Toggle navigation

#homade90,392 POSTS

Post Content
User Image mas_iwanmp Posted: Jan 21, 2018 1:39 PM (UTC)

23
0 Normal
Teman asyik nih pas lagi ngantor... Kerja jadi semangat kalo sambil nyemil yg sehat 😊 dan tentunya lezaaattt...!!!
Monggo dulur2...rasanya macem2..rasanya enak..rasah mbayar pun iso. Melu o giveaway ne ae 😂 dijamin enak! @sendyangello
@kang_taris @aris_andika_putrawan @yana.elena @iisyasmin
#Repost @cokastis (@get_repost)
・・・
Cokastis bagi-bagi cookies nih sahabat cokastis 😘😉 Caranya guampang banget pastinya
1. Follow dan spam like IG @cokastis
2. Repost foto ini beserta caption dan tag minimal 5 temen kamu, kasih #cokastisgiveaway
3. Coment dan tag 3 temen kamu di foto ini
4. Coment tentang "ajakan kepada temen kalian untuk follow dan mencoba produk cokastis"
5. 3 coment terakhir akan kami pilih sebagai pemenang give away ini. "Give away akan ditutup seminggu kedepan". Khusus sahabat Colastis Malang Raya ya 😊
Salam Takis sahabat Cokastis
.
.
.
☞COKASTIS GIVEAWAY☜✔
#cookies #foodgram #food #giveaway #hits #kekinian #like4like #repost #koment #indonesia #malang #homade #halal #malangraya
User Image theinsta.chef Posted: Jan 21, 2018 1:19 PM (UTC)

999
8 Normal
This looks amazing!!
📷: Unknown Please DM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉
Follow 👉 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💡 Like 10 Posts & Follow
💡 Double Tap If You'd Eat This
💡 Turn On Post Notifications To See New Content ASAP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷 All rights and credits reserved to the respective owner(s)
.
.
.
.
.
.
.
.
.

@theinsta.chef @theinsta_chef
#cheeseeggs #dinnerplate #hungryinla #breakfastofchamps #frijoles #lunchonthego #englishbreakfast #homade #creativefood #instafoodapp #healtylife #cucinando #lunchisserved #alldaybreakfast #breakfastporn #madebymom #firstattempt #lunchtoday #breakfasts #parmaham #yummmmy #dinnerinthesky #eggrolls #instabreakfast #bruschetta #chefroll #teriyakichicken #wheatbread #homemademeals
User Image cokastis Posted: Jan 21, 2018 1:17 PM (UTC)
17
2 Normal
Cokastis bagi-bagi cookies nih sahabat cokastis 😘😉 Caranya guampang banget pastinya
1. Follow dan spam like IG @cokastis
2. Repost foto ini beserta caption dan tag minimal 5 temen kamu, kasih #cokastisgiveaway
3. Coment dan tag 3 temen kamu di foto ini
4. Coment tentang "ajakan kepada temen kalian untuk follow dan mencoba produk cokastis"
5. 3 coment terakhir akan kami pilih sebagai pemenang give away ini. "Give away akan ditutup seminggu kedepan". Khusus sahabat Colastis Malang Raya ya 😊
Salam Takis sahabat Cokastis
.
.
.
☞COKASTIS GIVEAWAY☜✔
#cookies #foodgram #food #giveaway #hits #kekinian #like4like #repost #koment #indonesia #malang #homade #halal #malangraya
For a friend who is like a sister... happy birthday❣️ Not sisters by blood but sisters by heart❤️✨



#cards #cardmaker #cardmaking
#stamps #dies #stamping
#papercraft #crafter #crafts
#homade #handmadecards
#flow #takeyourtime
User Image wanie_beautyshop Posted: Jan 21, 2018 11:37 AM (UTC)

6
1 Normal
(Set perfection)

Siapa antara korang selalu hadapi masalah muka berminyak sampai kalau makeup tu nampak naww berminyak sebab sis selalu hadapi benda macam tu . Sampai geram betul lah kalau dengar sebutan " kulit berminyak " .. _ _
Meh sini sis nak nak suggest kat korang kalau masalah kulit berminyak tak kira lah lelaki ke perempuan sama je . Sekali sekala guna detox mask ini sedut segala kekotoran ke dalam liang pori korang kalau ada masalah resdung , jerawat pasir pun boleh selesai dengan sekelip mata . Dan rice milk soap ni sesuai untuk mengurangkan lebihan minyak pada kulit dan boleh membersihkan makeup jenis waterproof dan mampu mencerahkan kulit korang wahhhh . Tunggu apa lagi jom whatsapp sis harga siap sekali dengan postage jimat duit poket korang .

_ _

Whatsapp www.wasap.my/601126209857
kalau nak save terus ke link diatas 👆🏻👆🏻 #temyracle#homade#organictproduct#ubatparut#ubatjerawat#cantiksihat#bazarpaknil#terbaik#glowinghalus#cantikberseri#naturalproduct#ubatkusam#
User Image creamcaramelsaya Posted: Jan 21, 2018 11:09 AM (UTC)
15
0 Normal
.
.
Thank You!
Thank You!
Thank You!
🤩🤩
.
We deliver up to your doorstep! 😋
.
Thanks to our favourite customer! 😘
.
We promise to give the best of our service.
We glad to satisfy your carvings for our cream caramel.
.
.
📲 Text / Call / PM / DM / Whatsapp :
.
+601162045684 (Mr.Jim)
.
+601162043850 (Kak Rina)
.
Or you can click link in our bio`
.
.
.
.
#Sweeten #Your #Day
#Sundaylicious #With
#CreamCaramelSaya
#FoodPorn #CreamCaramel
#Lembut #Sedap #Manis
#ManisMacamAwak
#Viral #PuasHati #InstaFood
#SatisfactionGuaranteed
#Homade #BazaarPaknil
#Food #MasakanMama #Dessert
#Satisfying #PemanisMulut #Coffeeprince
#Ketagih #Sayajual
#Murah #FathiaLatiff
#KamiJual #Malaysia

Hashtags found on this page