ナビゲーションを開閉

#glutacaps299,409 POSTS

Post Content
User Image nur_beauty_care Posted: Feb 19, 2018 2:11 PM (UTC)

1
0 Normal
❤️GLUTACAPS BLISTER❤️ .
.
. PROMOSI !
.
. RM 90 SM / RM 95SS
.
. FREE POSTAGE .
. 📲+6013-5969771 .
.
FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN GLUTACAPS BLISTER :
.
.
.
💝Kesan kelihatan seawal 3 hari.
💝Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
💝Membantu melembutkan kulit muka hanya dengan 1 biji sahaja sudah cukup.
💝Membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan.
💝Membantu menghilangkan parut muka dlm tempoh seminggu.
💝Membantu mengaktifkan kolagen dan gluta dalam badan .
.
.💝Membantu menyekatakan tona warna kulit.
💝Membantu menjadikan kulit putih kemerahan.
Produk termurah & berkesan di kalangan produk memutih lain.
💝Membantu memerahkan bibir secara semulajadi.
. . #manjasireh #maskervietnam #kcolly #kakicantiqtea #kdollbeautyskincare #glutacapsblister #heightup #ruangrezekihanania #iope #inteemorephyra #inteemorbotanicaldrink #tatiglowwhiteshapers #dropship #dropshipper #dropshipwanted #dropshipneeded #glutacapsblistermurah #glutacapsblisterborong#glutacapsblister#glutacapsblistermurah#sayajualglutacaps#sayajualglutacapsmurah#glutacapsmurah#glutacapslimitededition#glutacapsmalaysia#glutacapsspecialeditionmurah#glutacapsmurahoriginal#
#glutacaps#glutacapsspecialedition#
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Feb 19, 2018 1:59 PM (UTC)

3
0 Normal
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2941

#pewiitskincare5in1 
#pewiitfoundationcream 
#22012017
#azanis 
#azanisscarserum 
#pewiitsoapmurah 
#pewiitsoap 
#pewiit 
#visit 
#malaysia 
#cantik 
#cun 
#model 
#lawa 
#ayu 
#gemuk
#kurus 
#selangor 
#serum
#dherbs 
#glutacaps 
#kucing
User Image anhaazmode Posted: Feb 19, 2018 12:43 PM (UTC)

23
1 Normal
MISI #RATU_CANTIK BEFORE RAYA

Jom join Misi ratu cantik ni dengan akak! Biar tak berkelip orang tengok perubahan kita nanti😍. Bukan sebab sexy, tapi sebab kulit lawa gilaaaaaa.

Nak tak gebu gebas perut kempis ibarat ratu cantik time raya ni? Bila kulit dah putih, licin, flawless pakai apa apa pun kena je dekat badan awak. Tangkap gambar mana mana angle pun lawa! Macam photoshoot model antarabangsa gituu.

Kalau dulu kulit gelap, muka berjerawat, time raya pakai baju pink cair, lepastu makeup foundation tebal sebab nak cover jerawat dengan parut berkawah tu. Bila nak betulkan tudung, kantoi tangan hitam muka putih.
After consume twc??.
.
✔ Kulit muka makin bersih & licin
✔ Jerawat cepat kecut dan tak tinggal parut
✔ Parut degil makin hilang
✔ Kulit lekuk-lekuk akibat parut jerawat makin licin
✔ Bintik bintik hitam & jeragat makin pudar
✔ Kulit cerah satu badan & glowing
.

Best kan? Ibarat dari tak lawa 'beast' terus jadi 'beauty' lepas terkena jampi dari serbuk ajaib twc ni.

Ditambah lagi dengan tips berkesan yang akan akak kongsikan untuk kasi magic tu menjadi😉

Kini impian untuk cantik menawan akan menjadi kenyataan.
Tak penat ke tengok orang lain banyak dah cantik? Kita still sama je ? Akak dulu penat, sebab tu akak ambil keputusan untuk berubah. Nak cantik ni senang je, nak atau taknak je.

