Toggle navigation

#iium216,013 POSTS

Post Content
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:44 PM (UTC)
4
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Elysian Booster Serum bukan saja menghilang jerawat, jerawat ; ia mampu menghilang kesan chicken pox, eczema, panau dan apa saja masalah kulit.
.
Tapi kami janji kan kesan pemulihan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:35 PM (UTC)
3
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Elysian Booster Serum bukan saja menghilang jerawat, jerawat ; ia mampu menghilang kesan chicken pox, eczema, panau dan apa saja masalah kulit.
.
Tapi kami janji kan kesan pemulihan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:35 PM (UTC)
2
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Elysian Booster Serum bukan saja menghilang jerawat, jerawat ; ia mampu menghilang kesan chicken pox, eczema, panau dan apa saja masalah kulit.
.
Tapi kami janji kan kesan pemulihan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:33 PM (UTC)
1
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Elysian Booster Serum bukan saja menghilang jerawat, jerawat ; ia mampu menghilang kesan chicken pox, eczema, panau dan apa saja masalah kulit.
.
Tapi kami janji kan kesan pemulihan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image nurcahyaabdullah Posted: Nov 24, 2017 11:29 PM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum semua.

Jom dapatkan snowcap 👻 yang super duper selesa ni sekarang!!! Hanya RM10 sehelai.

Dengan RM10, anda akan dapat banyak manfaat tau. Kain awesome yg sgt selesa, material melekap, rambut dijamin xkan terkeluar...dan banyak lagi👌👌👌 Rugi kalau xgrab sekarang. Macam2 warna ada yang akn membuat anda semua rambang mata.

Whatsapp to order at 010-9291578.

#yourinnerspecialist #innersnowcapBCF #innermurah #innermurahmalaysia #inner👻👻👻 #snowcap #anaktudungviscose #anaktudung #bazaarpaknil #ampangpoint #jururawatmalaysia #hospitalampangputeri #hospitalampang #cikgusekolah #cikgu #ampangpoint #ampangpark #iium #uiakuantan #uiagombak #matrikuia
User Image nurcahyaabdullah Posted: Nov 24, 2017 11:28 PM (UTC)
1
0 Normal
Assalamualaikum semua.

Jom dapatkan snowcap 👻 yang super duper selesa ni sekarang!!! Hanya RM10 sehelai.

Dengan RM10, anda akan dapat banyak manfaat tau. Kain awesome yg sgt selesa, material melekap, rambut dijamin xkan terkeluar...dan banyak lagi👌👌👌 Rugi kalau xgrab sekarang. Macam2 warna ada yang akn membuat anda semua rambang mata.

Whatsapp to order at 010-9291578.

#yourinnerspecialist #innersnowcapBCF #innermurah #innermurahmalaysia #inner👻👻👻 #snowcap #anaktudungviscose #anaktudung #bazaarpaknil #ampangpoint #jururawatmalaysia #hospitalampangputeri #hospitalampang #cikgusekolah #cikgu #ampangpoint #ampangpark #iium #uiakuantan #uiagombak #matrikuia
User Image nurcahyaabdullah Posted: Nov 24, 2017 11:28 PM (UTC)
1
0 Normal
Assalamualaikum semua.

Jom dapatkan snowcap 👻 yang super duper selesa ni sekarang!!! Hanya RM10 sehelai.

Dengan RM10, anda akan dapat banyak manfaat tau. Kain awesome yg sgt selesa, material melekap, rambut dijamin xkan terkeluar...dan banyak lagi👌👌👌 Rugi kalau xgrab sekarang. Macam2 warna ada yang akn membuat anda semua rambang mata.

Whatsapp to order at 010-9291578.

