Toggle navigation

#freetrip80,058 POSTS

Post Content
User Image claudetteaparker Posted: Jan 19, 2018 3:29 PM (UTC)

claudetteaparker
2
0 Normal
Instagram contest alert! You and I could win a trip to NYC for an exclusive beauty insider experience. Contact me to learn more and view complete contest rules at www.marykay.com/tryitcontest ! #MaryKayTryItContest
-
-
#marykay #beauty #cosmetics #makeup #skincare #contest #freetrip
User Image kaknab_beautymall Posted: Jan 19, 2018 3:27 PM (UTC)

4
0 Slumber
User Image zuriyahtahrir Posted: Jan 19, 2018 2:59 PM (UTC)
8
0 Normal
[ AKK DULU, EX-BANKER DCB BANK PASIR GUDANG, SEKARANG RHB BANK ]

Andai kata, anda ada hajat nak beli rumah (samada rumah pertama ke, kedua ke), tapi rasa2 macam bank tak luluskan permohonan tu.. sebenarnya anda boleh gunakan dokumen sokongan di bawah ni :
1) Penyata akaun pelaburan unit amanah
2) Penyata akaun simpanan bank (yang lain) - i) penyata tabung haji
- ii) penyata simpanan asb
- iii) perjanjian sewa rumah
- iv) bukti pendapatan sampingan lain (jika ada)

Untuk Pelaburan Unit Amanah, akak kan ada... Jom ngeteh2 kat bangi
http://www.wasap.my/60133400226

#ex-banker #johor #rhb #freetrip #trip #macau #hongkong #2017 #ukm
#pasirgudang #alhamdulillah #luv #parttime #fulltime #kerjaya #kerjakosong #bangi #pagoh #kajang #seetheworld #0133400226
User Image riannemoss99 Posted: Jan 19, 2018 2:58 PM (UTC)

2
0 Normal
#regram via @fairytaleaccess
.
.
.
"#Riddle
We've all taken this #trip at least once a year, no matter where we live on earth. Where have we all traveled together?
*
*
#CarpDiem
#Travel
#imagination
#sharing
#warmth
#smiles
*
*
#Answer
Travel can be expensive, but we all get a #FreeTrip around the #Sun if we live on earth, every year 😉"
User Image sarinahbain Posted: Jan 19, 2018 2:57 PM (UTC)

8
0 Normal
Pejam celik pejam celik, dah hampir setahun saya bertekad utk mengubah kehidupan saya. Semasa bercuti dgn my friends kat Perth, terpikir nak dpt kan #financialfreedom dan #pencenawal . .
Tapi sebab single, dan duit simpanan pun bukan banyak mana, kena pastikan #pencenbergaji .
.
So bila my bff ajak join #thediamondcircle saya mmg bertekad utk menjadi seorang usahawan yg berjaya walaupun buat #parttime .
.
Bukan sahaja dpt generate #sideimcome , saya jugak dpt #bonus bulanan selain daripada #untungruncit .
.
Ahad ni Alhamdulillah berpeluang mengikut rombongan #SHOM #freetrip ke Korea.
.
Insyaallah, rancangan saya utk pencen awal dan bergaji semakin dekat.
.
Anda juga mencari2 idea utk #flexihours bekerja dan dpt meluangkan masa dgn family lebih lama, sambil mencari #income ?
.
Jom kita sembang pasal #G8Unity #powerplan dan bagaimana dia boleh membantu anda mendapatkan #autopilotincome .
.
#transformasi2018 #ainzulkarnaindprotege #Unity #TDCMillionairemind
User Image mazlahsulaiman Posted: Jan 19, 2018 2:57 PM (UTC)

11
0 Normal
Bila anak komen muka ibu pucat dan nampak nak tido...😂😂
Ok ibu segarkan balik😉
#freetrip
#PINkorea
#G8unity
User Image dreamsinblooom Posted: Jan 19, 2018 2:46 PM (UTC)

eldoradoresorts
28
1 Gingham
User Image azadeh_misencil Posted: Jan 19, 2018 2:34 PM (UTC)

