Toggle navigation

#giveawaymalaysia791,855 POSTS

Post Content
User Image juicycoolstuff Posted: Feb 24, 2018 12:39 AM (UTC)

7
0 Normal
WANNA GRAB FREE SNEAKERS? Let's join our #PickUrOwnSneakers8 giveaway!
JUST COMMENT, LIKE, REPOST OR TAG YOUR FRIENDS TO WIN‼️
.
.
👍BEST SELLING!
.
PRICE INCLUDED POSTAGE .
👍RM79 SEM, RM89 SS
👍PRE-ORDER: 10-14 DAYS !!
.
.
SERIOUS BUYER ONLY!
WhatsApp to order:
📲 017-7069663
📲 017-7258835
.
.
Check out these IGs too🚗🚕🚙
👘#hanbokmalaysia @juicyshoppe
📱#casingiphonemurah @casing_hunter
📷#photoboothmurah @instaboothmelaka.
💼#beglelakimurah @jombelihargaborong .
.
.
#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #kpop #giveaway #giveawaymalaysia #budakwicet #moodrepublik #kasutcouple #kasutfree #lawak #koreandramas #kasutborong #ootd #runningman #kasutledmurah #mycoffeeprince #musicallymalaysia #begmurah #emasmurah #musically #hadiahuntukisteri #hadiahuntuktersayang #kasutwedges
User Image fa_hanna_99 Posted: Feb 24, 2018 12:23 AM (UTC)

1
0 Normal
Regrann from @dyxykajang_ - .
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image fa_hanna_99 Posted: Feb 24, 2018 12:22 AM (UTC)

2
0 Normal
Regrann from @dyxykajang_ - .
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image fa_hanna_99 Posted: Feb 24, 2018 12:22 AM (UTC)

1
0 Normal
Regrann from @dyxykajang_ - .
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image tudungfatimah Posted: Feb 24, 2018 12:19 AM (UTC)

17
4 Normal
.
.
Lady boss birthday sale .
Rembat banyak, diskaun banyak and dapat free pos kalau grab harga klmbo

Syoknya 😍 stay tuned tau
.
.
.
.
.
.
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:18 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:18 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:18 AM (UTC)

1
0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:18 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:18 AM (UTC)

1
0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:17 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:17 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia
User Image nurmiera19 Posted: Feb 24, 2018 12:17 AM (UTC)

1
0 Normal
#Repost @dyxykajang_ (@get_repost)
・・・
.
.
Salam sayang semua 😘
Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘
.
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0
.
🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗
GIVEAWAY sempena CNY 🌷
.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍
🎁 1 x DYXY Bc Cream Foundation
🎁 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
.
Syarat-syaratnya mudah aje! ✌
👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT
.
📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_
📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus)
📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇
📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇
.
.
🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018
🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam.
.
.
❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉
❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗
❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉)
.
.
Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘
.
.
#teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia