Toggle navigation

#glutacaps293,530 POSTS

Post Content
User Image glutacaps_original Posted: Nov 24, 2017 5:40 AM (UTC)
1
0 Clarendon
Jom cantik putih gebusss uolls 😊😊😊 Glutacaps adalah supplement kecantikan untuk mencerahkan seluruh badan uolls.
Terbukti berkesan utk kulit gelap, tona x sekata, jerawat, jeragat & parut jerawat tau. 😁 ✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
#glutacapsspecialedition #glutacaps #flawless
User Image glutacaps_original Posted: Nov 24, 2017 5:40 AM (UTC)
1
0 Clarendon
Jom cantik putih gebusss uolls 😊😊😊 Glutacaps adalah supplement kecantikan untuk mencerahkan seluruh badan uolls.
Terbukti berkesan utk kulit gelap, tona x sekata, jerawat, jeragat & parut jerawat tau. 😁 ✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
#glutacapsspecialedition #glutacaps #flawless
User Image glutacaps_original Posted: Nov 24, 2017 5:37 AM (UTC)
1
0 Clarendon
Jom cantik putih gebusss uolls 😊😊😊 Glutacaps adalah supplement kecantikan untuk mencerahkan seluruh badan uolls.
Terbukti berkesan utk kulit gelap, tona x sekata, jerawat, jeragat & parut jerawat tau. 😁 ✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
✅Wassap "GLUTA" ke 011-33519286
#glutacapsspecialedition #glutacaps #flawless
User Image scdc_pj Posted: Nov 24, 2017 5:37 AM (UTC)
2
0 Normal
scdc_pj 42m ago
9 SEBAB KENAPA SWEET CAN D CUP
DIANGGAP PRODUK PEMBESARAN NO 1 DI ASIA
==========================================
[✔] Memberikan bentuk tubuh terutamanya payudara & punggung yang cantik lagi menawan serta seksi mampu memikat sesiapa sahaja
[✔] Membuat payudara yang montok, tegang dan tidak kendur walaupun tanpa memakai pakaian dalam
[✔] Membuatkan suami anda terus sayang dan cintakan anda tidak pandang pada wanita-wanita lain yang ada di luar sana
[✔] Menjadikan suami anda terus ‘buas’ terhadap hanya diri anda seorang sahaja sehingga mampu buatkan dia tak sabar-sabar untuk pulang ke rumah dan ‘terkam’ anda
[✔] Mampu beri kepuasan maksima kepada suami anda ketika hubungan intim di ranjang
[✔] Memberikan kebahagiaan dalam kehidupan seks kepada suami anda
[✔] Membuatkan suami anda terus tertarik kepada anda setiap saat dan detik walaupun sudah bertahun-tahun anda berkahwin
[✔] Mampu kekalkan bentuk tubuh anda yang menggiurkan walaupun sudah mempunyai 3-4 orang anak
[✔] Dapat Membina keyakinan diri yang tinggi ketika berhadapan dengan orang ramai oleh kerana anda mempunyai bentuk tubuh yang sempurna

More Info Whatsapp
www.wasap.my/60104297949/sweetcandcup

#SCDC #SWEETCANDCUP #SCDCSUPERSERUM #SUPER8HAIRTONIC #SCDCANGELS196
#bazaarpaknil #surekencang #bustupexpress #zofeabeautysecret #ninaskincare #nikkoplacenta #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #aurawhitesparklediamond #beaumama #heightup #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #sendayutinggi #kcolly #aurawhite #glutacaps #quputeh #azanisscarserum #beevenom
User Image anhaazmode Posted: Nov 24, 2017 5:12 AM (UTC)
2
0 Normal
BLACKHEAD & WHITEHEAD BERKURANG! MUKA PUN DAH CLEAR!

Whitening Collagen ni bukan je boleh rawat masalah kulit tapi boleh juga digunakan sebagai detox tau.

So, secara tak langsung once awak detox badan tu. Toksin dalam badan awak tu akan keluar tau.
Jadi penyerapan untuk MAGICAL DUST or SERBUK WHITENING COLLAGEN ni akan berlaku dengan pantas.

