Toggle navigation

#esp769,688 POSTS

Post Content
User Image supplemen_cantik_sihat Posted: Feb 23, 2018 1:11 AM (UTC)

0 0 Normal
SET KURUS ASAS + KULIT CANTIK
.
ESP saja kita amalkan dah boleh turun berat badan. Inikan pulak kita gabungkan ESP dengan OMEGA GUARD pulak.
.
#ESP adalah sumber protein yang diperlukan oleh badan. Bukan setakat boleh untuk kurus. Tapi bagus untuk kulit. Dan boleh juga untuk gemuk.
.
#OMEGAGUARD pula berfungsi untuk membakar LEMAK DAN KOLESTROL. Selain dari tu bagus untuk DHA & EPA, untuk jantung, darah tinggi dan banyak lagi lah.
.
#HERBLAX sebagai agen DETOX. Detox usus secara selamat dan bantu anda atasi masalah sembelit. Herblax ni bagus untuk usus kita.
.
3 supplemen ni kalau kita konsisten, bukan setakat dapat berat badan ideal. Tapi sihat luar dalam tau.
.
ini ha.. shaklee ada..
100% natural supplemen.
.
Turunkan berat badan pada masa yang sama jaga kesihatan dalaman dan luaran juga?

Ibu menyusu pun boleh ambil SET BASIC ni. bagus untuk DHA baby. Jom dapatkan supplemen slimming anda harini.
.
syeera azmi
0173244776
User Image yu_1090 Posted: Feb 23, 2018 1:10 AM (UTC)

0 0 Normal
この杢目でEdwardsってやばい!!
バックのマホは継ぎ目のない1Pです!
#edwards #ESP #elixir #polyweb #lespaultype
User Image khaira_minishop Posted: Feb 23, 2018 1:10 AM (UTC)

0 0 Normal
SET KURUS ASAS + KULIT CANTIK
.
ESP saja kita amalkan dah boleh turun berat badan. Inikan pulak kita gabungkan ESP dengan OMEGA GUARD pulak.
.
#ESP adalah sumber protein yang diperlukan oleh badan. Bukan setakat boleh untuk kurus. Tapi bagus untuk kulit. Dan boleh juga untuk gemuk.
.
#OMEGAGUARD pula berfungsi untuk membakar LEMAK DAN KOLESTROL. Selain dari tu bagus untuk DHA & EPA, untuk jantung, darah tinggi dan banyak lagi lah.
.
#HERBLAX sebagai agen DETOX. Detox usus secara selamat dan bantu anda atasi masalah sembelit. Herblax ni bagus untuk usus kita.
.
3 supplemen ni kalau kita konsisten, bukan setakat dapat berat badan ideal. Tapi sihat luar dalam tau.
.
ini ha.. shaklee ada..
100% natural supplemen.
.
Turunkan berat badan pada masa yang sama jaga kesihatan dalaman dan luaran juga?

Ibu menyusu pun boleh ambil SET BASIC ni. bagus untuk DHA baby. Jom dapatkan supplemen slimming anda harini.
.
syeera azmi
0173244776
User Image reen_shakleedamansara Posted: Feb 23, 2018 1:10 AM (UTC)

2
0 Normal
.
ITS FOR YOUR SKIN.
.
The Radiant 4.
.
Untuk kulit bebas cela, cerah dan berseri.
.
Kulit lebih anjal, lembap dan cerah bermaya.
.
Oppsss.. lupa pesan.
.
Penggunaan yang konsisten, okay.
Takkan gebus gebas dlm masa seminggu!
.
Nak cantik kena sabarrrrr 😉
.
Meh roger2 yek.
.
#ESP #espbest #kulitcantikmulus #vitC #glacomplex #kulitmulus #bebascela #shakleeuitm #shakleesridamansara #shakleesubang #kulitcerahberseri #shakleesubang #bazarpaknil #dendamaurora #selamatdansemulajadi #sidsridamansara #shakleekotadamansara #selamat&berkesan
User Image reen_shakleedamansara Posted: Feb 23, 2018 1:09 AM (UTC)

