Toggle navigation

#inner600,475 POSTS

Post Content
User Image supplierciputninja Posted: Jan 19, 2018 6:00 AM (UTC)

0 0 Normal
Inner Syar'i Soul by RAZHA
.

Cocok untuk wajah lebar / besar , pipi tembem .

Jenis bahan : Spandek Premium
Tidak mudah lecek
Tidak akan pudar warnanya
Tidak akan berbulu/buluk
Mudah menyerap keringat dan cepat kering
Elastis dan sangat nyaman
Mengikuti bentuk wajah
Garansi 100% uang kembali ('▿^)(y) .

Info Lengkap: CS 4 (Rina) : Whatsapp/SMS/Telp: 081221575887
Inbox : www.facebook.com/produsenfashionbandung
.
#ciput #ciputninja #inner
User Image mindfulthinkingatplay Posted: Jan 19, 2018 5:57 AM (UTC)

7
0 Hefe
Moments when you had no intention of going anywhere and suddenly...you're swayed and, destination anywhere sounds rather appealing.
#amwriting #creative #calm #breathe #enlightenment #cycling #exercise #happy #mindfulness #meditation #inner child #personalgrowth #inspiration #yoga #spiritual #travel
User Image tudung_express Posted: Jan 19, 2018 5:55 AM (UTC)
5
0 Normal
Assalamualaikum.. Buat apa tu? Ni ucu up TUDUNG MARYAM batch 4.. Hampir setahun tak keluarkan MARYAM ni tau. 😅😅 ok kali ni ada 10 corak yang cun melecun 😍hihi dan penting ada size M dan L ye.. .
.
Maryam .
Design : Tudung express sarung
with piping
Material : Quality lycra
Awning : Cotton denim
10 corak pilihan

Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch

Size: L
Ukuran :
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Muka : 10.5-11inch

Cara pakai : sarung sahaja
.
Harga : RM49/pc
Postage:
Sem : RM5
Sabah Sarawak : RM7
(beli 2helai pun postage tetap ucu bg sama ☝☝)
.
Nak DISKAUN tak ??😉😉
Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇
.
Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit
.
Cara Order ⤵⤵⤵
.
Whatsapp :
📲013-6164640
📲013-6164640
📲013-6164640
.
Sertakan kod (pada gambar) kepada kami
.
Tq. 😉
.
Nak tengok TESTIMONI?
klik ni ok 👉@nadaliti_testimoni
.
#tudungsekolah #tudungborong #lelongtudung #tudungantitembam #tudungantikedut #shawllebar #shawlbrunei #shawlsingapore #tudungmurah #tudungexpress #sporthijab #tudungsukan #tudungmurah #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalsatin #shawl #anaktudung #inner #innerneck #snowcap #terapiinstagram #terlajaklaris #ajimaura #blousenursingfriendly #jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #likeforfollow
User Image roses1302 Posted: Jan 19, 2018 5:48 AM (UTC)

0 1 Normal
Awak yang baru usha-usha nak cuba dengan AnizonInner ni, boleh mulakan dengan set trial ni tau. .
.
1 innerpendek ANIZON dan 1 innerpanjang ANIZON : RM65.00. FREE POS DAN BROOCH 2 UNIT.
.
Jom order di sini 👇👇👇
wasap.my/60173312264
wasap.my/60193347356
User Image rubiegallery Posted: Jan 19, 2018 5:30 AM (UTC)

3
1 Normal
Anizoninner versi Pendek adalah pilihan TERBAIK untuk kita yang inginkan inner tudung yang selesa.
.
Fabrik kapas yang menyerap peluh, BUJUR pada wajah dan BERDAGU.
.
"SPECIAL OFFER BULAN JANUARI FREE SHAWL 1 DAN FREE POS RM7"
.

Hubungi kami untuk lebih detail😉😍 .
Order cara pantas ---->>>
.

Hotline: sms.wassap.telegram :
📱 wasap.my/60173312264
📱 wasap.my/60193347356
User Image yourgtarealtors Posted: Jan 19, 2018 5:45 AM (UTC)
11
0 Clarendon
Sat here on the Eve of 2018, thinking about my journey. Standing infront of water has always made me feel limitless. I closed my eyes and visualised my dreams come to life. The impossible has started to become tangible.

