Toggle navigation

#hotfmtganu953 POSTS

Post Content
Mereka pernah menghiburkan anda menerusi frekunsi 105.1 fm dan 105.0 FM...
.
Reunion ex Hot FM Kelate/Terengganu..
.
fuhh terubat kerinduan kpd mereka walaupun ramai yg tak dapat hadir..
.
#reunionExHotFm #hotfmkelate #hotfmtganu #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung
User Image raflyrahamat Posted: Sep 2, 2017 12:04 PM (UTC)
1,534
24 Normal
Semoga Terengganu terus maju , hampir 7 tahun mencari rezeki di Terengganu ,negeri paling best sekali selama aku jadi anak perantau.. Terima kasih yang terus menyokong kerjaya saya dari zaman #HotfmTganu hingga ke #manisfm di benci di sayangi itu adat lumrah dalam kehidupan yg positif saya amik yang negetif saya campak dalam sungai bg ikan seluang makan.. #Terengganu #gengkunyit #seberangtakir #hijrah
User Image el_hotfm Posted: Jul 1, 2017 3:07 AM (UTC)
156
12 Normal
Happy Bday to u my bff @rea_koolfm , my good friend yg mmg aku susah sgt nak menipu dia sbb dia akan tahu jugak , kawan yg ada time susah senang bersama dr #hotfmtganu pastu transfer sama2 ke @hotfm976 now dia ke @koolfmmy . Kalau jumpa je mesti tanya " EL mu oke dok keje ??? " - sekali lg happy bday Rea , semoga panjang umur & dimurahkan rezeki and oke more thing semoga mu kawin cepat2 amin ! 🎂 me love u Rea #birthdayshoutout #Reaturns28 #bff
User Image anna.lliza Posted: May 16, 2017 3:09 PM (UTC)
22
3 Normal
Tadi henpon jatuh. Tup tup tersenap lagu ni. Comey jugok deh😛