#yourinnerspecialist #innersnowcapBCF #innermurah #innermurahmalaysia #inner👻👻👻 #snowcap #anaktudungviscose #anaktudung #bazaarpaknil #ampangpoint #jururawatmalaysia #hospitalampangputeri #hospitalampang #cikgusekolah #cikgu #ampangpoint #ampangpark #iium #uiakuantan #uiagombak #matrikuia
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:27 PM (UTC)
3
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. .
Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image natural.elysian_beauty Posted: Nov 24, 2017 11:26 PM (UTC)
3
0 Normal
BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. .
Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya😱
.
Apa tunggu lagi. Jom cuba😁. Watapps dayah 019-3029115 sedia menbantu.. #elysianserum #elysianskincare #elysian #elysianagent #agentsah #kuantan #cantikmulus #codkuantan #kulitcantiksihat #kulitcantikmulus #inderamahkota #postageseluruhmalaysia #naturalproducts #mesrawuduk #naturalskincare #dropshipwanted #iium
User Image silo.store Posted: Nov 24, 2017 11:19 PM (UTC)
2
0 Normal
SHORT PLAIN UTK AEMUA ENGINEERS DAN BAKAL2 ENGINEER.
.
KHAS BUAT RAKAN2 ENGINEER SEMUA.
.
BAJU PLAIN HITAM 'THIS IS ONLY FOR ENGINEER'
HARGA .
SHORT SLEEVE:RM30
LONG SLEEVE: RM40
.
FREE POSTAGE TAU😱😱😱
.
MANA2 MEMBER BOLEH LA SHARE KT LAIN.SLOGAN PUN MENARIK JGAK TAU WOW!!!
.
#uitmdihatiku
.
WHATSAPP 0196148012 FOR ORDER OR DIRECT MESSAGE FOR INSTANT REPLY.
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.
.
#kasut #kasutmurah #uitmpp #kasutuntukjual #uitm #asasi #langitdengkil #iium #maresmart #bangkitbersama #maresmag #mrsm #uitmseriiskandar #ikutcarakita #uitmjengka #uitmtapah #tempatanfest #streetwear #dengkilperform #uitmpp #streetwearmalaysia
User Image _gorgeousshoppe Posted: Nov 24, 2017 11:15 PM (UTC)
7
2 Normal
1. Apa itu Energizing Soy Protein@ESP? 🍁 Esp adalah protein soya yg berkualiti tinggi. Berbentuk serbuk dan disediakan dalam bentuk 1 canister. Esp boleh dibancuh dgn minuman yg korang suka seperti jus oren, sirap, horlick, susu dll. Esp digalakkan untuk dibancuh dgn air sejuk atau suam demi menjaga dan memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yg tinggi.
User Image sneakboxstore Posted: Nov 24, 2017 11:10 PM (UTC)
0 0 Normal
User Image silo.store Posted: Nov 24, 2017 11:08 PM (UTC)
2
0 Normal
NAH UITM DIHATIKU SEMUA.
.
KHAS BUAT RAKAN2 UITM SEMUA.
.
BAJU PLAIN HITAM UITM
HARGA .
SHORT SLEEVE:RM30
LONG SLEEVE: RM40
.
FREE POSTAGE TAU😱😱😱
.
MANA2 MEMBER UITM BOLEH LA SHARE KT UITM2 LAIN.SLOGAN PUN MENARIK JGAK TAU WOW!!!
.
#uitmdihatiku
.
WHATSAPP 0196148012 FOR ORDER OR DIRECT MESSAGE FOR INSTANT REPLY.
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.
.
#kasut #kasutmurah #uitmpp #kasutuntukjual #uitm #asasi #langitdengkil #iium #maresmart #bangkitbersama #maresmag #mrsm #uitmseriiskandar #ikutcarakita #uitmjengka #uitmtapah #tempatanfest #streetwear #dengkilperform #uitmpp #streetwearmalaysia
User Image kf_dahlia Posted: Nov 24, 2017 8:29 PM (UTC)
15
0 Normal
İçin ağlasa da kim duyar seni? Kim anlar dışarıdan olup biteni? Leyla’nın yüzünü görenler bilir: Mecnun’un kalbine batan dikeni... #night #light #colour #love #hope #heart #book #leylailemecnun #writer #photography #photographer #photo #travel #traveler #motivation #rain #emotional #moment #iium #malaysia #words #happy #edebiyat #beautiful #siir #kitap
💥HANDSOCKS BOLEY LARAZ (HBL)💥 🌷Keistimewaan Handsocks Boley Laraz🌷
.
💜 Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari
💜 Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan
