Toggle navigation

#evelinhairremoval12,553 POSTS

Post Content
User Image maysaracollections Posted: Nov 25, 2017 12:09 AM (UTC)
0 0 Normal
🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Maysara Collection. .
📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈️
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!
.

Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #okaya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #lesandasweetfoundation #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #provencaps #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube #juslentikdara #fiirabreastserum #beevenomskinnymascara #dollyvshape
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
📱Whatsap :+60 11-2681 2640
📱wechat id :derajattinggibadan12
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image ffrbeautyshops Posted: Nov 24, 2017 12:51 PM (UTC)
1
0 Normal
★ EVELIN HAIR REMOVAL CREAM★

Siapa Sini Guna Pencukur ?
Kalau Guna Pencukur Kulit Jadi Gelap/Hitam..
Kalau Orang Nampak Kan Malu...
"STOP Guna Pencukur " "Sapu Tunggu 5Minit Dan Gosok Sahaja"

GOSOK GOSOK BULU DAH TERKELUAR...... Sebelum Ni Ramai Mengadu Guna Pencukur Kulit Jadi Gatal/Miang/Bulu Makin
Lebat/Kasar

Selepas Guna EVELIN ✔ Kulit Putih Lepas Bulu cabut
✔ Kulit Lembut
✔ Bulu Lambat Tumbuh
✔ Makin Lama Bulu Terbantut Untuk Tumbuh
✔ Bulu Mudah Cabut
✔ Tanggal Dari Akar Umbi

Nak Guna Di mana?
✔ Misai Nipis
✔ Ketiak
✔ Miss {v}
✔ Peha
✔ Kaki

FREE POSTAGE!
DIJAMIN 100% ORIGINAL
FAST DELIVERY!
SAYA JUAL MURAH!
For order:
Whatsapp +60179669905

#heightup #heightupmurah #heightuporiginal #evelinhairremoval #evelinhairremovalmurah #evelinhairremovalcream #krimbuangbulu #surekencang #selimmelim #islimdms360 #islimdms360murah #islimdms360original #secretskinkawaii
#secretskinkawaiimurah #olicandyoriginal #bestslimmurah #islimdms #bestslimoriginal #babiesblink #babiesblinkmurah #babiesblinkoriginal #produkkecantikanmurah #produkkecantikan #ubattinggi #teadetox #kakichantiqtea
User Image kejaptinggi.store Posted: Nov 24, 2017 11:54 AM (UTC)
8
0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! RM160 SAHAJA!

WhatsApp : 085262885359
Or DM

#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image u123.indo Posted: Nov 24, 2017 10:45 AM (UTC)
0 0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! 📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image u123.indo Posted: Nov 24, 2017 10:40 AM (UTC)
0 0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! 📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! RM160 SAHAJA!

Jika Berminat Boleh Terus Whatsapp Saya !
📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #ubattinggi_my #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image peninggi_badan_my12 Posted: Nov 24, 2017 10:16 AM (UTC)
10
0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
📱Whatsap :+60 11-2681 2640
📱wechat id :derajattinggibadan12
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image hghhfgj3123 Posted: Nov 24, 2017 9:56 AM (UTC)
1
0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! RM160 SAHAJA!

Jika Berminat Boleh Terus Whatsapp Saya !
📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #ubattinggi_my #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image hghhfgj3123 Posted: Nov 24, 2017 9:55 AM (UTC)
0 0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! 📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image maysaracollections Posted: Nov 24, 2017 7:50 AM (UTC)
7
0 Normal
🍃🌸LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE🌸🍃
.
Ibu putih nina 35g
Ibu putih nina 15g
Laser serum 40ml
.
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Whatsapp 0193851102
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
User Image maysaracollections Posted: Nov 24, 2017 7:49 AM (UTC)
5
0 Normal
🍃🌸LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE🌸🍃
.
Ibu putih nina 35g
Ibu putih nina 15g
Laser serum 40ml
.
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Whatsapp 0193851102
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
User Image maysaracollections Posted: Nov 24, 2017 7:25 AM (UTC)
2
0 Normal
🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Maysara Collection. .
📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈️
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!
.

Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #okaya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #lesandasweetfoundation #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #provencaps #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube #juslentikdara #fiirabreastserum #beevenomskinnymascara #dollyvshape
User Image u.chihasasukemadara.803 Posted: Nov 24, 2017 6:44 AM (UTC)
1
0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! 📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image u.chihasasukemad.ara803 Posted: Nov 24, 2017 6:21 AM (UTC)
0 0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! 📞 WHATSAPP: +6014-980 9520
📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image herbalubatpeninggi Posted: Nov 24, 2017 5:50 AM (UTC)
12
0 Normal
Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
📱Whatsap :+60 11-2681 2640
📱wechat id :derajattinggibadan12
#heightup #heightupmurah
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence
User Image glorymarvel_paksa.lawa Posted: Nov 24, 2017 3:50 AM (UTC)
4
0 Normal
GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Heroes Men Wash RM29
⏩Krim Janggut & Rambut Wak Doyok RM38
⏩Evelin Hair Removal Cream RM36
⏩Height Up RM113
⏩Chriszen Roller Moist Cream RM53
⏩Ver88 Bounce Up Pact RM53
⏩Marine Essence Soap (1box) RM93
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#HeroesMenWash #HeroesMenWashMurah #KrimWakDoyok #KrimJanggutWakDoyok #KrimWakDoyokMurah #KrimJanggutWakDoyokMurah #EvelinHairRemoval #EvelinHairRemovalMurah #Evelin #EvelinMurah #HeightUp #HeightUpMurah #ChriszenRollerMoistCream #ChriszenRollerMoistCreamMurah #ChriszenRollerCream #ChriszenRollerCreamMurah #ChriszenRoller #Ver88BounceUpPact #Ver88BounceUpPactMurah #Ver88BounceUpPactMalaysia #Ver88BounceUpPactOriginal #Ver88BounceUp #Ver88BounceUpPact
#BedakVer88 #BedakVer88Murah #MarineEssenceSoap #MarineEssenceSoapMurah #MarineEssence #SabunMarineEssence #SabunMarineEssenceMurah
User Image maysaracollections Posted: Nov 23, 2017 11:28 PM (UTC)
8
0 Normal
💋💋VASELINE LIP THERAPY -Rosy Lips 💋💋
.
🔰KEGUNAAN: .
✔Memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah
✔Mengekalkan kelembapan bibir-jika taknak pakai lipstic time outing just apply vaseline ni .
✔Membantu mengekalkan warna lipstic-sebelum pakai lipstic oleskan sedikit vaseline rosy ni pada bibir. then apply lipstic .
✔Melembutkan dan mencerahkan warna bibir sebelum tidur. just apply vaseline
.
Whatsapp 0193851102
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly
#vaseline #vaselinerosylips #vaselinerosylipsborong #vaselinerosylipsmurah
User Image ama_healthcare Posted: Nov 23, 2017 10:39 PM (UTC)
40
0 Normal
My big brother uruskan PERNIAGAAN PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN. Makin Bersemangat lah sebab kedai kami dah masuk barang baru. Hari perasmian IRDINA BEAUTY akan berlangsung ta lama lagi. Tunggu ya.

Lokasi: PEKAN MALAU KULIM KEDAH ( KEDAI CIKGU MAIL DAN KAK MAH )

PROMOSI GILA GILA DITAWARKAN MULAI SEKARANG !!!!! Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
www.wasap.my/60195182627
www.wasap.my/601111446160

#ama_healthcare #foundationmurah #kulim #baling #pekanmalau #latasedim #latabukithijau #irdinabeauty #hudabeauty #azanisserum #evelinhairremoval #redchillies #enaicelup #skkmplatinum #cerryblossom #eyeshadow #perfumemurah #perfumeneelofa #

Hashtags found on this page