Toggle navigation

#folks268,860 POSTS

Post Content
They say two yolks means twins, or someone in your family will meet their maker.....
Well this baby oven is shutdown for good, and I don't believe in superstition. What I do know is that my breakfast was a bit yolkier to help me get bulkier. 😂😂💪👊Yolks on yolks folks🥚🥚
#yolks #folks #double #nottwins #eggs #breakfast #importantmeal #morning #goodmorning #starttheday #mealprep #fuel #fuelthemachine #body #health #fitmom #fitchick #nomnom #bulk #superstition #shutitdown
Bundled doyoutravel x gypsealust
.

Untuk kalian yang ingin menghasilkan foto layaknya professional photographer kalian bisa menggunakan premium lightroom presets dari kolaborasi doyoutravelxgypsealust.com
.
✅Bundled berisikan 7 collection (total isi 42 presets)
✅Price: IDR 200.000 .
Catatan: harga asli di doyoutravelxgypsealust.com $247 USD.
while silence may not speak much. it's a place for those who sought and longed for tranquility.
Hello, kangen gak? Kangen kita gak? Kangen dong pasti ngeliat kita.. lah kita aja kangen liat diri sendiri main di atas panggung 😭

Jadi bisa dicatat dan diliat syarat dan ketentuannya, gak dipotong pajak kok (acaranya gratis).. Set list baru pastinya, wajah sih ya gitu-gitu aja gk berubah, yang pastinya kita cowok-cowok cakep dan manis bakal menghibur kalian!
Bagi yang gak setuju dengan kata-kata sebelumnya gk apa-apa, seng penting "kalah rupo menang roso" (kalah rupa menang rasa) wennaakk!
Cherio 🤘🏻
.
.
.
#gigs #musician #indieband #shoegaze #postrock #folks #music #surabaya #event
Cloud computing has completely changed the way businesses and their consumers store and access their data today.

IEEE Kochi Hub WIE Congress - SHE brings you Firing up the cloud with AWS workshop to take you into the world of cloud computing services with the Amazon Web Services.

Here's a sneak peek into the workshop details!

Syllabus

1. Linux and Basic commands
2. Amazon Web Services - An introduction
3. Setting Up the virtual server:
Elastic Cloud Compute - EC2,
Virtual Private Cloud - VPC,
Simple Storage Service- S3,
4. AWS Security, Identity, and Access Management: IAM
5. AWS Databases: RDS Date: 20-22 October 2017
Venue: FISAT Angamaly Register now at
http://She.ieee-link.org
Grab your seats, folks! Get awed by the vibrant hive of activities.

For more details
Contact

Akash P Nambiar
+91 77365 26352
Anand P S
+91 90611 93652

Hashtags found on this page