Toggle navigation

#harleydavidson6,886,313 POSTS

Post Content
revell 1/8 custom harley chopper
ちょっと分かりづらいですが。
こんな感じで組んでいきます。
もちろん可動式にするつもりですが、バネが柔らかいので車体の重みでサスが沈むかも。。沈んだらまたバネ作り直しだ。。 #revell #Plasticmodel #Harleydavidson #chopper #panhead #custom #hotrod #bike #scalemodel #mooneyes #hotrodcustomshow #harley
#プラモデル #ハーレーダビッドソン #ハーレー #チョッパー #パンヘッド #ムーンアイズ #ホットロッド #バイク #スケールモデル
Io penso che manco se fosse venuto Marilyn Manson l'avrebbero guardato così male gli antichi che passano per andare in chiesa! 😂😂😂😂 Sagra della Malvasia a Settimo San Pietro.
Merito di chi ha avuto la brillantissima idea di mettermi col mio Rebel Camper davanti all' entrata della chiesa!!! 😂😂😂😂 A parte questo,sta andando molto bene, e grande divertimento. D' altronde, come si può non divertirsi col Rebel Style???...😁😁😁😁💝💝💝#airbrush#aerografia#aerografiacagliari #aerografiasardegna #aerografiaitalia #airbrushitalia #airbrushitaly #airbrushitalianartist #arte #artista #artist #simca #simcaariane #hotrod #cragar #oldschool #dragster #waltercarta #walterrebelcarta #rebel_art_aerografie# ##harleydavidson#babe#sexybabe#tattoo#skull#gothic#hardrock#southernrock#skulls#
API API STEAMBOAT & GRILL LAH ! ! !
Tempat makan yang menyediakan macam - macam jenis makanan ! Steamboat & Grill ada, Buffet pun ada korang !

Ada yang berpasangan !
Ada yang bawa family !
Yang lepak dengan member pun ada !
TERBAIK 👍 👍

Tak kan korang nak tengok je ?
Tak jealous ke ?
Mesti la jealous kan ?
Jadi tunggu apa lagi ?
Jangan lepaskan peluang anda !

Untuk pertanyaan lebih lanjut tentang produk, tempahan, dan promosi terbaru, sila hubungi atau whatsapp
Encik Fizo 013 30 40 500. .
SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM 1439 HIJRAH
.
#mmu
#kenyang
#uitm
#mahkotaparade
#kym
#tamingsari
#icym
#muziummelaka
#halal
#dataranpahlawan
#halalfood
#harleydavidson
#makananhalal
#fooddelight
#makanbesar
#grilling
#makanmakan
#onlyinmelaka
#makansampaikenyang
#foodinmalaysia
Io penso che manco se fosse venuto Marilyn Manson l'avrebbero guardato così male gli antichi che passano per andare in chiesa! 😂😂😂😂 Sagra della Malvasia a Settimo San Pietro.
Merito di chi ha avuto la brillantissima idea di mettermi col mio Rebel Camper davanti all' entrata della chiesa!!! 😂😂😂😂 A parte questo,sta andando molto bene, e grande divertimento. D' altronde, come si può non divertirsi col Rebel Style???...😁😁😁😁💝💝💝#airbrush#aerografia#aerografiacagliari #aerografiasardegna #aerografiaitalia #airbrushitalia #airbrushitaly #airbrushitalianartist #arte #artista #artist #simca #simcaariane #hotrod #cragar #oldschool #dragster #waltercarta #walterrebelcarta #rebel_art_aerografie# ##harleydavidson#babe#sexybabe#tattoo#skull#gothic#hardrock#southernrock#skulls#
Panas ! Panas ! Panas !
Nak tahu apa yang best sangat dekat API API STEAMBOAT & GRILL ni ?? 😋😋 Ada ratusan Pilihan Makanan STEAMBOAT & GRILL yang Lazat !!
Makanan Seafood dia sume segar-segar !!
Bukan itu sahaja...
Makanan BUFFET pon ada !!
.
Harga pun berpatutan tau !
Korang boleh makan banyak - banyak :D
Dah kenyang, harga pun murah tau !
Jom tunggu apa lagi !
.
API - API STEAMBOAT & GRILL kan ada !! #mmu
#kenyang
#uitm
#mahkotaparade
#kym
#tamingsari
#icym
#muziummelaka
#halal
#dataranpahlawan
#halalfood
#harleydavidson
#makananhalal
#fooddelight
#makanbesar
#grilling
#makanmakan
#onlyinmelaka
#makansampaikenyang
#foodinmalaysia

Hashtags found on this page