Toggle navigation

#glowingskin979,568 POSTS

Post Content
Oily skin usually causes acne and your skin is either going through hormones or genetically your skin is oily. The Super-Man Face Oil has 11 different organic ingredient that helps to heal and protect your skin from hot weathers and balance out the moisture your skin needs.👍
New video has been uploaded on our facebook page! This week Samanatha will tech you how to treat your skin at home. She places Cosmedix Restore Mask to her neck and cheeks, which is commonly a dehydrated area. She then will apply Cosmedix Detox Mask to her forehead and T-zone which will minimise oil production and treat any congestion that you may be experiencing. Well done Samantha! #DIYfacial
Testimoni panas2 dr oven ni👆👆👆👆👆 Peel off mask

Rm 39

Rm 39

Rm 39 ☺resdung
☺☺kecutkan jerawat
☺☺☺muka sunburn
☺☺☺☺muka berminyak
☺☺☺☺☺kecilkan pori
☺☺☺☺☺☺muka flawless dan glowing
☺☺☺☺☺☺☺mengembalikan keanjalan dan awet muda

#testimonikrim_anil #testimonilemonsoap_anil #testimonimasker_anil #pudarkanparut #jerawat #kecilkanpori #bebasjerawat #flawless #glowingskin #bazarpaknilprodukkecantikkan #aimantino #mukacantik #mirafilzah #jomcantik #peeloffmask #maskerlemon
Yesterday's makeover for this yummy mummy! No edits needed, Charlotte's skin was so dreamy. We kept it really natural with fresh glowing skin and a pop of colour on the lips 👄 #bridalmakeup #weddingguest #wedding #makeup #freelance #yummymummy #glowingskin #natural #pinklips #brows #browsonpoint #highlight #valeofglamorgan #makeupartist #mua #amylouisenashmua #saturday
Tuhhh.. Kann masker jafra bisa sambil ngakak ngobtol bahkan makan 😂😂..gkan bkin keriput,kulit jadi kaku sampai makan & ngobrol pun gk bisa ato apalah apalah itu 😂😂asal jangan tanam benang klo ngakak bakal pegat "pegaaatt" Pegat urat saraf 😂😂✌
Masker jafra g blepotan ya dear, g lengket paburaseett pokonya 😜 gampang diaplikasikan, g usah nunggu lama2 ckup sampe kering, sambil makan & ngobtol juga gk kerasa udah kering lagi.. langsung cuci deh 😍
minyak, kotoran, komedo terangkat sempurna, jerawat gmn? Gk usah ditanya lagi kalo jerawat mah 😙 udah cepet kempes dan kering dehh.. Hempas jerawat, komedo, minyak brlebih.. ✋✋ dadah!!! Info lebih lanjut, tanya jafra👇👇 klik link dibatas bio
Join/order/gratis konsultasi
📲D99912AB
📲082118830055

#jualjafra #mudmask #jaframurahbanget #jerawatbatu #obatjerawat #creamracikan #royaljelly #jafraind #glowingskin #hnmmurahbanget #cantikskincareori
KULIT SEHAT IMPIAN KAMU, langkah kedua WAJIB pake Day Cream SESUAI JENIS KULIT ---- Setiap rangkaian perawatan advance amat unik dan semua mencakup 4 produk , mengapa ?? Karena ini adalah komponen yang paling penting untuk kulit indah .
2. Pelembab harian dengan spectrum spf 15
Advance dynamic day moisture dengan spectrum spf 15 formula sebagai cream pelembab yang memberikan kelembapan dan perlindungan.
Melindungi dari efek radikal bebab dan sinar UVA / UVB yang berbahaya. Untuk mwmbantu meminimalkan munculnya garis2 halus dan kerutan.
PERAWATAN AMAN BUMIL BUSUI

