Toggle navigation

#dropshipwanted1,178,591 POSTS

Post Content
Berkali-kali jatuh cinta tengok box The Lab Parfum dari @thelabboutique ni ! 😍😍
-
-
Perfume dah la wangi, tahan lama, botol perfume pun exclusive, kotak lagi lahhh jangan cakap memang ohsem! 😘
-
-
RM69/botol je perfume kita tau! 45ML okay! -
-
Whatsapp 010.567.6976 sekarang ! -
-

#sayajual #sayajualperfume #bazaarpaknil #perfumemurah #shahalam #plazaazalea #klang #selangor #agentwanted #dropshipwanted #dropship #agent #perfumemalaysia #tlbshahalam #februaryinmemory #thelabparfum #perfumetahanlama #vistaalam #hantaran #hantaranmurah #hantaranshahalam #hantaranklang #hantaranselangor #hantaranmalaysia #dropshipperfume
User Image natasha_shop259 Posted: Feb 21, 2018 7:49 AM (UTC)

1
0 Normal
Kunjungi dan Nikmati Belanja Online Dengan Harga Termurah dan STOCK TERBATAS
DAFTAR HARGA OPPO
*OPPO R7 Rp.2.300,000
*OPPO R7S Rp.2.150,000
*OPPO MIRROR 5 Rp.1.250,000
*OPPO F1 Plus Rp.2.200,000
*OPPO F1s Rp.1.750,000
*OPPO F3 Plus Rp.2.400,000
*OPPO F5 Rp.2,750.000
*OPPO A39 Rp.1.300,000
*OPPO A37 Rp.1.150,000
*OPPO Neo 7 Rp.1.050,000
Info Pesanan ✉ BBM : DB32E78A
📩 WA: 0821-9666-9657

AMAN & TERPERCAYA
Barang yang anda terima dijamin AMAN dan lancar.

GARANSI TERJAMIN
semua produk yang kami jual 100%
TERJAMIN GARANSINYA
#trustedreseller#carireseller#jualhpmurah#jualhporiginal#tustedolshop#trusted#resseler#gadgetmurah#handphonemurah#trustedreseller#dropshipwanted#iphoneseller#samsungseller#jualgadget#gadgetmurah#jualoppof1plus#oppocameraphone#jualhpoppo#jualoppomurah#oppof3plusmurah#selfiexpert#oppof3plus#oppof1plus#oppof1s#oppoa57#oppof5
User Image beaufe.beauty Posted: Feb 21, 2018 7:44 AM (UTC)

6
0 Normal
HARINI LAST DAY 3 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE 😱😱
.
Yang asyik dok tunda2 nak beli beaufe tu sebab fikir nak kena tambah duit postage tu ambiklahh peluang ini chuolsss sebelum tamat pukul 12 MALAM ni 😣⏰
.
Jangan lepaskan peluang untuk jadi cantikk dengan supplement beauzkin kita yg hanya 7 hari dah boleh nampak perubahan. Tiada lagi kulit kering dan kusam. Malah yg 4 hari nampak perubahan pun hadoooo. Set skincare kita yg mampu kecutkan jerawat paling cepat 24JAM ya ampun betul kersssss 😱 Jeragat pun makin berkurang sampai jiran tegur makin peloles 😱 Sabun dengan mist BYE BYE ACNE kesukaan ramai sangat laku keras sekarang stok pun dah hujung hujung dah ni ⏳⏳ BYE BYE lah chuols nak jadi cantik kalau tak ambik peluang yg hadoo ni 👋 yg penting laki pompuan boleh guna hokayy! Taknak cantik ke? 🙈
.
Dapatkan sekarang atau masih termenung terkenangkan kulit yg masih huru hara tuuuu. Whatsapp +601140673468 / link on bio 🍓
.
#beaufebeauty #beaufeco #nakcantik #nakputih #supplement #whiteningsupplements #nakkurus #healthylifestyle #healthy #organik #cantik #fitness #detox #glowing #kudapkudapteruscantik #agentperlis #agentkakesah #makeupmurah #psp #permatangpauh #codsimpangampat #beaufeteampija #codseberangjaya #codkedah #codkulim #codpenang #agentwanted #agentpenang #dropshipwanted #agentkulim
User Image jualtudung_bysis_bks Posted: Feb 21, 2018 7:48 AM (UTC)

