Toggle navigation

#cuticuti73,412 POSTS

Post Content
User Image angela.per Posted: Feb 17, 2018 5:21 PM (UTC)

4
0 Juno
Olha quem tá braba porque o passeio acabou!!😂😂😂😂😍😍😍😍
#bebês #bebezangado
#souvó #amobebê #cuticuti
Memang terbaik Desa Keroma Eco Resort Muar! Untuk kaki pancing macam kami ni, eh memang tak nak balik rasanya! 😁😆 Hari ni casting kat kolam ikan jer, next time nak datang kena booking awal, tak nak terlepas untuk pakej memancing pula ❤ #destinasiekopelancongan #ecolovers #eco #ecotour #nature #beautiful #resort #ecoresort #travellovers #travelers #holidays #muar #malaysia #johor #visitjohor #tourismjohor #bangsajohor #bosjohor #cuti #cuticuti #dekatjer #cuticutimalaysia
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 3:08 PM (UTC)

8
1 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 3:08 PM (UTC)

10
1 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
User Image hani_syahfuddin00 Posted: Feb 17, 2018 3:04 PM (UTC)

46
0 Rise
Things will never go perfectly the way you want it to be.
Appreciate everything😊

#summermall #friend #student #cuticuti
#freetime #holidays
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 3:01 PM (UTC)

10
1 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 2:39 PM (UTC)

7
2 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 2:39 PM (UTC)

9
1 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
User Image bozzlebidets Posted: Feb 17, 2018 2:10 PM (UTC)
36
4 Normal
User Image nourrel_fashion9 Posted: Feb 17, 2018 2:03 PM (UTC)

8
1 Normal
TERASA MACAM ARTISSS PULAK GAYAKAN MINI KEBAYA ROSSE ni.
.
Niiii berita gembira untuk hakak2 semua yang nak baju kurung ikut TREND sekarang..
.
MINI KEBAYA ROSSE yang meletopssss..dan yang penting nampak kerlaaasss gittew..alahai ruginye pada yang tak mencuba sepasang pun..
HARGA SEPASANG
RM80SM /RM85 SS
============================
============================
.
🎀 Design Exclusive dan LIMITED
.
🎀 Material kain Royal Silk.
.
🎀 Design Mini Kebaya.
.
🎀 kain Kembang payung
.
🎀 Saiz XS S M L XL
.
👉 ❌ Jarang..
👉 ❌ kecut
👉 ❌ berbulu lepas basuh
👉 ❌ renyuk
👉 ❌ luntur warna
👉 ✔ mudah digosok
👉 ✔ sesuai untuk semua majlis keramian
👉 ✔ Mesra wudhu

P/s👉👉ADE SEDIKIT PERBEZAAN WARNA ATAS FAKTOR CAHAYA KAMERA.

PRE ORDER 2-4 Hari.
.•••••••••••••••••••••••••
SANGAT LIMITED
__
1 st come 1 st serve.
No booking! With full payment
.
untuk memudahkan pilih koleksi tawaran stok ni dan juga nak dapatkan ukuran setiap saiz boleh follow je #nourrel_rosse
.
📲 www.wasap.my/60143374688 utk oder.
.
#cuticuti #rileks #tamanlayanglayang #klcc #kempen #kurungmoden #kurungmodenmalaysia #dewan #masjid #nikah #muamalaysia #makandam #terimakasih #perak #paritbuntar #tapah #alorsetar #kulim #georgetown #penang #melaka #afamosa #safari #waterpark #sunway #portdickson #minangkabau #cuti #jalan
rzki cuti rya cna . snklg trip untuk team cstmr yg ke-7 untk ht ni. vry fun trip diorg ckp. jom uaolss usha2 pkej kmi. kot2 brknan d ht blh join trip kami. trdpt bnyk pkej yg kmi twarkn untk anda #daytrippulauperhentian #pekej3hari2malampulauperhentian#2hari1malam. insya Allah ianya mgkut bjet anda. insya Allah kmi akn buat yg tbaik untk anda. untuk ktrgn lnjut blh trus hbgi kmi d tlian 0148120144(azizan) 0139798780(salwa). #cutie #cutiepie #cuties #cuticuti#cuticutimalaysia#cuticutiperth #cutipulau #pekejpulauperhentian #pulauperhentian #kakitravel #kakitravelmalaysia #kakitravelbajet #kakijalan #kakilepak #kakiselam

Hashtags found on this page