Toggle navigation

#freemie14,328 POSTS

Post Content
User Image babylicious_storagebag Posted: Jan 22, 2018 12:49 PM (UTC)

2
0 Normal
.
🎩 (NEW FEATURE): Tear line for easy tear-off the storage bag.
🍉 BPA free materials for safe and perfect storage.
🍉 Leak-proof feature using high quality double zipper to prevent milk leakage.
🍉 Self-standing bag feature for efficient storage and thawing.
🍉 Labelling space for indexing and organizing.
🍉 Pre-sterilized for cleanliness.
🍉 Thicker and double wall bag to preserve precious milk.
🍉 Thick laminate to prevent from ink leaching.
.
.
👑 Babylicious breastmilk storage bag ready stock. Available on shopee.com.my/afifizzah86.
.
.
💰 Retail price RM9.99 only.
.
.
#babyliciousebmstoragebag #babylicious #breastmilkstoragebagmurah #breastmilkbag #breastfeeding #breastmilkstorage #breastmilkstoragebag #plastiksusuibu #plastiksusu #autumnz #milkplanet #jinglejungle #avent #tommietippie #lunavie #freemie #breastpump #avent
User Image babylicious_storagebag Posted: Jan 22, 2018 4:30 AM (UTC)

5
0 Normal
.
🎩 (NEW FEATURE): Tear line for easy tear-off the storage bag.
🍉 BPA free materials for safe and perfect storage.
🍉 Leak-proof feature using high quality double zipper to prevent milk leakage.
🍉 Self-standing bag feature for efficient storage and thawing.
🍉 Labelling space for indexing and organizing.
🍉 Pre-sterilized for cleanliness.
🍉 Thicker and double wall bag to preserve precious milk.
🍉 Thick laminate to prevent from ink leaching.
.
.
👑 Babylicious breastmilk storage bag ready stock. Available on shopee.com.my/afifizzah86.
.
.
💰 Retail price RM9.99 only.
.
.
#babyliciousebmstoragebag #babylicious #breastmilkstoragebagmurah #breastmilkbag #breastfeeding #breastmilkstorage #breastmilkstoragebag #plastiksusuibu #plastiksusu #autumnz #milkplanet #jinglejungle #avent #tommietippie #lunavie #freemie #breastpump #avent
Cepat! Cepat! Jangan lambat2 😘 .
Dapatkan Baby Training Bottle yang awesome ni untuk anak kesayangan uols. Confirm suka melompat2 dierg dapat item yang best ni 😉😉
.
.
=======================
Baby Training Bottle
✅ Ready stock
.
.
Item: Baby Training Bottle
Harga: RM 25.90/pc .
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
Cepat! Cepat! Jangan lambat2 😘 .
Dapatkan Baby Training Bottle yang awesome ni untuk anak kesayangan uols. Confirm suka melompat2 dierg dapat item yang best ni 😉😉
.
.
=======================
Baby Training Bottle
✅ Ready stock
.
.
Item: Baby Training Bottle
Harga: RM 25.90/pc .
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
User Image bfmummyshop Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

18
1 Normal
Cari handsfree mampu milik? Cari handsfree yang senang handle? Cari handsfree yang part paling sikit untuk dicuci?
.
Jom grab autumnz trulee ni. Confirm 👍🏻👍🏻👍🏻
.
AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Easy to use and wash
🐝 Ergonomically designed for comfortable usage
🐝 Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
🐝 Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
🐝 BPA Free
🐝 Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
🐝 Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
.
RM89.90/pcs
RM179/pair
.
.
#youcup #gabag #susuibu #supportbreastfeeding #breastfeeding #sayajualmurah #bazarpaknil #barangbaby #botolsusu #breastmilkstorage #allegra #autumnz #botolsusu #allegra #autumnz #milkplanet #vcool #coolerbag #coolerbagmurah #potg #glassstorage #babypaxrainbow
#youhayoursmarterbreastpump #freemie #trulee
User Image bfmummyshop Posted: Jan 20, 2018 11:32 PM (UTC)

10
1 Normal
Cari handsfree mampu milik? Cari handsfree yang senang handle? Cari handsfree yang part paling sikit untuk dicuci?
.
Jom grab autumnz trulee ni. Confirm 👍🏻👍🏻👍🏻
.
AUTUMNZ TRULEE - HANDS FREE MILK COLLECTION KIT
=========================
🐝 Easy to use and wash
🐝 Ergonomically designed for comfortable usage
🐝 Just place under the nursing bra and free your hand from holding the bottle
🐝 Comes with a backflow protector to prevent breastmilk from flowing into the breastpump
🐝 BPA Free
🐝 Comes in a set of hands free milk collection kit for single pumping (Note: To perform double pumping, customer need to separately purchase another set)
🐝 Each set contains:
1) Breast shield (25mm) x 1
2) Breast Shield Cover x 1
3) Connector x 1
4) Short Tubing x 1
5) Long Tubing with Connectors x 1
6) Valve x 1
7) Membrane x 1
8) Backflow protector (consists of Top Casing, Silicone Diaphragm and Bottom Casing) x 1
9) 5oz Breastmilk Storage Bottle x 1
10) Screw Ring x 1
11) Sealing Disc x 1
.
.
RM89.90/pcs
RM179/pair
.
.
#youcup #gabag #susuibu #supportbreastfeeding #breastfeeding #sayajualmurah #bazarpaknil #barangbaby #botolsusu #breastmilkstorage #allegra #autumnz #botolsusu #allegra #autumnz #milkplanet #vcool #coolerbag #coolerbagmurah #potg #glassstorage #babypaxrainbow
#youhayoursmarterbreastpump #freemie #trulee
User Image breastpumpmalaysia Posted: Jan 20, 2018 4:18 AM (UTC)