Haaa.. Sebab tulah ramai yang cepat nampak kesan.
Kan ramai tanya why putih cepat sangat? Iyolah, sebab WHITENING COLLAGEN NI 2IN1 function dia 😊

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image anhaazmode Posted: Nov 24, 2017 5:11 AM (UTC)
1
0 Normal
KINI TIADA YANG MUSTAHIL!. siapa kata kulit gelap tak boleh cerah?
Siapa kata muka berparut, parut takleh hilang?
Siapa kata masalah kulit berminyak, berjerawat semua tak dapat nak selesaikan?

Siapa kata? siapa kata?? Nampak tak atas tu model kita sendiri. Dia memang dah consume almost 11 boxes.
Kenapa dia still consume kalau dah putih?
Okay macam ni, andai kata awak dah kulit cerah tapi kalau hari hari awak kawad, takpun berjemur tepi pantai semua. Yang cerah pun akan jadi gelap balik. TAPI if awak konsisten, memang dari cerah nak ke kulit gelap balik tu memang susahlah.

Sebab tu lah ramai repeat order! Produk bagus kan😆

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image effatihah.hq Posted: Nov 24, 2017 5:04 AM (UTC)
0 0 Normal
www.effatihah.com
.
V-SIREH
.
🌸🌸🌸🌸
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT .
* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin). #effatihah
* Menyegarkan otot faraj.
* Menyempitkan faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
* Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
* Melegakan panas badan.
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.#effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN .
* 1 atau pun 2 sudu makan, 1 kali sehari selama sebulan * selepas sebulan, minum V sireh 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman * Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1/2 jam pengambilan V sireh. .
🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
🌸🌸🌸🌸
.
#Vsireh#vsirehmurah#vsirehborong#olicandy#olicandyborong#vsireholicandy#olicandymurah#glutacaps#vsirehoriginal #glutacapsmurah#glutacapsborong#beaumama#beaumamamurah#beaumamaborong#jamuperapat#vsirehoriginalmurah#vsirehproduct#basahankencur#ladiescollagen#jsdfemininewash#manjasireh#maskervagina#dherbsfemininewash#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikmurah#pemborongshahalam#uitmshahalam#effatihah
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Krim Love Potion memang superb!. Nampak perubahan.
Now rasa confident sangat.
.
Dengan Love Potion, semakin hari semakin mengancam.
Aset mantap depan belakang.
Suami sekarang dah tak boleh berenggang.
.
Effect selepas ber 'Love Potion'♥
.
Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
📲 Whatsapp ke 018-467 8835
📲 Whatsapp ke 018-467 8835
📲 Whatsapp ke 018-467 8835
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkpayudara #jomkahwin #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #majalahpama #ubatbesarkanpayudara #dropshipdiperlukan #krimpayudara #glutacaps #homemadebabyfood #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kedaibabyonline #pakejperkahwinan ##malaywedding #krimbesarkanpayudara
User Image byainie_beautycare Posted: Nov 24, 2017 4:57 AM (UTC)
0 0 Normal
Apa yang anda perlukan sebenarnya dalam satu botol feminine wash ni? . . 👉 nak wangi? 👉 nak sejuk? 👉 nak nyaman?
👉 nak rawat? 👉 nak putih? 👉 nak scrub? 👉 nak rapat? 👉 nak selesa? 👉 nak segar? . .
Semua ni boleh dapat hanya dengan satu botol ni je awak awak. Jimat guna sampai 3 bulan tau! 😱
. .
Harga???
Haa ni nak bagitahu sikit sis ada tawaran hebat utk uoll.. sis nak bagi harga kasih sayang dekat uoll.. nak tahu berapa??? Wasapp 014·808·3414 sekarang @pun click kat sini www.wasap.my/60148083414
. .
#AuraWhite #BellezaCollagen #CelebrityFeminineScrubWash #CoklatArif #DHerbs #DeejaKosmetik #FeminineWash #GlowGlowing #Glutacaps #HygieneWash #JamuSusukDara #JusGoyangCheTa #KColly #LotionMustajab #MaryKay #Naked #NourAin #Pamoga #PencuciWanita #PencuciWanitaBerScrub #Perlaking #QuPuteh #QuRose #SatinSkinz #SeraiMas #SkinStories #SumberAyu #TatiSkincare #VAsia #WomenDesireeEssentialCream
User Image glorymarvel_paksa.lawa Posted: Nov 24, 2017 4:54 AM (UTC)
3
0 Normal
GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Gluta Lapunzel RM63
⏩Gluta Panacea RM68
⏩Glutacaps Special Edition RM113
⏩Supreme Gluta White RM33
⏩Ephyra Premium RM116
⏩Ephyra Trial RM50
⏩Ephyra Inteemor RM39
⏩Ephyra Skin Nano Serum RM53
⏩Ephyra Skinbar RM30
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#GlutaLapunzel #GlutaLapunzelMurah #GlutaLapunzelMurahMalaysia #GlutaLapunzelMalaysia #GlutaPanacea #GlutaPanaceaMurah #GlutaPanaceaMurahMalaysia #GlutaPanaceaMalaysia #GlutaPanaceaSlimMurah #GlutaPanaceaSlimMalaysia #GlutacapsSpecialEdition #Glutacaps #GlutacapsMurah #SupremeGlutaWhite #SupremeGlutaWhiteMurah #GlutaWhiteMurah #GlutaWhiteMalaysia #SupremeGlutaWhiteMalaysia #EphyraPremium #EphyraPremiumMurah #Ephyra #EphyraMurah #EphyraTrial #EphyraTrialMurah #EphyraSkinbar #EphyraSkinbarMurah #EphyraInteemor #EphyraInteemorMurah #EphyraSkinNanoSerum #EphyraSkinNano
Glutacaps Blister ialah keluaran terbaru dan kini produk nie telah meniti dari bibir ke bibir masyarakat.Antara keistimewaan Glutacaps Blister pujaan ramai dlm membantu melembutkan kulit muka hanya dgn 1 biji sahaja sudah cukup. Selain itu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan di samping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 3 hari .

