Toggle navigation

#hlive70,607 POSTS

Post Content
User Image sigula_gula Posted: Feb 25, 2018 1:38 PM (UTC)

59
0 Normal
Regrann from @officialhlive - Sekitar majlis resepsi pasangan #fattzura yang dihadiri kenalan rapat dan keluarga. Antara selebriti yang hadir ialah Datuk @aznilnawawihm ,Chef wan, Datin @ninajuren , @michaelang38, Datin @zizieizette , @vivyyusof, @elainedaly dan ramai lagi. #hlive - #regrann
User Image officialhlive Posted: Feb 25, 2018 1:37 PM (UTC)

4,049
18 Normal
Sekitar majlis resepsi pasangan #fattzura yang dihadiri kenalan rapat dan keluarga. Antara selebriti yang hadir ialah Datuk @aznilnawawihm ,Chef wan, Datin @ninajuren , @michaelang38, Datin @zizieizette , @vivyyusof, @elainedaly dan ramai lagi. #hlive
User Image karme_skincare_liza Posted: Feb 25, 2018 12:47 PM (UTC)

3
1 Normal
KARME TRIAL SET
.
DAY CREAM 5ML
NIGHT CREAM 5ML

KEBAIKAN KARME SKINCARE
**mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat
**membantu pencerahan kulit
**menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka
**mengembalikan kulit yang kusam
**memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat
**menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata
**membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam liang roma kulit
.
Price: Rm40 free postage sm
.
#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #karmeskincare #noradanish #politeknik #mrsm +60111 5416561 #fattzuratilljannah💕💕💕 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Feb 25, 2018 12:42 PM (UTC)

0 0 Normal
Jeragat? Pigmentasi?? Oh no!! 😱😱😱
.
Inilah salah satu sebab kenapa MelaCEP Ultimete Serum ini Best Seller!! Dan inilah salah satu sebab kenapa kulit orang Korea cantik halus dan flawless!!
.
.
Tyra nak perkenalkan kat korang serum terbaik yang diformulasi dari korea!! Serum ini sangat membantu korang utk dapatkan skin yang korang idam-idamkan selama ini!! Korang wajib cuba Ultimate Serum Mary Kay 😘
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Serum dari Mary Kay utk menghalang dan memudarkan jeragat
.
Kenapa? Apa kelebihan?
.
1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit
Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
.
.
Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah:
- kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
- memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
.
Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
- 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
- 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
- 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
.
.
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #meletop #utmskudai #uthm #uitm #um #ukm
User Image officialhlive Posted: Feb 25, 2018 11:29 AM (UTC)

4,657
18 Normal
Tahniah diucapkan kepada hos kami @yayazahir yang telah bertunang dengan pasangannya Arriz Azim hari ini. Semoga segala perancangan dipermudahkan. #hlive
User Image ezaadaexclusive Posted: Feb 25, 2018 10:37 AM (UTC)

13
0 Normal
" DAH LA NMPK KURUS DAN TINGGI ..! "
.
.
Wow ! Apa bezanya bila pakai Kurti keluaran Ezaada Exclusive ni ?
.
.
MATERIAL HIGH CLASS - Confirm kain xpanas dan menyerap peluh je tp peluh xmelekat di baju tau..selesa sgt bila pakai dgn cuaca 4 musim dekat malaysia ni..
.
.
PILIHAN WARNA HOT 2017 - Wowww ! Terdapat 10 aura warna hit 2017 ..Nanti for sure lah sis mnjadi perhatian rakan sekerja and bosses sis di tempat kerja..Haih ! Sonok kan bila mcm tu ?😘
.
.
JAHITAN BUTIK & DESIGN EXCLUSIVE - Yes! kurti HELENA dijahit dengan penuh manja tau..! Nanti tiada lah benang -benang terkeluar saat memakainya. Dengan design yg tersendiri sis bakal merasakan diri sis bertambah yakin dan cantik..kata org CONFIDENT tu penting tau untuk aura positive diri sndiri..💡
.
.
Berminat sgt nak beli? .
.
Cpt-cpt Klik & scroll ke bawah ntuk tahu warna apa yg ada ? .
Admin x jamin stock masih ada ke x..
.
Wassup terus +6011-1688 3438
.
MAAAF ! 5 ORG TERAWAL SAHAJA DPT TEBUS DISKAUN HARGA POTONG HOTZ HARINI. SIAPA CPT DIA DAPAG YEAA ! 👍🏻😊
.
.
#LIMITEDSTOCK
#motifviral #kurtaviral
#jualkurta
#naelofarhijab#ajl31 #duostar #kurtamalaysia#pencetusummah2016#ezaadaexclusive#moodrepublik#kurta#jubah#shawl#meletop#tudung#shawljpop#erafm#pemborong#bazaarpaknil#bazaar#hlive#hotfm#erafm#kurtaezaadaexclusive#matkurta#moodrepublik#daiTV3#kurtasado#3juara#surihatimrpilot#aydajebat
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Feb 25, 2018 10:32 AM (UTC)