5
0 Normal
It’s not too late to qualify for you FREE TRIP TO PARIS with the @misencil team and Serum+!!! I want to send all my lash techs! Message/PM/text/call me now and find out how you can pack your bags on April 5th to the City of Lights! #misencil #paris #cityoflights #parisisalwaysagoodidea #serumplus #lashes #torontolashes #freetrip #lashtech #torontolashtech #lashtechnician #lashesfordays #lashesonfleek #iwokeuplikethis #tgif #girlboss #bossbabe
User Image norhalifahjunaidi2769 Posted: Jan 19, 2018 2:27 PM (UTC)

1
0 Normal
Cdm ain kt korea..😍 Cemburu nya kan😂😂
Hehe its ok next sy plak.. Sapa2 yg berminat nak join free trip melancong percuma ni meh whattapps sy lekas.. follow sy join biz #projekstg ni.. Rm50 jer + pelbagai keistimewaan + free coaching on9/off9 ..aduhh best sgt lh.. jom lh follow sy nanti blh kita sama2 naik sama2 meroket sama2 pergi trip percuma..bkn biasa taw.. VVIP FREE TRIP 😍

Apalagi whattapps sy cepat 😘
0162423769 🛫🛫🛫🛫🛫 #projekstg
#elitkingdom
#korea
#namiisland
#freetrip
User Image nazlida73 Posted: Jan 19, 2018 1:54 PM (UTC)

4
0 Clarendon
Have safe and fun trip for all Korea qualifiers!
Free trip by SHOM.

#pinpreneur
#SHOM
#freetrip
User Image aimiaszhar Posted: Jan 19, 2018 1:49 PM (UTC)

13
0 Normal
Part of PIN family and they are Korea qualifiers.😍😍 Bestnyaaa!! Yang buat lagu best trip ni ialah semuanya FREE je tau. MasyaAllah.

Target next trip to Swiss-Paris-Germany pulak!! Pulun jangan tak pulunnn 💪💪💪 #pin #pinpreneur #freetrip #shom
User Image haris.wu Posted: Jan 19, 2018 1:25 PM (UTC)

6
0 Normal
Yuk kita berhitung sejenak...🤓🤓 Emang sih di awal keliatannya buesaaarrr banget investasinya. 😬😬😬 Tapi gaesss... kalau manfaatnya bisa utk #sekeluarga, produknya awet bs dipakai ber tahun tahun, bs utk segala macam keperluan, bukan hanya untuk #facial aja, aman buat segala usia... trs kamu juga msh dapatkan manfaat lainnya ( #membership, #bussinesopportunity, #passiveincome, #freetrip around the world...) 😁

Masak iya sih kamu2 masih bilang ini mihil 😭✌🏼😂😌
.
.
.
Info chat WA 081361062693
User Image amirabuang Posted: Jan 19, 2018 1:24 PM (UTC)
16
0 Juno
Dah siap check in beg semua... Dah excited semua tengok orang kiri kanan semua akan pergi ke destinasi yang sama.

Dan yang best dalam 1200 orang yang dapat pergi, kami salah seorang yang terpilih..alhamdulillah

#G8unity
#hanishaiziprotege
#freetrip
#korean
#tripshom
User Image ramizahrahman Posted: Jan 19, 2018 12:41 PM (UTC)

12
1 Normal
Tetiba terjumpa gambar lama nie. Waktu nie, Miza, abah, mak, mak mertua, adik ipar fly to Kuching, Sarawak. Oppss. Tak lupa, Kapten MAR (9 bulan).
.
.
Kalau bab persediaan, memang Miza tak baca langsung persediaan atas flight bila bawak baby. Almaklumlah, ingat sama jer dekat darat kan. Hehe..
.
.
So, agak mencabar bila Kapten MAR waktu tue yang dia nak ajak berjalan waktu fly (keadaan waktu tue agak tegang, kami memang diarahkan duduk di tempat masing-masing). So, Miza ajar Kapten MAR berselawat jer waktu tue.
.
.
Waktu nak balik pulak, Kapten MAR jadi bengang. Bagi puting tak nak. Susu tak nak. Hanya mampu tenangkan dia dengan peluk-peluk. Nasib ada pramugari yang baik hati. .
.
Memang best sangat trip ke sana. Tapi, part paling sedih, bila gambar kat sana hilang dalam memori. 😭
.
.
Swiss+Paris+Germany. Luar negara kan? Free trip kan? Harap-harap, jangan hilang gambar dalam memori ye. Kalau nak pergi lagi, kena buat income 6 angka lah dulu. 😍

Hashtags found on this page