2
0 Normal
.
ITS FOR YOUR SKIN.
.
The Radiant 4.
.
Untuk kulit bebas cela, cerah dan berseri.
.
Kulit lebih anjal, lembap dan cerah bermaya.
.
Oppsss.. lupa pesan.
.
Penggunaan yang konsisten, okay.
Takkan gebus gebas dlm masa seminggu!
.
Nak cantik kena sabarrrrr 😉
.
Meh roger2 yek.
.
#ESP #espbest #kulitcantikmulus #vitC #glacomplex #kulitmulus #bebascela #shakleeuitm #shakleesridamansara #shakleesubang #kulitcerahberseri #shakleesubang #bazarpaknil #dendamaurora #selamatdansemulajadi #sidsridamansara #shakleekotadamansara #selamat&berkesan
User Image sarimah.beauty Posted: Feb 23, 2018 1:08 AM (UTC)

0 0 Normal
ESP MINUMAN PROTEIN YANG MENGENYANGKAN, MENYIHATKAN & MENCANTIKKAN 😀
.
.
Kepada yang mencari supplement yang sesuai untuk diri anda, ima sangat mencadangkan untuk anda start dengan ESP. Esp ni Sumber Protein dimana #protein memang sangat penting utk kesihatan badan. Lebih-lebih lagi, #espshaklee dirumus khas daripada soya Non-GMO yang bermaksud soya yang tak disuntik dan tak ditukar genetiknya
.
.
🍃NAK CANTIK - Esp membantu untuk mencantikkan kulit, memberi keanjalan, gebu, pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & berminyak serta mencerahkan kulit satu badan
.
.
🍃NAK KURUS - Esp bantu untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang tahan lebih lama sehingga beberapa jam. Bila selalu rasa kenyang, nafsu makan akan mulai berkurangan
.
.
🍃NAK KAWAL PENYAKIT - Esp bantu mengelakkan risiko kanser, mengawal paras kolesterol, kencing manis serta bantu mengatasi masalah gastrik
.
.
🍃 NAK KEKAL BERTENAGA & BERPUASA - Sifat Esp yang mengenyangkan itu sendiri membantu memberikan rasa kenyang lebih lama agar anda yang berpuasa lebih bertenaga dan tak mudah lapar
.
.
🍃IBU HAMIL - Sesuai untuk mengambil Esp bagi membantu menguatkan otot rahim. Bantu bg perlekatan lebih mudah dan mengelakkan risiko gugur
.
.
🍃IBU MENYUSU - Esp bantu untuk memperbanyakkan dan pekatkan air susu. Penting untuk anak anda mendapatkan khasiat secukupnya. Apa yg dimakan oleh si ibu inshaAllah anak anda juga turut mendapatkan khasiatnya sekaligus dapat bagi kulit baby cerah dan gebu
.
.
🍃IBU BERPANTANG - Esp bantu untuk mempercepatkan dan memulihkan luka bersalin. Pengambilan Esp secara konsisten dapat menghilangkan parut luka bersalin
.
.
Wanita bekerjaya, Surirumah & Lelaki aktif juga sesuai untuk mengamalkan minum Esp secara konsisten. Bantu memberikan rasa kenyang lebih lama & kekal bertenaga sepanjang hari serta membantu mengelakkan gastrik
.
.
.
@sarimah.beauty
📲 019-8996711 .
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia
User Image cannibal_god Posted: Feb 23, 2018 1:06 AM (UTC)

5
1 Normal
Something chill I'm messing with for my side project @paintmeinlightsofficial
User Image sarimah.beauty Posted: Feb 23, 2018 1:05 AM (UTC)

