Toggle navigation

#erakongsi283 POSTS

Post Content
User Image warnermusicanr_my Posted: Dec 11, 2017 4:34 PM (UTC)

58
3 Normal
Inilah yang dikatakan gifted..comel,suara sedap dan pandai bergaya..Harissa Adlynn merupakan distribution artis Warner Music Malaysia..keep it up sistah !!😁♥️
RepostBy @era_fm: "Tak Tun Tuang versi bahasa Inggeris? Perghhh power! Lagi power bila penyanyi ni baru 14 tahun beb! 😍😍😍😍 #ERAkongsi #TakTunTuang 🎥: @harissaadlynnhalim
Full video Youtube FastyleAsia's"
#wmm_anr #warnermusicmalaysia @fastyleasia_management_sb
User Image _abumunzir Posted: Dec 11, 2017 2:12 PM (UTC)

7
0 Normal
Guna 1 perkataan je, describe cuti sekolah korang kat komen bawah ni. 🤔🤔 #ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 12:16 PM (UTC)

sitisafiyah
sinlijane
shalinzulkifli
3,358
10 Normal
era_fm 4h ago
Tahniah Siti Safiyah, Sin Li Jane dan Shalin Zulkifli tersenarai dalam top 30 Asian Women Bowler oleh Asian Bowling Federation bagi tahun 2017! Hebat! 👏👏👏👏👏👏👏👏 #ERAkongsi #repost @sitisafiyah
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 12:01 PM (UTC)

22,167
1,551 Normal
era_fm 5h ago
Guna 1 perkataan je, describe cuti sekolah korang kat komen bawah ni. 🤔🤔 #ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 11, 2017 9:03 AM (UTC)

0 0 Normal
Korang mesti ada 1 je warna yg paling korang suka pakai. Tapi apa warna yg korang tak suka eh?

Kenapa tak suka warna tu? Share jom!

#ERAkongsi
User Image bingkisan.hati Posted: Dec 11, 2017 5:32 AM (UTC)

6
3 Normal
Ok untuk suka-suka je ni! 3 perkataan yg korang nampak dlm huruf-huruf kat atas ni akan describe life korang masa 2018. Apa perkataan tu? Share kat komen jom!

#ERAkongsi https://t.co/DmlEH8htRu @era_fm
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 5:30 AM (UTC)

20,233
1,391 Normal
era_fm 11h ago
Korang mesti ada 1 je warna yg paling korang suka pakai. Tapi apa warna yg korang tak suka eh?

Kenapa tak suka warna tu? Share jom!

#ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 10, 2017 2:14 PM (UTC)

4
0 Normal
Matchday! Man.United vs Man.City malam ni jam 12.30 tgh malam. Korang rasa berapa skor malam ni eh? Share skor korang kat komen!

#ManUnited #ManCity #EPL #ERAkongsi #ERABola
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 1:15 PM (UTC)

mancity
manchesterunited
10,195
184 Normal
era_fm 1d ago
Matchday! Man.United vs Man.City malam ni jam 12.30 tgh malam. Korang rasa berapa skor malam ni eh? Share skor korang kat komen!

#ManUnited #ManCity #EPL #ERAkongsi #ERABola
User Image _abumunzir Posted: Dec 10, 2017 12:17 PM (UTC)

11
0 Normal
Haritu kita dh tengok ayat-ayat yg biasa budak kecik cakap bila nak tengok fon kau, kali ni apa pula ayat yang korang balas bila dorang nk tengok fon kau tu? Share jap kat komen! #ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 12:01 PM (UTC)

28,512
2,234 Normal
era_fm 1d ago
Haritu kita dh tengok ayat-ayat yg biasa budak kecik cakap bila nak tengok fon kau, kali ni apa pula ayat yang korang balas bila dorang nk tengok fon kau tu? Share jap kat komen! #ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 10, 2017 8:51 AM (UTC)

5
0 Normal
Gambar kita ada lah 3,4 keping je tapi gambar member ni penuh sampai memory full.

Ada tak member mcm tu? Tag dia kat jap!

#ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 10, 2017 7:59 AM (UTC)

6
0 Normal
Kali terakhir Liverpool menang 3-1 menentang Everton pada April lepas. Adakah Liverpool akan menang lagi malam ni? Korang rasa berapa skor malam ni eh? Share kat komen jom!

Vote kat IG Story kitorang jom!

#LiverpoolFC #Everton #EPL #ERAkongsi #ERABola
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 7:45 AM (UTC)

everton
liverpoolfc
6,846
69 Normal
era_fm 1d ago
Kali terakhir Liverpool menang 3-1 menentang Everton pada April lepas. Adakah Liverpool akan menang lagi malam ni? Korang rasa berapa skor malam ni eh? Share kat komen jom!

Vote kat IG Story kitorang jom!

#LiverpoolFC #Everton #EPL #ERAkongsi #ERABola
User Image era_fm Posted: Dec 10, 2017 5:30 AM (UTC)

24,445
1,355 Normal
era_fm 1d ago
Gambar kita ada lah 3,4 keping je tapi gambar member ni penuh sampai memory full.

Ada tak member mcm tu? Tag dia kat jap!

#ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 9, 2017 1:52 PM (UTC)

3
0 Normal
Ok untuk suka-suka je ni! 3 perkataan yg korang nampak dlm huruf-huruf kat atas ni akan describe life korang masa 2018. Apa perkataan tu? Share kat komen jom!

#ERAkongsi
User Image sr113widadcollege Posted: Dec 9, 2017 1:31 PM (UTC)
24
0 Normal
#Repost @era_fm (@get_repost)
・・・
Ok untuk suka-suka je ni! 3 perkataan yg korang nampak dlm huruf-huruf kat atas ni akan describe life korang masa 2018. Apa perkataan tu? Share kat komen jom!

#ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 9, 2017 12:01 PM (UTC)

22,376
4,410 Normal
era_fm 2d ago
Ok untuk suka-suka je ni! 3 perkataan yg korang nampak dlm huruf-huruf kat atas ni akan describe life korang masa 2018. Apa perkataan tu? Share kat komen jom!

#ERAkongsi
User Image _abumunzir Posted: Dec 9, 2017 7:19 AM (UTC)

4
0 Normal
Siapa yg ada kawan suka tengok muka sendiri dalam cermin? Pergi mana-mana jumpa cermin, mesti dia tengok muka dia lama-lama. Tag dia jap!

#ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 9, 2017 5:30 AM (UTC)

26,275
1,227 Normal
era_fm 2d ago
Siapa yg ada kawan suka tengok muka sendiri dalam cermin? Pergi mana-mana jumpa cermin, mesti dia tengok muka dia lama-lama. Tag dia jap!

#ERAkongsi