2
0 Normal
TAMBAH FOLLOWERS ANDA SECARA PERCUMA

Anda yang mahu bersama, sila like posting ni. Nak tengok ramai tak yang nak join. Jom ajak lebih ramai lagi bersama kita.

kita akan bermula tak lama lagi.Ada beberapa step yang anda kena ikut

1) Follow @ajimaura
2) Turn on post notifications
3) Like posting ni, tanda anda nak bersama (Harap kali ni lebih ramai lagi)
4) pastikan id anda menunjukan perniagaan anda.
5) sebarkan pada seramai mungkin (repost posting ni)
6) mention kenalan anda dibahagian komen posting ni.
7) komen done
8) Tunggu arahan selanjutnya

Semoga Dipermudahkan Allah. Amin

Admin
#followers #review #giveaway #malaysia #marketing #sayajual #dropshipwanted #wanita #erezeki #eusahawan #hijab #niqab #uitm
User Image seri.elle Posted: Feb 12, 2018 9:46 AM (UTC)

8
1 Normal
User Image nsabeau.ferra Posted: Feb 21, 2018 7:45 AM (UTC)

3
0 Normal
- Cara pakai cleanser ni, masa uolls nak remove make up, sapu cleanser dkt muka. Lepastu dah boleh cuci 😉 lepas cuci pula sapu lagi cleanser untuk bersihkan muka. See, dkt sini korang dah boleh jimat for makeup remover and skincare sbb ni 2 In 1 💛 pastu baru la pakai serum, dapdap dah cantik 😍💛 #ainaaserumjohor #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumfeedback #nsaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyserum #nsaagent #nsaserum #viral #ainaaserumjohor #ainaaserumkl #jb #johor #johorean #dropship #nsadropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsateamepul #kulitcantikgebu #kulitputih #kulitglowing #produkkecantikan #ainaacleanser #ainaaserumsabah #ainaaserumkedah #ainaaserumbest #ainaaserumjb
User Image dyxy_haniazlan Posted: Feb 21, 2018 7:47 AM (UTC)

0 0 Normal
Tengok tu..tak susah pun nak pakai bc cream ni. Tak sampai 5 minit pun. Tapi result terus flawless tau.😍👌👍
.
Jom cuba dyxy bc cream. Belum cuba belum tau. Lepas dah cuba confirm tak nak tukar pada yg lain dah..😀
.
0173787274
.
#dyxy
#dyxyoriginal
#agentdyxy
#agentdyxybatucaves
#agentdyxyselayang
#agentdyxykl
#agentbatucaves
#agentselayang
#agentkl
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#produkviral
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#bccream
#bccreamdyxy
User Image seri.elle Posted: Feb 15, 2018 2:41 PM (UTC)

5
1 Normal
Husband and wife pun sama2 boleh guna Serisoap. Haaa...kan jimat sgt tu..♥️
User Image detox.easy Posted: Feb 21, 2018 7:46 AM (UTC)

0 0 Normal
Jz sharing guys.. Jom sesiapa nak jadi team sales neura sis.. Whatsapp sis di 0142658665 #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia
User Image azizam_beauty_online Posted: Feb 21, 2018 7:45 AM (UTC)

4
0 Normal
Rutin Harian si Elysian Lovers, follow jangan tak follow😊😊
.
.
JOM WS SAYA 012-7152893🙋kZimah😊
.
.
💰Berminat untuk menjana pendapatan, sertai kami sebagai Dropship & Agen seluruh Malaysia.

#dropshipwanted #agentwanted #elysianboosterserum #rubyskincareseries #serumfoundation #produknatural #terapiinstagram #ajimaura #followers #review #giveaway #marketing#wanita #erezeki#eusahawan #sayajual #niqab#uitm #hijab
User Image seri.elle Posted: Feb 18, 2018 6:03 AM (UTC)

11
1 Normal
🎉🎉BEST DEAL EVER! 🎉🎉
.
SeriFT ni antara produk yg paaaaling laju time PROMO ni tau!
.
Ye lah kann..bila lagi nak dptkan harga yang super JIMAT mcm ni kan?
.
Kata nak kurus sebelum raya. Kenalah mula sekarang. Betul tak?
.
Haruslah GRAB SeriFT ni banyak2..
User Image seri.elle Posted: Feb 18, 2018 10:21 AM (UTC)

