Toggle navigation

#glutacaps292,183 POSTS

Post Content
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! " .
.
PROMOSI DILWALI SALE!
Super duper sale yang wajib anda grab sekarang sebelum terlambat.
.
LE JEUNE- Anti Aging Supplement berfungsi melambatkan penuaan kulit, melembap, mencerah serta menyerikan kulit seluruh badan.
.
Focus /10 :
(6) ANTI AGING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(1) WHITENING
.
Sesuai utk wanita 35-an ke atas. Khas anti-penuaan untuk dalaman dan luaran. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau Klik Link Whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran.
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .
Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .
.
.
.
Wassap 📱0193656710
.
.
.
.

#skinstories #glowglowing #babiesblink #perlaking #shakelee #aurawhite #quputeh #jamupikatsuami #whiteradiance #glutacaps #bvrcollagen #jamususukdara #radiancesignature #nourainskincare #tatiakincare #nurrayshamesrasolat #kawaicollagen #olicandy #secretesuperslimming #dherbsterlajaklaris #perlacoffee #mincaffe #satinzskinpremium #dnars #zofeabeatuysecrete #dianzvitamin #kopipakbelalang #marinaessence #sabunkopi
[SKINCARE MARY KAY]_whiteheads and blackheads??😱😱😱 Mesti geram nak picitkan..
✋🏻Jangan picit nanti berparut.. Menyesal tak sudah😭😭😭
.
Okay.. Ini yang biasa saya guna.. .
💋mask botanical
- kena rajin pakai mask, jangan malas2 tau
.
💋skinvigorate cleansing brush - then cuci muka guna skinV yang mana lebih bersih dari menggunakan jari jemari👌😍
.
MANA2 CUST YG ADA MASALAH TERLAH GUNA PRODUK TERLARANG, ADA MERCURY, HYDROQUINONE.. EG..TATI, DNARS, BABIES BLINK..STOP. .
Mary kay beauty consultant
Injection supplier
+601124167318
.
📲+601124167318
📲+601124167318
📲+601124167318
.
👍BOOSTER WHITENING
👍BOOSTER FOUNDATION VIT C
👍DERMANIC TRANSCAP
👍DERMANIC TRANSINJECT
.
#kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #jsd #glutacaps #beautybooster #snowbritejelly #dmsserum #bvrmurah #vitaminC #dropshipwantedmalaysia #symabeauty #ibuputih #whiteningbooster #perlashine #emilaywhite #glutapancea #queenofmutiara #dianvitamin #kopialana #transcap #dermanic #perlaking #boosterfoundation
🌷🍂LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE🌷🍂
Retail :
Ibu putih nina 35g
Laser serum 40ml
40ML~
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

HARGA: RM40
POSTAGE:RM7 SM/ RM11 SS

Berminat Pm Saya
Whatsapp 0108881806 ( Haziq)
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
“MAK DARA LETOPSSSSSSSS”
.
.
.
.
.
APA NI MUKA DAH BERKEDUT, AWAK NI CUBAALAH CANTIK SIKIT
Cik somi bila sebelum kahwin sy lah yg paling cantik, sy lah puteri, kita lah permaisuri. Bila dah kahwin muka berkedut sikit, dikutuk-kutuknya sy pulak. Cik somi suruh kita cantik-cantik makeup tebal-tebal, akibat makeup tu lah muka sy jadi banyak kedutan dan jadi kusam. Dah tanggal makeup kata sy tak cantik pulak. Susah lah kalau macam ni 
.
.
.
Satu hari, sy balik ke rumah tiba-tiba Cik somi hulurkan satu paperbag. Sy pon buka dan sy cubaa satu pro.duk yg Cik somi bagi ni.
.
.
.
Alhamdulillah, selepas pakai pro.duk ni muka sy tanpa makeup pon cantik. Kalau nk makeup pon sy tak risau, sebab pro.duk ni sambil merawatt muka sy yg suka makeup ni. Cik somi sekarang asyik puji muka dah bersih, glowing, dan tegang macam masa mula-mula kenal dulu. Untungnya sy dapat Cik Somi yg prihatin  - Puan Rasyidah, 30
=============================================================
MAHU TAHU PRO.DUK APA YG PUAN RASYIDAH KITA NI GUNAKAN?
.
TERMOLEK SKINCARE
TERMOLEK SKINCARE DIFORMULASIKAN UNTUK CIKPUAN & DIKNON YG MUKA BERJERAWAT, BERMINYAK DAN BOLEHH JADI MAKEUP BASE TAU! ORIGINAL MADE IN KOREA, SANGAT-SANGAT BEST TAU BAHAN-BAHAN YG ADA DALAM TERMOLEK SKINCARE NI TAU 😗
.
MAHU TAHU KEBAIKAN TERMOLEK SKINCARE NI?
.
Sabar dulu, nk tahu lebih lanjut tentang TERMOLEK SKINCARE ni P.M Cikda cepat-cepat.

