Toggle navigation

#eyebrowsonpoint445,228 POSTS

Post Content
User Image rc_nailsandbeauty Posted: Nov 20, 2017 2:00 PM (UTC)
1
1 Normal
Eye makeup £15 ~ Eye makeup with lashes £20 ~ Full face makeup £25 ~ Full face makeup with lashes £30 .
.
.
#eyemakeup #eyeshadow #silver #silverglitter #makeup #fakelashes #lashes #eyebrows #eyebrowsonfleek #eyebrowsonpoint
Ich verrate euch jetzt mein Geheimes für tolles Tageslicht egal zu welcher Tages,- & Nachtzeit.
Es ist auch keine Partnerschaft oder Zusammenarbeit inder ich jetzt nicht verpflichtet dazu bin positiv darüber zu schreiben oder #Werbung zu machen.
Aber ich mach es weil ich begeistert davon bin.
Bei @mybeautylight.de gibt's kleine Lichtröhren die ein super Licht hergeben. Man kann die Lampe sogar dimmen, sollte es zu hell sein. Einfach & Beliebig anzubringen durch Saugknöpfe. Perfekt zum Schminken & Bilder machen egal ob Tagsüber oder Nachts.
Also ich bin ein riesen Fan davon. Und normalerweise bin ich schwer zu überzeugen weil ich in der Hinsicht etwas kritisch bin 😬
Ich hab jetzt schon gelesen das es die nicht nur auf der Page von @mybeautylight.de gibt sondern momentan wohl auch bei Rewe zum Beispiel. Ich hab meine bei Otto bestellt.
Wer von euch hat auch schon so eine Lampe und ist genauso begeistert wie ich ? 😊
-
#accessories #accessoires #lips #lipstick #lipsonfleek #lipsonpoint #cozyhome #lipstickswatches #perfection #lipstickswatch #lipsticklover #makeupart #makeupph #jewelry #eyebrowsonpoint #longhair #blackhair #liquidlipstick #lipcolor #lipcream #lipbalm #lipstickaddict #greyingrey #makeup #blog #munich #light
Девочки красавицы 🌷
Для вас открыта запись на декабрь 🎄 мест очень мало осталось 😉
Перманентный макияж бровей
3000р вместо 5000р 🎁
Для записи на процедуру пишите в direct 📩
User Image the_browhouz Posted: Nov 20, 2017 1:55 PM (UTC)
7
1 Normal
When a bold lip is the only accessory you need! 💋 Full glam makeup look by @marciawilkesmakeup
"PENAT LA ASYIK KENE TOUCH UP KENING SENTIASA! Takde ke product kening yang pakai sekali lepastu tahan 7 hari kening tu?"
.
.
Ada sis! Sis cuba try #stayonhennabrow. Bukan sahaja tahan lama, malah die MESRA SOLAT tau!, bermaksud mmg boleh bawa solat bila pakai pewarna kening yang MAGIC ni! .
.
"Betul ker boleh bawa solat?", boleh sis sebab pewarna kening ni mmg 100% berasakan DAUN INAI.. sama juga macam pengantin2 yang pakai inai kat tangan tu. INAI kan pewarna yang semulajadi.
.
.
"Tapi nanti tak jadi merah ker kening saya? :scream:", Tak la sis, sebab #stayonhennabrow dah dicampur dengan ektrak KOPI, jadi warna itu dicampurkan dengan INAI dan warnanya terus jadi seperti warna kening SIS kita diatas. DARK BROWN! kalau nak lagi pekat warnanya tambah lagi satu layer. senang kan sis?
.
.
"Senangnya macamtu! tapi kalau comot pakai nanti macamana?", jangan risau sis, kalau comot boleh alter pakai ubat gigi dgn facial scrub. tenyeh je lembut2 nanti kesan inai tu akan tanggal. .
.
"BESTNYA! saya nak satu la, berapa eh harganya?", Harganya cuma RM 65 sahaja sis, kalau sis beli dua kami tanggung duit postage. YES! FREE POSTAGE if you buy 2 #stayonhennabrow. .
.
. .Whatsapp to ORDER : .
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
.
🌿 CARI AGENT TERDEKAT :@mwbeauty.agent
.
.
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysi#Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows
.
(15/16)
"PENAT LA ASYIK KENE TOUCH UP KENING SENTIASA! Takde ke product kening yang pakai sekali lepastu tahan 7 hari kening tu?"
.
.
Ada sis! Sis cuba try #stayonhennabrow. Bukan sahaja tahan lama, malah die MESRA SOLAT tau!, bermaksud mmg boleh bawa solat bila pakai pewarna kening yang MAGIC ni! .
.
"Betul ker boleh bawa solat?", boleh sis sebab pewarna kening ni mmg 100% berasakan DAUN INAI.. sama juga macam pengantin2 yang pakai inai kat tangan tu. INAI kan pewarna yang semulajadi.
.
.
"Tapi nanti tak jadi merah ker kening saya? :scream:", Tak la sis, sebab #stayonhennabrow dah dicampur dengan ektrak KOPI, jadi warna itu dicampurkan dengan INAI dan warnanya terus jadi seperti warna kening SIS kita diatas. DARK BROWN! kalau nak lagi pekat warnanya tambah lagi satu layer. senang kan sis?
