Fabrik kapas yang menyerap peluh, BUJUR pada wajah dan BERDAGU.
.
"SPECIAL OFFER BULAN JANUARI FREE SHAWL 1"
.

Hubungi kami untuk lebih detail😉😍 .
Order cara pantas ---->>>
.

Hotline: sms.wassap.telegram :
📱 wasap.my/60173312264
📱 wasap.my/60193347356
User Image innersnowcapbyyaya Posted: Jan 20, 2018 2:03 PM (UTC)

4
0 Normal
Masih tertanya-tanya kenapa Inner Snowcap Hantu ni viral sangat?? .
Sebab dia memang sangat berkualiti tapi harga murah 😍👍🏻
.
Konfirm korang suka punya laa 😘
.
~ RM10 sahaja sehelai 😘
~ Beli 3 helai keatas dapat 🆓 GIFT 🎁 ~ Beli borong daoat harga murah !!!
.
Jom dapatkan sekarang 😉
📲 017-6698041
Atau klik link dekat bio
.
#snowcapberhantu #snowcapviral #snowcapmalaysia #snowcapmurah #snowcapberhantumurah #snowcapselesa #snowcapsejuk #teamainmanis #innertudung #anaktudung #tudungbawal #shawl #innersnowcap #innersnowcaphantu #innersnowcapberhantu
User Image inner.hantu Posted: Jan 20, 2018 12:47 PM (UTC)
5
0 Normal
Ni lah salah satu kenapa Inner by CheFiza ni Berhantu👻

Tapi, pastikan awak punya tu #InnerOriginal by Che Fiza tau. dan #Berkualiti😎

jangan tersilap beli pulak yer?😅
sebab ada inner yang murah, tapi tak berkualiti😒

sekali pakai je! tak mau tau🙅 Rugi je😤

Awak semua dah ada berapa warna?😇 Kita ada semua warna in stock tau🙊 -
Tekan link Shopee di bio ig kami utk FREE SHIPPING😘

#innerHantu
#InnerBerhantu
#SnowcapHantu
#SnowcapBerhantu
#SnowcapWarna
#InnerWarna
#SerkopWarna
#SerkopHantu
#AnakTudungHantu
#AnakTudungBerhantu
#InnerMurah
#SerkopMurah
#AnakTudungMurah
#SnowcapMurah
#InnerSnowcapMurah
#InnerTudungMurah
#InnerTudung
#InnerSnowcap
#AnakTudung
#AnakTudungSekolah
#AnakTudungMurah
#InnerSnowcapWarna
#InnerWarna
#SquadCikPika
#SerkupWarna
#SerkopWarna
#AnakTudungWarna
#AuraInsta
#Ajimaura
User Image inner.hantu Posted: Jan 20, 2018 12:40 PM (UTC)

6
3 Normal
Ni lah salah satu kenapa Inner by CheFiza ni Berhantu👻

Tapi, pastikan awak punya tu #InnerOriginal by Che Fiza tau. dan #Berkualiti😎

jangan tersilap beli pulak yer?😅
sebab ada inner yang murah, tapi tak berkualiti😒

sekali pakai je! tak mau tau🙅 Rugi je😤

Awak semua dah ada berapa warna?😇 Kita ada semua warna in stock tau🙊 -
Ops! Jangan Lupa Tekan link Shopee di bio ig kami utk FREE SHIPPING😘

#innerHantu
#InnerBerhantu
#SnowcapHantu
#SnowcapBerhantu
#SnowcapWarna
#InnerWarna
#SerkopWarna
#SerkopHantu
#AnakTudungHantu
#AnakTudungBerhantu
#InnerMurah
#SerkopMurah
#AnakTudungMurah
#SnowcapMurah
#InnerSnowcapMurah
#InnerTudungMurah
#InnerTudung
#InnerSnowcap
#AnakTudung
#AnakTudungSekolah
#AnakTudungMurah
#InnerSnowcapWarna
#InnerWarna
#SquadCikPika
#SerkupWarna
#SerkopWarna
#AnakTudungWarna
#AuraInsta
#Ajimaura
User Image farihin.raisya Posted: Jan 20, 2018 12:31 PM (UTC)