0 0 Normal
ESP MINUMAN PROTEIN YANG MENGENYANGKAN, MENYIHATKAN & MENCANTIKKAN 😀
.
.
Kepada yang mencari supplement yang sesuai untuk diri anda, ima sangat mencadangkan untuk anda start dengan ESP. Esp ni Sumber Protein dimana #protein memang sangat penting utk kesihatan badan. Lebih-lebih lagi, #espshaklee dirumus khas daripada soya Non-GMO yang bermaksud soya yang tak disuntik dan tak ditukar genetiknya
.
.
🍃NAK CANTIK - Esp membantu untuk mencantikkan kulit, memberi keanjalan, gebu, pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & berminyak serta mencerahkan kulit satu badan
.
.
🍃NAK KURUS - Esp bantu untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang tahan lebih lama sehingga beberapa jam. Bila selalu rasa kenyang, nafsu makan akan mulai berkurangan
.
.
🍃NAK KAWAL PENYAKIT - Esp bantu mengelakkan risiko kanser, mengawal paras kolesterol, kencing manis serta bantu mengatasi masalah gastrik
.
.
🍃 NAK KEKAL BERTENAGA & BERPUASA - Sifat Esp yang mengenyangkan itu sendiri membantu memberikan rasa kenyang lebih lama agar anda yang berpuasa lebih bertenaga dan tak mudah lapar
.
.
🍃IBU HAMIL - Sesuai untuk mengambil Esp bagi membantu menguatkan otot rahim. Bantu bg perlekatan lebih mudah dan mengelakkan risiko gugur
.
.
🍃IBU MENYUSU - Esp bantu untuk memperbanyakkan dan pekatkan air susu. Penting untuk anak anda mendapatkan khasiat secukupnya. Apa yg dimakan oleh si ibu inshaAllah anak anda juga turut mendapatkan khasiatnya sekaligus dapat bagi kulit baby cerah dan gebu
.
.
🍃IBU BERPANTANG - Esp bantu untuk mempercepatkan dan memulihkan luka bersalin. Pengambilan Esp secara konsisten dapat menghilangkan parut luka bersalin
.
.
Wanita bekerjaya, Surirumah & Lelaki aktif juga sesuai untuk mengamalkan minum Esp secara konsisten. Bantu memberikan rasa kenyang lebih lama & kekal bertenaga sepanjang hari serta membantu mengelakkan gastrik
.
.
.
@sarimah.beauty
📲 019-8996711 .
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia
User Image nadddsid.shaklee Posted: Feb 23, 2018 1:05 AM (UTC)

1
0 Normal
🍃6 DAYS LEFT ❗COLLAGEN POWDER ON PROMOTION📢📢
-
Collagen Shaklee alhamdulilah memang jadi pilihan orang ramai. Kehebatan collagen Shaklee menyerap ke dalam badan disebabkan molekul-molekul yang alahai kecik nya memang memudahkan ia diserap.�
.
�COLLAGEN POWDER 💕
🌸 Diperbuat drpd 4000mg proprietary Red Snapper Scale collagen
🌸 Menyokong penghasilan collagen secara semula jadi selain drpd membekalkn bdn kita dgn collagen yg berkualiti tinggi
🌸 kulit menjadi lebih tegang, anjal & lembut
🌸 Mengecilkan pori2, menghilangkan kedutan & garisan halus
🌸 Kulit menjadi lebih putih, licin & gebu
🌸 Kuku menjadi kuat, rambut bertambah tebal & bersinar
🌸 Menegangkan & menganjalkan payudara
🌸 Melembapkan kulit agar kurang rasa kering
🌸 Membaiki masalah kulit kering / kulit terkupas2
🌸 Mengurangkan pigmentasi kulit & jeragat
-
Nak tahu harga promo boleh whatsapp saya personal atau tinggalkan no ye. Tak sabar nak share🤗
-
Your trusted SID | Naddd
0134763964
.
#shakleepromo #shakleesale #shakleemurah #vivixshaklee #vivixmurah#vivixpromo #vivixsale #jerawatbatu#jerawatpasir #jerawatdegil #jerawat#parutberlubang #shakleebrunei #shakleesg#brunei #singapore #kulitcerah #kulitnanah#vitamincshaklee #espshaklee #esp#shakleeum #collagenshaklee
User Image sarimah.beauty Posted: Feb 23, 2018 1:02 AM (UTC)