4
2 Normal
Rasa tak lengkap hari Tyra kalau tak guna beauty tools ni!! Nak kulit halus mulus?? No blackhead and whitehead!! .
Setiap pagi dan malam Tyra akan cuci muka dengan skinvigorate cleansing brush ni tau. Supaya muka Tyra sentiasa bersih, bila skin kita bersih sah sah pores tak tersumbat. Dan skin takkan mudah naik jerawat.

Nak skin bersih?? Gunalah Beauty Tool 2014 iaitu Skinvigorate Cleanser Brush!!.
.
💋 SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 💋
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada warranty 12 bulan.

Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #motifviral #cctv #hotfm #erafm #hitfm #utmskudai #uthm #uitm #um #ukm #uum
User Image fatin.marykay Posted: Feb 25, 2018 9:14 AM (UTC)

4
0 Normal
.
.
💥 MARY KAY SET MIRACLE TIMEWISE 💥
.
.
Sape nak muda lebih 10 tahun??? 👧👧Angkat tangan🙋🙋🙋
.
Set ni best seller tau.... Set ni mmg ajaib....sebab ape ajaib...sebabnya dia buatkan muka dr kusam jadi lebih berseri 💁.....
.
Ape kebaikan product ni..
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
1⃣ TW 3-in-1 Cleanse
🌺 Membersih
🌺 Menggelupas
🌺 Menyegar
.
2⃣ TW Age-Fighting mosturiser 🌺 Penghidratan 10 Jam
🌺 Kurangkan Garis Halus
🌺 Kurangkan Kedutan
🌺 Perbaharui Sel Kulit
🌺 Menegangkan
🌺 Kulit Lebih Anjal
🌺 Lebih Licin
.
3⃣ TW Day Solution
🌺 Sunscreen SPF 35/PA***
🌺 Perlindungan UVA/UVB
🌺 Menyahaktifkan radikal bebas
🌺 Pudarkan garis halus
🌺 Kurangkan Kedutan
.
4⃣ TW Night Solution
🌺 Pudarkan garis halus
🌺 Kurangkan kedutan
🌺 Menganjalkan
🌺 Menegangkan Kulit
🌺 Perbaharukan sel kulit
.
Berminat?
.
.
Nak tahu lebih lanjut?
DM / Whatsapp saya ya!
.
I am here to help!😘
.
. . 📲📲📲
.
Beauty Consultant Mary Kay
🌸FATIN🌸
014-8294790
.
#marykaymarang #marykayterengganu #marykaykemaman #marykaydungun #marykaybesut #marykaysetiu #marykaykualaberang #marykaybukitpayung #marykaykualaterengganu
#marykaymalaysia #botanicaleffects #botanical #flawless #skincare #jerawat #glowing #kulitcantik #gorgeous #blushermarykay #mekapmarykay #lipstickmarykay #meletop #hlive #erafm #hotfm #foundationmarykay #kosmetikmarykay
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Feb 25, 2018 8:21 AM (UTC)

