Toggle navigation

#goodfriday1,824,146 POSTS

Post Content
User Image cre8tivelane Posted: Dec 11, 2017 6:49 PM (UTC)

7
0 Normal
THIS FRIDAY 😍 LADIES NIGHT @ GOOD FRIDAYS💄💋💅🏼 FREE ENTRY 🙌🏾
.....
Pop Bottles With Us🍾 Or grab a complimentary VIP Section 🛋 more info: (213) 545-1580 or events@suedeultralounge.com
_________________________
#mznubia #events #dtlaevents #dtla #la #losangeles #goodfriday #bonaventure #westin #birthdays #freeentry #celebrations #pregame #happyhour #friday #drinks #dranks #uber #lyft #lakers #dodgers #swanky #lounge #suedeultralounge #suedelounge #downtownla #worthposting #repost #share
User Image mznubia Posted: Dec 11, 2017 6:48 PM (UTC)
7
0 Normal
mznubia 31m ago
THIS FRIDAY 😍 LADIES NIGHT @ GOOD FRIDAYS💄💋💅🏼 FREE ENTRY 🙌🏾
.....
Pop Bottles With Us🍾 Or grab a complimentary VIP Section 🛋 more info: (213) 545-1580 or events@suedeultralounge.com
_________________________
#mznubia #events #dtlaevents #dtla #la #losangeles #goodfriday #bonaventure #westin #birthdays #freeentry #celebrations #pregame #happyhour #friday #drinks #dranks #uber #lyft #lakers #dodgers #swanky #lounge #suedeultralounge #suedelounge #downtownla #worthposting #repost #share
User Image rinazahara09 Posted: Dec 11, 2017 1:03 PM (UTC)

22
1 Normal
Kau tahu? •Senja adalah saat terbaik menceritakan kisah rindumu pada dunia, sebab di sana akan kau temukan jawaban diantara angin dan pejaman mataa👀🌅🌊 .
.
.
.
.
#senja #ceritasore #sunset #beach #santai #goodfriday #godisgood #girl #hijab #hijabinstan #style #goodgirl
User Image lilylou93 Posted: Apr 14, 2017 10:00 PM (UTC)
64
4 Kelvin
User Image cocayine Posted: Dec 11, 2017 10:50 AM (UTC)
18
0 Normal
Fréquenter des bons, c'est entrer dans une pièce avec des orchidées ; fréquenter des méchants, c'est entrer chez un poissonnier. 💮
#bonnesemaine #goodfriday #orchidee #flower #like4like #garden #delicate #fleurdujour #beauty #nice
User Image yuvan_varma Posted: Apr 14, 2017 10:09 AM (UTC)

25
0 Normal
User Image nisabatrisya27 Posted: Dec 11, 2017 6:34 AM (UTC)
32
1 Sierra
"Eh, dia lagi? Pegi surau, jumpa dia. Pergi makan, dia jugak." Hidup ni suratan ke kebetulan jer ea? Pastu malu2 kucing pulak depan dia kan. Gugup kejap rasa kaki gamaknya. Mata terus melilau ke arah lain. Buat biasa macam takde ape yg tahu. Haish, pls! Jangan caras hak orang. Mana tau laki orang ke, tunang atau boyfriend somebody. "Hmm, untunglah kau baik, pegi mana2 semua sayang, semua okay je..." Kadang-kadang, hati dan fikiran tu yang buatkan ianya magnet utk orang dekat dengan kau. Terpulanglah macam mana pun kau, even tak baik tapi manusia ada adab dan batas pergaulannya.
Nak orang baik dengan kita, kita kena baik dulu dengan orang. Tak kisah jahat macam apa pun dia, biarkan. Lama-lama nanti, dia pasti okay dengan kita. Kalau tak okay pun, biar je. As long, dia tak kacau kau, kau jangan kacau dia.
Oops, jauh menyimpang pulak kan dari kisah tadi. Actually, jodoh ni memang rahsia sangat. Sebab kita tak tahu dengan siapa kita akan ditemukan. Semua tu berubah asbab dari doa jugak. Makanya, berdoalah dan bersangka yang baik2 saja kepada Allah swt. Asbab Allah yang bukakan hati jodoh kita tu utk selalu dekat dengan kita walau kita tak pernah sedar pun dia. Biarkan ianya berlaku secara semulajadi. Sebab, perasaan manusia sukar dijangka.
So, mulailah dengan berbaik dengan sesiapa saja sebab mana tahu salah seorang tu akan jadi jodoh kita?
#personal #lifestyle
#health #beauty
#blogger #travel #quotes
#love #happy #smile
#blessing #thanksful
#jodohrahsiaAllah #positive
#muhasabahdiri #motivasiminda
#warkahuntukku #lelakiitupemilikhatiku
#dekatkanjarakkita #dia
#coffeeprince #jurnalsuraya
#syukurselalu #fikirbaikbaik
#cakapbaikbaik #doabaikbaik
#goodfriday #ladybossNA
User Image allenandunwin Posted: Dec 11, 2017 2:30 AM (UTC)
93
1 Clarendon
Good Monday more like! Big love to #lyndalaplante for fueling our office today with these festive #GoodFriday cupcakes.
User Image giga_music Posted: Dec 10, 2017 10:14 PM (UTC)

12
0 Lark
Neuer Post= neuer Song
Freitag kommt mein neuer Song raus! Nicht verpassen!!!
New Post= new single
On Friday I release my new single! Be sure to listen to it!!!
#next
#friday
#releasefriday
#goodfriday

Hashtags found on this page