Toggle navigation

#hlive67,491 POSTS

Post Content
Chocolate and Nuts Cake... 💕💕
.
.
Love this combination.. 😍
.
.
Sapa yang tak ske coklat dan kacang kn... thank you dear customer for your order 😍😍😍enjoyyyy 💕
.
.
For order and inquiries 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
012 2505815 (Reena)
.
.
012 5226177 (Karim)
.
.
#kareelobites #kareelobitesmenu #homemade #homebaking #baking #photography #dessertporn #dessert #cupcakes #dfcc #chocolate #chocolatelover #digitalmarketing #malaysia #kakikipasartis #redvelvetdrama #IzzatHelena #fattzura #meletop #dendamaurora #superspontansuperstar2017 #hlive #KUD #karnivalusahawandesa #sayajual
Teater Bahara Emas anjuran Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM) bersempena sambutan 50 Tahun SPRM yang mengambil tempat di Auditorium Dewan Bahasa dan Pustaka pada bermula malam ini hingga 22 Oktober 2017. Antara pelakon yang terlibat dalam pementasan tersebut adalah Farahdhiya, Izzue Islam, Datuk Jalaluddin Hassan, Kumpulan Forteen, Amar Asyraf dan ramai lagi. Hos lokasi @eleena.sui #hlive
Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
Hai hai kesayangan Tyra!Tahu tak dulu Tyra pun start dengan basic set. Kemudian tambah item lain lama² jadi set penuh. 😘 Basic set cuma ada dua item je. Ini adalah sekurang kurangnya uolls perlu ada. Tak boleh hanya guna salah satu. Tapi kalau uolls nak skin yang cantik, gebu gebas, flawless atau glowing, uolls kena ada 5 item keatas. Tips dari Tyra utk uolls!
.
Lagi satu keistimewaan Mary Kay adalah TAHAN LAMA dan JIMAT! Tengok bekas pun dah tahu kan? Sangat tahan lama sehingga lebih dari 6 bulan. Wow! Wow! Wow! Jarang jumpa International Brand Product yg sangat jimat dan tahan lama!
.
Yang nak awet muda dan anjal tu, uolls boleh start dengan item ni dulu. Set ini merupakan set rawatan awal bagi yang menghadapi masalah penuaan dan kalau nak elakkan dari wajah cepat berkedut, wajib try basic item ni!
.
💗 CLEANSER 3 IN 1 💗.
- Merupakan cleanser yang sangat hebat kerana ia memainkan 3 peranan. Mencuci, menyegarkan(toner) dan skrub yang lembut tanpa mengeringkan
- skin akan rasa lembut dan nampak lebih bersih
.
💗 MOISTURIZER 💗.
- Ia merupakan pelembap khas yg memberi kelembapan sehingga lebih 10 jam dan juga membantu menyahkan bahan² radikal bebas yang punca kelihatan kusam dan kering.
.
Timewise ini mempunyai 2 jenis koleksi mengikut masalah skin uolls.
❤ kulit kering dan normal
.❤ kulit berminyak dan kombinasi
.
Uolls masih keliru jenis kulit uolls jenis yang mana? Mehh whatsapp Tyra utk free consultation. Nak cantik tanpa menggunakan bahan kimia??
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hotfm #erafm #hitfm #jomheboh #cctv #hlive
Tak sabar nye nak tgk first filem adik. @aydajebat

Credit video from @eifa.utie.zim - Nape comel sangat nih... "Saya nervous lahh" ... @aydajebat .
.
#AydaJebat
#PinjamKanHatiku
#APM2017
#hlive
#Aydahnebes
Nape comel sangat nih... "Saya nervous lahh" ... @aydajebat .
.
Ingat tarikh tu semua, kita serbu pawagam..
.
#AydaJebat
#PinjamKanHatiku
#APM2017
#hlive
#Aydahnebes
JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA CELA...ORDER SEKARANG... 📍KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #KARME 👉3 ITEMS◦
. ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER
✏ NIGHT CREAM
✏ DAY CREAM

KELEBIHAN #KARMESKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat
▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela
▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat
▫️ Mengurangkan kedutan
▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
▪️ Melembut dan menghalus kulit
▫️ Memberi kelembapan yang sempurna
▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam
▫️ Memudarkan parut akibat jerawat
▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan
yang tebal

Whatsapp +6019-6834025
Satu set rm180 free pos sm

#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmetestimonisue +6019-6834025
Best seller item!! Hot item!! Wajib ada! Even muka Tyra tak berjerawat macam dulu, tapi sekali sekala Tyra pakai kalau time jerawat nak naik, terus dap kan dan jerawat pun terus kecut! Hebat sangat acne spot solution ni tau!! 😘
.
Mehh Tyra nak perkenalkan item yang hebat pada abad ini!! Clearproof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Produk ini mengatasi kecelaan dan membantu mengurangkan jerawat. Sesuai untuk muka yang berjerawat. Boleh pakai siang dan malam. Best tau sebab pakai 2-3 hari jerawat boleh kecut. Best ke best?? Tahan penggunaan sehingga lebih 6 bulan. Tak ke jimat???
.
Siapa yang runsing jerawat naik macam cendawan, meh try dap kan spot solution ni. Tengok 2-3 hari lagi jerawat uolls mesti kecut. Time tu boleh lompat sampai ke bintang sebab musuh utama kaum wanita dah takde!! Yeayyy!!!
.
Sape nak cantik? Nak free consultation?? Jangan malu² meh pm Tyra. Tyra akan bantu uolls!!
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #cctv #hlive #erafm #hitfm
Orang kalau dah cantik, pakai apa pon tetap nampak cantik😍😍
.
.
Siapa kata simple itu tak menawan? .
.
Kami buktikan semua orang boleh nampak cantik walaupun dengan gaya yang sederhana..
.
Makin bertambah cantik seiring dengan budi bahasanya..
.
Emas Pesona
26B, JALAN PLUMBUM Q7/Q
SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM (belakang wisma jakel, berhadapan butik Dyana, atas kedai bazaar seven)
.
Waktu Operasi
Selasa - Ahad
11am - 8pm
.
.
#tipsemaspesona
#emaspesona
#emaspesonashahalam
#emaspesonawedding
#bajutunang
#bajunikah
#bajusanding
#tailoringbridal
#tailoring
#DudaPujaanDara
#burukcantik
#lifeatthinker
#pesonapengantin
#DendamAurora
#engagement
#weddingday
#weddingdress
#bajukahwin
#fashiondesigner
#letscantik
#janganmengata
#emaspesonatestimoni
#kakifoto
#thinkerstudio
#terlajaklaris
#megadrama
#viral
#motifviral
#hlive

Hashtags found on this page