Toggle navigation

#husbandwife243,778 POSTS

Post Content
User Image burgeonlifewithme Posted: Nov 21, 2017 12:50 AM (UTC)
o_j_lara
9
0 Normal
This man right here will forever be my mcm. I love you babe forever and always to infinity and beyond 🚀🚀🚀🚀 you drive me crazy good and bad 🤤😠 but it’s okay that’s marriage it’s not perfect there will be up and downs. The good part of being us and the difference is we always have each others back, love each other no matter what! Glad I have you as my best friend and lover.
P.s thank you for helping me workout last night lol 😘 you’re the real mvp
Hashtagged(Husband)
Tagged by @hashtaggedapp
#husband #husbandandwife #myhusband #futurehusband #lovemyhusband #ilovemyhusband #husbands #besthusbandever #besthusband #dearfuturehusband #happyhusband #HusbandAndWifeTeam #husbandwife #husbandmaterial #instagramhusband #myhusbandisbetterthanyours #gayhusband #husbandwifeteam #myfuturehusband #wifeandhusband #leafyismyhusband #husbandtobe #withhusband #househusband #proudhusband #murderhusbands #husbando #exhusband #husbandlove #husbandapproved -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
User Image keem_mimi Posted: Nov 21, 2017 12:30 AM (UTC)
43
5 Normal
우도우도우도우도우도우오빠
User Image shanty1567 Posted: Nov 21, 2017 12:11 AM (UTC)
5
0 Normal
Aku adalah wanita yang tidak mudah jatuh cinta, Allah mempertemukan seorang penyabar yaitu dirinya yang sekarang telah menjadi imam dan suami terbaik untuk ku.. beliau menjadi Suami yang setiap hari nya selalu berubah, berubah menjadi yang lebih baik.. Suami yang setiap hari nya slalu membuktikan bahwa diri nya sangat mencintai & menyayangi istri nya tanpa banyak bicara & janji...
Suami yang setiap hari nya selalu bertanggung jawab untuk istri & keluarga kecilnya...
Suami yang tidak pernah mengeluh walaupun perjalanan nya sangat melelahkan.... Suami yang slalu membuktikan bahwa dirinya yang terbaik untukku disaat aku mulai goyah... .
.
.
#fasha #husbandwife #happyfamily #lovemyhusband
User Image ninabomantari Posted: Nov 20, 2017 11:49 PM (UTC)
46
0 Reyes
I miss you..i miss you ..i miss you..wish we could be like any other couple who lives under the same roof...but i know our love will keep us together under the same sky...😢😢😢😢 #mellowpagi #LDR #husbandwife
Genuine silver 925, free box and polish cloth. 😘

Just WA 0177306404 or DM tokey on instagram ;)
User Image knotwood24fitcouple Posted: Nov 20, 2017 11:15 PM (UTC)
81
12 Normal
2 YEARS on, I am content with life, I am content with you and knowing this is only the beginning for us makes me forever grateful. HAPPY ANNIVERSARY MY LOVE ❤️ #myeverything #myheart #love #husbandwife #lovers #bestfriends #appreciationpost
User Image kija_sloba.fp Posted: Nov 20, 2017 10:37 PM (UTC)
32
3 Normal
Ima li šta ljepše od ovoga???😻😻
User Image kija_sloba.fp Posted: Nov 20, 2017 10:36 PM (UTC)
33
1 Normal
Išli su u kupovinu kao pravi bračni par🤵🏻👰 gdje si sad Zluna?☠️💀
User Image aqilahaffan Posted: Nov 20, 2017 8:06 PM (UTC)
65
4 Normal
Happy Birthdy to me 💕

Terima kasih semua yg doakn utk qilah dan suami.. terima kasih sgt sgt.. .
.

Yang paling penting terima kasih kepada suami qilah yg snggup sambut birthdy qilah walaupun esk die exam.. sorry 😔 .
.
.

Dan hari suami qilah ade kelas dan nk sambut birthdy bini die jgk disebabkn die dah janji dan die ade kelas smpai ptg nak mahgrib baru smpai rumah so die angkut bini die skali pi kelas die 🤦🏻‍♀️ .
.
.

4 jam je la.. lepas abis kelas terus kelam kabut nk pi sampan nk naik sampan dri rabat ke salé.. sblm matahari trbenam.. tapi malangnye kami trlambat so blh tgkp gmbr jela sblm betul2 gelap.. otw nk pi tangkap gambar trjumpa rose qilah pndng muka suami die pandang kita balik.. tunggu je die nk belikn.. die boleh tanya nak tak? Mesti la nakkk 🤦🏻‍♀️ .
.
. Lepas tuh suami qilah suruh amik sendiri die pi bayar.. sweetnye suami qilah 😂😂😂 .
.
.

Qilah buat muka sedih lps tuh die ckp sory2 sbb tk sweet die pun amikkan dan byarkan.. hahaha.. ngadanye hang ni qilah.. biar la dgn suami sendiri kann.. .
.
.

Suami qilah ni tgok je die tk sweet tapi die sweet dgn cara die sndiri.. hari2 tolong isteri die kat dapur walaupun penat baru balik kls.. lps qilah masakkn utk die hari2 die cakap terima kasih sbb masakkn.. sbb suami sy ni seorg yg pembersih n pengemas pantang nampk bnde kotor or brsepah.. untung qilah.. hahaha.. terima kasih jgk dgn mak mertua qilah ibu sbb didik suami jd mcm ni.. perangai die mcm ni sbb ikut ibu die.. sebijik 😂😂😂 .
.

Terima kasih 💕 .
.
.

P/s: video last skali tuh qilah suruh die bagi ucapan panjang2 lebih 350patah perkataan sbb die tak pernah bagi ayat pnjng2 kat qilah.. tapi yg buat ayat tuh jd pnjng sbb die ulang ayat tuh bnyk kali.. tq sbb usaha 🤦🏻‍♀️ .
.
.

#Birthdygirl
#21Tahun
#mudalagi
#husbandwife
User Image neniae Posted: Nov 20, 2017 7:55 PM (UTC)
7
0 Normal

Hashtags found on this page