Toggle navigation

#hairremoval332,717 POSTS

Post Content
User Image hairremoval_murah Posted: Dec 17, 2017 4:32 AM (UTC)

0 0 Normal
SIAPA ADA MASALAH INI ?? 👉 ✅ KETIAK GATAL LEPAS BERCUKUR ?
✅ KETIAK HITAM
✅ WANITA BERBULU LEBAT DI KAKI & TANGAN
✅ WANITA BERMISAI
✅ BAHAGIAN SULIT GATAL SELEPAS BERCUKUR

SEMUA MASALAH INI DIJAMIN BERES DENGAN SUNKISSED WAX !! DAH RAMAI YANG BERPUAS HATI. DAH BERATUS2 POSITIF FEEDBACK. 😊😊 KELEBIHAN WAXING : .
✅BUANG BULU HINGGA AKAR & PAINLESS
. ✅MUDAH DIGUNAKAN. HANYA 10 SAAT JE DAH LICIN BULU .
✅ BULU TUMBUH LAMBAT 3-4 MINGGU SEBAB DAH DICABUT DARI AKAR. TUMBUH LEBIH HALUS DAN JARANG .
✅BERBANDING BERCUKUR 2-3 HARI DAH TUMBUH LEBIH KASAR DAN MAKIN LEBAT

JOM BERTUKAR KEPADA WAXING!! SAY NO TO SHAVER PENYEBAB KULIT KEHITAMAN DAN KUSAM !
#waxhairremoval #waxmurah #buangbulu #cabutbulu #kulitputih #waxmalaysia #waxbrunei #produkorganik #ketiakputih #waxbuangbulu #waxing #hairremoval #waxborong #borongwax #waxingmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #waxbulu #redvelvet #neelofa #waxbulu #uitm #unisel #cabutbulumurah #cabutbuluselamat #cabutbuluorganik #fattzuraonly
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:26 AM (UTC)

2
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:26 AM (UTC)

2
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:26 AM (UTC)

2
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:25 AM (UTC)

2
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:25 AM (UTC)

1
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:25 AM (UTC)

0 0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:25 AM (UTC)

0 0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:25 AM (UTC)

0 0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:24 AM (UTC)

1
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:24 AM (UTC)

1
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image akuntjasaiklan Posted: Dec 17, 2017 4:24 AM (UTC)

1
0 Normal
@sugarpotwaxhouse
Pengen luluran dengan ekstrak tea dan bahan natural lainny?
Tempatnya yang Pengen punya kaki putih mulus bebas bulu. Waxing aja dengan sugarpot.
Sekarang, kalian gak usah repot-repot lagi keluar rumah pergi kesalon untuk waxing. Hilangkan bulu seketika tanpa rasa sakit.
Do it now at home :) . .
Any questions? Add me!
LINE:@zdj3268q (pake @ saat search)
BBM: D957F697
WA:081313456069 .
#sugarpotforwaxing #jualmurah #penghilangbuluketiak #waxingmurah #jualsugarpot #perawatanbadan #hairremoval #ketiakputih #sugarpotwaxing #jualansis #pencabutbulu #jualwax #penghilangbulu #sugarpotmurah #sugarpotwaxmurah #jualanku #waxtermurah #sugarpotoriginal #nuskinoriginal #sugarpot #distrisugarpot #naturalwax #waxing #waxingalami #supplierwax #scionrollon #sugarwax #sugarpotoriginal #sugarpotpalembang #promowaxing
User Image dees_ritchi Posted: Dec 17, 2017 4:20 AM (UTC)

11
2 Normal
Koranggg 🤗
.

Nak tahu tak? .

WawaWax dah berwajah baharuu 😍
.

Nampak lebih cantik dan kemas kan design baru ni? 😁
.

Jangan risauuu, harga tetap sama
.

Hanya RM32.90 sahaja, tidak termasuk postage 🤗 nak order ? Jgn lupa whatsapp dee ya 017 883 5763 .
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #aurainsta #igmashup #terapiinstagram
User Image wawawax.rose Posted: Dec 17, 2017 4:18 AM (UTC)

3
0 Normal
🌼Madu 🌼Lemon 🌼Gula
_
kenal tak dengan ketiga-tiga bersimbol bunga ni 😂.. ini lah bahan yang digunakan untuk membuat wawawax, di campur di masak dan di gaul sehingga menjadi wawawax yang bekualiti dan boleh mencabut bulu sehingga ke akar. 😃
_
Bahan Kimia, Tentulah TIADA.... sebab apa TIADA, korang tak perlu tunggu lama untuk biarkan wawawax pada kulit yang berbulu. Selepas ja wawawax di ratakan, korang bolah dah tarik strip cotton laju-laju.
_
Korang boleh tengok VIDEO CARA MENCABUT yang di sediakan dalam ig ni juga 😊
_

#teamyellowbrick
#wawawaxuser
#wawawaxsabah
#wawawaxmenumbok
#wawawaxkualapenyu
#wawawaxbeaufort
#wawawaxsipitang
#menumbok
#wawawaxkotabelud
#wawawaxlabuan
#wawawaxtenom
#wawawakeningau
#wawawaxtemparuli
#wawawaxkinarut
#wawawaxputatan
#wawawaxtambunan
#pencabutbuluorganik
#pencabutbulu
#pencabutbulumalaysia
#hairremoval
#Wawawaxtawau
#wawawaxsandakan
#wawawaxlahaddatu
#wawawaxkudat
#wawawaxkotakinabalu
#wawawaxkundasang
#wawawaxranau
This amazing client of mine #letitgrow for a few weeks and hasn't been waxed in years! I was so happy to take this hair away for her. I had fun with this one 😄 Smooth days ahead for the holidays! 👐💞🎄🎁 ______________________________
#legwax #yxelegs #yxe #waxing #getwaxed #itsbetter #letitgrow #smooth #berodinwax #berodin #nicelegs #yxebrows #bookwithme #beauty #beautyblog #legs #hairremoval #timetoshine #follow #dm #victoriabeauty #saskatoon #hardwax @berodinwaxusa #myfavorite #onlythebest #sensitiveskin #transformation
User Image syaa.wawawax Posted: Dec 17, 2017 4:14 AM (UTC)

4
0 Normal
Dah berWawaWax belum? .
Ahad ni free2 boleh laaa waxing kan.. Rilek2 je sambil dengar radio 😘
.
Ha? Takda WawaWax lagi? .
Ish3.. Dah cepat whatsapp sis.. Ada promosi YES skang ni tau 🛍
.
RM33 sahaja including postage 😘 Dapat free gifts lagi 😍
.
Jom 📲 017-6698041
atau klik jer link dekat bio .
#wawawax #wax #waxing #organichairremoval #hairremoval #waxcabutbulu #ootd #fattzura #fattzuraloverz

Hashtags found on this page