Toggle navigation

#igersmalaya809,438 POSTS

Post Content
Mencari kasut murah? Kualiti terbaik? Original? @butikconverse.original lah jawapan anda 😘
•Converse ChuckTaylorll Lowcut: Black.
•Saiz Uk 3-10.
•Kasut Original sama macam di Butik 💯
•Harga Promosi: RM200 SM/ RM205 SS.
•Harga termasuk postage 🚛
•Beli dua pasang dapat discount dari saya.
•Harga Butik: RM279.90
•Semua kasut READY STOCK 📦
•Order boleh DM/Whatsapp 013-7391096 📱
.
Mengapa perlu bayar lebih di butik sedangkan kualiti sama? #conversemalaysia #converseoriginalmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutbundle #bundlemalaysia #baazarpaknil #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #ikutcarakita #igersmy #jdt #jdtfamily #boysofstraits #kualalumpur #malaysia #56sneakersfeedback
User Image breast_up.kl Posted: Jan 16, 2018 8:28 PM (UTC)

20
0 Normal
INFO

Aparatus Multifungsi Tiens (MHCA)
Rekabentuknya seperti mikro komputer bercip tunggal menggunakn laser berkuasa rendah dengan kesan biologi yang luas,design streamline yang ergonomis, cantik dan moden. Mudah digenggam Ringan dan praktis untuk dibawa kemana-mana.
Dibuat dari bahan ABS yang tahan lama, berkualiti tinggi.
Terdapat Lima jenis bahgian pemicit yang dapat digerakkan langsung dengan menyentuh bahagian tubuh disertai 35 buah titik bio-elektrik (tingkat akupunktur logam ) dapat menjamin sentuhan yg selesa dan betul2 mengenai titik akupunktur.

Berupaya Utk:-
* Membakar lemak di bawah kulit. Sinar laser dan picitan getar yg sangat efektif untuk membakar lemak di bagian tubuh, seperti perut,lengan, peha, pinggul, dll. * Mengencangkan dan merangsang pertumbuhan payudara. Gelombang yang dikeluarkan dari MHCA mampu merangsang pertumbuhan payudara dan mengencangkan payudara bagi wanita. *Mampu Menguraikan Lemak Di pipi dan dagu.
Meruncingkan pipi dan menghapus masaaalah dagu berlapis *Menghilangkn bekas "strechmark" *Melegakan sakit kepala dan mnghilangkan migrain *Mengurut bahagian alat sulit lelaki dan wanita *Menghilangkn lenguh di badan *Menguraikan urat2 yang tersimpul *Melancarkan Aliran Darah,Meleraikan Gumpalan Darah & Lemak Terkumpul *Mengcegah rambut gugur .
☎Whatsapp : +601136213186

#nakfakta #atukpesan #igersmalaysia #igersmy #igersmalaya #ikutcarakita #dubsmashmalaysian #dubsmashid #vscomalaysia #mudahterhibur #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #kartunmuslimah #lawakhambar #photography #sukahatiakulah #malaysiaigers #jangankecamsaya #cakapbanyak #jangancakapabangtakpayung #kucingmalaysia #malaysiakucing #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #streetphotography #quotes
User Image peninggi_store.malaysia Posted: Jan 16, 2018 8:21 PM (UTC)

3
0 Normal
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp : +601136213186
📲 Wechat : stokis_peninggi . .Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. .
#igersmalaya #vscocammalaysia #vsco #zinccapsules #zinccapsulesbolehtinggi
#tienscapsules #zinccapsulesbest #orderzinccapsules #capsuleszinc #kamibencipenipuonline #tiensmalaysia #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
User Image peninggi_store.malaysia Posted: Jan 16, 2018 8:21 PM (UTC)

15
0 Normal
...
Anda pendek?
Bosan kne ejek?
Xsuka pkai high heels?
Bantut gitew?
Katik?
Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. 😂😂😂 Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya... .
☎Whatsapp : +601136213186
📲 Wechat : stokis_peninggi

#igersmalaya #my_genggua #herbalcenter #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia.
User Image korset_jamu_arissa Posted: Jan 16, 2018 6:36 PM (UTC)

2
0 Normal
👉🏻Macamna korset membantu memantapkan payudara ?? .
🍃bila pakai korset..membantu memantapkan payudara..sebab bila pakai ke semua lemak2 belakang n tepi badan akan dibawa ke depan bagi payudara nmpak wow.. .
👉🏻Macamana korset membantu mengempiskan perut??
🍃 bila pakai, sis mampu kawal pengambilan makanan.. sebab 80% nak kurus adalaha dari gaya pemakanan..20% dari senaman 😉 .
👉🏻Bagaimana korset mampu menaikkan punggung ? .
🍃bila pakai, mampu menaikkan punggung sebab kain yang ketat dan padat mampu naikkan punggung dgn selesa .
👉🏻Lebih yakin ! Sebab bila pakai korset mampu membentuk badan yg ideal n lebih berkeyakinan.. cuba sis tengok zaman dulu..nenek monyang pakai korset jee..sbb tu bdn masih maintain n mcm kerengga ☺
.
saiz sehingga 6XL !
.
💯 ORIGINAL !
wasap 011-15786381 😉
.
#igersmalaya #igers #igersmalaysia #korsetperut #korset #brunei #korsetmurah #bengkung #bengkungmoden #sayanakkurus #produkkurus #kurus #jomkurus #diet #tipsdiet #dietmudah #terengganu#ubatkurus #tv3 #astro #malaysia #asian #slimming #bodyshaper #bodygoals #sexy #photo #harigaji #gajian #terengganuwedding
User Image tambah_followersmalaysia Posted: Jan 16, 2018 6:14 PM (UTC)