8
1 Normal
Why wait? Start NOW!
.
CNY RUSH PROMO
SeriFT RM75 only (n.p rm79)
.
Best result when combine with SERITOKS 🔥🔥
User Image adirabeautyshoppe Posted: Feb 21, 2018 7:45 AM (UTC)

0 0 Normal
Customer ada masalah buah pinggang & slipsdisc...
Rujuk pada doktor pakar HOSPITAL NORMAH tentang MAGIC SLIM WHITE... TERKEJUT bila DOKTOR PAKAR sendiri SARANKAN UNTUK MENGAMBIL MAGIC SLIM WHITE 😍😍😍 Rugi tau siapa yang x amalkan Magic Slim White.. MSW boleh mencuci usus kita dri kotoran TOKSIN 😉😉 RM 28.... RM 28.... CEPAT DAPATKAN SEKARANG 😙😙 #Msw
#Magic_Slim_White
#DropshipWanted
User Image seri.elle Posted: Feb 19, 2018 3:04 PM (UTC)

10
1 Normal
Hanya mommies yang masih menyusukan baby akan faham perasaan kalau susu dah start merudum kan?
.
Anak malam2 nangis nak menyusu. Tapi susu mommy tak cukup. Baby minum tak puas! .
Aduiii..sedihnya..! Pastu kita sendiri dah penat sgt seharian bekerja, pastu mlm baby plak terjaga2 tidur sbb lapar tak cukup susu.
.
Mujur ada SERIUMMI. Bahan2 yang terkandung dlm Seriummi dah cukup untuk baby and mommy.
.
🍅Susu Seriummi ada TOMATO tau! Haa..jangan taktau..sbb tu ramai yg suka sbb bila minum seriummi kulit mommy and baby jadi cantik!
.
🍊Ada LABU tau! Yess! Labu! Kalau mommy nak tau, kandungan KALSIUM dalam labu sgt tinggi! Sgt sesuai utk mommy yg menyusu. Ye lah..bila menyusu kita perlukan EKSTRA KALSIUM untuk tulang kita. Barulah badan tak lenguh2..sakit pinggang..sakit lutut. Ye dak?
.
🍈 Seriummi ada ekstrak BARLI, KURMA dan HALBA..3 bahan ni lah yg membantu penghasilan susu ibu yang banyak dan yang penting berkualiti tinggi. Mommy boleh perasan susu jadi lebih banyak dlm masa 48jam. Seronok kan?? Nak tahu tentang SERIUMMI dan PROMO yang kaknad nak bg kat korang ni? Whatsapp kaknad tau! Klik link kat bio tu.. 😄
User Image seri.elle Posted: Feb 20, 2018 1:41 AM (UTC)

5
1 Normal
Good morning mommy ♥️
.
Mommy dah minum susu pagi ni? Penting tau minum susu. Especially kalau kita pregnant atau sedang breastfeed baby.
.
Satu sebab nak bagi tenaga kpd Mommy. Satu lagi sebab Mommy perlukan LEBIH KALSIUM ketika sedang pregnant dan menyusu.
.
Kalau tak nnt, mulalah rasa lenguh2 badan, sakit pinggang dan takde tenaga sepanjang hari.
.
Jom cuba SERIUMMI 😊.
.
SERIUMMI mempunyai kandungan Kalsium yang tinggi daripada LABU. Haaa..menarik kan? Sebenarnya labu mempunyai kandungan kalsium yg tinggi yang cukup untuk Mommy dan baby.
.
Now tengah PROMO tau! RM 45 je sekotak. Nak lagi jimat ambil 2 KOTAK, kaknad bagi FREE SHAKER. .
NAK? WHATSAPP KAKNAD OK..😊
User Image seri.elle Posted: Feb 20, 2018 3:44 AM (UTC)

7
1 Clarendon
Jom SERIUMMI! ♥️
.
My favourite drink every morning.
User Image seri.elle Posted: Feb 20, 2018 9:07 AM (UTC)

8
1 Normal

Hashtags found on this page