Peace yaw✌
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image dil_eshoppe Posted: Feb 19, 2018 12:38 PM (UTC)

4
1 Normal
.
Nak tampil cantik tapiii..
.
- tak tau nak pilih yang mana..
- susah nak cari yang mesra wudhuk & solat..
- terlalu busy sampai xde masa nak keluar cari barang make up..
- tak pandai make up..
.
Haa jangan risau, guna jer Set Mekap #Nurraysa
Semua masalah anda selesai..
Yang tak pandai mekap pun jadi pandai ala MUA mekap 😊😊
.
#LuckyDrawEmas916 pun still on tau.. mungkin ia milik anda 😉😉
Whatsapp 📲 #0148373800
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
#ChineseNewYearSale
User Image dil_eshoppe Posted: Feb 19, 2018 12:37 PM (UTC)

5
1 Normal
Hanya 3 items untuk kelihatan gojess 😍
.
Dengan harga sale super murah..
Selitkan dalam beg mekap anda dengan 3 items awesome ini..
Walau di mana sahaja anda pasti kelihatan gojess hanya dengan sentuhan ringkas set mekap simple #Nurraysa
.
Harga asal 👉 RM104
Tapii.. dengan #ChineseNewYearSale hanya RM90
JIMAT sehingga RM14 !!
.
Nak tau lebih lanjut, Whatsapp 📲 #0148373800
.
#LuckyDrawEmas916
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
User Image anhaazmode Posted: Feb 19, 2018 12:08 PM (UTC)

14
0 Normal
KONON CONSUME NAK PUTIH JE, SEKALI BOLEH TERKURUS JUGAK!

SERBUK MAGIK TERHEBAT!
NAK CANTIK BIAR NAMPAK LUAR DAN DALAM. Ini lah makanan tambahan yg WAJIB diamalkan untuk kecantikan luaran dan dalaman.

Bukan putih and cantik je dapat, PERUT KEMPIS pun boleh dapat weyyyy. Twc akan tolong cuci sampai bersih usus awak, sebab tu lah senang awak nak membuang. Kalau awak makan sikit pun senang tau nak 'uk uk' esok pagi. Kalau dah senang nak melawaskan pembuangan, memang boleh say BYE BYE dekat perut buncit.

And and kalau awak consume TWC, badan awak akan rasa cergas bertenaga sepanjang hari tau.

TWC ni tolong untuk ♡♡.
.
🍋Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan seawal 48jam
🍓Membantu menguatkan imunisasi badan
🍋Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
🍓Membantu menurunkan berat badan
🍋Menguatkan kuku dan rambut
🍓Mengurangkan masalah migrain dan resdung 🍋Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
🍓Mengurangkan rambut gugur
🍋Merawat kuku yang rapuh
🍓Merawat untuk kulit sensetif .
And baaaaaaanyak lagi!
Nak tahu dengan lebih lanjut? Boleh whatsapp akak 😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image anhaazmode Posted: Feb 19, 2018 11:08 AM (UTC)

31
0 Normal
KULIT CERAH MENGGUNAKAN BAHAN DARI DAPUR. .
Selamat dan Murah
.
Tips khas untuk siapa yang nak kulit dia bersih dan cerah je. 😍
.
Tak salah kan mencuba, bukan ada bahan kimia pun. Kalau berkesan alhamdullilah.
Bahan-bahannya
🌹Tepung beras
🌹Tepung Gandum
🌹Yogurt
🌹Madu ( jika kulit alah madu boleh skip)

Kebaikan tepung beras
1.Menyerap minyak berlebihan di muka
2.Memutihkan kulit muka jika digunakan secara konsisten
3.Tiada bahan kimia
4.Mengurangkan jerawat
5.Menghilangkan lingkaran gelap dibawah mata
6.Menanggalkan sel-sel kulit mati
7.Menyerikan kulit muka
.
Kebaikan tepung gandum
1.Mempunyai vitamin E dan B yang dapat buang kekotoran di muka menjadikan muka lebih bersih 2. melembutkan dan menghaluskan kulit
.
Kebaikan Yogurt dan madu,
1. memberikan kelembapan semulajadi.
2. menghilangkan kulit kusam dan kering
.
Amalkan secara berterusan selama 2 minggu korang akan rasa perbezaan ketara. Kulit lebih cerah berseri dan gebus.
.
Selamat Mencuba 😁
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Feb 19, 2018 10:55 AM (UTC)

