Toggle navigation

#foundationprimer17,655 POSTS

Post Content
User Image mossmayra.beauty Posted: Nov 22, 2017 8:30 AM (UTC)
46
5 Clarendon
Selamat petang kesayangan kak riza ❤️
.
.
Petang ni , Kak riza nak belanja korang jatuh hati dengan kak @leezrosli_officialmy . eh eh, Bukan macam tu lah..
.
.
Tapi ni nak bagitahu, kak leez dah jatuh hati dengan #glamfaceprimer dari #mossmayra.
.
.
Kalau korang nak jatuh hati jugak, mari lah whatsapp kak riza
===================
☎️019-326 1761
☎️019-326 1761
☎️019-326 1761
===================
.
.
@mossmayra.beauty
User Image mizsviashoppe_hq Posted: Nov 22, 2017 4:50 AM (UTC)
674
2 Clarendon
Kenapa masa kering muat je ? Dah gemokkkk terus sendat 😬
.
.
Hahaah POWER kan ? .
.
💰Harga pencinta makeup : Rm49.90 tak masuk postage .
.
💣Combo best nak bagi utk korang yg grab sekali @dqueen_foundation_hq
User Image mizsviashoppe_hq Posted: Nov 22, 2017 4:49 AM (UTC)
1,240
1 Normal
Macam mana bestnya dap foundation dengan D'Queen Pluffy ni . Pendek kata mcm ni lah syg , u try satu je dlu . .
.
CONFIRMED U REPEAT 10 BUAT STOCK 😜
.
.
Check it out :-
@dqueen_foundation_hq
User Image mizsviashoppe_hq Posted: Nov 22, 2017 4:49 AM (UTC)
1,246
1 Normal
Pergh ! Mai 1 set pulak D'Queen Pluffy Toink Toink & D'Queen Pluffy Soap . .
.
Serius talk lah syg , u kalau try sponge ni confirmed tak boleh move on . SUMPAH LEMBUT GILER MELTING . .
.
Why kena grab faster ? 💣
.
.
💎Limited stock syg ! .
💎Best giler dap foundation . Seminit dua je dah siap . Pergh dia punya cun tu korang ushar lah sendiri
.
💎Original sponge yg sgt berkualiti . Bukan gred .
💎Easy nak blend foundation , blusher , conturing dan pelembap muka .
💎Pakej dengan sabun pencuci sekali . Senang nak basuh sponge @ brush korang
.
.
💰Harga menyengat : Rm49.90 tidak termasuk postage .
.
Combo deals kalah korang grab sekali dengan @dqueen_foundation_hq .
.
.
How to order :-
📱Whatsapp +6019-3444248
User Image maryk_dnoradzima Posted: Nov 22, 2017 4:30 AM (UTC)
32
5 Normal
Tadi Sis dah share rahsia make-up flawless. Now Sis nak tunjuk testimoni. 😍😍😍
.
9/10 daripada kita ada masalah pori besar. Bila Bila pakai pulak foundation, nampak lubang² & definitely it's so buruk. 😣
.
So, macam mana nak settlekan masalah ni??? 🤔
.
Before nak make-up, apply dulu Foundation Primer, to create canvas atas kulit kita. Jangan sebelum tu, pakai Moisturizer tau. 😋
.
Why Foundation Primer by Mary Kay???
☑️ Tak menyebabkan liang pori tersumbat
☑️ Gel colorless & tak berbau
☑️ Built-in with sun protection, SPF 15
☑️ Make-up tahan lama
.
Korang boleh cuba dalam Skincare Class Sis. Book your slots now. Ajak 3 kawan or more, korang layak dapat hadiah best dari Sis.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)
User Image sitizulaikha_ismail Posted: Nov 22, 2017 3:44 AM (UTC)
14
0 Clarendon
Nak mekap tahan lama? Ok ni rahsianya.
.
1⃣ Foundation Primer :
📍Makeup kita akan tahan lebih lama.
📍Mempunyai vitamin dan melindungi daripada matahari.
📍mempunyai Spf 15.
📍sesuai utk semua jenis kulit.
📍 membuat Makeup lebih cantik.
📍 dapat menutup pori2 dan meratakan wajah.
📌sebagai make-UP BASE.
.
2⃣Finishing Spray : 📍Penyembur yang ringan ini sempurna untuk menetapkan solekan dan memastikan mekap kekal sempurna.