FUNGSI GLUTACAPS BLISTER .
🌺Kesan boleh nampak seawal 3 hari
🌺Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat
🌺Membantu melembutkan kulit muka hanya dengan 1 biji sahaja sudah cukup
🌺Membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan
🌺Membantu menghilangkan parut muka dlm tempoh seminggu
🌺Membantu mengaktifkan kolagen dan gluta dalam badan hanya dengan 1 biji sahaja .
🌺Membantu menyekatakan tona warna kulit
🌺Membantu menjadikan kulit putih kemerahan
🌺Produk termurah di kalangan produk memutih lain
🌺Membantu memerahkan bibir semulajadi

RM55
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS) .

FOR ORDER WHATSAPP : 01140706693

#glutacapsblistermurah #glutacapsblister #glutacapsblisteroriginal #glutacapsblisteroriginalmalaysia #glutacapsmurah #glutacaps #glutacapsoriginal #glutacapsule #glutacapsspecialedition #glutacapsspecialeditionmurah #glutacapsspecialeditionoriginal #kcolly #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal
User Image isnowhite Posted: Nov 24, 2017 4:47 AM (UTC)
1
0 Normal
.
📱 01126200726 / dm 💌
.
RM60 Add RM8 sm , RM11 ss
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
✅ dijamin HALAL
✅ lulus KKM
✅ bebas bahan kimia
✅ produk muslim
.
💖 kulit putih 5X ganda
💖 menghilangkan parut
💖 mengecilkan liang roma
💖 mengecutkan jerawat
💖 menyingkirkan toksin
💖 kulit gebu,lembab,pinkish
💖 tiada kesan sampingan
💖 menghilangkan bintik hitam
💖 digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster #boosterwhiteningpremium #bwpremium
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #supplementpalingmujarab #perlaking #perlashine #quputeh #kcolly #aurawhite #shalicious #satinskinz #glutacaps #nanowhite #vitaminc #kolagen #serbukmutiara #murah #cantik #putih #syukurselalu #alhamdulillah #rezeki #sayang #cintahati #isnowhite
User Image isnowhite Posted: Nov 24, 2017 4:47 AM (UTC)
1
0 Normal
.
📱 01126200726 / dm 💌
.
RM60 Add RM8 sm , RM11 ss
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
✅ dijamin HALAL
✅ lulus KKM
✅ bebas bahan kimia
✅ produk muslim
.
💖 kulit putih 5X ganda
💖 menghilangkan parut
💖 mengecilkan liang roma
💖 mengecutkan jerawat
💖 menyingkirkan toksin
💖 kulit gebu,lembab,pinkish
💖 tiada kesan sampingan
💖 menghilangkan bintik hitam
💖 digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster #boosterwhiteningpremium #bwpremium
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #supplementpalingmujarab #perlaking #perlashine #quputeh #kcolly #aurawhite #shalicious #satinskinz #glutacaps #nanowhite #vitaminc #kolagen #serbukmutiara #murah #cantik #putih #syukurselalu #alhamdulillah #rezeki #sayang #cintahati #isnowhite
User Image isnowhite Posted: Nov 24, 2017 4:46 AM (UTC)