4
0 Normal
Jom cantik dengan Mary Kay.. 😍.. CC CREAM👇 ❤️Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
♥️menutup cela, memelihara dan menenangkan kulit bermasalah
♥️mencerah dan menyerikan tona kulit
♥️mengurangkan kemerehan pada kulit
FOUNDATION 👇
♥️Tutup garis halus,kedutan dan cela
♥️ada vitamin E,anti aging dan anti oxidant
♥️tiada COMEDOGENIC iaitu bahan yang boleh menyumbat pori-pori.. MINERAL POWDER FOUNDATION👇
♥️Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.. ♥️sesuai untuk kulit sensetif
♥️memberi litupan yang sempurna

TRANSLUCENT LOOSE POWDER 👇
♥️sebagai finishing selepas foundation/cc cream
♥️serap minyak untuk kekal segar sepanjang hari
♥️effect shining/flawless/glowing

PRIMER FOUNDATION 👇 ❤️Lindungi kulit daripada sinar UVA/UVB
♥️mengurangkan penampakan bukaan liang pori
♥️makeup tahan lama

ENDLESS PERFORMANCE CREME-TO-POWDER FOUNDATION 2 IN 1👇
❤️foundation & bedak! bedak yang high coverage & lebih gebu ❤️FLAWLESS!Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish). ❤️Bedak ni lebih tahan lama ❤️WATERPROOF

MINERAL SHEER PRESSED POWDER👇
❤️Boleh sapu guna brush ataupun sponge.
❤️Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit
❤️kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!

Love,
Tyra
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #utmskudai #uthm #uum #um #ukm
User Image bagforyou.shp Posted: Feb 25, 2018 7:17 AM (UTC)

39
0 Normal
🌸METAL SWITCH SLING BAG🌸
.
MATERIAL : PU LEATHER
.
MEASUREMENTS : 20cm x 8cm x 14cm
.
COLOURS : BLACK | PINK | GREY
.
PRICE : RM30
POSTAGE : FREE POS (SM) / RM8 (SS) .
.
jangan lupa klik link ni untuk order http://bagforyoushp.wasap.my/ . anytime for my customer 💕✨
.
#bagforyoushp #bagmurahonline #slingbagmurah #handbagmurah #kitaOK #shahalam #kuantan #kualalumpur #penang #uitm #ump #mstaronline #hlive
User Image pesawatmusic Posted: Feb 25, 2018 7:15 AM (UTC)

87
1 Normal
Terima kaseh semua rakan2 media yg hadir semlm membuat liputan showcase #miragexkawan. Terlalu bnyk media utk disebut tapi yg pasti korang rock! Terima kaseh tunggu dr awal sampai event abis pukul 1 pagi! Terharu! Jumpa lg di show seterusnya. #rockterus #indierevival #pohxpesawat #mirage10tahun
#Repost from @officialhlive ... Showcase Mirage X Kawan Pesawat & Plague Of Happiness. Persembahan dari @pesawatmusic lagu Mirage.
Hos lokasi @ellyarifin
#hlive #hliveupdate #pesawat
User Image topi.amelo Posted: Feb 25, 2018 6:29 AM (UTC)

15
0 Normal
✔HURLEY SNAPBACK✔
..
🔥RM45 -SEMENANJUNG
🔥RM50 -SABAH/SARAWAK
..
✔HARGA TERMASUK CAJ POS📬
..
📦POST SETIAP HARI📭
..kecuali post tutup..😆😆
..
♨COPY ORIGINAL
♨1:1
♨HIGH QUALITY
♨COMFORTABLE
♨PELBAGAI WARNA
♨PELBAGAI JENAMA
♨STYLE
..
❤If korang minat dan nk order sahaja terus wasap
📲 013-995 2902
Jangan lupa like dan tag member korang☺☺☺
..
❌No DM
❌No CALL
❌No COD
✔POST ONLY
❌No BOOKING
#topimurah #kasutmurah #sneakers #instafamous #iphonemurah #gadget #jampi #makeup #viral #giveaway #paidreview #review #topimurahmalaysia #likeforlike #kpop #meletop #tiadaarahjodohkita #lafazkankalimahcintamu #ligasuper2018 #jdt #tutorialmakeup #exo #bts #malaysia #hlive #ligasuper2018 #kpop #phonemurah #tutorialhijab #awekcendol #gadiscendol #adidas
User Image dhiahanna.my Posted: Feb 25, 2018 4:58 AM (UTC)