TERMOLEK SKINCARE TENGAH ON HARGA PROMOSI SIAP ADA FREE GIFT LAGI! FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA PULAK TU.
.
WhatsApp “TS” ke +6016-6495249
.
JOM DAPATKAN TERMOLEK SKINCARE!!! #sejagatglobal #glutacaps #skincare #makeup #rawatanwajah #cantik #jeragat #jerawat #korea #produkskincare #remaja
"CALSIUM TIENS" adalah rahasia ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini.
TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula
Dengan bahan berkualiti tinggi
NO SIDE EFFECT 📱Wechat id : idealtinggi_my
📱WhatsApp : +60149809847

#barbie_tinggiherbal.my
#heightup #heightupmurah #kcolly #focuswhitebooster #inspiring beauty #beautysolution#whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi#bvr #bvrc #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #Kcolly #bvrcollagenoriginal #bvrc #bvrscrub #heightupmurah #heightupmalaysia #heightup #heightuporiginal #heightupmurahoriginal #sayajualheightup #glutacaps #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #auramen #auramenturbo
คอลาเจนบริสุทธิ์110,000มิลลิกรัม "ไม่ใส่สี ไม่มีน้ำตาล ไม่มีกลิ่น ไม่อ้วน"
กระป๋องละ850บ. (ทานได้1เดือน)
#ซื้อ2แถม1 ทานได้3เดือน คุ้มขนาดนี้รออะไรกัน!!! สั่งเลย ลุย! #จัดส่งฟรี

LINE @amadojacky (มี@) หรือ Inbox ด่วน
https://goo.gl/MXF4Ph.
#amadothailand #amado #amadoskin #amadokane #amadocollagen #chaintana #jamekani #alicebambam #detoxhdplus #glutamew #glutamethailand #furefoopacific #furefoonew #glutafrosta #glutaoverwhite #glutathione #glutapunzel #glutapanacea #glutapanaceaoriginal #glutapanaceamurah #glutapunzelmurah #glutalush #glutacaps
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran.
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .
Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .
.
.
.
Wassap 📱0193656710
.
.
.
.

#skinstories #glowglowing #babiesblink #perlaking #shakelee #aurawhite #quputeh #jamupikatsuami #whiteradiance #glutacaps #bvrcollagen #jamususukdara #radiancesignature #nourainskincare #tatiakincare #nurrayshamesrasolat #kawaicollagen #olicandy #secretesuperslimming #dherbsterlajaklaris #perlacoffee #mincaffe #satinzskinpremium #dnars #zofeabeatuysecrete #dianzvitamin #kopipakbelalang #marinaessence #sabunkopi
Majoriti wanita memilih Love Potion by Hush Hush 💓
.
95% yang menggunakan krim superb ni, memberi result yang sangat SUPERB!😘
.
Masalah payudara dan punggung yang KECIL, LEPER, LEMBIK, LAYU, LONDEH, dan seangkatannya di selesaikan dengan mudah hanya dengan sapuan krim Love Potion ni 😉
.
Nak cuba? Whatsapp sekarang ya, bertindak cepat sebelum Encik Suami, Tunang dan Boifren cari lain 😊
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #titiancinta #umayrharis #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #dramasangat #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #gadismelayu #viral2017 #personalshoppermalaysia
' NAK KELUAR TAPI PANAS '
.
.
jangan risau uallss...TS kan ada... Sapu je DAY GLITTER CREAM..glitter glitter gitu 😘 =========================== 👉🏻 KRIM SIANG TERMOLEK (Day Glitter Cream) 👈🏻 🌺Melindungi kulit daripada sinaran UV dan pencemaran udara
🌺Sebagai "Makeup Base"
🌺Melembapkan kulit sorta Merawat kulit wajah
🌺Melindungi kulit daripada faktor-faktor yang berbahaya
🌺Mencegah pigmentasi kulit daripada cahaya matahari
🌺 Membantu dalam penghidratan kulit yang terdapat daripada
hidrasi lebih dalam matahari
🌺Mewujudkan efek glowing pada wajah anda
=========================== Dapatkan TERMOLEK SKINCARE sekarang untuk mendapatkan harga promosi serta 3 free gift dari kami :

