Toggle navigation

#diasemanishoneyraya14,564 POSTS

Post Content
User Image sha170717 Posted: Jan 20, 2018 8:34 AM (UTC)

3
0 Clarendon
User Image sha170717 Posted: Jan 20, 2018 8:32 AM (UTC)

9
0 Clarendon
Throwback
@Regranned from @intan_ntsha - Ahnaf Wafiy and Hani Safira already signed out 👋😢 But they always be our Honey🍯 and our bee🐝 in our heart 💕 Bohonglah kalau kata tak rindu. 👉👈 Salah satu sebab takleh moveon, sebab keikhlasan diorang dalam lakonan diorang. Dalam dan luar lakonan sama je perangainya. Kuat bahan, gaduh. 😂 Thats why we love both of them. Natural. No need to love each other untuk mencapai kesempurnaan dalam lakonan. Cukup sekadar keikhlasan dan hormat satu sama lain. 🌹💘 Walaupun #Diasemanishoney #Diasemanishoneymoon #Diasemanishoneyraya #Diasemanishoneymuzikal dah sampai ke penghujunganya. But simpan kenangan antara Ahnaf dgn Hani ketat² dalam hati 💋💚💕. **Mana tau ada Konsert Dia Semanis Honey Muzikal. Who knows? 😂😂...So, kennot wait for #klikpengantinmusimsalju 💕 In shaa Allah. Doa yang baik-baik 😊❤
.
#sitinordiana #sitinordianafc #alifsatar #alifsatarofficialfc #honeybeearmyofficial #ahnafhani - #regrann
User Image rosse_2018 Posted: Jan 14, 2018 11:34 AM (UTC)

104
2 Normal
Skiranyalh @sitinordiana @alifsatar @khaibahar94 dgbungkn dlm drama confirm trending pnyer ...@sue.redblack kita doa2kn jer yaa ..
@Regranned from @sue.redblack - Mcm best je story ni @rosse_2017
😍😍
@sitinordiana @khaibahar94 @alifsatar bergabung..kompom semut berkawad punye..🐜🐜🐜🐜😊😊
Hrp2 Nana berjaye pujuk Khai utk drama #kpms ni..mne tau ade harapan utk #KPMSMuzikal plak..😙😙
Ade plak lagu duet Nana ft Alep & Nana ft Khai jd ost...mesti kebaboommm💣💣💥💥🔥🔥
.. #kasehlateefa
#adamputra
#adamkay
#sitinordiana
#alifsatar
#khaibahar
#klikpengantinmusimsalju
#diasemanishoney
#diasemanishoneymoon
#diasemanishoneyraya
#diasemanishoneymuzikal
#terusmencintai
#sesungguhnyaaku
#luluh

Cc @hani_honeydsh @michaelang38 @hadithomar
#CikPang...byk salah tajuk2 drama tu.. Pembetulan ye #klikpengantinmusimsalju bukan #pengantinputerisalju
1 lagi drama bersiri #diasemanishoney bkn #cekelatsemanishoney.. #csh tu telemovie..😒😒 - #regrann
User Image hani_honeydsh Posted: Jan 14, 2018 3:53 AM (UTC)

200
3 Normal
Wow... best2...
Harap sangat @khaibahar94 cair dgn pujukan @sitinordiana 😍😍
..
Repost @sue.redblack
@sitinordiana @khaibahar94 @alifsatar bergabung..kompom semut berkawad punye..🐜🐜🐜🐜😊😊
Hrp2 Nana berjaye pujuk Khai utk drama #kpms ni..mne tau ade harapan utk #KPMSMuzikal plak..😙😙
Ade plak lagu duet Nana ft Alep & Nana ft Khai jd ost...mesti kebaboommm💣💣💥💥🔥🔥
.. #adamkay
#adamputra
#kasehlateefa
#sitinordiana
#alifsatar
#khaibahar
#klikpengantinmusimsalju
#diasemanishoney
#diasemanishoneymoon
#diasemanishoneyraya
#diasemanishoneymuzikal
#terusmencintai
#sesungguhnyaaku
#luluh

