Toggle navigation

#ikece627,338 POSTS

Post Content
User Image pramitariskia Posted: Dec 12, 2017 5:18 PM (UTC)
13
3 Normal
Tinggal di luar negeri dan banyak travelling banyak membuka mata, hati & pikiran. Yang lebih penting, membuat kita lebih banyak bersyukur. Dari hal yg paling kecil aja, bersyukur dikasih tempat tinggal yang sinar mataharinya melimpah ruah. Bersyukur tinggal di negara tropis walaupun banyak nyamuk hehe.. Di sini, sunny days bisa dihitung dgn jari.
Banyak bgt hal yg bisa disyukuri. Daripada ribut di negeri sendiri yakan yakaann, ayo belajar bersyukur dan juga improve yourself biar nggak kalah dgn negara lain dan siap jadi masyarakat dunia.
.
.
.
.
.
#fujifilm #xm1 #mitameettheworld #wien
User Image yudahr_ Posted: Dec 12, 2017 4:20 PM (UTC)

24
8 Gingham
Buat kalian yang udah gapunya ayah lagu ini enak coba jilat cicip @lastchild_ ( AYAH ) best singer : @hilmanfirdaus_15 (orang tempoe doloe yg lagi sakit gigi )
@yudahr_ ( anak bocah sekarang yg banyak gaya suka ngemil micin ) Thankyouuuu 💙
Kurang banyak lebih nya komen ih ai kamu yah yah . .
.
.
#covers
#indomusicgram
#musicgram
#ikece
#coverlagu
#coverlaguindie
User Image amrijohan Posted: Dec 12, 2017 4:08 PM (UTC)

27
5 Normal
Saat hdupmu ragu,apakah siap diriku!
User Image nidaharyadii Posted: Dec 12, 2017 3:08 PM (UTC)

37
1 Normal
12.12💐
Marriage is not beautiful..
You see the absolute worst in someone.
You see them when they’re mad, sad, being stubborn , when they’re so unlovable they make you scream.
But you also get to see them when they’re laughing, it’s the tears run down their face, and they can’t help but let out those weird gargling noises.
You get to see the side of them that no one else does, and it’s not always pretty.
It’s snorting while laughing, it’s the tears when it feels like it’s all crashing down, it’s the farting, it’s the bedhead and the bad breath, it’s the random dances, it’s the anger and the joy.
🍃
Marriage is not a beautiful thing, but it is AMAZING.
🍃
It’s knowing that someone loves you so much, and won’t leave you even though you said something nasty.
It’s having someone have your back no matter what.
It’s fights over stupid things, like someone not doing the dishes or picking up after themselves.
And it’s those night when you fall asleep in each others’ arms, feeling like there will never be enough time with them.
It’s cleaning up their throw up, or just rubbing their back when they’re sick.
It’s the dirtiest, hardest, most rewarding job there is. Because at the end of the day, your best friend, the weirdest, most annoying, loving, goofy, perfect person that you know.
🍃
Marriage is not beautiful, but it’s ONE HEAVEN OF A RIDE.



#marriagelife #worldtravelbook #bestvacation #justgoshoot #welivetoexplore #wanderlust #lifeofadventure #livefolk #artofvisual #visualoflife #vsco #thegreatoutdoors #mtg #mytravelgram #exklusiveshot #adventuretime #adventurelover #journesia #adventurecollective #liveauthentic #instadaily #modernoutdoors #idtravelers #GlobalCapture #goneoutdoors #kerengan #bestplacetogo #visualambassadors #neverstopexploring #discoverindonesia
User Image pomadebro Posted: Dec 12, 2017 3:02 PM (UTC)

116
5 Normal
ELEGANCE HAIR WAX

Elegance memberikan hasil yang natural dan keras jika dipakai dari rambut yang kering.
Jika dipakai pada rambut lembab akan menghasilkan hasil kilau rendah dan daya tahan yang tidak kaku.

Easy to apply and distribute
Long lasting shine
Dries light and clean
Excellent quality and flake free
Refreshing fragrance
Long lasting hold
Lets you shape into any desired style
Washes out easily with water
Strength Rating: Strong hold.

Size: 150ml/ 5oz.

For ORDER & PRICELIST Contact:
LINE: @singzet (pakai @)
Whatsapp/SMS 08789 73 44 666 (NO CALL)

Online Order 09.00 AM - 07.00 PM Weekday.
User Image febihariadi Posted: Dec 12, 2017 2:50 PM (UTC)

55
1 Normal
User Image yahyasofian28 Posted: Dec 12, 2017 2:43 PM (UTC)

291
16 Normal
Niatnya foto tapi ada aja yg dijadikan video, fotonya dikit videonya banyak, alhamdulillahnya kali ini videonya ga sendiri ada cogan lainnya kalo sama doi takutnya pada envy kan ga enak juga wkwk..
.
.
.
Photo by: @prasetyawahyu
#instabanten #hitsbanten #explorebanten #serangbanten #kekinian #ikece #instasunda
User Image pp_photowork Posted: Dec 12, 2017 2:37 PM (UTC)

30
1 Normal
Are you ready for @asiangames2018 ? ☺️See you in Palembang 😎 If you travel around Palembang these day, You may feel the atmosphere 😀 One of the statue made for Asian Games 2017 which placed in Benteng Kuto Besak near Ampera Bridge #palembangkesra #LombaFotoPalembangMadani2017
#PalembangEmas

Hashtags found on this page