Toggle navigation

#hlive69,727 POSTS

Post Content
User Image skinstories_alya Posted: Dec 16, 2017 12:33 PM (UTC)

elfiraloy
5
1 Normal
Jangan cuci Cik Bunga lebih-lebih guna CFSW nanti terlajak pinkish . 😆
.
Pembersih Cik Bunga SCRUB Pertama di Malaysia.
Cuci tak sampai dua - tiga hari Cik Bunga terlajak puteh.
Terlajak pinkish. Terlajak bersih.
.
Guna Pembersih Cik Bunga Scrub CFSW ni, jangan guna lebih-lebih nanti terlajak wangi mcm spray perfume mahal CHANEL & HEMÈS. Ishh. Tak perlu dua kali tiga kali sapu/cuci.
Cukup sekali sapu dh dapat bau satu toilet sampai ke rumah jiran.
.
Kau rasa ? Dgn scrub halus & lembut dalam pembersih Cik Bunga ni. Ishhhhh. Jangan percaya. Tp kena guna dan rasa 😋 .
.

#skinstories #cfsw #celebrityfemininescrubwash #elfiraloy #missv #cikbunga #feminine #wangi #sejuk #cold #scrub #pencuci #pencuciwanita #woman #wanita #ladies #best #like #love #artis #malaysia #neelofa #ctdk #elyana #viral #viral2017 #meletop #hlive #gegarvaganza2017 #sayajual
User Image hijrahstation Posted: Dec 16, 2017 12:16 PM (UTC)

9
0 Normal
Teh Kaw kaw kaw #hijrahstation
Nak selpi dulu sbelom pergi ke tuannye... Kikikiki
.
. ============= .
.
Waktu Operasi:
🔓Isnin - Khamis (6⃣pm - 1⃣1⃣pm)
🔓Jumaat - Sabtu (6⃣pm - 1⃣1⃣.30pm .
📌Lokasi:
Laman Hijrah,
Masjid Bandar Bukit Puchong =========== .
.
#HijrahStation #YongTauFoo #HijrahCoffee #Coffee #HotCup #OtakOtak #ManggaSusuLetops #PulutManggaLetops #GreenTea #RedTea #LamanHijrah #BandarBukitPuchong #Puchong #MasjidBandarBukitPuchong #MaduYaman #MaduSidrYaman #MaduAsli #Madu #LakuKeras #KekBatik #PuchongFood #IkanPekasamMakElaiElai #IkanPekasam #hlive
User Image by_eykaaniki Posted: Dec 16, 2017 12:03 PM (UTC)

7
0 Normal
💓💖💓💖💓💖💓💖💓💖💓💖
White pink dream catcher as car deco.. #eykayes10 is still on the line guys...hurry up before the end of this year 😊
RM 15 - SM7 SS12.
Perfect dream catcher for the love one❤
.
📣🎁📣🎁📣🎁📣🎁📣🎁📣🎁📣🎁
.
Tq for love💖 and support🙌
.
Handmade dream catcher with love ❤
.
#dreamcatchermalaysia
#dreamcatcher
#dreamcatcheripoh
#dreamcatcherkl
#uitmsriiskandar
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#maktabperguruanulukinta
#PUO #UPM
#UTP #USM
#kskbsas
#handmade
#etsy
#artcraft #krafmalaysia
#bohemian
#malaysia #alternatifria
#kualalumpur #KL
#ipohcityawesome
#sayajualmurah
#barangmurah #viral #hlive
#MYCoffeePrince
User Image skinstories_alya Posted: Dec 16, 2017 11:30 AM (UTC)

12
2 Normal
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Grape Seed(Biji Anggur) ?
Grape Seed mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Antioksidan pada biji anggur mampu melindungi sel dari molekul tidak stabil yang dapat menyebabkan kerosakkan pada sel-sel sihat pada kulit. .
Tahu tak Grape Seed mengandungi 20 kali ganda kekuatan antioksidan Vitamin E dan 50 kali antioksidan Vitamin C. .
Grape Seed juga dapat melindungi dan merawat kulit wajah dari dalam dari sinaran UV dari matahari yg panas yang dapat merosakkan kulit dengan menyebabkan perubahan pigmen dan kanker kulit taw. .
So those yang sunburn dapat cepat dirawat dgn Fairy Kisses taw. Grape Seed jugak dapat merawat tompokkan pada kulit muka dan merawat jerawat. Dapat melembut dan menghaluskan kulit muka juga. .
Semua kehabatan Grape Seed anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau.
Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. .
.