1
0 Normal
.
📱 01126200726 / dm 💌
.
RM60 Add RM8 sm , RM11 ss
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
✅ dijamin HALAL
✅ lulus KKM
✅ bebas bahan kimia
✅ produk muslim
.
💖 kulit putih 5X ganda
💖 menghilangkan parut
💖 mengecilkan liang roma
💖 mengecutkan jerawat
💖 menyingkirkan toksin
💖 kulit gebu,lembab,pinkish
💖 tiada kesan sampingan
💖 menghilangkan bintik hitam
💖 digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster #boosterwhiteningpremium #bwpremium
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #supplementpalingmujarab #perlaking #perlashine #quputeh #kcolly #aurawhite #shalicious #satinskinz #glutacaps #nanowhite #vitaminc #kolagen #serbukmutiara #murah #cantik #putih #syukurselalu #alhamdulillah #rezeki #sayang #cintahati #isnowhite
User Image glorymarvel_paksa.lawa Posted: Nov 24, 2017 4:43 AM (UTC)
3
0 Normal
GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Kcolly Sweet 17 RM90
⏩Kcolly Focus White Booster RM95
⏩D-Collagen RM100
⏩Chew-Chew Pinkish RM55
⏩Bella Glow RM103
⏩BVRC RM33
⏩Yuume Rosehip RM90
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#KcollySweet17 #KcollySweet17Murah #KcollyCollagen #KcollyCollagenMurah #Kcolly #KcollyMurah #KcollyFocusWhiteBooster #KcollyFocusWhiteBoosterMurah #FocusWhiteBooster #FocusWhiteBoosterMurah #DCollagen #DCollagenMurah #ChewChewPinkish #ChewChewPinkishMurah #ChewPinkish #DollysPinky #DollysPinkyMurah #BellaGlow #BellaGlowMurah #BellaGlowSecretWhiteningCollagen #BellaGlowSWC #BVRC #BVRCMurah #BVRCAdvance #BVRCollagen #BVRCollagenMurah #Glutacaps #MoederMilk #PerlakingMurah #Perlaking
User Image anhaazmode Posted: Nov 24, 2017 4:31 AM (UTC)
2
0 Normal
THE BEST AMONG THE BEST!

PERHATIAN!!!!PERHATIAN!!! PERHATIAN!!! Sales untuk WHITENING COLLAGEN dah hmpir tamat!! Tinggal beberapa hari je tinggal.

Jom grab sekarang sebelum terlambat.
karang da hbis stock, habis promosi, jgn nangis tepi bucu katil ya awak. whitening collagen mmg the best 👍👍 .

Akak bagi 10 🌟 hokeyyy!! Sebab apa akak kata best? Sebab WHITENING COLLAGEN ni bukan sahaja merawat kulit dr luar,malah dalaman sekali tau.

Kulit sihat, badan pun sihat.

Awak nak cantik tanpa makeup??nak putih??
Nak glowing? flawless?? Dgn consume Whitening Collagen semua boleh.

Berminat boleh whatsapp akak ya.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Nov 24, 2017 4:05 AM (UTC)
2
0 Normal
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2941

#pewiitskincare5in1 
#pewiitfoundationcream 
#22012017
#azanis 
#azanisscarserum 
#pewiitsoapmurah 
#pewiitsoap 
#pewiit 
#visit 
#malaysia 
#cantik 
#cun 
#model 
#lawa 
#ayu 
#gemuk
#kurus 
#selangor 
#serum
#dherbs 
#glutacaps 
#kucing

Hashtags found on this page