Toggle navigation

#eyelinerbrush4,987 POSTS

Post Content
User Image olivetree_beauty Posted: Nov 22, 2017 2:48 PM (UTC)
4
2 Normal
User Image makeupreviews2005 Posted: Nov 21, 2017 9:09 PM (UTC)
12
1 Clarendon
Makeup brush, sponge and remover haul!💄
1.Elizabeth Arden eyeshadow brush.
2.Elizabeth Arden powder brush.
3.Sarah Ashton eyeshadow brush.
4.Sarah Ashton lipstick brush.
5.Sarah Ashton eyeliner brush.
6.Sarah Ashton eyebrow brush.
7.P.S... 3pk mini beauty blenders.
8.Red leather brush case.
9.Cien eye make-up remover
@elizabethardenuk @sarahashton @primark
@elizabetharden
#makeupbrushes #powderbrush #eyeshadowbrush
#eyelinerbrush #lipstickbrush
#eyebrowbrush
#foundationbrush
#minibeautyblender
#brushcase
#eyemakeupremover
User Image natoshacooke Posted: Nov 21, 2017 4:19 PM (UTC)
28
1 Normal
All. Hail. Luxury. Brushes. 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 available now and I promise you one thing, you won’t find this high of quality for a better price! This set averages $18/brush when bought together (and you get an awesome vegan leather case) or you can get them individually too. We all know how important pro quality makeup is for your beauty routines. But did you know pro quality TOOLS makes an even bigger difference?! Double tap if you’re a makeup brush junkie like myself!
User Image omgmascara_ipoh Posted: Nov 21, 2017 7:05 AM (UTC)
8
1 Clarendon
Untuk mata faa just guna #omgmascara dan #perfect10eyeliner . senang sangat ! Lengkap dah 😂 kalau tak dulu selalu fail nak lukis wing2 tu . konon2 nak acah2 buat jadi cat eye lah konon 😂
.
And senang giler nak cuci eyeliner tu . dia sama macam omg mascara . lap guna air biasa je dah . tak perlu MAKEUP REMOVER 💖
#eyeliner #eyelinermurah #eyelineronpoint #eyelineronfleek #eyeliners #eyelinergel #eyelinertattoo #eyelinertutorial #eyelinermizzu #eyelinernaked #eyelinercosmos #eyelinerpen #eyelineretude #eyelinerspidol #eyelinergoals #eyelinermac #eyelinerkiss #eyelinerpencil #eyelinergelmac #eyelinerbagus #eyelinercair #eyelinerwings #eyelinerfordays #eyelinerhelper #eyelinergame #eyelinerliquid #eyelinerbrush #eyelinerflick
User Image nihaleandimane Posted: Nov 19, 2017 10:55 AM (UTC)
17
2 Clarendon
Hello hello ! 🤗🤗
Quick #honest #REVIEW about the new #gelliner from #AVON :
Well il est très facile à appliquer, crémeux, a une tenue correcte (doesn’t last all day though) mais n’est malheureusement pas le noir auquel on s’attendait 🙄
Still pretty good at such a price ! 😉