#skinstories #FK #fairykisses #2in1 #detox #whitening #slim #collagen #flawless #kurus #sayajual #men #woman #lelaki #wanita #viral #viral2017 #bazaarpaknil #meletop #hlive #neelofa #elyana #gegarvaganza2017 #like #love #malaysia #halal #product
User Image officialhlive Posted: Dec 16, 2017 11:01 AM (UTC)

amarbaharin
aamyrarosli
aqeefanaqi
5,196
0 Normal
Sekitar majlis cukur jambul @aqeefanaqi yang berlangsung hari ini. Comel sangat keluarga kecik ini kan? 😘 berita penuh jangan lupa tonton hlive. Hos lokasi ; @myazulkifli #hlive
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Dec 16, 2017 10:26 AM (UTC)

8
0 Normal
🌱Apa yang best sangat ttg Loofah Body Cleanser ni?

Badan rasa fresh sepanjang hari sbb dia kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa dan lotus biru yg exotic,yang membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas.
Lagi2 if uols jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, mandi guna ni setiap hari akan bantu utk control bau peluh tu.

Loofah Body Cleanser ni sesuai untuk kegunaan harian. Antara bahan yg diadun sekali dalam formula Loofah ni adalah adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit.
Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit dan mengembalikan seri semula jadi kulit anda. Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit.

Whatsapp www.wasap.my/60193759520

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hotfm #erafm #hitfm #jomheboh #cctv #hlive #utmskudai #uthm #uitm #uum #um #ukm #meletop #cctv #motifviral
User Image beila_dyxy Posted: Dec 16, 2017 8:56 AM (UTC)

17
0 Normal
“Kite ade jerawat , boleh ke nak cover dengan Dyxy?” 🤔

Okay mula2 kite nak bagitau punca jerawat meriah macam cendawan tumbuh tu sebabbbb :-
🍄 hormon tak seimbang (period/pregnant)
🍄 tak cuci muka betul2 bersih
🍄 kulit jenis sensitif 🍄 stress
🍄 pemakanan tak seimbang
🍄 tidur tak tentu
🍄 terlebih kandungan mineral
🍄 dll

So macam mana nak buat ni? Boleh cover ke dengan dyxy?

Dyxy ni Kosmetik ye sayang2.Basic kite iaitu skincare still kena jaga.Dyxy membantu menutup segala cela dan kalau konsisten insyaAllah boleh merawat.
Merawat macam mana tu?

Okayyy. Kandungan Green Tea dalam mineral face mist kite yang akan bantu kurangkan Miss J nakal tu.

Bella ade sehari tu gedik benor + kepenatan tido semalaman tak cuci muka terus naik gegile jerawat. Fadans muka. Then rajin-rajin spray everytime sebelum tidur, insyaAllah memang membantu sangat Miss J cepat kecut. Kulit pon akan lembap. Night cream pun Bella tak pakai dah sekarang.Save banyakkk sangat. Alhamdulillah.
Okay best ke best? Nak? Whatsapp kat bawah ni now! 😘😍🤗 📲 0182264345.
📲 0182264345
📲 0182264345.
.
#biela_dyxy#teamfaizahdyxy #dyxycosmetics#flawless
#dyxycosmeticsstore#mua#bccreambydyana
#trustedseller#glowing #dyxyfacemistgreentea
#makeuplover #kosmetik #cosmetics #mesrawhuduk #mekapjerantut #cod #codsetiaalam #codklang
#followmenow #followforfollow #afmegastar #meleTOP #hlive #igonlineshopping #igshop
User Image mommy.aysar Posted: Dec 16, 2017 8:52 AM (UTC)

10
0 Normal
SET CADAR ROPOL + COMFORTER
.
4 sarung bantal beropol
1 sarung bantal pelok
1 cadar ropol berquilting
1 comforter berquilting

Harga : RM299.90
Postage Semenanjung: RM20
Postage Sabah/Swak: RM25
.
STOK TERHAD !!
Whatsapp /SMS +6013 - 300 8359
.
#cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarraya #cadarcantik #cadarcantikmurah #cadarmurah #cadarmewah #cadarropol #ropol #majalah3 #meletop #hlive #slotakasia #slotsamarinda #tv3 #astroria #dendamaurora #wanitahariini #fattzura #lelakiitupemilikhatiku #gegarvaganza #gegarvaganza4 #mycoffeeprince #misilaksadanlaksam
User Image skinstories_alya Posted: Dec 16, 2017 8:40 AM (UTC)

samtilla
19
1 Normal
" 2 HARI DAH HILANG KEPUTIHAN ! "
.
Sepantas kilat hilang masalah keputihan tak sampai sebotol ponggggg guna CFSW. .
CFSW bersifat merawat. .
Jangan risau. CFSW pembersih wanita paling cepat rawat masalah Cik Bunga. .
Package + bonus, hilang bau , hilang gatal-gatal, Cik Bunga cerah pink dalam masa seminggu. .
All in one . Jimat, cepat, merawat. Nak beli kena cepat sbb selalu sold out. 😓😂 .
.