4
0 Normal
The production and manufacturing team in the USA have came up with a brand new and improved model of the Freemie Collection Cups, which comes with a whole lot of improvements on the cups, and we in Malaysia will be the first market to receive these new cups!

There are a few improvements on the new cups, which will be very beneficial for all mothers :

1) The new Freemie cups will come with transparent cups instead of translucent cups, so that mothers can see directly into the cups while pumping to see the amount of milk collected.
2) The Freemie logo, funnel sizes and milk measurements in Ounces will be engraved into the cups!
3) All Freemie cups will come with 2 backflow protectors and all the accessories needed to pump with all brands of breast pumps. Retail Price : RM 418

#freemie #freemiecollectioncups #collectioncup #freemiesparepart #freemiemalaysiamurah #breastpumpmurahshahalam
User Image breastpumpmalaysia Posted: Jan 20, 2018 4:14 AM (UTC)

0 0 Normal
Freemie Spare Part: Natural Shape Cup (2pcs)

The Freemie Cups (set of two) serves as extra or replacement cup for use with any second-generation Freemie Breast Pump Collection System. PRICE : RM55

#freemie #freemienaturalshapecup #shapecupfreemie #freemiesparepart #breastpumpmurahshahalam
User Image breastpumpmalaysia Posted: Jan 20, 2018 4:08 AM (UTC)

2
0 Normal
The Freemie Valve Base (set of two) serves as extra or replacement valve base for use with any second-generation Freemie Breast Pump Collection System.

Price : RM 55

#freemie #freemievalve #freemievalvebase #valvevase #breastpumpmurahshahalam
User Image sasa_abie Posted: Jan 20, 2018 1:26 AM (UTC)

20
13 Normal
Geser untuk fotonya 👉👉👉
.
.

FREEMIE BREASTPUMP
Siciamik dah pokoknya ne alat
Membantu banget buat emak2 bekerja seperti saya yang ga bs tiap saat ninggalin meja frontliner. Cukup pasang di balik BH dan srot-srot dia bekerja nyedot asi tanpa kita harus ninggalin kerjaan. Bahkan diiklan saya liat pada kemasannya dipake emak2 sambil masak hehehe.
.
.
Buat emak2 pekerja yg sibuk banget sekarang ga ada lagi alasan ga bisa mompa asi ya,sisihkan dari pendapatan kita buat beli ini pasti bisa. Demi bisa kasih Asi buat anak kita tercinta
.
.
Berikut review singkat (pengalaman pribadi saya) selama memakai freemie
.
. + kelebihannya
* bisa tetep mompa asi tanpa ninggalin kerjaan
* daya hisap oke
.
. - kekurangannya
* printilannya banyak,hati2 aja pas pencucian
* bagi yg PDnya udh gede mgkn ga nyaman karna akan nampak nyembul banget tapi tetep bisa kok ditutup pake jilbab/apron
* hanya ada cup tanpa mesin pompa yaa jadi harus beli mesin pompanya terpisah,bisa pake spectra, real bubbe, unimom, medela, philips
.
.
Bisa beli freemie dimana??
Silakan intip2 aja pake kata kunci #freemie di instagram atau shopee tinggal bandingkan harga dan beli 😁😁😁
.
#penjuangasi #semangatmengasihi
#pejuangasi #asi #asip #asix #asisasaabie #pumping #mamaasi #bayiasi #ayahasi #ibu #mamaperah #mamapumping #workingmom #tipssasaabie #happyfamily #me
PROMO DISPOSABLE BRESPAD BRAND CHUCHU! MMG BES PAKAI BRAND CHUCHU
.
.
Memang murah sangat ni. Lepas ni takde dah harga ni tau...Mak mak menyusu wajib borong berkotak-kotak tauuuuuuuuu. 36pcsX2box dapat 72pcs cuma RM29 jer 😱. Harga offer ni bakal ditamatkan bila-bila masa shja. So grab cecepat yer
.
Fungsi Breastpad:
.
Bila bra kita terkena lebihan susu ibu yang meleleh maka jadi tak selesa, tompokan susu tu jadi keras pada bra. Susu yang terkena baju kadang berbentuk peta juga ada bau melekat, bau hanyir & tak menyelesakan ibu-ibu menyusu..
.
Disinilah fungsinya wajib pakai breastpad ni. Makanya, kebersihan breast juga terjaga kerana kuman amat suka duduk ditempat yang lembap ni, untuk mengelakkan dari terkena jangkitan kuman dekat breast, Maka kenalah jaga kebersihan bra .
.
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
PROMO DISPOSABLE BRESPAD BRAND CHUCHU! MMG BES PAKAI BRAND CHUCHU
.
.
Memang murah sangat ni. Lepas ni takde dah harga ni tau...Mak mak menyusu wajib borong berkotak-kotak tauuuuuuuuu. 36pcsX2box dapat 72pcs cuma RM29 jer 😱. Harga offer ni bakal ditamatkan bila-bila masa shja. So grab cecepat yer
.
Fungsi Breastpad:
.
Bila bra kita terkena lebihan susu ibu yang meleleh maka jadi tak selesa, tompokan susu tu jadi keras pada bra. Susu yang terkena baju kadang berbentuk peta juga ada bau melekat, bau hanyir & tak menyelesakan ibu-ibu menyusu..
.
Disinilah fungsinya wajib pakai breastpad ni. Makanya, kebersihan breast juga terjaga kerana kuman amat suka duduk ditempat yang lembap ni, untuk mengelakkan dari terkena jangkitan kuman dekat breast, Maka kenalah jaga kebersihan bra .
.
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU 😥 ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi 💜
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😢 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney
[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU 😥 ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi 💜
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😢 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney
User Image momshouse.sungaibuloh Posted: Jan 19, 2018 1:06 AM (UTC)