0 0 Normal
ESP MINUMAN PROTEIN YANG MENGENYANGKAN, MENYIHATKAN & MENCANTIKKAN 😀
.
.
Kepada yang mencari supplement yang sesuai untuk diri anda, ima sangat mencadangkan untuk anda start dengan ESP. Esp ni Sumber Protein dimana #protein memang sangat penting utk kesihatan badan. Lebih-lebih lagi, #espshaklee dirumus khas daripada soya Non-GMO yang bermaksud soya yang tak disuntik dan tak ditukar genetiknya
.
.
🍃NAK CANTIK - Esp membantu untuk mencantikkan kulit, memberi keanjalan, gebu, pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & berminyak serta mencerahkan kulit satu badan
.
.
🍃NAK KURUS - Esp bantu untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang tahan lebih lama sehingga beberapa jam. Bila selalu rasa kenyang, nafsu makan akan mulai berkurangan
.
.
🍃NAK KAWAL PENYAKIT - Esp bantu mengelakkan risiko kanser, mengawal paras kolesterol, kencing manis serta bantu mengatasi masalah gastrik
.
.
🍃 NAK KEKAL BERTENAGA & BERPUASA - Sifat Esp yang mengenyangkan itu sendiri membantu memberikan rasa kenyang lebih lama agar anda yang berpuasa lebih bertenaga dan tak mudah lapar
.
.
🍃IBU HAMIL - Sesuai untuk mengambil Esp bagi membantu menguatkan otot rahim. Bantu bg perlekatan lebih mudah dan mengelakkan risiko gugur
.
.
🍃IBU MENYUSU - Esp bantu untuk memperbanyakkan dan pekatkan air susu. Penting untuk anak anda mendapatkan khasiat secukupnya. Apa yg dimakan oleh si ibu inshaAllah anak anda juga turut mendapatkan khasiatnya sekaligus dapat bagi kulit baby cerah dan gebu
.
.
🍃IBU BERPANTANG - Esp bantu untuk mempercepatkan dan memulihkan luka bersalin. Pengambilan Esp secara konsisten dapat menghilangkan parut luka bersalin
.
.
Wanita bekerjaya, Surirumah & Lelaki aktif juga sesuai untuk mengamalkan minum Esp secara konsisten. Bantu memberikan rasa kenyang lebih lama & kekal bertenaga sepanjang hari serta membantu mengelakkan gastrik
.
.
.
@sarimah.beauty
📲 019-8996711 .
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia
User Image shaklee.sid.byhuda Posted: Feb 23, 2018 12:59 AM (UTC)

1
0 Normal
JERAWAT MAKIN BANYAK ? JOM CUBA SET JERAWAT SHAKLEE.
.
Antara kesan postitif pada kulit setelah mengamalkan ESP Shaklee :
📣kulit cantik tanpa make up
📣kulit semakin cerah berseri
📣jerawat & parut hilang
📣kulit lebih anjal & semakin glowing
📣kulit tidak berminyak & tidak kering
📣kulit semakin lembap
📣liang pori mengecil & semakin gebu
📣jeragat hilang & kulit tak kusam
📣whitehead dan blackhead semakin hilang
📣selulit hilang & tona kulit lebih sekata & semakin lembut
📣stretch mark semakin hilang & tumit kaki yang pecah merekah hilang
.
Huda | 0183253221
Free consultation
Shaklee Independence Distributor
.
RM170 , 850 gram
Tahan sehingga 2 bulan
.
#supplements#supplementmurah#shakleekl#shaklee#esp#malaysia#shakleesungaibuloh#shakleekotadamansara#shakleesubang#shakleekepong#shakleejinjang#shakleedamansara#shakleepetalingjaya#shakleemidvalley#shakleeviral#jerawat#jomsihat#terlajaklaris#vitamin#supplement#shakleemurah#ostematrix#ESP#alfalfa#herblax#lecithinshaklee#shakleemalaysia#shaklee#herbalblend#vitalea#mealshakes
User Image shaklee.sid.byhuda Posted: Feb 23, 2018 12:56 AM (UTC)

