Toggle navigation

#halitosis9,136 POSTS

Post Content
#DidYouKnow that Halitosis is probably one of the easiest oral hygiene problem to solve? This is because a great deal of such cases of #Halitosis are due to failure to clean the tongue daily.
Ironically, the tongue is one of the most neglected body parts when it comes to cleaning and hygiene.
Did you clean your #tongue today? .
.
#SmileySaturday #doctors #hospital #medicine #medical #health #medschool #medstudent #healthcare #nurses #nurse #patient #futuredoctor #healthyliving #pharmacist #medquestions #scientist #medicalschool #treatment #university #news #healthy #medicos #Nigeriandoctor #Nigeria #surgery #VirtualClinicNG
#ProfilaxisDental El #Biofilm #Sarro #TartaroCalcificado Como Lo Conozcas Es Él Causante Principal Del Sangrado En Las Encías ,#Halitosis (Mal Aliento) ...Que Si No Lo Tratas Por Medio De Un Profesional De La Salud Bucal ...De Nada Te Servirá Usar Los Mejores Cepillos Dentales,Las Mejores Marcas De Cremas Dentales E Incluso Los Mejores Enjuagues Bucales ...
La #Gingivitis Si No La Tratas Puedes Provocar #Periodontitis
Cuida Tu Salud...Nosotros Tu Boca
#ProfidentOrizaba Hacemos De Tu Boca Una Obra De Arte

#ProfilaxisDental
#Ortodoncia
#Brackets
#OdontologiaEstetica
Friday, October 20th, 1995 🌎 Weekly World News Page-A-Day Calendar 🗓
#wwn1995calendar #weeklyworldnews #weirdnews #wackynews #clinton #billclinton #williamjeffersonclinton #clintonsweewee #somethingaboutmary #badbreath #halitosis #divorce #rabbi #beatentodeathwithaturtle #turtle #iliketurtles #thedevilmademedoit #devil #thedevil #lewinsky #monicalewinsky #oralsex #americans #moreamericanspracriceoralsex #withbadbreath
Earlier this year, I was cleaning my parent's attic and found my old Weekly World News Page-A-Day calendar. Apparently I forgot about & lost it on April 10th, 1995. 22 years later, I'm going to finish it. (Other than in 2017, this would have only been possible in the years 2000 and 2006 due to how the dates & days of the week align. After 2017, the calendar works for 2023, 2028, 2034, 2045, 2051, etc etc...)
Make your own simple, natural mouthwash with essential oils: in a jar, shake together 1 cup distilled water, 1 Tablespoon baking soda, and 8 drops essential oil or oils. After shaking well, swish 1 Tablespoon of the mixture in your mouth for 30 seconds after brushing, then spit out and rinse with water.
Essential oils we suggest: Peppermint or Spearmint for a classic minty-fresh taste, Clove for sensitive or sore gums (Clove can be "hot" and sensitizing, mix 2 drops Clove with another oil), and Rosemary or Lavender for an herbal or floral taste.
#mouthwash #DIYmouthwash #essentialoils
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
[ MULUT BERBAU WALAU DAH GOSOK GIGI ]
.
Secantik mana pun muka seseorang itu, style macamana pun, kadang kadang MULUT tetap berbau jugak.
Its NORMAL.
.
Tapi yang tak NORMAL kalau korang tak atasi MASALAH tu.
.
Dah gosok gigi, kunyah chewing gum tapi still kena tego ngan member NAFAS BAU lagi..
.
Gosok gigi, ubat kumur, semua bau PUDINA je takde bau lain dah naik bosan.
.
Dengan ini saya memperkenalkan, Nora Essential! Breath Spray dengan bauan bunga mawar & honeydew untuk anda semua tak kira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.
.
RM 85 sahaja ex.postage.
30 ML sebotol untuk penggunaan selama 3 bulan!
.
📲013-2928155.
.
#noraessential #mulutwangi #mulutberbauharum #mulutbauros #yakinbercakap #mulutbusuk #mulutberbau #perfumemulut #perfume #mouthspray #mulutharum #hilangkanbaurokok #pakarhilangbaumulut #hilangbaumulut #pakarnyahbaumulut
#freshbreath #badbreath #halitosis #fresh #breath #dentalhygienist #oralcare #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #malaysia
Dah lama mencari pewangi mulut? NORA ESSENTIAL adalah satu-satunya pewangi mulut yang selamat disembur ke dalam mulut untuk menghilangkan bau mulut dan mewangikan nafas anda! 😀
.
.
Apa keunikan Nora Essential?👇👇👇
🌟Pewangi mulut yang berasaskan bahan-bahan natural
🌟Tanpa bahan kimia, alkohol & sakarin (agen pemanis)
🌟Halal, lulus KKM, mesra solat
🌟Disokong oleh ribuan testimoni
.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Nora Essential? Whatsapp kami di +0123006846 @ tekan link kat bio
.
.
#noraessential_renakl #noraessential #malaysia #kualalumpur #wangsamaju #wangsamelawati #melawati #keramat #setiawangsa #huluklang #setapak #batucaves #gombak #breathspray #lakukeras #bestseller #mulut berbau #halitosis #badbreath #breathspray #pewangimulut #oralcare #oralhealth #oralhygiene #terapiinstagram #ajimaura #lokalah #pejabat

Hashtags found on this page