@michaelang38 @hadithomar
User Image sue.redblack Posted: Jan 14, 2018 3:48 AM (UTC)

47
2 Hefe
Mcm best je story ni @rosse_2017
😍😍
@sitinordiana @khaibahar94 @alifsatar bergabung..kompom semut berkawad punye..🐜🐜🐜🐜😊😊
Hrp2 Nana berjaye pujuk Khai utk drama #kpms ni..mne tau ade harapan utk #KPMSMuzikal plak..😙😙
Ade plak lagu duet Nana ft Alep & Nana ft Khai jd ost...mesti kebaboommm💣💣💥💥🔥🔥
.. #kasehlateefa
#adamputra
#adamkay
#sitinordiana
#alifsatar
#khaibahar
#klikpengantinmusimsalju
#diasemanishoney
#diasemanishoneymoon
#diasemanishoneyraya
#diasemanishoneymuzikal
#terusmencintai
#sesungguhnyaaku
#luluh

Cc @hani_honeydsh @michaelang38 @hadithomar
#CikPang...byk salah tajuk2 drama tu.. Pembetulan ye #klikpengantinmusimsalju bukan #pengantinputerisalju
1 lagi drama bersiri #diasemanishoney bkn #cekelatsemanishoney.. #csh tu telemovie..😒😒
User Image nuyunlee_ Posted: Jan 5, 2018 4:07 AM (UTC)

13
0 Normal
HILANG SEMUA JERAWAT DAN PARUT .

Okay.. Alhamdulillah.. dari form 1 hingga lah sampai umur 19 ni sy menderita pipi merah2 akibat terpicit jerawat. ..haha.. time tu mmg xtau pape about that.. main picit je.. lama kelamaan tu dia jd berlubang2 😭😭 malu gile kat kwn2.. kwn semua muka licin cantik je.. time nak berbual2 tu rase mcm malu sgt2.. cover habis2.. 🙈 guna mcm2 produk dah.. klw ikut kira cecah ribu2 jugak.. mak aiii .. tp xde effect pun.. lagi teruk adelah.. tp sy tetap usaha ..demi usaha cari produk yg sesuai.. last2 sy ternmpk kak myamatahari update gmb pasal supplement yg dia amalkan, sy terus research mcm2 sal satin skinz.. memula tu.. mmg mcm.. betul ke menjadi ni.. betul ke? Ragu2 nak pakai...sebab mmg dah mcm2 produk guna 😪 rase give up tu mmg ade.. tp xpelah.. sy tawakal ape nak jd.. then sy beli dgn redho satin skinz ni 😆.. rase dia sedap! Lau x mkn sehari rase mcm miss something special 🙈.. lama2 tu mak puji lah lubang2 tu dah mcm xde sgt.. parut pun dah kurang.. lepas abis sekotak.. mak xmarah pun sy beli lagi... that's mean supplement ni mmg ajaib.. and smpai skrg.. Alhamdulillah.. sy akan setia dgn satin skinz.. 😘😘😘 .

#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acneserum #acnecream #julietmanja #suamiisteri #tuananasmikaelraya #diasemanishoneyraya - #regrann
User Image hani_honeydsh Posted: Dec 23, 2017 11:51 PM (UTC)

186
1 Normal
TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH Mr Bee😙😙 #ahnafwafiy @alifsatar 😍😍 .. #diasemanishoney #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymoon #Diasemanishoneymuzikal #hanisafira
Tq @michaelang38 sbb bg kepercayaan kpd #alifsatar utk watak #ahnafwafiy..dan ni lah hasilnya..
.. repost @alifsatarofficialfc
#liveupdate
.
.
🎤 Anugerah Telenovela @alifsatar
🗓 23 Disember 2017 | Sabtu
⏰ 8.00 malam
📍 Dewan Tun Hussein Onn ,PWTC
#pelakonlelakipopular
.
.
Terima kasih semua
*.* *.* *.*
#throwback#diasemanishoney#ahnafwafiy#hanisafira
User Image lynn_aileen_jones Posted: Dec 17, 2017 3:17 PM (UTC)