💜 Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh
💜 Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
💜 Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL
💜 Untuk pemakaian simple, penyangkut dijari boleh diselitkan ke dalam handsox sahaja
💜 Designnya seperti T-Shirt , lurus dan tiada penyambungan bahagian lengan.
💜 Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang
.
💛LONG - 49cm
PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM.
💛SHORT - 28cm
PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Nak tahu Harga Pakej?
---💜 PAKEJ A 💜---
🌀1 Pasang SHORT ➡ RM22 Sepasang
📮Pos Rm8 Sem/Rm12 SS
.
---💜 PAKEJ B 💜---
🌀2 Pasang SHORT ➡ RM50 SEM/RM55 SS
📋Termasuk Pos (JIMAT POS RM2)
.
--------------------------------------
---💜 PAKEJ C 💜---
🌀1 Pasang LONG ➡ RM25 Sepasang 📮Pos Rm8 Sem/Rm12 SS ---💜 PAKEJ D 💜---
🌀3 Pasang LONG ➡ RM80 /RM85 SS
📝Termasuk Pos (JIMAT RM3) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Belian 2 HBL SHORT & 2 HBL LONG RM100 TERMASUK POS SEM SHJ. (JIMAT RM2 POSTAGE)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Mana Satu pilihan hati 😍 ?
"Kita jaga hak Allah, Allah jaga hak kita"
.
#Handsock
#handsockcantik
#handsockdwitone
#handsockring
User Image dr_salmanbusaeed Posted: Nov 24, 2017 5:29 PM (UTC)
49
0 Normal
.
.
#ماليزيا عشق لا ينتهي..
كل مراحل الدراسة جميلة، لكن مرحلة الدكتوراه هي حياة خاصة لا نظير لها، خصوصًا عندما تكون في بلد مثل ماليزيا، وجامعة عظيمة جدًا وعريقة وشامخة وقوية وجميلة وعالمية مثل جامعة مالايا..
#ذكرياتي
#عمق_الذكريات
#ذكريات_عميقة
#تاريخ
#سلمانيات
#البحرين
#bahrain
#malaysia
#kualalumpur
#UMisOne
#مراحل
#تجارب
#صور
#iium
#um
#uob
User Image silo.store Posted: Nov 24, 2017 5:41 PM (UTC)
3
0 Normal
KHAS BUAT RAKAN2 UITM SEMUA.
.
BAJU PLAIN HITAM UITM
HARGA .
SHORT SLEEVE:RM30
LONG SLEEVE: RM40
.
FREE POSTAGE TAU😱😱😱
.
MANA2 MEMBER UITM BOLEH LA SHARE KT UITM2 LAIN.SLOGAN PUN MENARIK JGAK TAU WOW!!!
.
#uitmdihatiku
.
WHATSAPP 0196148012 FOR ORDER OR DIRECT MESSAGE FOR INSTANT REPLY.
ASSALAMUALAIKUM SEMUA.
.
#kasut #kasutmurah #uitmpp #kasutuntukjual #uitm #asasi #langitdengkil #iium #maresmart #bangkitbersama #maresmag #mrsm #uitmseriiskandar #ikutcarakita #uitmjengka #uitmtapah #tempatanfest #streetwear #dengkilperform #uitmpp #streetwearmalaysia
User Image sofeachannel Posted: Nov 24, 2017 5:05 PM (UTC)
0 0 Normal
❤️ Instant Bawal Naila ❤️
Dua Tone
Sarung Terus
Bidang 55
Heavy Chiffon
.
.
Sehelai RM 20
Sehelai RM 20
Sehelai RM 20
.
.
10 Pcs RM 150 SM
20 Pcs RM 270 SM
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#instantbawal #instantnaila #khimarnaila #khimar #instantlabuh #instantbawalmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #hijab #bawalbidang55 #duatone #bawalduatone #hijabista #hijabshop #hijabstyle #iium #unisza #kuis #usim #ukm #uum #hijab #tudungmuslimah
#redvelvetdrama
User Image ifsc_iium Posted: Nov 24, 2017 5:04 PM (UTC)
13
1 Normal
Some of the pictures taken during RAC#3: Cryptocurrency from Islamic Perspective by Prof Dato' Ahamed Kameel Mydin Meera.

We receive an overhelming amount of participants filling this hall. So, we would like to thank all participants for coming to our event. We also would like to apologise for any shortcomings happen throughout this event.

Hopefully, all participant can gain some knowledge on cryptocurrency from an Islamic point of view.

Thank you also to Department of Finance as our co-organiser in ensuring this event to be a successful event.
Please continue to support IFSC's future programs!

#IIUM #EMSS #IFSC #RAC3

Hashtags found on this page