13
0 Normal
Followers non stop masuk!! Jom PM sekarang sementara promo masih berjalan
.
Servis murah dan terbaik untuk anda. Jom whatsapp kami laju2 untuk dapatkan harga serendah RM10 - 200 followers!!! .
#tambah_followersmalaysia #tambahfollowers #tambahfollowersmurah #bazarpaknil #igersmalaya #igersmalaysia #followforfollow #likeforfollow #followersmurah
User Image musang.brjanggut Posted: Jan 16, 2018 6:06 PM (UTC)

22
0 Normal
20.1.2018 - SATURDAY / SABTU
-
- OPEN TO ALL PHOTOGRAPHER.
-
-venue : Riverfront City, Sungai Petani 08000 Kedah Darul Aman.
-
4:00 - 5:00 petang : Riverfront City
5:30 - 6:30 petang : Pekan Lama
-
- aktiviti : intro , suai kenal , photoshoot , last speech , bersurai.
-
- tema : street and vintage film ataupun mengikut kehendak photographer.
-
- p/s makanan tidak disediakan.
-
- for any suggestion or information please refer to @lq.mn , @nyphetamine_ , @izzdknbakar , @fathimi_
#sungaipetani #igersmalaya #vscocam #vscomalaysia #themalaya_ig #igersmy #my_ig_lah #vscocam_my #vsart_my #igersfeedmenarik_ #ikutcarakita
User Image quesignature Posted: Jan 16, 2018 6:08 PM (UTC)

zamirmahadi
103
1 Normal
Off duty not in black but gray
.
.
85mm F1.8G D700
Muka happy done job DEC @drkroom.kl
.
.
85mm F1.8G D700
User Image korset_jamu_arissa Posted: Jan 16, 2018 5:01 PM (UTC)

1
0 Normal
👉🏻Macamna korset membantu memantapkan payudara ?? .
🍃bila pakai korset..membantu memantapkan payudara..sebab bila pakai ke semua lemak2 belakang n tepi badan akan dibawa ke depan bagi payudara nmpak wow.. .
👉🏻Macamana korset membantu mengempiskan perut??
🍃 bila pakai, sis mampu kawal pengambilan makanan.. sebab 80% nak kurus adalaha dari gaya pemakanan..20% dari senaman 😉 .
👉🏻Bagaimana korset mampu menaikkan punggung ? .
🍃bila pakai, mampu menaikkan punggung sebab kain yang ketat dan padat mampu naikkan punggung dgn selesa .
👉🏻Lebih yakin ! Sebab bila pakai korset mampu membentuk badan yg ideal n lebih berkeyakinan.. cuba sis tengok zaman dulu..nenek monyang pakai korset jee..sbb tu bdn masih maintain n mcm kerengga ☺
.
saiz sehingga 6XL !
.
💯 ORIGINAL !
wasap 011-15786381 😉
.
#igersmalaya #igers #igersmalaysia #korsetperut #korset #brunei #korsetmurah #bengkung #bengkungmoden #sayanakkurus #produkkurus #kurus #jomkurus #diet #tipsdiet #dietmudah #terengganu#ubatkurus #tv3 #astro #malaysia #asian #slimming #bodyshaper #bodygoals #sexy #photo #harigaji #gajian #terengganuwedding
User Image calciumherbalstore1.co Posted: Jan 16, 2018 4:36 PM (UTC)

13
0 Normal
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
.
@calciumherbalstore1.co
@calciumherbalstore1.co
@calciumherbalstore1.co
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
📱 Whatsap : 0108265235 .
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now @calciumherbal1.co
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia
User Image theayib__ Posted: Jan 16, 2018 4:14 PM (UTC)
ayibb
182
4 Normal
Manusia ni ada jenis yang baik , ada jugak yang jenis dengki . Kalau dengki tu dia tak boleh tengok orang lain senang dia sakit hati . Rezeki tuhan itu dimana mana 👌

Cc by @amirulariff__
#feedbaru #feedbabangbotak #men #mens #menshairstyle #mensfashion #mensfashionpost #menswear #menwithstyle #outfit #guysoutfit #ootd #potd #ootn #vsco #vscocam #vscogram #vscodaily #glamlelaki #igers #igersmalaya #geny #genyhm #brocuba #jangankecamabam
User Image tiensmart.kl Posted: Jan 16, 2018 4:13 PM (UTC)

3
0 Normal
TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★
YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? .
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINC™
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINㅤ
------------------------------------------------------------
.
#igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #hijabista #hijabster #hambar
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal
#suplementpeninggimurah
User Image korset_jamu_arissa Posted: Jan 16, 2018 4:13 PM (UTC)

17
0 Normal
Kemas dan bentukkan badan anda dengan memakai korset ☺
.
korset sangat2 membantu haaa mcacam zaman dulu2 , perasan tak nenek monyang badan super awesome sampai da tua masih cantik ja badan 😉
.
✔MEMANTAPKAN PAYUDARA
✔MENAIKKAN PUNGGUNG
✔MENGEMPISKAN PERUT
✔MENGECILKAN PEHA
✔LEBIH BERKEYAKINAN
.
👉 sangat2 sesuai untuk berPANTANG, nak KAHWIN & nak KURUS SENTIASA ! 💃
.
👏👏👏👏 3minit siap, badan super super awesome la !! 💯 ORIGINAL !
.
Saiz sehingga 6 XL ! .
harga termasuk free postage! 😃
.
pm 011-15786381

All is ready stock, Ship By Poslaju with 2 working days.
.
#malaysia #pahang #perak #terengganu #sabah #kedah #kelantan #perlis #serawak #melaka #selangor #pulaupinang #wilayahpersekutuan #selangor #johor #negerisembilan #n9 #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #korset #malaysiaig #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #inicarakita #kurus #gemuk #slimming

Hashtags found on this page