174
2 Normal
Throw 🔙 pandangan pertama yg membuatkan sy mula meminati kak nana 😍😘😘
@sitinordiana #sitinordiana
#sitinordianafc #sitinordianasarawakfc #honeybeearmyofficial #klikpengantinmusimsalju .
#EzRepost @nanarayyan_fanpage with @ezrepostapp

Assalamualaikum. Selamat pagi guys! Hari ni mood I terlebih rajin. Terlebih rajin throwback final #gegarvaganza2015 yang ketika itu gelaran juara disandang oleh my sweetheart (@sitinordiana) . Peristiwa dua tahun lepas, tidak pernah saya lupakan kerana tahun itulah nama Siti Nordiana kembali meningkat setelah menjuarai #gegarvaganza2015 dan semakin meningkat sehingga sekarang. Alhamdulilah, syukur kepada Allah kerana jika bukan atas keizinanNya, sudah pasti Kak Nana tidak mampu mencapai kejayaannya sehingga sekarang. Dan tak lupa juga, semangat dan usaha @sitinordianafc @sitinordianafcsg mahupun fans yang lain. Jika bukan kerana mereka, mungkin perjuangan Kak Nana akan terhenti. Mereka bukan sekadar fans club tetapi mereka adalah keluarga yang bersatu demi seorang wanita iaitu sudah pasti #sitinordiana . Mereka adalah fans yang terbaik kerana When Strangers Become Family, itulah yang paling indah.

#sitinordiana #sitinordianafc #sitinordianasgfc #honeybeearmyofficial #diasemanishoneyfc #staycuteteam #gengtyposnd #gengburunghantusnd #gengstalkersnd #teamsitinordiana #juaragegarvaganza2015 #pesananteragung #terusmencintai #nisancinta #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical #hanisafira #ahnafhani
.
#Repost @nurulainshad (@get_repost)
・・・
Last throw🔙
#triviagegar 👉Final👈
.
.
Kak @sitinordiana telah dinobatkan sebagai Juara Gegar Vaganza musim kedua 2015 dengan membawa pulang wang tunai berjumlah RM100,000 beserta trofi,pakej percutian ke Madrid Sepanyol serta rakaman album single terbaru tajaan Astro.Tahniah juga buat Kak @farahdhiya_fd sebagai naib juara gv yang lepas..
.
.
Btw apa lah perasaan kakak masa ni ek..Kita kat rumah masa tu tak tau lh nk cakap macam mana ni kan pula empunya diri..Alhamdulillah👍👍💚💚 💚
.
.
Crdt Vid Owner Vid..
.
.
#staycuteteam #Sitinordiana #Sitinordianafc #teamsitinordiana #gegarvaganza2015 #juaragegarvaganza2015 #pesananterag
User Image nuyunlee_ Posted: Dec 17, 2017 4:39 AM (UTC)

35
0 Normal
SATIN SKINZ GLUTA TABS mmg pilihan cabin crew sb sng nak bawak ke mana2 je.. time kerja pun boleh consume tau.. Sb tu kulit dorg ni lawa2.. Gebu pinkish je walaupun penat tau.. Uolllss yg berangan2 nk jadi pramugari ni.. kena start consume Satin Skinz Gluta Tabs dr hari ini.. Confirmm time interview nt bos pilih uolls😉😉😉 .