1 - FREE postage
2 - FREE gst
3 - FREE gift misteri

Dengan cara WS 'TS' ke 016-6495249

NOTED : WS sis sekarang kerana stock harga promo adalah terhad.

#sejagatglobal #glutacaps #skincare #makeup #rawatanwajah #cantik #jeragat #jerawat #korea #produkskincare #remaja
' OPS CINTA CIK AISYA '
.
.
.
.
.
"AWAK BUKAN X CANTIK TAPI ITU MUKA KE BULAN? BANYAK KAWAH"
.
.
Sy dimalukan dia.. Seorng mamat yg sy suka usha masa dikolej.. Ya i need to do something with my face.. Tapi macam mana? Duit ptptn utk survive kat kolej...tp eeeee.... SAYA SUKA AWAKLAHH😭😭😭😭
.
.
Ha ni cikda share sikit luahan hati cust cikda dulu uallss...lembut kata kata dia tapi deep uallss hingga ulu hati lapisan ke tujuh..tp cikda wat lex je.. Cikda bg dia cuba 1 produk ni.. Mula mula dia ragu ragu.. Tp lepas cuba dia menyanyi mcm mcm lagu...haha..Ha happy letuuu...giler x happy...kawah bulan segala meteor kat muka dia hilang..peloles dah sekarang ni..murah tapi masalah wajah semua hilanh. .. Agak agak ualls kan berjaya x OPS CINTA CIK AISYA? Mesti la uallss...memang hati tu penting dlm hubungan tapi kena ingat wajah kita pon kena jaga kan.. 😘😘 ===================================== Dapatkan TERMOLEK SKINCARE sekarang untuk mendapatkan harga promosi serta 3 free gift dari kami :

1 - FREE postage
2 - FREE gst
3 - FREE gift misteri 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
Dengan cara WS 'TS' ke 016-6495249 WS 'TS' ke 016-6495249 WS 'TS' ke 016-6495249

NOTED : WS sis sekarang kerana stock harga promo adalah terhad.

