Toggle navigation

#hahahaha1,592,622 POSTS

Post Content
User Image januarhaikal Posted: Feb 19, 2018 2:05 PM (UTC)
76
3 Normal
It's been a while. For these past few months, abang kerja teruk sangat sampai takde masa nak rehat. Bulan februari adalah paling hazab bila dari event terengganu abang terus ke mytown lepas tu midvalley lepas tu singapore so yes, i need my me time onyonyo.
.
So tadi balik je dari singapore abang memang dah plan nak qada tidur sebab penat gilas babis so abang check in dan tidurlah gais takkan buat benda pelik pelik dalam bilik sorang sorang ni ye tak haha.
.
Tapi citer dia sekarang abang tengah lapar dan my bestfriends yang di johor semua takde siot lah. So siapa nak teman abang pergi makan? As return abang akan urut kan awak so awak boleh pilih either b2b atau awak nak volcano massage hahahahahahaahaha okay la teksi dah sampai ni pape roger.
.
#instalacur #instaberahi #instamandi #amendekauni #hahahaha
User Image andyeco3 Posted: Feb 19, 2018 1:57 PM (UTC)

2
0 Normal
Karna tlah ku habiskan cinta ini hanyalah untukmu

#hahahaha
User Image silly_why Posted: Feb 19, 2018 1:56 PM (UTC)

0 1 Normal
Misconceptions galore of the Antisocial Media😉
User Image yuik910 Posted: Feb 19, 2018 1:39 PM (UTC)
ericco104
10
0 Normal
yuik910 38m ago
.
中目黒のピーナッツカフェに行きました!
何もかもが可愛いすぎー❤️
帰りにこぼれスパークリングで乾杯してバイバーイ🥂
最後の最後に盛り上がって帰りの電車でさみしいやつ…
#カフェ#スイーツ#お茶#こぼれスパークリング#ピーナッツカフェ#中目黒#hahahaha!
User Image selvianahelisya Posted: Feb 19, 2018 1:33 PM (UTC)

30
2 Normal
Jangan lupa makan, agar mulut punya aktifitas lain selain ngomongin orang. Gak baik tau🙈🙈🙉🙉🙊🙊
.
.
.
.
.
Foto secandid dan muka tak terkontrol ini di ambil oleh photografer handal @yosipaula 😊

#eat #me #khusnudzon #selfreminder #lunch #gabut #akward #hahahaha
User Image putera__36 Posted: Feb 19, 2018 1:31 PM (UTC)

5
0 Juno
Bukan yg terbaik tapi trai yg terbaik.#hahahaha
User Image crazy_bird____ Posted: Feb 19, 2018 1:23 PM (UTC)

5
0 Normal
🇬🇧Always got my back
🇹🇷Ben:Hass süt almayı unutmuşum
FBI webcam ajanı:camdan aşşağıya bak
-
-
-
-
-
-#FBI#Police#turkish#beğeni#meme#memes#comoestas#türkçe#hahahaha
User Image easy_lustig Posted: Feb 19, 2018 1:19 PM (UTC)

151
1 Normal
#HAHAHAHA 😂
-Euch gefällt das Bild?
Dann lasst ein Like da!✔
User Image simonesikaa_ Posted: Feb 19, 2018 1:16 PM (UTC)
5
0 Ashby
Se a sua estrela ⭐️ não brilha bate palminha pra minha 👏👏
#Hahahaha #blindadaporDeus