My heart is so full of gratitude.
#StateofMind #inner #truth #courage #power #of #magic #authenticself #fallinginlove #mothernature #lake #view #love #life #consciousness #pursuitofhappiness #gratitude #entrepreneur #fearless #persistence #determination #motivation #positivevibes #wisdom #mindset #mindovermatter #tunnelvision #Toronto #realestate #yourgtarealtors
User Image razhabogor Posted: Jan 19, 2018 5:45 AM (UTC)

4
1 Normal
.
Inner CIPUT Melody RAZHA
.
52 pilihan warna
Bahan Spandek Premium
Bahan tidak mudah lecek
Warna ciput tidak akan pudar
Inner tidak akan berbulu/buluk
Mudah menyerap keringat dan cepat kering
Elastis dan sangat nyaman
Mengikuti bentuk wajah
.
Kualitas premium/ekspor
Telah dipasarkan di USA, Australia, Jepang, Singapore, Malaysia, Hongkong, Brunai, Philipina dan Thailand

Harga : Rp. 40,000
.
>>Reseller/Agent Welcome<<
.
Info & pemesanan:
WA 0812 9604 9898
.
#inner #ciput #innerhijab #innerjilbab #innerrajut #innerciput #rajut #ciputhijab #ciputjilbab #ciputrajut #dalemanjilbab #dalemanhijab #dalemankerudung #hijab #jilbab #scarf #grosir #khimar #gamis #bajumuslim
User Image dalemanjilbab Posted: Jan 19, 2018 5:45 AM (UTC)

4
0 Normal
.
Inner CIPUT Melody RAZHA
.
52 pilihan warna
Bahan Spandek Premium
Bahan tidak mudah lecek
Warna ciput tidak akan pudar
Inner tidak akan berbulu/buluk
Mudah menyerap keringat dan cepat kering
Elastis dan sangat nyaman
Mengikuti bentuk wajah
.
Kualitas premium/ekspor
Telah dipasarkan di USA, Australia, Jepang, Singapore, Malaysia, Hongkong, Brunai, Philipina dan Thailand

Harga : Rp. 40,000
.
>>Reseller/Agent Welcome<<
.
Info & pemesanan:
WA 0812 9604 9898
.
#inner #ciput #innerhijab #innerjilbab #innerrajut #innerciput #rajut #ciputhijab #ciputjilbab #ciputrajut #dalemanjilbab #dalemanhijab #dalemankerudung #hijab #jilbab #scarf #grosir #khimar #gamis #bajumuslim
User Image dalemanhijab Posted: Jan 19, 2018 5:45 AM (UTC)

2
0 Normal
.
Inner CIPUT Melody RAZHA
.
52 pilihan warna
Bahan Spandek Premium
Bahan tidak mudah lecek
Warna ciput tidak akan pudar
Inner tidak akan berbulu/buluk
Mudah menyerap keringat dan cepat kering
Elastis dan sangat nyaman
Mengikuti bentuk wajah
.
Kualitas premium/ekspor
Telah dipasarkan di USA, Australia, Jepang, Singapore, Malaysia, Hongkong, Brunai, Philipina dan Thailand

Harga : Rp. 40,000
.
>>Reseller/Agent Welcome<<
.
Info & pemesanan:
WA 0812 9604 9898
.
#inner #ciput #innerhijab #innerjilbab #innerrajut #innerciput #rajut #ciputhijab #ciputjilbab #ciputrajut #dalemanjilbab #dalemanhijab #dalemankerudung #hijab #jilbab #scarf #grosir #khimar #gamis #bajumuslim
User Image herdiana.dafa Posted: Jan 19, 2018 5:36 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Ciput Ninja Antem (Anti Tembem) Kerut