#sejagatglobal #glutacaps #skincare #makeup #rawatanwajah #cantik #jeragat #jerawat #korea #produkskincare #remaja
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau
.
Klik link direct whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
🎈🎈LE'SANDASWEETFOUNDATION 7G🎈🎈
�� HOT SELLING ��
.
Kenapa Le'Sanda Sweet Foundation menjadi kegilaan orang ramai? Mai nk bgtau����
.
� Bebas mercury
� Berkelulusan dari KKM
� Kaya dengan Vitamin C
� Mengandungi extract aloe vera
� Ada lavender oil (sebab tu SF ni sgt wangi, tak berbau mcm ala-ala tepung)
�SPF 60 .
.
�Texture krim amat ringan
�terdapat satu Code warna sahaja �Krim sangat wangi (mampu mengurangkan tekanan)
�Dapat "blend" dengan semua jenis kulit
�Sesuai untuk kulit normal & sensitif
�Natural look �Calit calit terus gebu
�Tidak berminyak
�Tidak bercapuk �Makeup tahan lama
.
Tertarik dak hangpa? Jom cuba satu � akak berani jamin, lepas try satu awak2 mesti repeat order tau..
.
HARGA?? HANYA RM28 SAHAJAA...�
.
BERAT 7GRAM�
.DROPSHIP / BORONG DIALU2KAN
.
WHTSAPP 0193851102
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#bustupexpress #cmd #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #manjasireh #magicjelly #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #toujoursadvanced #satinskinz #maysaracollection #aurawhiteskinbeau #aurawhiteskinbeaumurah #aurawhiteskinbeauborongmurah
#lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah #lesandasweetfoundationborong #lesandasweetfoundationnegerisembilan #lesandasweetfoundationsenawang
🏔🏔MUDFACE EXCLUSIVE 🏔⛰
.
🛑KELEBIHAN STAY NATURAL MUDFACE 3 IN 1 ✔ 3 in 1 - mask + scrub + cleanser
✔ Kesan yang cepat terutama hilangkan parut dan jerawat
✔ Sekali guna terus nampak kesan
✔ Kulit makin cerah dan berseri-seri
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Jerawat pada kulit muka kecut ✔ Blackhead/whitehead hilang serta merta
✔ No more double chin - mudface juga buat dagu lebih runcing
✔ Ia memberikan kesan sejuk dan nyaman bagaikan rawatan spa
✔ Parut pudar dan hilang dengan cepat
✔ Stay natural mudface boleh dijadikan night cream masker
✔ Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say bye to kulit kusam
HARGA PASARAN: RM45 -RM55 exc postage .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
DROPSHIP / BORONG DIALU2KAN
.
WHTSAPP 0193851102
.
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
#mudface #mudfacemurah #manjasireh #manjasirehmurah #krimputihmissv #babiesblink #bellasinus #beautysecret #belvya #bvrc #bus#dropshipwanted #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #magicjelly #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #toujoursadvanced #satinskinz #bestlim #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #mudfaceexclusive #mudfaceexclusiveborong #mudfaceexclusivemurah
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau
.
Klik link direct whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
Whtsapp 0179439465 💕SF BEAUTY💕 Penemuan daripada sumber semulajadi untuk merawat wajah yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi.

FUNGSI SUNBLOCK KRIM
🌹Sebagai pelindung UV dan melembapkan kulit.
🌹Dijadikan alas bedak mencegah debu dan kotoran 🌹Meratakan tona kulit dan melicinkan wajah
🌹Menganjalkan kulit dan melambatkan proses penuaan
🌹Merawat jerawat ,jeragat dan bintik-bintik hitam
🌹Dipakai pada siang hari untuk dilindungi dari sinaran UV

ACTIVE RENEWAL SKIN
🌹Menanggalkan sel-sel mati pada kulit
🌹Melembapkan dan memulihkan kembali sel-sel lesu dan letih
🌹Merawat wajah dari jerawat,jeragat dan bekas jerawat
🌹mencerahkan wajah dan membuatkan kulit awet muda halus licin dan anjal

#sfbeauty #OriginalDariKelantan #tatiskincare #azcosmatic #glowglowing #murah #sayajual #kosmetik #kosmetikmurah #BeautySoap #beauty #Uitm #Pdrm #RMP #Uthm #Politeknik #Umk #Ukm #BVRC #Ammasoap #fruitaminsoap #perlacoffee #Lacoste #glutacaps #kcolly #Fredperry #cmd #harummalamoriginal #sfbeautyoriginal
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau
.
Klik link direct whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau
.
Klik link direct whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau
.
Klik link direct whatsapp di Bio IG.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
Persiapan Talkshow Hijrah pagi ini...doakan sukses ya?
Bagi MG lovers Jogja ayo segera merapat kalo gak pengen nyesel gak ketemu pak Ihsan dan dr.Ummiamizah (owner Miracle Glutaskin)

#drummiamizah #miracleglutaskin #kesehatanwajah #glutathione #glutacaps #glutaceleb #glutacell #glutamilkylotion #sehat #makanansehat #minumankecantikan #glutaskin #glutaskinasli #officialmiracleglutaskin

Hashtags found on this page