Saje nak share kot korang dpt idea nak menyenap gaya lagu ni😁

#NampakGakLubangHidung #meletops #hotfmjam #hotfmtganu #meletops #meletop #era #tv #tv3 #tv3drama #tv3fanclub #tv3official #tvshows #photocandid
User Image raflyrahamat Posted: Feb 12, 2017 7:17 AM (UTC)
el_hotfm
rea_koolfm
raflyrahamatfc
666
14 Normal
Ex #HotFMTganu lenim semua dah lain2 radio.. Btw hope hubugan kita tak kan putus sampai bila2.. Bangga dengan korang #manisfm #koolfm #HotFm @rea_koolfm @el_hotfm
sebab dulu pernah kerja kat @hotfm976
So pibidey HOT FM, daa darjah 5 dah haaa.
Next year UPSR 😅😅😅😅😅😅😅😅
Thanks for the beautiful experience 😍😘😎💙❤💋🎂🍰 MUZIK PALING HANGAT
#hotfm11tahun #hotfm # #hotfmtganu #exhotfmcolleague #exhotfmtganu
User Image fizie_hotfm Posted: Jan 2, 2017 8:13 PM (UTC)
hotfm976
606
29 Normal
2 Januari 2012 Saya mula berkeudara di @hotfm976 ...hari ini 3 Januari 2017..pejam celik pejam celik dah 5 tahun 1 hari saya bersama sama dengan anda pendengar setia @hotfm976 .. Terlalu banyak kenangan Suka,Duka,Gelak,Ketawa,Yang datang dan yang pergi sepanjang perjalanan ini yang pastinya ia banyak mengajar saya erti "kekeluargaan"dan kalau nak diceritakan memang tak tercerita... Selamat pagi Pendengar setia HOT FM ..hari ini dah 5 tahun 1 hari saya menemani anda di tetuang udara ini.... Psst..kalau terer cuba cari dimana saya 👆👆👆👆 hehehehe
#6thannivarsary #hotfm #lebihhangatdaripadabiasa #muzikpalinghangat #hotfmkelate #hotfmtganu #gukito #amkrew #gph #gengpagihot #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung
#2016bestnine : nak jugak , but tahun ni mmg banyak benda yg best , tak best , yg pahit & yg manis berlaku dekat diri abang , awal tahun 2016 abang terkejut dgn kehilangan arwah ayah and now still lg rasa kehilangan , March 2016 abang mula bertugas untuk #hotfm suruh malaysia sbb before ni abg di #hotfmtganu , banyak benda yg abg belajar sepanjang hari ni ke hri akhir tahun 2016 ! Tq kepada semua yg banyak beri tunjuk ajar kepada saya yg baru bertatih dlm dunia penyiaran radio ni , thanks pada yg sentiasa support EL hingga skrg ni , dan ofcoz my fully support is from my family , i love all of you ! Muaaaaaah
User Image wanaefez Posted: Dec 28, 2016 4:36 AM (UTC)
107
30 Normal
Hahahahahahahaha
Kelakor molek wase dengor smula cross record masa kerja HOT FM Zoomerz zaman muda-mudi dulu. Ko ghaser? Wan Aewah tau nama komersial dulu-dulu. Hot ke idok. 😅
#hotfm #hotfmtganu #hotfmzoomerz #hotfmzoomers #hotfmzoomerztganu #wanaewah #facebookthrowbackpunyapasalhahahaha
User Image el_hotfm Posted: Oct 29, 2016 3:22 AM (UTC)
280
11 Gingham
📷 : Tq FB ( 2 years ago ) | siapa cakap tak rindu #hotfmtganu , tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat mula2 masuk keje dulu , sebab saya tahu saya bermula kat mana , rindu tempat keje lama , rindu kwn2 keje sana , rindu nk jd crew....pendek kata rindulaaaah kenangan dulu2 , but kenangan is kenangan , jom pk masa depan #throwback #crew #hotfm
User Image el_hotfm Posted: Jul 1, 2016 12:09 AM (UTC)
rea_koolfm
234
10 Normal
today is 1st July , happy bday to u @rea_hotfm | rakan sekerja dr zmn #hotfmtganu ni | merangkak kwn hok byk jugak tlg time kita susah | mengadu domba pon pernah dgn Rea Martopo ni | semoga mu pnjg umo & terus dimurahkan rezeki | pedulikan org nk kata apa pasal mu | hakikatnya aku tahu mu gane org nya | jyeaaaaah happy 27th bday to u REA | #birthdayshoutout #Reaturn27
User Image doorgiftideas Posted: May 15, 2016 5:25 PM (UTC)
33
5 Normal
User Image el_hotfm Posted: Feb 6, 2016 8:05 AM (UTC)
86
5 Normal
#HotFM10Tahun : Happy Bday @hotfm976 , kenangan paling manis dgn #HotFM bila 1st time join event 4 tahun lepas sempena #JomKaroks #HotFMTganu , kwn punya angkara suruh pi nyanyi dgn @therealfafau , hai kak ! Haha , masa ni malu2 muahaha , tak sangka akhirnya diri sndiri keje dgn #HotFM kuat jugak jodoh dgn #HotFM hihihi , asalnya dr pendengar jugak , im proud to be a part of #HotFM 🎉🎊🎂🎉🎊🎂🎉🎊🎂 HAPPY BDAY HOTFM 🎉🎊🎂🎉🎊🎂🎉🎊🎂
User Image hotfm976 Posted: Jan 18, 2016 2:31 AM (UTC)
hazwansyah
rea_koolfm
ezaq_kool
1,006
8 Normal
User Image rea_koolfm Posted: Jan 18, 2016 5:13 AM (UTC)
71
0 Normal
Jom tune in 105.0 #HotFMTganu kejap lagi Rea nak call @black.hanifah nk tanya persiapan utk #AJL30. 6 hari saje lagi!! #MuzikPalingHangat
#ManaMungkin
User Image hotfm976 Posted: Jan 14, 2016 8:49 AM (UTC)
992
5 Normal
Ada yg "demam hindustan" lg ? Petang ni kita borak2 pasal cerita hindustan dgn @el_hotfm okay ? Jom kongsikan pasal Filem Hindustan yg awok2 kita tahu? #BerehBoh #HotFMTganu