Toggle navigation

#foundationprimer17,095 POSTS

Post Content
nak muka soft mcm pakai kamera 360' ,sebelum pakai foundation pakaila benda wajib ni dulu,'FOUNDATION PRIMER'..Ianya boleh rtakan skin dan tutup pori² awak² biar skin nampak smooth.. jerr😍😍😉😉
#item yang wajib ada dlm beg mekap awak2 tau
#promooktober
#foundationprimer
👑 Q & A Mengenai DYXY BC CREAM Foundation 👑

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) dari mana ?
A Branding Malaysia produk dari Korea
Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) packaging ?
A : Foundation + Span + cermin ( berat 15gram )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tekstur ?
A : Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit

Q : :DYXY BC CREAM ( BCC ) bahan utama ?
A : Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tahan berapa lama ?
A : Tahan lebih dari 8 jam xbercapuk walaupun berpeluh ( sgt sesuai untuk kulit berminyak)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh tahan berapa bulan ?
A : 2-3 bulan ( ikut rutin pemakaian )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) sesuai utk semua jenis kulit ?
A : YA sesuai utk semua jenis kulit 🌟 HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) ade SPF ?
A : SPF 50 ++ dan tak perlu pkai sunblock/ daycream

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh menutup cela di muka ?
A : YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll

Q : DYXG BC CREAM ( BCC ) boleh mencerahkan parut ?
A : YA sebab ade agen pemutih ARBUTIN ( berries )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh atasi tona kulit tidak sekata ?
A : YA boleh meratakan tona kulit dengan sekali sapuan sahaja

Q : Cara pemakaian DYXY BC CREAM ( BCC ) ?
A : Sapu nipis2 dah memadai ikut rutin pemakaian ( sapukan pada kawasan cela/ parut dan ratakan keseluruh muka )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) waterproof ?
A : YA sebab BCC Matte Finish dan boleh dipakai lama utk outdoor aktiviti / berenang

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) Cara nak remove / cuci ?
A : Boleh cuci pakai wipe tissue/ makeup remover / sabun pencuci muka
.
Jom grab satu set 💝. Ade free gift best sis nak bagi 🎁🎁🎁 WhatsApp Skrg ! ➡️017-9564714