Gel Primer & Finishing Spray:
✔Bebas minyak
✔Mengering cepat
✔Tidak melekit
✔Kemasan ringan yang berkekalan
#finishingspray #foundationprimer #marykay
User Image maryk_dnoradzima Posted: Nov 22, 2017 2:13 AM (UTC)
27
4 Normal
RAHSIA MAKE-UP FLAWLESS!
.
Ramai yang tanya foundation primer ni macam foundation jugak ke?
.
Foundation primer ni tak sama macam foundation yang kita pakai tu. Yang ni colorless/jernih & kita apply before pakai foundation. Supaya pori² tak ketara & sapuan foundation lebih halus! 😍
.
The best foundation primer is Mary Kay Foundation Primer sebab siap ada SPF 15 tau. Best kan? Kulit akan lebih smooth lepas apply & juga melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu. ☺
.
Kelebihan Mary Kay Foundation Primer:
☑️ mengekalkan make-up tahan lama
☑️ peresap cahaya & kulit lebih licin
☑️ membantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
☑️ menambah lapisan perlindungan matahari
☑️ gel yg sangat ringan & tidak berminyak
.
Now korang dah tau rahsia selfie Sis flawless 😂😂😂 so, apa tunggu lagi. Grab now! Pakai sikit je tapi kesan sangat best.
.
Jimat plak tu. Boleh pakai lama even pakai hari². For order or inquiries, DM or WhatsApp Sis for fast response.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)
User Image evertulip Posted: Nov 22, 2017 1:48 AM (UTC)
118
0 Normal
NARS SHEER GLOW FOUNDATION💕Mahal sgt nak beli yg botol besar sampai RM200? Jangan risau, trial pack @evertulip ada jual. 💯 original from NARS. Bukan fake or copy ori tau! Swipe left for skin code 👉🏼
.
Available code for trial pack :
➡️ Fiji
➡️ Ceylan
➡️ Deauville
➡️ Punjab
➡️ Stromboli
.
RM40 excluded postage (5ml)
.

Postage:
RM 8 (SM)
RM 12 (SS) .
.
CLICK LINK ON BIO TO ORDER 📲 .
.
.
#foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #foundations #foundationbrush #foundationday #foundationserum #foundationroom #foundationkorea #foundationmuka #foundationkilo #foundationroutine #foundationviral #foundationstick #foundationfree #foundationterbaik #foundationbest #foundationprimer #foundationglowing #foundationpack #foundationgebu #foundationhalal #foundationsupra #foundationjafra #foundationweek #foundationstrong #foundationreview #foundationmakeup #foundationmarykay #foundationpowder
User Image evertulip Posted: Nov 22, 2017 1:41 AM (UTC)
124
0 Normal
NARS SHEER GLOW FOUNDATION💕Mahal sgt nak beli yg botol besar sampai RM200? Jangan risau, trial pack @evertulip ada jual. 💯 original from NARS. Bukan fake or copy ori tau! Swipe left for skin code 👉🏼
.
Available code for trial pack :
➡️ Fiji
➡️ Ceylan
➡️ Deauville
➡️ Punjab
➡️ Stromboli
.
RM40 excluded postage (5ml)
.