1
0 Normal
JERAWAT MAKIN KECUT ??!!
.
Bagaimana hari anda hari ini? Masih bersemangat? Segar? Atau lemah bermaya hari ini. Huhuhu. Hari ini saya nak kobar sikit ni haiihh mengenai kebaikan vitamin c shaklee ni daripada vitamin c yang dijual di farmasi. Banyak kebaikan Vitamin C shaklee ini dan ada sebab kenapa namanya SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS. Anda nak tahu kenapa? Jom saya cerita sikit dekat anda.
.
🌼Diformulasi dalam bentuk ‘sustained release’ (PELEPASAN MASA)Ini bermaksud kandungan vitamin C di dalam tablet ini akan dilepaskan ke dalam badan secara berperingkat-peringkat iaitu 1.5mg selama setiap jam.  Sebiji Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg vitamin C dan ianya dirembeskan secara perlahan-lahan dalam badan mengikut keperluan badan kita untuk setiap jam.
.
🌼Mengandungi 120mg bioflavonoiddan 25% bioflavonoid ini diekstrak daripada kulit buah yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex
.
🌼Membekalkan khasiat yang sama seperti memakan 7 biji buah oren beserta dengan kulitnya
.
🌼Vitamin Shaklee berbeza dengan vitamin lain di farmasi sebab vitamin Shaklee merupakan vitamin semulajadi. Vitamin di farmasi atau pasaran luar adalah vitamin sintetik
.
Huda | 0183253221
Free consultation
Shaklee Independence Distributor
.
RM103, 180 biji
Tahan sehingga 6 bulan
.
#supplements#supplementmurah#shakleekl#shaklee#esp#malaysia#shakleesungaibuloh#shakleekotadamansara#shakleesubang#shakleekepong#shakleejinjang#shakleedamansara#shakleepetalingjaya#shakleemidvalley#shakleeviral#jerawat#jomsihat#terlajaklaris#vitamin#supplement#shakleemurah#ostematrix#ESP#alfalfa#herblax#lecithinshaklee#shakleemalaysia#shaklee#herbalblend#vitalea#mealshakes
User Image shaklee.sid.byhuda Posted: Feb 23, 2018 12:54 AM (UTC)

2
0 Normal
SET LENGKAP JERAWAT .
Bila dah consume secara konsisten , makan mengikut schedule yg ditetapkan
.
In sya allah , result memang confirm kebaboommm !
.
Dah jangan sedih sedih nangis tepi bucu katil. Whatsapp cik huda utk dapatkn free consultation
.
Whatsapp cik huda segera tau utk dapatkan HARGA PROMO
.
Huda | 0183253221
Free consultation
Shaklee Independence Distributor
.
#supplements#supplementmurah#shakleekl#shaklee#esp#malaysia#shakleesungaibuloh#shakleekotadamansara#shakleesubang#shakleekepong#shakleejinjang#shakleedamansara#shakleepetalingjaya#shakleemidvalley#shakleeviral#jerawat#jomsihat#terlajaklaris#vitamin#supplement#shakleemurah#ostematrix#ESP#alfalfa#herblax#lecithinshaklee#shakleemalaysia#shaklee#herbalblend#vitalea#mealshakes
User Image riffs4u Posted: Feb 23, 2018 12:59 AM (UTC)

59
0 Normal
riffs4u 12m ago
@espguitars just konws how to get it right! 🔥🎸
.
If you want to get featured on this account for really affordable prices DM us today. (Slots are limited) and use #riffs4u
.........................
.........................
.........................
.........................
#guitar #guitarist #musician #guitarskills #musician #music #guitarsolo #guitarcover #electricguitar #jazz #lickwars #pickupjazz #guitardaily #guitarrock #talentedmusicians #guitare #gear #fenderguitars #geartalk #gearporn #playguitar #instaguitar #guitarplayer #esp
User Image diarisihatnana Posted: Feb 23, 2018 12:58 AM (UTC)

1
0 Clarendon
BERTENAGA DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
.
Fakta mengenai kacang soya (Glycine Max):
✅Protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar
✅Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO (genetically modified) untuk memberikan kualiti terbaik
.
.