.
.
"Senangnya macamtu! tapi kalau comot pakai nanti macamana?", jangan risau sis, kalau comot boleh alter pakai ubat gigi dgn facial scrub. tenyeh je lembut2 nanti kesan inai tu akan tanggal. .
.
"BESTNYA! saya nak satu la, berapa eh harganya?", Harganya cuma RM 65 sahaja sis, kalau sis beli dua kami tanggung duit postage. YES! FREE POSTAGE if you buy 2 #stayonhennabrow. .
.
. .Whatsapp to ORDER : .
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
.
🌿 CARI AGENT TERDEKAT :@mwbeauty.agent
.
.
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysi#Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows
.
(15/16)
User Image smbrowstudio Posted: Nov 20, 2017 1:43 PM (UTC)
13
0 Normal
A little tint can go a long way🙌🏽 For her brows, instead of removing all those hairs from the top, I like to leave them in a straight line to make her brows appear thicker 😬
#shantelsbrowstudio #smbrowstudio #threading #threadingbrows #eyebrows #eyebrowsonfleek #eyebrowthreading #eyebrowsonpoint #bostonbrows #esthetician #makeup #beautiful #kelleybakerbrows #browsworldwide #archaddicts #beauty #makeup #refectocil #browtint #naturalbeauty
User Image _daddys.princess_ Posted: Nov 20, 2017 12:54 PM (UTC)
10
1 Normal
User Image sassywinklashes Posted: Nov 20, 2017 1:34 PM (UTC)
20
1 Normal
We are SO happy when our clients are SO #happy 😀
User Image hemrosa.lashes Posted: Nov 20, 2017 1:24 PM (UTC)
0 0 Normal
@marshalmua
Eid look. ?
EYES:
Stay don't stray primer @benefitcosmetics
Better than sex mascara @toofaced
Nubian pallete @juviasplace
The masquerade palette @juviasplace
Chocolate palette @toofaced
Carli byble pallete deluxe @carlibel
Golden glitter liner @bhcosmetics
Mahmoud saeed eyeliner
Beige eye pencil @narsissist -
LASHES:
La luna @hermosa.lashes
BROWS:
Dip brow @anastasiabeverlyhills
Gemme brow. @benefitcosmetics
SWIPE:
1 all over the eyelid to set primer.
2&3 are transition shades then blend
After blending 4 is added and blended across the crease on the transition shade
5 is going to be placed in the lower outer corner of the crease and blended to the middle of the crease.
6&7 are blended outwards so a triangular shape sharp is achieved.
8 is blended on all over the shades we have used earlier.
CUT THE CREASE WITH THE PRIMER
9 apply it on top is the primed cut crease.
GLITTER IS APPLIED TO LINE OF THE CUT CREASE.
9 apply highlighter to inner corners and brow bone.
SHADE 3 is applied under eye.
Dm for questions ?
THANK YOU for reading.✨?
#brown#browneyeshadow#browneyes #makeupartist #makeuptutorial #lashes#eyebrowsonfleek #eyebrowsonpoint #eyelineronfleek #glitter #arab #highlighter #cosmetics#eid #eidmubarak #hermosa_lashes
User Image brow.sekta Posted: Nov 20, 2017 1:17 PM (UTC)
3
0 Normal
Дорогие девочки! Ведется запись на выходные 25-26 ноября ♥ ВСЕГО ❗ 300 ❗ рублей. В стоимость входит ✔ Коррекция пинцетом,
✔ Подбор идеальной формы, ✔ Биотатуаж,
✔ Покрытие защитным маслом для роста бровей
Запись в Direct, What's app и по телефону ☎ +79112642231
#невредно #небольно #удобно #красиво
#бровинашевсё #бровихнойволгоград #бровихной #бровист #бровистволгоград #брови #хна #brow #brows #browhenna #henna #eyebrowsonpoint #eye #eyes #eyebrows #Волгоград #Влг #vlg #Volgograd
User Image cik_alesya Posted: Nov 20, 2017 1:16 PM (UTC)
33
0 Normal
Cantiknya kening die! 😍 Die guna STAY-ON henna brow tint by @mwbeauty.my. mmg confirm2 la bangun tido pun kening cantik. .
.
#stayonhennabrow ni adalah pewarna kening inai yang:
.
✔ Mesra Solat
.
✔ 100% organik
.
✔ Senang pakai (berus seperti lipgloss) .
✔ Cepat (2 minit)
.
✔ Tahan Lama (selama 1 minggu) .
.
Kami JAMIN anda akan JATUH CINTA dgn kening anda. .
.Whatsapp laju2 utk ORDER & harga promo: .
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya)
.
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysi#Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows

Hashtags found on this page