6
4 Normal
*PROGRAM TUDUNG SEKOLAH TAMBAHAN UNTUK MENGURANGKAN BEBANAN IBU-IBU*
.
Kita faham, sekarang adalah musim hujan dan ramai ibu-ibu mengalami kesukaran untuk membasuh dan keringkan tudung Si Comel untuk dipakai harian.
.
Ditambah pula Si Comel yang aktif, apabila pulang dari sekolah tudung pastinya macam 'belacan' 😅
.
Ianya pasti memenatkan untuk membasuh setiap hari dengan cuaca yang lembab.
.
Sehubungan itu, bagi mengurangkan beban yang ditanggung, kita di TudungSiComel telah bersetuju untuk memberi tawaran Istimewa sehingga *31 Jan 2018* dengan harga Istimewa cuma *RM13.90 sahaja* dan ianya termasuk
.
*Jaminan Pulangan Wang selama 180 hari*. Anda tidak berpuas hati, kami pulangkan wang anda. Yang penting Si Comel puan GEMBIRA dan SELESA menggayakannya 😃
.
**Stok terhad sehingga 31hb Jan 2018 sahaja.
User Image girlshop_byflora Posted: Jan 20, 2018 12:24 PM (UTC)

19
0 Normal
Ada hantu bersama anda😱
.
Sedang mencari snowcap? Inner tudung?
.
Tapi mesti...
Longgar selepas basuh😔
Sakit telinga bila pakai☹
.
Usah bimbang, Sis Flora ada penyelesaiannya.😉
.
Customer Sis Flora banyak bagi feedback positif taw. Diorang cakap snowcap yang Sis Flora jual tu sangat-sangat selesa bila dipakai taw.😍
.
Snowcap apakah itu?🤔
.
Snowcap Berhantu lah.👻
.
Snowcap Berhantu ni tengah viral di pasaran taw.😍
Bila pakai rasa sejuk je. Selesa je.😊
Hanya RM 10 sahaja.😍
Ada bermacam-macam warna lagi.😉
.
Peluang ni datang sekali je taw. Mana satu warna pilihan anda? Cepat-cepat sebelum Snowcap Berhantu ini dipinang oleh wanita lain.😆
.
Ws Sis Flora sekarang:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#snowcap #snowcapinner #snowcaphantu #snowcapmurah #snowcapborong #instacool #instafashion #awesome #love #innertudung #beautiful #followforfollow #followback #ariani #jualonline #jualinner #neelofa #ajimaura #terapiinstagram #nurraysabeauty #anaktudung #photo #terlajaklaris #terlajakmurah #teamputri #innersnowcap #innermurah #sayajualinner #innermalaysia #innercantik
User Image innersiput_kl Posted: Jan 20, 2018 11:45 AM (UTC)

3
0 Normal
HARGA CLEARANCE untuk TANPA LABEL
.
.
.
Siapa nak? Terus ke link whatsapp pada bio profile kita ya🤗
.
.
.
.

CIRI-CIRI INNER :
.
.
.
1⃣ Kain vicose ( ala cotton lembut memeri )
2⃣ Sangat selesa dengan cuaca Malaysia
3⃣ Tidak mengembang selepas dibasuh
.
.
.
.🇦 🇲 🇦 🇷 🇦 🇳 cucian tangan sahaja
.
.
4⃣ Kemas di kepala, tidak kebelakang sepanjang pemakaian
5⃣ Tidak sakitkan telinga
.
.
6⃣ Jahitan jauh kebelakang, anda bebas menggayakan shawl mahupun bawal
7⃣ Tanpa lubang, dijahit sepenuhnya
.
.
.
.
.
.
#innertudung
#anaktudung
#skaframbut
#skaftudung
#innertudungmalaysia
#anaktudungmalaysia
#innerwarda
#innerlofa
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcap
#innerviral
#muabellaz
#innersnowcaptanpalubang
#innersnowcapfullycovered
#innersnowcapmurah
#sayajualinner
#muafarah
#bawalorganza
#bawalchiffon
#shawlkeknis
#meletop
#bawalchiffon
#bawalsaudia
#bawaldullsatin
#shawlchiffon
#shawlglitter
#shawlbubble
#muabella
User Image innersiput_kl Posted: Jan 20, 2018 11:45 AM (UTC)

6
0 Normal
HARGA CLEARANCE untuk TANPA LABEL
.
.
.
Siapa nak? Terus ke link whatsapp pada bio profile kita ya🤗
.
.
.
.