konsul/order/join
Wa 081221774633

#pencerahkulittubuh
#pembersih
#DayMoisturizerJafra #jafrasolusikecantikan #jaframanonjaya #jaframanbiumilbisui #jafraintnasional #jafraberBpom #pencerahan #perawatanwajah #perawatanwanita #glowingface #glowingskin #jafrabekasi #jafraberBpom #jafraskincareinternastional
JUALAN MURAH HARGA LELONG!! 1btl $23 sahaja! Pembelian melebihi 10 btl harga $20/btl.!! Kenapa jual murah? Kami akan tuka new packaging... :) Kebaikan Miracle Botox Serum by Dhiya Medina :-
💄Merawat semua masalah kulit termasuk eczema/kurap/ruam 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat bibir merekah 💄merawat kulit kusam 💄menganjalkan payudara dan punggung 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎
.
#testimoni #miracle #miraclebotoxserum #miraclebotoxserumbydm #serumbotoxbydm #botox #serumbotox #serumbotoxori #flawless #glowingskin #glowing #jeragat #jerawat #beauty #beautyinabottle #singaporestokist #singapore #serum #aloevera #apple #stemcell #gorgeous #halal #promo #discount
HIDE ME PLEASE!
Nak hide apa?
Hide segala cela dan jerawat yang ada kat muka dengan HMP Foundation

HMP FD dah viral!
Ramai yang guna
MUA pun guna taw
Ada 3 kod warna, Yellownish, Natural & Dark

HMP FD Mini ni 10ML, RM29 ja
Tahan 1 bulan ke atas
*bergantung pada penggunaan

Spf : Spf35

Apa yang best tentang HMP FD ni? ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering

Dan Jangan risau, ianya SELAMAT!
Not kkm number : NOT170300741K

Nak cuba HMP?
Boleh whatsapp sis

http://www.wasap.my/601137231729

#premiumfoundation #hmpfoundation #foundation #foundationmurah #foundationviral #mekapmurah #mekaptahanlama #flawless #flawlessmakeup #glowing #glowingskin #fullcoverage #fullcoveragefoundation #serapminyak #antirekahan #kulitberminyak #kulitkering #natural #tonasekata #makeupnatural #makeuptunang #makeupkahwin #makeupartis #MUA #makeupartisviral
Mornin!! The no#1 reason I drink Aloe is because it changes my skin. I've noticed a massive change. It just looks fresher. I know that by drinking my shot first thing I set the right attitude for the rest of the day. I don't suffer from any disorders or complaints, I take the gel to maintain health. Breakfast and supplements (collagen and forever Move) are next to go down.
#foreverliving
#healthybodyhealthymind #aloegel #drinkinggel #aloe #supplements #lifestyle #dailygrind #beconsistent #lookafteryou #betteryou #beauty #liveit #loveit #breakfast #eatyourselfhealthy #havefun #gettheglow #glowingskin #glowtober #instaglow #instadaily #fitmum #motherofthree
Let’s get the glow happening!!@letansummer .... Spring Carnival and lots of other celebrations are happening now and we need our skin looking amazing
Don’t forget to prep your skin for a flawless finish. Come in and let us show you how at @ahspharmacies
#pharmacylife
#glamteam
#letan
#glowingskin
#lookgoodfeelgood
#springracingcarnival
#loveyourskin
#skinperfect
#exfoliate
#moisturize
#flawlessfinish
Want to have a glowing face in an instant? Try our setting spray. It will lock your make up the whole day and give you glowing skin effect

For order 0812.9929.7700

#makeup #makeupartist #glow #glowing #luminous #settingspray #shimmer #gold #golden #luminousskin #makeuplook #glitter #motd #jualmakeup #jualsettingspray #settingspray #facemist #makeupmurah #glowingskin
Kalau customer happy, kakmai berganda ganda happy.. Sbb pakai Mya Pinkish compact powder dan amalkan minum vitamin C alhamdulillah muka customer yg dlu ada jerawat smua dh takde skrg dan parut pun pudar
.
Best sgt combo dua items ni Mya Pinkish + Vitamin C ASLI
.
MENCANTIK SAMBIL MERAWAT
.
Bagi yg nak dptkn produk allure beauty, blh terus segera whtsapp 0199131006 dan nak join postage esok pun boleh dan free gift disediakan💜

#kakvitc
#stokisterengganu
#vitamincviral
#ejendiperlukan #myapinkishcompactpowder #vitaminc1000mg #sihatcantik #glowingskin #flawless #merawatjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitmulus #supplements #octobersalewithfreegift #freepostage #codkemaman #sayapakaisayajual #nofilterneeded #terapiinstagram #ruangrezekihanania #bazarpaknil #shawlkeknis #muslimah #kesanseawal7hari #awetmuda #detox #trustedseller #produkselamat #luluskkm

Hashtags found on this page