Toggle navigation

#dmifinterested5,206 POSTS

Post Content
Cerita ttg SOFTENER @ TONER @ FRESHNER!! 😘😘bukan saje2 diformula ttpi ada fungsinya👇👇
.
Softener terbaik untuk anda yang mengalami alahan kulit!! Jangan pandang remeh dengan softener!
.
Dah ada Full set TimeWise tapi tak guna Softener?? Softener wajib ada kalau anda nak skin anda sentiasa nampak segar, anjal, cerah sekata dan lembut!! I love Softener Mary Kay!! 😘😘.
.
.
Apa itu Softener? Toner ke??
.
Sebenarnya dia 'macam toner' tapi bukan toner sebab softener Mary Kay ni ALCOHOL-FREE means dia tak mengandungi alcohol seperti toner.
.
Apa yang SPECIAL Timewise Moisture Renewing Softener ni??
.
Softener ni mengandungi asid hyaluronik dari tumbuhan (bukan asid hydraulic ye). Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda.
.
Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang mengukuhkan halangan kulit, iaitu lapisan luar kulit anda.
.
Satu halangan yang kelihatan sihat dan berasa lebih lembut, licin, dan plumper-semua mercu tanda kulit yang kelihatan muda!
.
Dan hanya sesetengah produk sahaja mengandungi asid hyaluronik. Ianya hanya ada di dalam FRESHEN-SOFTENER-FRESHENER dari Mary Kay!! Apa semua ni?? Ok ni seakan😘😘. .
Fungsi dan kelebihan??
.
💋 menutup liang pori yang terbuka selepas membersih muka
.
💋 menutup liang pori setelah pemakaian mask
.
💋 membersih secara total pori yang masih tersisa kotoran setelah menggunakan skinvigorate@tangan
.
.
Penting sangat ke?? .
Sangat penting sebab ramai yang skip memakai softener ni sebab xterus nampak kesan kan? Tapi please akak akak adik adik..full set dah bagus tapi skip softener? Hmmm macam mana nak kulit halus, pori tersembunyi dah kalau hari hari pori terbuka tak ditutup.
😻😻😻😻😻
#dmifinterested
#brunei
#bruneidarussalam
#bruneifm
#marykaybrunei
#iklanbrunei
#brunei_ig
#bruneionlineshop
#bruneionline
#bisnesbrunei
#bruneionlinestore
#sofearosebrunei
#sofearoselovers
🌈 TAHUKAH anda kulit yang terhidrat dengan baik nampak lebih muda kerana kulit yang lembab kurang menunjukkan kedutan dan nampak lebih tegang serta licin. 🌈 TAHUKAH anda saiz sebenar liang pori kita tidak berubah apabila kita semakin tua?. Sebenarnya liang pori kita kelihatan makin ketara akibat pengenduran dinding pori, namun anda boleh menghaluskan dan mengurangkan keketaraan nya dengan Timewise Moisture Renewing Softener.
Timewise Moisture Renewing Softener memberikan lembapan serta-merta pada kulit anda, bertindak sebagai anti aging, kulit berasa lebih lembut, halus, subur, tegang dan licin plus dapat membantu dalam mengurangkan keketaraan pori !
😍😍😍😍😍
#dmifinterested
#brunei
#bruneidarussalam
#bruneifm #bruneifm
#marykaybrunei
#iklanbrunei
#brunei_ig
#bruneionlineshop
#bruneionline
#bisnesbrunei
#bruneionlinestore
#sofearosebrunei
#sofearoselovers
This is how the poor old 1969 C20 sits today. I knocked some off the weeds off. It has a flat tire. Someone needs to save this before it gets bad. If you are not local don't bother contacting me about buying it. #c10 #c20 #c30 #c10club #chevy #c10clubindiana #chevrolet #forsale #dmifinterested
If anyone is interested in these kitties let me know 😩 looking for anyone who is willing to take care of them #dmifinterested

이따만큼 귀여울줄 몰랐어😱 완전 착한 가격으로 판매중😱😱색상 다양히 있어유☺️ 자세한 문의는 디엠주세용☺️💕
*
#육아 #딸바보 #아들바보 #세젤귀 #세젤예 #미국맘 #미국육아 #젊줌마 #미국생활 #미국일상 #onsale #dmifinterested