CIRI-CIRI INNER :
.
.
.
1⃣ Kain vicose ( ala cotton lembut memeri )
2⃣ Sangat selesa dengan cuaca Malaysia
3⃣ Tidak mengembang selepas dibasuh
.
.
.
.🇦 🇲 🇦 🇷 🇦 🇳 cucian tangan sahaja
.
.
4⃣ Kemas di kepala, tidak kebelakang sepanjang pemakaian
5⃣ Tidak sakitkan telinga
.
.
6⃣ Jahitan jauh kebelakang, anda bebas menggayakan shawl mahupun bawal
7⃣ Tanpa lubang, dijahit sepenuhnya
.
.
.
.
.
.
#innertudung
#anaktudung
#skaframbut
#skaftudung
#innertudungmalaysia
#anaktudungmalaysia
#innerwarda
#innerlofa
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcap
#innerviral
#muabellaz
#innersnowcaptanpalubang
#innersnowcapfullycovered
#innersnowcapmurah
#sayajualinner
#muafarah
#bawalorganza
#bawalchiffon
#shawlkeknis
#meletop
#bawalchiffon
#bawalsaudia
#bawaldullsatin
#shawlchiffon
#shawlglitter
#shawlbubble
#muabella
User Image innersiput_kl Posted: Jan 20, 2018 11:44 AM (UTC)

6
0 Normal
HARGA CLEARANCE untuk TANPA LABEL
.
.
.
Siapa nak? Terus ke link whatsapp pada bio profile kita ya🤗
.
.
.
.

CIRI-CIRI INNER :
.
.
.
1⃣ Kain vicose ( ala cotton lembut memeri )
2⃣ Sangat selesa dengan cuaca Malaysia
3⃣ Tidak mengembang selepas dibasuh
.
.
.
.🇦 🇲 🇦 🇷 🇦 🇳 cucian tangan sahaja
.
.
4⃣ Kemas di kepala, tidak kebelakang sepanjang pemakaian
5⃣ Tidak sakitkan telinga
.
.
6⃣ Jahitan jauh kebelakang, anda bebas menggayakan shawl mahupun bawal
7⃣ Tanpa lubang, dijahit sepenuhnya
.
.
.
.
.
.
#innertudung
#anaktudung
#skaframbut
#skaftudung
#innertudungmalaysia
#anaktudungmalaysia
#innerwarda
#innerlofa
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcap
#innerviral
#muabellaz
#innersnowcaptanpalubang
#innersnowcapfullycovered
#innersnowcapmurah
#sayajualinner
#muafarah
#bawalorganza
#bawalchiffon
#shawlkeknis
#meletop
#bawalchiffon
#bawalsaudia
#bawaldullsatin
#shawlchiffon
#shawlglitter
#shawlbubble
#muabella
User Image amoiberjilbab Posted: Jan 20, 2018 11:02 AM (UTC)

4
0 Normal
positive feedback dari customer 😍😍😍 Kelebihan tudung sarung kami :

1. Material soft lycra yg selesa.
2. Tak panas & tak melekap kat tubuh.
3. Awning lembut, tak mudah jatuh.
4. Ada penutup dagu.
5. Tak perlu iron.
6. Tak mudah kedut.
7. Boleh bawak solat.
8. Tak perlu pakai inner.
9. Ada 20 pilihan warna yang menawan.
10. Bergaya dengan mudah & pantas.

#tudungsarung
#tudungsarungberdagu
#instantlycra
#tudungtravel
#tudung
#innershawl
#innertudung
#tudungsoftawning
#tudungekspress
#tudungumrah
#tudungsarunglabuh
#tudungawninglembut
#tudunglabuhmuslimah
#tudungsarunglycra
#tudunglabuhmalaysia
#tudunglabuhonline

Hashtags found on this page