FAKTA MENGENAI ESP:
➡️ESP Shaklee mempunyai rasa yang sedap dan lazat lagi berkhasiat dan penuh nutrisi yang membantu kita kekal bertenaga untuk berjam-jam lamanya
➡️Shaklee guna protein daripada soya yang tidak diubah secara genetik (Non-genetically modified Soy) yang dihasilkan dibawah Identity Preservation Program (IPP)
➡️Setiap hidangan membekalkan 14g protein tumbuhan yang mempunyai Indeks Glisemik Rendah, rendah kolestrol, rendah GI, dan bebas laktosa
➡️Dilengkapi dengan 9 amino asid penting yang badan kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
➡️Mengandungi 5 vitamin B asas dan 500mg kalsium
➡️Membekalkan isoflavones soya semulajadi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#herblax #diet #tipskurus #perutbuncit #masalahperutbuncit #flattummy #slimming #sayajualb#sayajualshaklee #shakleemalaysia #turunberatbadan #soya #soy #ESP #ESPShaklee #energizingsoyprotein #bertenaga #tenaga #energy #energybooster #tenagaberpanjangan
User Image shaklee.eina Posted: Feb 23, 2018 12:58 AM (UTC)

1
1 Normal
Apa kebaikan Omega Guard Shaklee?
.
1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan / pinkish
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Mencegah penyakit gout
16. Memelihara fungsi sendi
17. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
18. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
19. Membantu menyihatkan paru-paru
20. Omega 3 memperbaiki penyakit buah pinggang
21. Membantu pankreas penyakit kanser berfungsi dengan baik
22. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelaj, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
23. Omega 3 juga memperbaiki masalah kulit seperti eczema, psoriasis
24. Membantu meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kanak-kanak.
25. Mengurangkan risiko darah beku
26. Mengurangkan sakit dada Angina pada pesakit yg mempunyai saluran jantung tersumbat.
27. Mengurangkan risiko mendapat stroke (angin ahmar)
.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend #garliccomplex
User Image supplementsdiary_byfatin Posted: Feb 23, 2018 12:57 AM (UTC)

0 0 Normal
::SET AURA SERI:: Wanita dengan kecantikkan memang sinonim. Nak tak ummi pecah rahsia untuk cantik dari dalam?😊
.
ESP + Vitamin E + vitamin C
Ha...tiga2 ni complete set untuk cantikkan kulit muka terutamanya. Selain kulit ada lg tau kelebihannya. Meh kita ambil tahu kebaikan ketiga2 produk ni
.
Kelebihan ESP 💞 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💞 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
💞 Pudarkan parut
💞 Mengawal pertumbuhan jerawat
💞 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💞 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💞 kulit jadi lebih tegang dan sihat
💞 Menghalang penyakit batu karang
💞 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
💞 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
💞 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
Melindungi dan menjaga rahim.
💞 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
😂Mengandungi protein yang lengkap
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
💞 Perlindungan daripada sinar UV
💞 Mengurangkan kesan sunburn
💞 Membantu prevent masalah jerawat degil
💞 Tona kulit menjadi lebih sekata
💞 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💞 Mencerahkan kulit secara semulajadi 💞Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
💞 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
💞 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💞 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
💞 Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💞 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
💞 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
💞 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
💞 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
💞 Membantu mengurangkan eyebag
💞 Mengawal masalah kulit berminyak
💞 Mengatasi masalah jeragat
💞 Boleh buat sebagai masker
💞 melambatkan proses penuaan
.
Nak cuba set aura seri boleh whatsapp ummi keh😄
.
FATIN | 0186617707
.
🔰0186617707
🔰0186617707
🔰0186617707
.
#mealshakes #supplementkanakkanak #supplementkanak2 #mealshake #sethamil #setberpantang #setpantang #berpantangceaser #ubatsakitlutut #hamil #mealshakeshaklee #tambahselera #sembelit #vitaminC #vitaminE #ESP #protein #soya
User Image supplementsdiary_byfatin Posted: Feb 23, 2018 12:57 AM (UTC)

