Toggle navigation

#gathering2,305,164 POSTS

Post Content
User Image muzafarin_ghazali Posted: Jan 20, 2018 9:16 PM (UTC)

0 0 Normal
bukan selalu kau nampak aku enjoy malam minggu dengan belalang kunyit ni sebab selalunye malam minggu aku berniaga bukan melepak melainkan dah set time 3minggu sebelum baru jadi
.
saja nak bagitau kalau sape2 yg duduk shah alam mencari baju retromania2018 dan nak beli tu mai lah dataran shah alam kau cari brader yg jual cap bundle die wakil dealer rasmi retromania takdehal semua barang ori..barang panas sentiasa abis dapatkan sebelum sejuk..
.
#retromania2018 #gathering #retro #yamahaenduro125 #scrambler #dataranshahalam
#prepareforsunday // Charles Spurgeon said that Psalm 131 was one of the shortest to read, but the longest to learn. Jesus said in order to really understand the kingdom we have to become like a child. #gathering #weareresonate #family #missionaries #servants #madisontn #nashville #songsofascent #psalms
User Image winngoo Posted: Jan 20, 2018 8:45 PM (UTC)

9
1 Lo-fi
winngoo 31m ago
وَ لـِلـْحـَدِيـثْ بـَقـِيـّـهْ عـِنـْدَ إكـْتـِمـَـالْ الـْقـَمـرْ ☕️❄️ #لمة_أحباب

Hashtags found on this page