#skinstories #cfsw #celebrityfemininescrubwash #cikbunga #missv #cold #sejuk #wangi #cerah #pinkish #gelap #longgar #keputihan #hlive #feminine #sayajual #meletop #neelofa #elyana #gegarvaganza2017 #artis #malaysia #halal #product #samtilla #like #love #viral2017
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Dec 16, 2017 8:14 AM (UTC)

6
0 Normal
Ramai client akak suka sangat dengan Foundation Mary Kay tau!! 😘 .
Wajib ada dalam handbag awak semua kalau nak nampak awet muda dan glowing!! Kelihatan berseri 😘
.
Akak! Nak tanyalah kalau skin kita jenis oily nak pakai yang mana?? Akak akan suggest uolls guna matte wear liquid foundation. Kalau kering pulak? Kalau kering awak guna luminous, luminous akan lembapkan skin awk! 😘
.
💕 TimeWise Liquid Foundation Mary Kay 💕
.
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
💋 Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
💋 berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
💋 penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #motifviral #cctv #utmskudai #uthm #uitm #erafm #hotfm #hitzfm #meletop
User Image labourse_karme_cathydoll Posted: Dec 16, 2017 7:10 AM (UTC)

11
1 Normal
Pencuci muka pemutih pleiotropic pula akan membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit.
* Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat.
* Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.
LOSSES price rm60 free postage sm

#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm +6019-6834025
User Image skinstories_alya Posted: Dec 16, 2017 6:34 AM (UTC)

10
0 Normal
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Vitamin C tau.
Ramai dah tahu pentingnya Vitamin C pada kulit muka dan badan kan? .
Vitamin C dapat membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit. Selain tu, Vitamin C dapat membantu mencerahkan kulit wajah dengan cepat tau. .
Vitamin C yang paling penting adalah dapat meningkatkan produksi kolagen, jenis protein yang menjaga elastisitas kulit juga tau.
.
Dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan sunburn. Nak cepat putih kena banyakkan amalkan Vitamin C. Jadi nak cepat putih, cepat-cepat amalkan Fairy Kisses. .
Kandungan antioksidan dan formula anti-aging yang dimiliki vitamin C yang super tinggi membantu kulit tampak lebih cerah dan sihat, serta mencegah proses penuaan padaada kulit. Vitamin C juga dapat mencegah pelbagai penyakit dalam badan juga. Tak cukup nak type di ruang caption ni. hihi
.
Semua kehabatan Vitamin C anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. .
.

#skinstories #fk #fairykisses #2in1 #detox #whitening #collagen #flawless #slim #kurus #men #woman #wanita #lelaki #sedap #love #like #kunyah #sayajual #hlive #meletop #gegarvaganza2017 #elyana #neelofa #viral #viral2017
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Dec 16, 2017 5:50 AM (UTC)

7
0 Normal
Mary Kay® Intense Moisturizing Cream💕💕 Jika kulit anda kering, ini adalah krim pelembap untuk anda. Mewahkan kulit anda dengan krim pelembap ini untuk kulit yang lebih berseri dan rasa yang lembut. Krim mewah ini menjadikan kulit terhidrat sehingga 10 jam. 💋Menjadikan kulit berasa terhidrat sehingga 10 jam. 💋Menyeduh kulit dengan booster kelembapan hebat. 💋Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. 💋Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan humektan untuk menarik lembapan dan vitamin E untuk menyuburkan kulit 💋Membantu menyuburkan kulit dengan mineral asas seperti kuprum , magnesium dan zink

Kandungan utama 🍒Glycerin, pelembap dan penghidrat yang membantu merapi dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan kelembapan 🍒Ekstrak Alga, agen perapi kulit dan humektan yang membantu merapi kulit dan mengekalkan kelembapan.
Sesuai untuk kulit sensitif
Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit

Cara penggunaan:
Gunakan selepas pelembap harian anda.
Nota tambahan: Krim pelembap ini sesuai digunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan (peeling) dan berat.

Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #utmskudai #uthm #uitm #uum #um #ukm
User Image superbvitaminforlife Posted: Dec 16, 2017 5:04 AM (UTC)

