Toggle navigation

#ggv71,196 POSTS

Post Content
📍Miss Universe 2017 👑

Oh ano kaya nyo pa ba ang sunod-sunod na pasabog? Want more? MORE! 💃🏻 Miss Universe Philippines 2017 @rachelpetersx 👸🏻 #MissUniverse2017 #GGV #PetersFan #Philippines #forthephilippines
Omg! Our prayers and requests have been answered 💓 This is @rachelpetersx ‘s look for her taping for @abscbnggv !!! 🤗 Yes, you read it right! Napag-bigyan tayo ng unkabogable star @praybeytbenjamin na basbasan at mas lalo pang kilalanin ang Queen natin! Yay! Watch out for this ❤️❤️❤️ .
.
.
.
#missuniverse #missuniverso #missuniversephilippines #philippines #missphilippines #filipinas #madambertud #unkabogable #viceganda #ggv #abscbn #kapamilya #like #l4l
#Repost @alifteega (@get_repost)
・・・
"Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh"
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya .
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
#handcheck of the @snowwolf VFENG!! The VFENg is capable of 10-230W with Ni200 Nickel, Titanium, and Stainless Steel temperature control support!! Powered by dual 18650 batteries(sold separately), this box mod has a colorful OLED display to show all information needed to vape safe!
#goodguyvapes #ggv #vape #vapelife #thebestprices #thebestselection #onestopvapeshop #vapenj #vapenyc #vapenation #vapeporn #vapefam #vapecommunity #thebestprices #thebestselection #onestopvapeshop #vapenj #vapenyc #vapenation #vapeporn #vapefam #vapecommunity
@Regrann from @alifteega - "Bila kawan main share sesuatu yang tak pasti betul ke tak kat fb/instagram be like.."
.
Jom Tag kawan korang yang suka share gossip2! Cakap depa baik share benda manfaat.
.
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Its okay to share something kat social media. Tapi, pastikan bahan yang kita kongsikan tu manfaat buat orang lain dan dapat membantu kita di akhirat nanti.
.
2) Sebelum share, pikir. Kalau aib kita orang share macam tu amacam? Kita boleh terima tak? Haa. Cendol.
.
3) Share benda yang salah kita akan dapat dosa sebab kita sebar fitnah! Share benda betul pun boleh jadi dosa kalau tu aib orang dan kita duk sebarkan. Fikir sebelum share.
.
4) Sila share video ni kat orang lain. Ada pekdah gak untuk kawan. Betul dok? Cendol.
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm - #regrann
.
#selfreminder #sharingiscaring #sharingisloving
Are you ready for one hell of a Halloween! 10% if you come by in costume! Whaaaaaat?! Stay spooky my friends!
#goodguyvapes #ggv #Halloween #vape #costume #spooky #sale #staygood

Hashtags found on this page