#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acneserum #acnecream #julietmanja #suamiisteri #tuananasmikaelraya #diasemanishoneyraya - #regrann
User Image nanarayyan_fanpage Posted: Dec 16, 2017 6:49 PM (UTC)

157
1 Normal
Assalamualaikum. Selamat pagi guys! Hari ni mood I terlebih rajin. Terlebih rajin throwback final #gegarvaganza2015 yang ketika itu gelaran juara disandang oleh my sweetheart (@sitinordiana) . Peristiwa dua tahun lepas, tidak pernah saya lupakan kerana tahun itulah nama Siti Nordiana kembali meningkat setelah menjuarai #gegarvaganza2015 dan semakin meningkat sehingga sekarang. Alhamdulilah, syukur kepada Allah kerana jika bukan atas keizinanNya, sudah pasti Kak Nana tidak mampu mencapai kejayaannya sehingga sekarang. Dan tak lupa juga, semangat dan usaha @sitinordianafc @sitinordianafcsg mahupun fans yang lain. Jika bukan kerana mereka, mungkin perjuangan Kak Nana akan terhenti. Mereka bukan sekadar fans club tetapi mereka adalah keluarga yang bersatu demi seorang wanita iaitu sudah pasti #sitinordiana . Mereka adalah fans yang terbaik kerana When Strangers Become Family, itulah yang paling indah.

#sitinordiana #sitinordianafc #sitinordianasgfc #honeybeearmyofficial #diasemanishoneyfc #staycuteteam #gengtyposnd #gengburunghantusnd #gengstalkersnd #teamsitinordiana #juaragegarvaganza2015 #pesananteragung #terusmencintai #nisancinta #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical #hanisafira #ahnafhani
.
.
.
#Repost @nurulainshad (@get_repost)
・・・
Last throw🔙
#triviagegar 👉Final👈
.
.
Kak @sitinordiana telah dinobatkan sebagai Juara Gegar Vaganza musim kedua 2015 dengan membawa pulang wang tunai berjumlah RM100,000 beserta trofi,pakej percutian ke Madrid Sepanyol serta rakaman album single terbaru tajaan Astro.Tahniah juga buat Kak @farahdhiya_fd sebagai naib juara gv yang lepas..
.
.
Btw apa lah perasaan kakak masa ni ek..Kita kat rumah masa tu tak tau lh nk cakap macam mana ni kan pula empunya diri..Alhamdulillah👍👍💚💚 💚
.
.
Crdt Vid Owner Vid..
.
.
#staycuteteam #Sitinordiana #Sitinordianafc #teamsitinordiana #gegarvaganza2015 #juaragegarvaganza2015 #pesananteragung #memoriberkasih
User Image satinskinzbbeauofficial Posted: Dec 16, 2017 4:53 PM (UTC)

11
0 Normal
NAK BACA KISAH SAYA? Gambar before tu adalah gambar sebelum sy kahwin dan sebelum sy bersalin! Tu pic anak dara... aduhai.. kelaka nya.. dgn gemuks nya, muka tembam... Nasib sy baik suami terima sy seadanya.. 😉 . Tapi kann... Lepas sy bersalin berat badan sy makin bertambah! Tak ada shape.. sedihh.. Sistem dalaman wanita pun dah mula nampak tanda2 kena service 😂 Ehem2, yg dah bersalin je akan faham mslh sy... .

Akhirnya sy nekad guna JAMU JULIET PEARL PLUS! .

Meh sy listkan perubahan pada diri sy selepas 2 minggu makan jamu ni .

1) Berat badan berkurangan!
2) Badan kembali terbentuk (ni yg di idam2 kan)
3) Perut kempis
4) Miss V ketat dan tiada keputihan!
5) Muka nampak muda remaja!
6) Paling besttt Kulit tak kering dan semakin gebu .
7) Badan segar walaupun letih seharian
8) Breast & pinggul makin tegang dan montox .
9) Banyakk lagii perubahannya.. cuba dulu la korang.. Sy beli time tu tgh promo RM80 😆 .