1
0 Normal
.
BILA DAH DUDUK, SUSAH NAK BANGUN..
BILA DAH BERDIRI, SUSAH NAK DUDUK..
BILA BERJALAN ATAU NAIK TURUN TANGGA, PUN TERASA PERIT DAN BISANYA..
.
.
.
Biasa berdepan keadaan macam ni? Mungkin diri sendiri ataupun orang yang kita sayang seperti suami / isteri, ibu / ayah, datuk / nenek, pakcik / makcik?
.
.
Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul sebenarnya. Luaran nampak okey nampak elok jer, tapi yang menanggungnya yang faham bagaimana rasa sakitnya.
.
.
Sebagai ikhtiar, Uni cadangkan untuk ambil Set Sendi & Tulang ini untuk membantu mengurangkan kesakitan yang dialami, seterusnya melancarkan pergerakan apabila ingin duduk, bangun, berjalan dan naik turun tangga.
.
.
Dalam set ini, ada 2 item iaitu OMEGA GUARD dan OSTEMATRIX.
.
🍀 OMEGA GUARD
.
Omega Guard mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu melambatkan kemerosotan tulang rawan dan membantu mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi.
.
Ia adalah anti-radang semulajadi yang bertindak sebagai pelincir bagi membantu pergerakan dengan mudah dan memelihara fungsi sendi.
.
.
🍀 OSTEMATRIX
.
Ostematrix membantu mengekalkan tulang yang sihat dan kuat dan mencegah osteoporosis. .
Ostematrix lengkap dengan kalsium, magnesium serta pelbagai mineral lain yang memelihara sistem saraf dan menghalang sakit sendi.
.
.
Terima kasih yang sudi buat pesanan dengan Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleeaustinperdana #omegaguardshaklee #ostematrixshaklee #settulangshaklee #setsendishaklee #setbuasirshaklee #settulangdansendishaklee #vitamincshaklee #espshaklee #naelofarhijab #neelofa #nona #meletop #goshop #moodrepublik #hlive #aurainsta #bazaarpaknil
User Image mommy.aysar Posted: Dec 16, 2017 5:00 AM (UTC)

12
0 Normal
SET CADAR QUEEN PLAIN/SIMPLE .
.
Ramai je yang tanya, "Ada tak cadar plain macam cadar asrama tapi saiz Queen?". .
.
Jawapannya ADA❗
.
Kandungan:
✔ 1 Helai Cadar Bergetah
✔ 2 Helai Bantal Bantal
.
Harga: RM49.90
Postage Semenanjung: RM15
Postage Sabah/Swak: RM25
.
Please please please Whatsapp sekarang.
+6013 - 300 8359
.
4 WARNA INI SAHAJA AVAILABLE
Jangan tanya warna lain yer. 😃 .
.
#CadarQueenPlain #CadarQueenSimple #cadarpink #cadarkosong #CadarQueenMurah #CadarMurah #CadarPlain #CadarAsramaQueen
#majalah3 #meletop #hlive #slotakasia #slotsamarinda #tv3 #astroria #dendamaurora #wanitahariini #lelakiitupemilikhatiku #redvelvet #gegarvaganza #gegarvaganza4 #mycoffeeprince #syurgayangkedua #loveyoumrperfect #mrperfect
User Image skinstories_alya Posted: Dec 16, 2017 4:52 AM (UTC)

12
1 Normal
"Jenama lain tak best lah sis.Confirm akan repeat order"
.
.
"Jenama XXX tu tak merawat macam CFSW lah dear."
.
.
"Menyesal tak jumpa CFSW sebelum ni super best. OMG, menyesal tak guna CFSW sebelum ni"
.
.
"CFSW lah Feminine Wash paling best saya pernah guna dear.Confirm takkan tukar jenama lain"
.
.
"Takde Feminine Wash boleh lawan kepantasan CFSW rawat masalah Cik Bunga"
.
.
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄 .
.

#skinstories #cfsw #celebrityfemininescrubwash #feminine #missv #cikbunga #sayajual #wanita #woman #ladies #female #viral #viral2017 #bazaarpaknil #meletop #hlive #elyana #neelofa #gegarvaganza2017 #like #love
User Image superbvitaminforlife Posted: Dec 16, 2017 4:51 AM (UTC)

1
0 Normal
.
Antara yang sentiasa ada ready stock dengan Uni ialah Herbal Blend Cream, sebab ramai yang suka, ramai yang cari.
.
.
Krim ni serbaguna. Seisi rumah semua boleh guna :
.
🌸atasi masalah tumit merekah
🌸lembutkan dan putihkan kawasan kulit kering seperti siku dan lutut
🌸menghilangkan ruam panas pada badan bayi
🌸menghilangkan kegatalan akibat digigit serangga
🌸memudarkan parut jerawat dan parut chicken pox
🌸menghilangkan parut dan kegatalan akibat digigit nyamuk
.
.
So wajib ada dalam handbag uols tau.
.
Kalau nak balik kampung, letak siap-siap. Memang kena bawa bersama :)
.
Pesan krim best ni dengan Uni ya :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleeaustinperdana #herbalblendshaklee #herbalblendcreamshaklee #herbalblendcream #herbalblend #espshaklee #omegaguardshaklee #setjerawatshaklee #tumitmerekah #meletop #goshop #hlive #melodi #omegaguardshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #fattzura #cakenis #naelofarhijab

Hashtags found on this page