14
1 Normal
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2941

#pewiitskincare5in1 
#pewiitfoundationcream 
#22012017
#azanis 
#azanisscarserum 
#pewiitsoapmurah 
#pewiitsoap 
#pewiit 
#visit 
#malaysia 
#cantik 
#cun 
#model 
#lawa 
#ayu 
#gemuk
#kurus 
#selangor 
#serum
#dherbs 
#glutacaps 
#kucing
User Image hushhushlovepotion0808 Posted: Feb 19, 2018 10:43 AM (UTC)

11
4 Normal
- Dulu, masa anak dara..
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je..
.
Sekarang, lepas dah beranak pinak..
.
Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna
.
Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu?
.
Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎
.
Pakej ikat En Suami kita sekali hehe 😘😘
.
📱Whatsapp sis lelaju!!🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
🌸0169341778 🌸
🌸0169341778 🌸
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Feb 19, 2018 10:29 AM (UTC)

12
1 Normal
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2941

#pewiitskincare5in1 
#pewiitfoundationcream 
#22012017
#azanis 
#azanisscarserum 
#pewiitsoapmurah 
#pewiitsoap 
#pewiit 
#visit 
#malaysia 
#cantik 
#cun 
#model 
#lawa 
#ayu 
#gemuk
#kurus 
#selangor 
#serum
#dherbs 
#glutacaps 
#kucing
User Image hushhush.diva Posted: Feb 19, 2018 10:13 AM (UTC)

6
1 Normal
Dulu, masa anak dara...
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je.
.
Sekarang, lepas dah beranak pinak...
.
Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum. 😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna.
.
Takkan nak di biarkan makin layut cik payudara tu?
.
Jom sapu Love Potion by Hush Hush, InsyaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara macam anak dara dulu 😎
.
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum - #regrann
User Image hushhush.luscious Posted: Feb 19, 2018 9:56 AM (UTC)
14
0 Normal
@hushhush.luscious - Dulu, masa anak dara...
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je.
.
Sekarang, lepas dah beranak pinak...
.
Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum. 😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna.
.
Takkan nak di biarkan makin layut cik payudara tu?
.
Jom sapu Love Potion by Hush Hush, InsyaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara macam anak dara dulu 😎
.
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum
User Image krim_aset_3in1 Posted: Feb 19, 2018 9:53 AM (UTC)
7
1 Normal
Dulu, masa anak dara..
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je..
.
Sekarang, lepas dah beranak pinak..
.
Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna
.
Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu?
.
Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎
.
Pakej ikat En Suami kita sekali hehe 😘😘
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0197330911
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum
User Image anhaazmode Posted: Feb 19, 2018 7:54 AM (UTC)

17
0 Normal
Kalau bukan sekarang bila lagi? .
.
.
Tangguh, tangguh, tangguh. Semua benda mesti tertangguh. .
.
.
Awak selalu tak alami hal ini? Ya! hal ini selalu terjadi pada diri kita disebabkan sikap kita yang sering mengambil mudah dalam semua hal.
.
.
.
Contohnya bab kesihatan & kecantikan! hari ini berazam untuk putihkan kulit, tapi bila nampak iklan produk terus pm nk beli, dh dpt no account terus diam dan rasa sayang duit. Dalam fikiran “alaa besokkan ada, simpan dulu cita-cita nak putih cantik, esok lusa pun bleh cantik!” .
.
.
Empayar Rom tidak dibangun dalam satu malam ya kawan-kawan!.
.
.
.
Jadi mulakan sekarang ye, kalau bukan awak yang ubah diri awak , siapa lagi? Raya lagi 3 bulan je lagi. Takkan esok nak raya baru nak start jaga penampilan kan?
.
.
.
Awak mahu perut kempis, badan sihat & kulit cantik? Jom miliki #twc dengan harga yg super jimat & pasti mampu di miliki 😍
.
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Feb 19, 2018 7:51 AM (UTC)

13
1 Normal
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2941

#pewiitskincare5in1 
#pewiitfoundationcream 
#22012017
#azanis 
#azanisscarserum 
#pewiitsoapmurah 
#pewiitsoap 
#pewiit 
#visit 
#malaysia 
#cantik 
#cun 
#model 
#lawa 
#ayu 
#gemuk
#kurus 
#selangor 
#serum
#dherbs 
#glutacaps 
#kucing

Hashtags found on this page