Postage:
RM 8 (SM)
RM 12 (SS) .
.
CLICK LINK ON BIO TO ORDER 📲 .
.
.
#foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #foundations #foundationbrush #foundationday #foundationserum #foundationroom #foundationkorea #foundationmuka #foundationkilo #foundationroutine #foundationviral #foundationstick #foundationfree #foundationterbaik #foundationbest #foundationprimer #foundationglowing #foundationpack #foundationgebu #foundationhalal #foundationsupra #foundationjafra #foundationweek #foundationstrong #foundationreview #foundationmakeup #foundationmarykay #foundationpowder
User Image evertulip Posted: Nov 22, 2017 12:19 AM (UTC)
107
0 Normal
Can’t leave home without this! 😆 which foundation you prefer?NARS Sheer Glow or MAC Matchmaster SPF15? Both you can get here! In trial pack 5ml 💋
.
❤️NARS foundation▶️RM40
❤️MAC Matchmaster foundation▶️RM40 ❤️Beauty blender▶️RM20
.
📭Postage : RM 8 (SM) | RM 12 (SS)
📲CLICK LINK ON BIO TO ORDER
.
.
.
#foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #foundations #foundationbrush #foundationday #foundationserum #foundationroom #foundationkorea #foundationmuka #foundationkilo #foundationroutine #foundationviral #foundationstick #foundationfree #foundationterbaik #foundationbest #foundationprimer #foundationglowing #foundationpack #foundationgebu #foundationhalal #foundationsupra #foundationjafra #foundationweek #foundationstrong #foundationreview #foundationmakeup #foundationmarykay #foundationpowder
User Image mossmayra.beauty Posted: Nov 22, 2017 12:02 AM (UTC)
57
9 Normal
Semestinya cantik berseri dengan GLAM FACE PRIMER MOSS MAYRA lah kan 😍
.
.
KEBAIKAN GLAM FACE PRIMER :
.
.
🌸berfungsi sbg pelembap
🌸skin kurang flake lepas berjam jam pakai bedak dan foundation
🌸menyamarkan warna kulit tidak rata (uneven skin tone)
🌸melindungi pori-pori kulit dari makeup
🌸mengandungi SPF30 bertindak sebagai sunblock
🌸kulit lagi nampak natural & pinkish
🌸mencerah secara tidak lansung
🌸make up lebih long lasting & glowing
🌸makeup tak berpeluh dan bercapuk
🌸anti open pores
.
Nak cantik, cepat cepat Whattaps kak riza :
==================
☎️019-326 1761
☎️019-326 1761
☎️019-326 1761
==================
.
.
.
#glamfaceprimer #mossmayra #mossmayrabeauty #mossmayramalaysia
User Image faritalemakeup Posted: Nov 21, 2017 11:12 PM (UTC)
hourglasscosmetics
22
0 Clarendon
I have nothing but amazing things to say about my @hourglasscosmetics Veil Primer . This feels like silk when applying onto your face . This is my go to Primer for the winter because it hydrates my face so well . I love how my foundation application goes on after prepping my face with this Primer . When taking a picture you don’t see any imperfections but a beautiful picture . I feel pictures get captured really well when using this Primer with a foundation . Did I mention this Primer has SPF 15 🙌🏼. I highly recommend this product !
#hourglasscosmetics #hourglassprimer #veilprimer #foundationprimer #spfprimer #foundationprimerspf15 #foundation #primer #beauty #beautyblogger #makeup #makeupartist #makeuptutorial #makeuplife #makeuptalk ##makeupporn #makeupmobb #makeuptips #makeupgeek #pakitanimakeup #desimakeup #desimakeup #makeupadvice #makeuplove #makeupgoals
User Image newnanmerlenorman Posted: Nov 21, 2017 6:34 PM (UTC)
5
0 Normal
Our new 24k Gold Foundation Primer is Allure Editor's Favorite!!! This serum-like foundation primer features suspended 24-Carat Gold Flakes designed to help energize skin and restore its youthful appearance and natural radiance! Come in to try out this new product! #foundationprimer #makeup #gold #skincare
User Image dfreshpicks.my Posted: Nov 21, 2017 2:49 PM (UTC)
8
1 Normal
Apa tu DD Cream ya ? Daily Defense cream ni macam upgrade dari Foundation ya. Kebanyakan foundation hanya menutup cela di wajah tetapi DD Cream bukan sahaja menutup cela, malah melembap, merawat dan melindungi wajah dari sinaran matahari 💕
User Image koleksiazzura Posted: Nov 21, 2017 10:50 AM (UTC)
3
0 Normal
KISS BEAUTY FONDATION PRIMER