1
0 Normal
::DULU DAYANG SENANDUNG SEKARANG PUTERI SALJU::
.
Testimoni dari pengguna Set Basic Kecantikan

Tengoklah hasilnya
.
✅Kulit menjadi semakin cerah & nampak segar
✅Sunburn mudah hilang
✅Bukan kulit muka ja tau. Satu badan cerah haaaa
.
Nak kulit sihat & cantik cubalah jaga dari dalam kan.
Nak kesan yang lagi terbaik?

Full set kecantikan
Vitamin E - melembapkan kulit
Vitamin C - mencerahkan kulit
ESP - menganjalkan

Kombinasi ketiga2 ni memberi kesan yg terbaik. Yang penting istiqomah😊

Nak kesan yang cepat lagi?

Ada....Collagen Powder Shaklee lah.
SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN😊

COLLAGEN ADA PROMO BULAN NI!
Whatsapp ummi
.
🔰0186617707
🔰0186617707
🔰0186617707
.
#supplementkanak2 #mealshake #sethamil #setberpantang #berpantangceaser #ubatsakitlutut #hamil #tambahselera #sembelit #vitaminC #vitaminE #ESP #protein #promovivix #vivix #shakleebaby #multivitamin #vitaleaforkids #pregnancy #supplementuntukanak #vitaminkanakkanak #vitaminkanak2 #setflawless #shakleekulim #milkbooster #setbersalinhaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setdetox #collagen
User Image lynaround_aholic Posted: Feb 23, 2018 12:56 AM (UTC)

2
0 Normal
Lyn around size s 590฿ สนใจสินค้า รบกวนแอดไลน์ melody097ค่ะ
❥รับฝากขาย ตัวละ 50฿
มี 6 ธนาคารให้เลือกโอน
มีพร้อมเพย์
สินค้าทุกชิ้นไม่รวมค่าส่ง
ลทบ. 30฿ EMS 50฿
✅✅ซื้อ2ตัว ส่งฟรีEMS ✅✅
#lynaround#lynaroundsale#sretsis#lovebird#lyn#prada#jaspal#kwankoa#kloset#esp#milin#weloveshopping#fairygodmother#lookbooklookbook#wila#gucci#lovebird#kayasis#siambrandname#sale#jaspal#cps#valleygirl#peony#madeoffabric#ccoo#areeya#ตามหา#rayban#charlesandkeith#lynaroundworld
User Image shaklee.eina Posted: Feb 23, 2018 12:56 AM (UTC)

2
0 Normal
🌼Set Resdung🌼
.
1. ALFAFA COMPLEX
- Kaya dengan profil untuk membantu mengurangkan keradangan akibat resdung, alergi, eczema
- Melawan alahan seperti hidung/kulit sensitif & gatal2 akibat resdung
- Tapi pesakit SLE tak digalak untuk mengambil suplemen Alfalfa

2. VITA C PLUS
- Agen antihistamin yang boleh mengurangkan resdung / alahan
- Tinggi antioksidan untuk meningkatkan antibodi & daya tahan badan melawan penyakit
- Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh
- Membantu meredakan bersin & selsema yang sering mengganggu pesakit resdung

3. B-COMPLEX
- Vitamin B6 di dalamnya membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan
- Mengurangkan rasa stres, tertekan, sakit kepala kesan daripada resdung kerana Bcomplex adalah vitamin antistress senulajadi!
- Membantu membina protien dalam badan kita

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #ostematrix #glacomplex #mealshake #Vivix #vitalea

Hashtags found on this page