Harga Rp 30.000
95 gram

Bahan kaos
Belakang kancing 3
Tanpa cepol

Ready warna :
- putih - biru donker
- marun
- orange
- biru elektrik
- biru turkish
- abu muda
- coksu
- kuning kunyit
- fanta
- baby pink
- merah
- dusty pink
- hijau
- abu tua
- ungu muda - ungu tua
- coktu
- tosca
- salem
- putih tulang
- mocca
- hitam - merah bata

Catatan:
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar monitor, pencahayaan dan editing gambar.
* Wajib mencantumkan warna pilihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis
* Bila warna yang dipilih tidak ada, maka kami akan mengirimkan warna yang tersedia

#ciput #ciputkerut #ciputmurah #ciputristy #ciputantem #ciputninja #ciputjilbab #ciputarab #ciputhijab #ciputsilang #innerninja #innerninjaantem #innerhijab #ninjaantem #inner #innerjilbab #jilbabmurah #hijabfashion #jilbabinstan #ninjakerut #ninjasilang #hijabootd #ciputninjaantem #ciputantemmurah #antemmurah #ninjaantem #dalemankerudung #ciputmurah #kerudung #hijab
User Image herdiana.dafa Posted: Jan 19, 2018 5:35 AM (UTC)

4
1 Normal
.
Ciput Pet Antem Marsya

Harga Rp 30.000
85 gram

Ciput antem (anti tembem) model marsya (dilengkapi dengan pet busa) sehingga membuat jilbab lebih rapi dan tegak saat digunakan.

Bahan : jersey

Keterangan dan stok warna ready :
- Merah (on model) : ready
- Putih (on model) : ready
- Hitam (on model) : ready
- Coksu/cream (on model) : ready
- Silver (on model) : ready
- Coklat/coktu (on model) : ready
- Abu/Abu tua (on model) : ready
- Turkish : ready
- Hijau : ready
- Dongker : ready
- Dusty : ready
- Tosca : ready
- Marun : ready
- Kuning : ready

Catatan:
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar monitor, pencahayaan dan editing gambar.
* Wajib mencantumkan warna pilihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis
* Bila warna yang dipilih tidak ada, maka kami akan mengirimkan warna yang tersedia

#ciput #ciputkerut #ciputmurah #ciputristy #ciputantem #ciputninja #ciputjilbab #ciputarab #ciputhijab #ciputsilang #innerninja #innerninjaantem #innerhijab #ninjaantem #inner #innerjilbab #jilbabmurah #hijabfashion #jilbabinstan #ninjakerut #ninjasilang #hijabootd #ciputninjaantem #ciputantemmurah #antemmurah #ninjaantem #dalemankerudung #ciputmurah #kerudung #hijab
User Image herdiana.dafa Posted: Jan 19, 2018 5:34 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Ciput Pet Antem Marsya

Harga Rp 30.000
85 gram

Ciput antem (anti tembem) model marsya (dilengkapi dengan pet busa) sehingga membuat jilbab lebih rapi dan tegak saat digunakan.

Bahan : jersey

Keterangan dan stok warna ready :
- Merah (on model) : ready
- Putih (on model) : ready
- Hitam (on model) : ready
- Coksu/cream (on model) : ready
- Silver (on model) : ready
- Coklat/coktu (on model) : ready
- Abu/Abu tua (on model) : ready
- Turkish : ready
- Hijau : ready
- Dongker : ready
- Dusty : ready
- Tosca : ready
- Marun : ready
- Kuning : ready

Catatan:
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar monitor, pencahayaan dan editing gambar.
* Wajib mencantumkan warna pilihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis
* Bila warna yang dipilih tidak ada, maka kami akan mengirimkan warna yang tersedia

#ciput #ciputkerut #ciputmurah #ciputristy #ciputantem #ciputninja #ciputjilbab #ciputarab #ciputhijab #ciputsilang #innerninja #innerninjaantem #innerhijab #ninjaantem #inner #innerjilbab #jilbabmurah #hijabfashion #jilbabinstan #ninjakerut #ninjasilang #hijabootd #ciputninjaantem #ciputantemmurah #antemmurah #ninjaantem #dalemankerudung #ciputmurah #kerudung #hijab

Hashtags found on this page