Pakai shading dan contouring?? Mau make up tahan lama dan long lasting?
pake fondation primer dari kiss beauty
menyembunyikan pori dengan bahan yang lembut dan ringan, agar make up lebih long lasting dan wajah terlihat flawless
agar wajah tidak langsung bersentuhan dengan make up
so aman biar make up an terus tiap hari.
.
MINIMAL ORDER 1 PCS
.
HARGA CUMA 26.000/pcs
.
Berat 200 gram/pcs
.
#fondation #fondationmurah
#foundationprimer #foundationprimermurah #foundationprimertermurah #primer #primermurah #primerfoundation #primerkissbeuty
User Image chubbshopz Posted: Nov 21, 2017 9:56 AM (UTC)
8
0 Normal
📍ราคาเพียง 900฿
Laura Mercier Foundation Primer 50ml.
เคาเตอร์ปกติ ราคา 1,690฿‼️
👉🏼ไพรเมอร์เนื้อบางเบา ช่วยสร้างผิวให้สวยสมบูรณ์แบบ และเป็นการเตรียมผิวให้พร้อมก่อนการแต่งหน้า ด้วยส่วนผสมสำคัญช่วยเติมร่องผิวให้ดูเนียนเรียบ ช่วยลดจุดบกพร่องต่างๆ บนใบหน้า ในขณะเดียวกันก็ช่วยทำหน้าที่กระจายแสง ทำให้ผิวดูนุ่มนวลกระจ่างใสแลดูอ่อนเยาว์ และมีคุณสมบัติช่วยให้รองพื้นและเมคอัพในขั้นตอนต่อไปติดทนนานตลอดวัน
• สัมผัสบางเบา เกลี่ยง่าย • มีส่วนผสมของซิลิโคนน้อยกว่าไพรเมอร์ทั่วไป
• ปราศจากส่วนผสมของ Comedogenic
• ผ่านการทดสอบโดยแพทย์ผิวหนัง
📲สนใจ Add Line : Tangrockz
#สินค้าพร้อมส่ง #howtoperfect #howtobeauty #ถูกและดี #ถูกมาก #ราคาส่ง #ฉันจะสวย #ใช้แล้วชอบ #ซื้อซ้ำ #ราคานักเรียน #ไปตำ #lauramercierthailand #lauramercier #foundationprimer #พร้อมส่ง #ถูกกว่าช็อป #ของแท้ #50ml #ไพรเมอร์ #ลอร่าเมอร์ซิเออร์
User Image chubbshopz Posted: Nov 21, 2017 9:49 AM (UTC)
8
0 Normal
📍ราคาเพียง 550฿
Laura Mercier Foundation Primer Base 30ml. Hydrating
เคาเตอร์ปกติ 50ml. ราคา 1,690฿‼️
〽️ผลิตภัณฑ์ไพรเมอร์เนื้อนุ่มละมุน ช่วยเตรียมผิวให้พร้อมก่อนการแต่งหน้า ด้วยคุณสมบัติของเนื้อครีมที่มีความเนียนลื่น ช่วยปกปิดพร้อมปรับผิวให้ดูเรียบเนียนอย่างเป็นธรรมชาติ ช่วยให้รองพื้นหรือเมคอัพดูสวยติดทนนานตลอดวัน สูตร Hydrating เหมาะสำหรับผิวแห้งขาดน้ำ หรือผิวที่ต้องการเพิ่มความชุ่มฉ่ำ ให้ผิวดูสวยเปล่งปลั่งอย่างมีสุขภาพดี
📌คุณสมบัติโดดเด่น
• เนื้อไพรเมอร์นุ่มลื่น
• ช่วยปรับผิวให้ดูเรียบเนียน
• ให้เมคอัพติดทนนานตลอดวัน
• เติมความชุ่มชื่นให้แก่ผิว
📲สนใจ Add Line : Tangrockz
#สินค้าพร้อมส่ง #howtoperfect #howtobeauty #ถูกและดี #ถูกมาก #ราคาส่ง #ฉันจะสวย #ใช้แล้วชอบ #ซื้อซ้ำ #ราคานักเรียน #ไปตำ #lauramercierthailand #lauramercier #foundationprimer #hydrating #พร้อมส่ง #ไพรเมอร์ #เตรียมผิวก่อนแต่งหน้า #เครื่องสำอางติดทน #หน้าไม่ดรอป

Hashtags found on this page