Toggle navigation

#doorgift645,032 POSTS

Post Content
User Image dhia_zaralycious Posted: Dec 13, 2017 6:10 PM (UTC)

7
0 Normal
Haaaa dah datang dah salee !! Bukan buy one free one 😏 xpi buy two free ONE!! sape cepat dia dapat tau sebab stok tersangatlah terhad 😋 ny first time DZL buat sale tau 😍 jangan lepaskan peluang grab ualss 😘 muahhh
#chocojarmurah #cod #freegift #doorgift #feedback #murah
User Image doorgiftmoora Posted: Dec 13, 2017 5:20 PM (UTC)

8
0 Normal
Untuk semua bakal customer, awak boleh terus bagitahu budget utk doorgift berapa nanti Syaa akan terus share gambar doorgift yg sesuai dengan budget awak tu. Doorgift bermula dari harga rm1.20 dan ke atas. Below dari rm1.20 inshaaAllah Syaa masih boleh tolong tapi awak pun kene faham lah dgn ape yg awak akan dpt dengan budget below rm1 utk tahun 2018 ni, takmo lah demand lebih lebih ye sbb budget kecik Syaa tak dpt tolong banyak, ampun 😅
.
Jangan segan malu bertanya. Syaa akan suggest doorgift terbaik yg paling sesuai dengan majlis dan budget. Utk 2018 ni, alhamdulillah sampai ogos pun dah ade yg booking slot. Jangan last minute order ye, rugi nanti byk free gift terlepas 💙
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau ws Syaa di 0186235083 ye. See you soon !
.
#doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftziplock #ziplock #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis
User Image hazellye Posted: Dec 13, 2017 5:07 PM (UTC)

dreamcjournalmaker
16
4 Normal
12.57am // Finally, I have completely complete my first wedding doorgift packaging! 🙌🏻
.
.
Truly thankful to ppl who give me this opportunity, it might not the most beautiful, most creative or most class but I made this 300 pcs of doorgift 100% DIY (including the envelope) and it is full of my blessing 💕
.
.
Special thanks to :
👉🏻 Lilian for this opportunity .
👉🏻 Mummy & boyf who help me in the process of making this .
👉🏻 @a_l_p_y for volunteer to help me in this but unfortunately we couldn’t make it due to our shift problem .
👉🏻 @zsyeoh for providing some ideas for making the bookmark
👉🏻 Broadfashion.my for provide the couple keychain as the wedding doorgift and thank you so much for the fast delivery service .
👉🏻 Neracamahabbah for provide the label stickers .
.
It is really a tiring process (it took me almost 1 month to complete this) but thank you everyone who help me to make this happen! 🌷✨
.
.
#wedding #weddingdoorgift #doorgift #thankyou #imsoblessed
User Image dreamcjournalmaker Posted: Dec 13, 2017 4:55 PM (UTC)

5
0 Normal
Finally we have done our wedding doorgift for our friend on this coming Sunday! 💕
.
.
Thank you for giving us this opportunity to share the happiness 😊
.
.
✨ Mr & Mrs ✨
From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home. Happy marriage! 🌷
.
.
#wedding #mrandmrs #weddingdoorgift #doorgift #diydoorgift #diy
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:40 PM (UTC)

2
0 Normal
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:40 PM (UTC)

2
0 Normal
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:39 PM (UTC)

2
0 Normal
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:39 PM (UTC)

0 0 Normal
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:38 PM (UTC)

1
0 Reyes
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang
User Image mangkuk_tingkat_borong Posted: Dec 13, 2017 4:38 PM (UTC)

2
0 Reyes
Bagi memudahkan semua pihak, sila nyatakan maklumat dibawah untuk mereka yg bertanya direct inbox kita atau di comment ye..
Sekurang2nya mudah utk admin kita berikan dan nyatakan quotation harga yg ditanya untuk anda. Dan bg memudahkan anda dpt maklumat yang tepat.
Sekian.
#doorgift #doorgiftmajlis #doorgiftmelayu #mangkuktingkat #perkahwinan #pengantin1malaysia #pengantinlelaki #pengantinperempuan #warisanmelayu #weddingoftheyear #malaysianwedding #photographermalaysia #pelamin #bajupengantin #majliskerajaan #kebudayaan #swasta #rasasayang

Hashtags found on this page