#makeup #makeupreview #gelliner #eyeliner #mark #smallprice #goodquality #eyelinerbrush #brush #black #makeuplovers #everydaymakeup #eyes #love #care #selfcare #treatyoself 😜😝
User Image feverglam.shahalam Posted: Nov 19, 2017 2:44 AM (UTC)
7
2 Normal
Nak ke mana hari ni? Tak ada idea OOTD? .
Sekarang bolehlah belek-belek baju dalam almari tu dan boleh try style yang Aniq share ni. Good luck 💋
.
Sebelum keluar jangan lupa calit Lipmatte Fever Glam di bibir seksi uolls 😘
User Image feverglam.shahalam Posted: Nov 19, 2017 2:50 AM (UTC)
10
3 Normal
Lipmatte FEVER GLAM setanding dengan lipmatte brand international tau. Apa yang best dengan sangat dengan Fever Glam ni? Lets check it out 💋
.
💋Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
💋Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
💋Vitamin E
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal benas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Datang dengan 11 warna yang sangat menarik yang uolls patut cuba. Jangan lengahkan masa tau. Memang selalu sold out tau. Nanti menangis tepi katil 😁
.
Price RM36 free postage
.
Berminat boleh whatsapp Aniq
http://www.wasap.my/60172906179
User Image saynow_thailand Posted: Nov 18, 2017 9:07 AM (UTC)
3
0 Normal
สาว ๆ คนไหนที่กำลังมองหาอายไลเนอร์กันน้ำขั้นเทพ ชนิดที่ว่าจะเปียกน้ำ ลุยฝน ก็ติดทน ไม่ไหล ไม่เยิ้ม ไม่แพนด้าแน่นอนอยู่ละก็ ขอเสนอ เซย์นาว อายไลเนอร์คุณภาพเยี่ยมระดับเทพมาให้สาว ๆ ทุกคนแล้วค่ะ ^^#eyeliner #eyelinerliquid #eyelinerbrush #อายไลน์เนอร์ #อายไลเนอร์กันน้า #อายไลเนอร์สูตรกันน้ำ
User Image tbxbeauty Posted: Nov 18, 2017 7:00 AM (UTC)
17
1 Normal
We love a classic winged liner & red lip 👄 Perfect your winged liner using an angled eyeliner brush, start from the wing & drag the brush towards the middle of your lash line then connect the liner from the inner corner, outwards ✔️ | Model @tarrynkrysten | MUA @jaynellesmakeup
User Image ytmakeupbrushesmanufacture Posted: Nov 17, 2017 10:17 PM (UTC)
9
0 Normal
💝💝 Many different kinds of Makeup Brushes set.
Handle Material: wood or plastic Aluminum tube
Brush material: high quality nylon hair
Contact if like any one
Mob-whatsApp-Wechat: 0086-13402165902
E-mail: sales10@5continent.biz
Skype: zoe.xu0824
#makeupbrushset #beauty #fashion #womenbeauty #girlsbeauty #chinabrandshow
#powderbrush
#concealerbrush
#foundationbrush
#eyeshadowbrush
#eyelinerbrush #unicornmakeupbrushes #mermaidmakeupbrushes
User Image gulsahinmakyaji Posted: Nov 17, 2017 6:41 PM (UTC)
1,918
49 Normal
Merhaba 😇 Adım adım eyeliner nasıl çekiyorum ve eyeliner ile ilgili tüyolarım ➡️ 🌸 Ben eyeliner olarak çoğunlukla jel tercih ediyorum. Kıvamlı bir yapısı olduğundan kontrolü sağlamak daha kolay oluyor. Favori jel eyelinerım @maybelline .
🌸 Fırça olarak ise @flormarturkiye açılı nail art fırçasını kullanıyorum. İnce eyeliner çekmek istiyorsanız mutlaka bakın derim.
🌸 Eyelinerin en zorlanılan kısmı genellikle kuyruk kısmı bunu aşmak için bant kullanabilirsiniz. Alt kirpik çizginizden kaşınızın bitiş noktasına doğru bantı yapıştırarak hizanızı alabilirsiniz.
🌸 Kuyruk kısmında istediğiniz sonucu alamadıysanız makyaj çubuğu ile düzeltebilirsiniz.
Benim püf noktalarım bu şekilde umarım işinize yarar 💓💓💓🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼
#gulsahinmakyajteknikleri .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#eyeliner #perfecteyeliner #jeleyeliner #eyelinerbrush
User Image feverglam.shahalam Posted: Nov 17, 2017 8:09 AM (UTC)
17
1 Normal
Eh betul ke lipmatte Fever Glam tu best giler? Memang best sangat tau. Ramai dah yang try and memang superb best. Dah tak boleh move on tau dengan Fever Glam ni. Menarik sesangat 😘
.
Apa yang best dengan lipmattte kegilaan ramai ni? 👇🏻
💋Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
💋Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
💋Vitamin E
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga tak mahal uolls macam brand lain,murah je ni. Aniq bagi FREE POSTAGE AND FREE GIFT lagi tau. .
PRICE RM36 inc postage
COD SHAH ALAM & PORT KLANG
.
Whatsapp 0172906179
User Image feverglam.shahalam Posted: Nov 17, 2017 8:09 AM (UTC)
20
1 Normal
Eh betul ke lipmatte Fever Glam tu best giler? Memang best sangat tau. Ramai dah yang try and memang superb best. Dah tak boleh move on tau dengan Fever Glam ni. Menarik sesangat 😘
.
Apa yang best dengan lipmattte kegilaan ramai ni? 👇🏻
💋Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
💋Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
💋Vitamin E
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga tak mahal uolls macam brand lain,murah je ni. Aniq bagi FREE POSTAGE AND FREE GIFT lagi tau. .
PRICE RM36 inc postage
COD SHAH ALAM & PORT KLANG
.
Whatsapp 0172906179
User Image feverglam.shahalam Posted: Nov 17, 2017 8:09 AM (UTC)
19
1 Normal
Eh betul ke lipmatte Fever Glam tu best giler? Memang best sangat tau. Ramai dah yang try and memang superb best. Dah tak boleh move on tau dengan Fever Glam ni. Menarik sesangat 😘
.
Apa yang best dengan lipmattte kegilaan ramai ni? 👇🏻
💋Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
💋Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
💋Vitamin E
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga tak mahal uolls macam brand lain,murah je ni. Aniq bagi FREE POSTAGE AND FREE GIFT lagi tau. .
PRICE RM36 inc postage
COD SHAH ALAM & PORT KLANG
.
Whatsapp 0172906179

Hashtags found on this page