Kalau la sy tahu JAMU tu penting, dari sebelum kawen lg sy makan! Tak de la spoil gambar kawen sy.. 😅 .
.
.
📲wasap 0179736625 untuk order dan harga offer
.
.
#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzbbeauofficial #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acneserum #acnecream #julietmanja #suamiisteri #tuananasmikaelraya #diasemanishoneyraya #originalproduct #trustedsellermalaysia #terpaksacantikdengansatinskinz👰
User Image satinskinzbbeauofficial Posted: Dec 16, 2017 4:49 PM (UTC)

11
0 Normal
Jamu? Yes! Sy suka sgt dgn jamu JULIET pearl plus.. Bila consume je sy rasa badan segar fresh dan plg penting body solid dan cantik..idaman semua wanita kan.... Selain tu kandungan pearl dlm jamu ni mampu menjadikan kulit sy lebih putih dan pinkish.. 😍😍 .
.
.
📲wasap 0179736625 untuk order dan harga offer
.
.

#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzbbeauofficial #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acneserum #acnecream #julietmanja #suamiisteri #tuananasmikaelraya #diasemanishoneyraya #originalproduct #trustedsellermalaysia #terpaksacantikdengansatinskinz👰
User Image hani_honeydsh Posted: Dec 14, 2017 9:55 AM (UTC)

44
0 Clarendon
User Image diasemanishoney16 Posted: Nov 27, 2017 1:59 PM (UTC)

13
0 Normal
User Image nik_juliana Posted: Nov 27, 2017 12:39 PM (UTC)

49
0 Normal
Jom guys kita meroket lebih jauh lagi... Jom kita berganding bahu... Sama2 vote.
@sitinordiana @alifsatar 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍
#sitinordiana #alifsatar
#ahnafhani #diasemanishoney
#diasemanishoneymoon
#diasemanishoneyraya
#diasemanishoneymuzikal
User Image honeybeearmyofficial Posted: Nov 16, 2017 11:03 PM (UTC)

88
0 Normal
#Repost @sejenis_besokjelah (@get_repost)
・・・
chit... baik mengaku siapa merindui gandingan @sitinordiana dan @alifsatar ? .
.
tak tahu la kenapa hari ini rasa sendu je, tetiba pula mcm nak edit video yang sesuatu tp still xdpt idea. godeh punya godeh ni je la hasilnya.
hope korang enjoy it dan dapat la feeling KPMS. sebab dengar cerita ada yang dah moveon.. tp admin xlagi.. so layan.. sebelum tu kita ingatkan balik ky.. .
.
satu ketika dulu mereka pernah mencetuskan fenomena melalui #diasemanishoney dan antara drama yang bersambung 5siri #diasemanishoneymoon dan special siri #diasemanishoneyraya. Atas permintaan ramai dan fenomena yang gempak juga sekali lagi mereka tampil di pentas istana budaya dengan #diasemanishoneymusical .
.
seperti yang dijanjikan #klikPengantinMusimSalju akan mula pengambaran.. happy ke idok??
.
. .
@sitinordiana
@sitinordianafc
@alifsatar
#klikPengantinMusimSalju
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2
User Image sejenis_besokjelah Posted: Nov 16, 2017 11:05 AM (UTC)

205
24 Normal
chit... baik mengaku siapa merindui gandingan @sitinordiana dan @alifsatar ? .
.
tak tahu la kenapa hari ini rasa sendu je, tetiba pula mcm nak edit video yang sesuatu tp still xdpt idea. godeh punya godeh ni je la hasilnya.
hope korang enjoy it dan dapat la feeling KPMS. sebab dengar cerita ada yang dah moveon.. tp admin xlagi.. so layan.. sebelum tu kita ingatkan balik ky.. .
.
satu ketika dulu mereka pernah mencetuskan fenomena melalui #diasemanishoney dan antara drama yang bersambung 5siri #diasemanishoneymoon dan special siri #diasemanishoneyraya. Atas permintaan ramai dan fenomena yang gempak juga sekali lagi mereka tampil di pentas istana budaya dengan #diasemanishoneymusical .
.
seperti yang dijanjikan #klikPengantinMusimSalju akan mula pengambaran.. happy ke idok??
.
. .
@sitinordiana
@sitinordianafc
@alifsatar
#klikPengantinMusimSalju
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2