8
1 Normal
Item best! Item best! ❤️ Breast Pump yang super best ni, sesuai sangat lah untuk mummy2 yang menyusukan anak tu 😉 Jom, dapat kan breast pump ni segera!
.
Youha Dainty Two in One (RECHARGEABLE) - single breast pump
.
.
Kenapa breastpump ni menjadi pilihan ramai?? .
.
=======================
Features / Ciri-ciri:
.
🌸 Small in size, compact & light weight
🌸 HIgh Voltage Rechargeable Built-In Lithium Battery 🌸 Custom Control with Color LCD
🌸 2 Phase Expressing Cycles (2 modes: Massage mode & Bionic mode)
🌸 9 level suction
🌸 ULTRA SILENT 🌸 Proven Airlock Protection
🌸 BPA Free 🌸 Teknologi from Switzerland 🌸 100% European standard .
.
Jap! Jap! Ade lagi.. 😘😘
.
Uolss akan dapat FREE GIFT ni jugak dengan belian breast pump yang best ni:
✅ 1 x Youha Peony Milk Collector *selagi stok masih ada
.
.
Haa, best kan 😍
.
Item: Youha Dainty Two in One (RECHARGEABLE) - single breast pump
.
Harga: RM 299.00 sahaja (with 2 years Official Warranty)
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
.
Happy Pumping mommies! ❤️
Item best! Item best! ❤️ Breast Pump yang super best ni, sesuai sangat lah untuk mummy2 yang menyusukan anak tu 😉 Jom, dapat kan breast pump ni segera!
.
Youha Dainty Two in One (RECHARGEABLE) - single breast pump
.
.
Kenapa breastpump ni menjadi pilihan ramai?? .
.
=======================
Features / Ciri-ciri:
.
🌸 Small in size, compact & light weight
🌸 HIgh Voltage Rechargeable Built-In Lithium Battery 🌸 Custom Control with Color LCD
🌸 2 Phase Expressing Cycles (2 modes: Massage mode & Bionic mode)
🌸 9 level suction
🌸 ULTRA SILENT 🌸 Proven Airlock Protection
🌸 BPA Free 🌸 Teknologi from Switzerland 🌸 100% European standard .
.
Jap! Jap! Ade lagi.. 😘😘
.
Uolss akan dapat FREE GIFT ni jugak dengan belian breast pump yang best ni:
✅ 1 x Youha Peony Milk Collector *selagi stok masih ada
.
.
Haa, best kan 😍
.
Item: Youha Dainty Two in One (RECHARGEABLE) - single breast pump
.
Harga: RM 299.00 sahaja (with 2 years Official Warranty)
.
.
===============================
MACAM MANA NAK BELI?
===============================
1) Boleh datang terus ke kedai kami di :
.
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
2) Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #uitmpuncakalam #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #freemie #youhamalaysia #spectramurah #tambahsusu #barangbaby #bfmembers
User Image freemie_lovely Posted: Jan 18, 2018 2:33 PM (UTC)

25
3 Normal
잠자기전 구닥캠으로 설정샷~~~
User Image freemie_lovely Posted: Jan 18, 2018 2:29 PM (UTC)

24
2 Normal
니입에...뭐...묻었눈데...
User Image freemie_lovely Posted: Jan 18, 2018 2:27 PM (UTC)

23
1 Normal
이뻐ㅠㅠ이쁘다고ㅜㅜ맨날이뻐ㅠㅠ

Hashtags found on this page