17
3 Normal
Dah ada yang mencari baju raya untuk tahun ni ka?
.
.
Cik Hanna nak bgtahu yg Butik Dhia Hanna ada baju Kebarung Melure 😍
.
.
Potongan longgar dan kain yg selesa .
.
#kebarungmelure
#dhiahanna
User Image arisa_ihs_baby Posted: Feb 25, 2018 4:51 AM (UTC)

6
1 Lo-fi
Tudia founder nak bagi hadiah lagi. Setiap pembelian set promosi kids keluaran ihs baby akan melayakkan mommies untuk join cabutan bertuah.
Hadiahnya nak tau apa, set gelongsor untuk anak-anak. Anak happy mak lagi happy.

0192251402

#ihsbabyproduct
#mandian
#sabun
#ebubabypedia
#hlive
User Image zarraaisya_shopeemk Posted: Feb 25, 2018 4:18 AM (UTC)

2
0 Normal
Set treatment budget!!! Hah btol ke???😱😱😱 Ye btol....😉 Ia diantara hot item yg disukai ramai 😍😍😍
Sesiapa yg ada masalah kulit berjerawat @ kulit break out sbb peeling product pastu budget xbyk jadi elok la pkai set ni... .
Jom pm Tyra laju2 😘. .
Love,
Tyra
Mary Kay Beauty Consultant
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
.
#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #uthm #utmskudai #uum #ukm #um
User Image officialhlive Posted: Feb 25, 2018 3:58 AM (UTC)

2,418
26 Inkwell
Pelakon veteran #Bollywood iaitu @sridevi.kapoor telah meninggal dunia pada usia 54 tahun akibat serangan jantung. #hlive #kamikongsi #sridevi
User Image beautycursescarves Posted: Feb 25, 2018 1:58 AM (UTC)

21
3 Normal
"SEMUA PASSPORT NAK SUMBAT DALAM BAG AKAK, TAK TAU MANA SATU. BILA SAMPAI DEKAT GATE SEMUA GELABAH MENCARI!" 😤
.
.
Tu laaa Cakepis setiap kali pergi vacay satu family mesti macam ni. Dari passport laki akak, anak akak dah 5 orang sampai passport adik adik pun nak sumbat dalam handbag akak...
.
Semua punca tak nak tercicir passport, handbag akak pulak jadi mangsa tebusan.. .
Bila dah sampai gate imigresen. Gelabah semua serang bag akak. Dah la passport banyak, sama jer tak tau macam mana nak beza. Jadi lambat check-in sampai gaduh gaduh.. Haiihh pening akak Cakepis! 😩
.
Hurmmm akak akak dah tak mau pening. Meyhhh sini Cakepis tolong buat kan special passport cover untuk akak. Tak ada yang lain di dalam dunia 🎶
.
Kita buat letak nama akak. Charm comel comel dekat passport akak. Confirm lepas ni akak pandang sebelah mata jer dah tau akak punya.
.
Haaaa... ok tak? Kalau laki akak nak, adik adik akak nak ni suruh diorang whatsapp Cakepis sendiri!
.
017 601 6605 📲📲📲
017 601 6605 📲📲📲
.
.
#customizedpassportcover
#passportcovermalaysia
#passportcovermurah
#traveller
#passportmalaysia
#gengbackpackermalaysia
#travelmalaysia
#cuticutimalaysia
#bloggertravel
#travelogmalaysia
#hlive #hliveupdate
#blogtravelmalaysia
#malaysiainstashop

Hashtags found on this page