http://bit.ly/whatsapp-zueika
http://bit.ly/whatsapp-zueika
http://bit.ly/whatsapp-zueika
💜FOUNDATION PRIMER
.
Ni la rupa primer foundation Mary Kay .
.
Apa fungsinya? .
.
Foundation Primer ni ibarat kanvas. Untuk dapatkan make up yang cantik, asasnya mestilah cantik juga .
.
Bila kita apply Foundation Primer, ia akan menjimatkan liquid foundation yang akan digunakan .
.
Tambahan ia ada SPF 15 untuk perlindungan dari cahaya matahari .
.
Foundation Primer juga dapat mengurangkan ketetaraan pori. Sebab ada org mengadu "kenapa dia pakai foundation dah tebal tapi tetap nampak lubang-lubang pori tu?" .
.
Bila bagi customer cuba Foundation Primer ni terus ghaib pori-pori tu.
hehe .
.
Rupanya ini lah petua nak dapatkan makeup yg betul2 tahan lama dan nampak sangat gebu .
.
Berminat nak cuba? Sis ada ready stok..whatsapp ya😘
.
Mas 012-9413086
Marykay Beauty Consultant
.
#foundationprimer #marykayprimer #primerwithspf15 #makeupprimer #bestbasicmakeup #marykaymakeup #marykayfoundation #sayajualmakeup #sayajualmarykay #marykaymalaysia
✳︎
下地を気になってた laura mercier のものに変えてみた。
つけ心地は可もなく不可もなくという感じ。
今日頑張れば土日だ〜
.
#primer #foundationprimer #lauramercier #radiance
#ローラメルシエ #化粧下地 #デパコス大好き
5 calitan je dah boleh cover satu muka! Jimat habis tauu. Paling best formula Argan dalam D'Queen Foundation ni boleh bantu selesaikan masalah kulit awak 😍
It's here and we are sooooo excited!
Call 477.3613 NOW to come in for a free express facial this weekend to try this amazing treatment/Foundation Primer! #maconmerle
#foundationprimer
Tak salah kalau nak pakai foundation 16 inchi sebenarnya . Terpulang pada individu nak cover muka macam mana sekalipun . TAPI masalahnya , sekarang foundation yg jenis high couverage biasanya tekstur tebal dan akan menutup semua liang pori . .
.
Masa nak pakai tu pun kena "dap dap" beribu kali , maknanya take time lah kan . Pastu masa nak solat kena removed pakai makeup remover dan confirmed 3/4 helai tisu kena guna . .
.
Tak cakap pun salah sbb beauty is pain kan , cumanya praktikal ke cara tu utk busy women ? Dan sanggup ke buat mcm tu tiap kali solat ? Jadi cara mudah adalah tinggalkan solat 😖 . Memang ni lah yg berlaku 🙏🏻
.
.
Cuba dlu Dqueen Silky Smooth Foundation ni kak . Akk calit 4 , 5 titik je dah penuh satu muka . Cuci pakai pencuci muka saja pun dah ckup , mmg hilang tanpa perlu sental mcm kuali tu . Couverage meletop kakkk . Setakat parut jerawat , jeragat dan chicken chop muka tu confirmed HILANG dalam sekelip mata . .
.
Sumpah tak tipu . Dqueen Foundation ni tak perlu promote teruk2x sebb kuasa repeat kami teramat tinggi . Biasanya yg dah cuba confirmed sign up jadi agent terus . Kalau rajin ushar muntahan testimoni ni hokay . .
.
I love u gurls 🌸
.
.
Our official account @dqueen_foundation_hq
Bukan je gegadissss tau suka D'Quen Foundation . Geng2x Heroes pun suka . Motif ? .
.
Sebab D'Queen Foundation .
.
🌸Tak menyumbat pori
🌸Terlalu ringan pada kulit 🌸Merawat parut
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Merawat jeragat 🌸Mencerahkan kulit dengan selamat
🌸Melindungi kulit dari UV
.
.
💜Harga : Rm65 Free Pos (Offer)
💛Official Account : @dqueen_foundation_hq
Kenapa korang kena cuba D'Queen Foundation ?? .
😍Full Couverage 🙅🏻Tidak Menyumbat Pori & Khas Untuk Daily Use 👩🏻Skin Akan Jadi Semakin Cerah Semulajadi ☺️Parut Hitam Muka Akan Semakin Pudar 🌸Organic Dan Tiada Chemical
✨Kulit Akan Pulih Dari Masalah Jerawat , Jeragat Dan Kusam .
.
Bekas baru ni ada NEW VERSION formula dari Argan !! Wow sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah parut berlekuk . Easy to blend dan mesra solat !!
.
Offer Price : RM65 saja !!
.
.
Official Account : @dqueen_foundation_hq
Amazing cosmetics line smoother and primer! If you have lines or need moisture as an undereye base, this is perfect, rollerball application for laugh lines and anywhere you need to fill.... including pores! This is a great primer. No more creapy eyes! Foundation looks great over it❤️❤️
.
.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️rating .
.
#amazingcosmetics #primer#linefiller#foundationprimer#facecare#makeupcollector #makeupartist #makeuplover #makeup #makeupjunkie #ulta
LAURA MERCIER Foundation Primer 14.7 ml

ผลิตภัณฑ์ที่ช่วยสร้างผิวให้สวยสมบูรณ์ แบบ และเป็นการเตรียมผิวให้พร้อมก่อนแต่งหน้า Foundation Primer มีสารอาหารที่สำคัญช่วยเติมร่องผิวให้ดูเนียนเรียบ และช่วยลดรอยแดงรวมถึงจุดบกพร่องต่างๆบนใบหน้า ในขณะเดียวกันก็ช่วยทำหน้าที่กระจายแสง ทำให้ผิวดูนุ่มนวลกระจ่างใสแลดูอ่อนเยาว์ มีคุณสมบัติช่วยให้รองพื้นและเมคอัพในขั้นตอนต่อไปติดทนนานและดูสดใสตลอด ทั้งวัน
14.7 ml ราคา 220บาท

สนใจ สอบถาม สั่งซื้อ
Line: theunlimit
Inbox Facebook: theunlimited
#lauramercierprimer #lauramercierthailand #foundationprimer #foundation #primer #siambrandname #sbn #sbntown #nanalady #pantip #lauramercier #makeup #beauty #cosmetics #jeban #weloveshopping #lnwshop #skincare #basemakeup #the_unlimit_lauramercier
aimi737 12h ago
Dah lena ka semua ?? Actually ni aii nak story pasal masker… untuk Timewise, kita ada Moisture Renewing Gel Mask… 😍😍😍 atau bole dipanggil ‘sleeping mask’… kenapa panggil sleeping mask?
Sebab masker nie kita bole pakai semalaman sehingga esok pagi… kira senang cakap boleh pakai bawak tidur lah… masker ni bagus untuk kulit kering kerana ia mengunci lembapan ke dalam kulit…

Apa kebaikan gel mask ni? Banyak sangat kebaikan bila pakai gel mask ni.. antara nya: © Membantu kulit kelihatan lebih licin
© Keanjalan kulit dipertingkatkan
© Kulit wajah menjadi legih tegang
© Kulit muka akan kelihatan lebih muda
© Membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
© Kulit wajah tidak kering dan akan sentiasa lembap

Gel Mask ni pun sama macam masker yang lain… kita cuma gunakan hanya 3 kali semiggu atau pun selang 2 hari…

Kesimpulan yang sy bole cakap pasal Gel Mask ni ialah ia sangat besttt… Lagi best sebab ia bagus untuk kulit yang sensitive… Gel mask ni jugak bersifat sejuk dan nyaman…

Nak sapu #Sleepingmask then nak tido dengan asyikkk sekali❤️ All item ready stock.. For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
.

Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#skinvigorate
#skinvigoratebrush
#mkmen
#marykaymen
#foundationprimer
#translucentloosepowder
#oilmattifier
#poreminimizer
#renewinggelmask
#timewiserenewinggelmask
aimi737 13h ago
Untuk awak yang pakai foundation tapi lepas 5 minit cair. Inilah rahsia make up tahan lama :

1. Pore minimizer - serum kecilkan pori, pori terbuka punca wajah berminyak.
2. Oil mattifier - kawalan minyak
3. Foundation primer - mekap nampak licin dan rata.
4. Translucent loose powder - Lock mekap agar tahan lama. 😍😍😍😱😱😱 wow!! .
.
All item ready stock.. For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
.

Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#skinvigorate
#skinvigoratebrush
#mkmen
#marykaymen
#foundationprimer
#translucentloosepowder
#oilmattifier
#poreminimizer
Rahsia makeup nampak cantik dan flawless! 💁
.
Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila berpeluh, foundation jadi tak tahan lama kan .
.
So sis memang wajib pakai Marykay Foundation Primer Sunscreen Spf15 ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ni boleh maintain ketahanan pada foundation yang sis gunakan tak kira samada luminous atau matte .
.
Nak lagi best, sis boleh grab promosi Duo Blush set. Sis dapat Foundation Primer, Mineral Cheek Color Duo-Juicy Guava, Undereye Corrector & DAPAT PERCUMA Makeup Finishing Spray by Skindinavia! Yeayyy! 😍
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykayfoundationprimer #foundationprimer #primer #basemakeup #flawless
At the hair salon and guess what I see!? Merle Norman's 24k gold anti-aging foundation primer in Allure magazine! #excited #merlegirljc #allure #foundationprimer #makeup #mallatjohnsoncity #merleNorman
☘️Sedikit sharing dengan uollss mengenai Foundation Primer Mary Kay☘️ .
💁Foundation primer
💓 gel yg sangat ringan dan mudah dipakai
💓 mengadungi spf 15 utk protect kulit dr sinar uv
💓 makeup lebih tahan lama
💓 makeup nampak licin dan flawless
💓 hasil kajian menunjukan 120 wanita menggunakan foundation primer setiap hari
💓sgt sesuai utk yg mudah berpeluh dan melakukan aktiviti lasak.

Dura
0142151562

#makeupprimer #primermarykay #marykaykuantan #marykaypromo #foundationprimer #foundation #foundationprimerspf15 #primerspf15 #marykaymalaysia #flawlessmakeup #makeupmarykay
ポルジョとかジルの化粧品って
デザインがあんまり好みじゃないんやけど
寒くなってきたので保湿系に❄️
偏光系のラベンダーパール入っててツヤ感綺麗☺︎
.
#paulandjoe #foundationprimer #make #makeup #cosme #cosmetics #ポールアンドジョー #ポルジョ #下地 #ベースメイク #偏光パール #パール下地
5 TIPS MUDAH ATASI WAJAH BERMINYAK WALAUPUN ANDA JENIS SUKA BERMAKEUP
.
🧚‍♀️Bersihkan muka menggunakan pencuci muka jenis free-oil atau pembersih jenis gel yang kurang buih
.
🧚‍♀️Sapu dan gosok scrub 4 kali dalam seminggu pada muka dengan perlahan dan lembut (scrub dapat membuang sel kulit mati)
.
🧚‍♀️Rajinkan diri dengan memakai mask jenis organik (bebas kimia) atau boleh buat sendiri dengan menggunakan tomato, timun, atau buah-buahan
.
🧚‍♀️Menggunakan pelembap muka jenis gel gamat atau aloevera yang dapat menyejukkan kulit muka
.
🧚‍♀️Sentiasa memakai foundation/cream pelindung matahari apabila keluar rumah. Foundation/cream terbaik haruslah mempunyai SPF, kerana ia dapat melindungi muka dari sunburn dan berminyak apabila terdedah dengan matahari.
.
.
Berminat, boleh terus whatsapp
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
📲Wiwin 0163152198
.
Harga:
Full Size RM79.90
Trial Size RM29.90
.
FREE POSTAGE untuk Full Size ❤️

Hashtags found on this page