Toggle navigation

#coklatlangkawi21,944 POSTS

Post Content
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 7, 2017 9:52 AM (UTC)

5
0 Normal
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 5, 2017 12:17 PM (UTC)

144
0 Normal
❤ DAIM SNAX 145g ❤
.
Daim snax nie tak same dengan Daim yang biase tu. Daim Snax nie campuran coklat+karamel yang dah di hancurkan+bijirin crispy🍫
.
Digumpalkan jadi la bentuk seketul2😋🤗
.
Rasa dye memang tak terkata sis suke sangat
.
NOTE : Coklat nie cepat cair kalau letak tempat panas. Tapi cair2 pun sedap uolls tetap sama rasa dye boleh makan dengan sudu terus lagi senang😂😂
.
Untuk order boleh click link di Bio @a.a_chocolate 😊
.
#coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 5, 2017 11:41 AM (UTC)

141
0 Normal
MILO CUBES 100PCS from Ghana 🇬🇭 .
Sedap tau uolls😋
.
Rasa dye same je dengan Milo Cube 50pcs tu cuma 100pcs tu lebih sedap sikit pada pendapat sis😁🍫
.
Untuk order boleh click link di Bio @a.a_chocolate 😊.
.
#coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 5, 2017 11:07 AM (UTC)

148
0 Normal
MILO CUBES 50PCS from Ghana 🇬🇭 .
Sedap tau uolls😋
.
Sape2 yang suke makan milo yang ratah milo macam tu je wajib try nie. Rasa same je uolls🍫
.
Nie lagi senang nak makan sebab dalam bentuk cube kecik2❤.
.
#coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 5, 2017 8:12 AM (UTC)

142
0 Normal
Kalau sesiapa nak COD boleh jugak yea🤗
.
🚗 COD area Kuantan sahaja😊
.
Harga tak termasuk caj COD❤
.
Self pickup hanya di Taman Tas🚶🏻‍♂️
.
Tiada minimum order kalau self pickup 😘
.
Minimum order untuk COD 3 Bar Koko Krunch😘
.
#coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 5, 2017 8:13 AM (UTC)

154
2 Normal
Stock Koko Krunch Bar dah sampai😱 Cepat2 grab sebelum kehabisan stok
.
Stok tak banyak nie uolls limited😭
.
Nanti dah abis sis tak dapek nak nolong menangis tepi bucu katil la korang😂😂😂
.
GRAB YOUR CHOCOLATE NOW!!!🍫🍫❤
.
#coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9
User Image a.a_chocolate Posted: Dec 9, 2017 7:41 AM (UTC)

7
0 Normal
❤️RITTER SPORR❤
.
1 Pack 👉 RM12🍫
.
❌ Not included Postage & COD Fee
🍫 Postage SM RM8 & SS RM12
🚗COD area Seremban sahaja😊
🚗Self pickup Area Ampangan
.
Jika uolls berminat boleh WS ke :-
👉 011-1992 3088 / 014-829 5989 👈
👉 011-1992 3088 / 014-829 5989 👈
👉 011-1992 3088 / 014-829 5989 👈
.
Boleh juga visit instagram @a.a_chocolate🍫
.

#aachocolate #milo #milocube #100pcs #chocolate #coklatmurah #fromnigeria #bazaarpaknil #coffeeprince #fattzura #coklatmalaysia #coklatmurah #coklatlangkawi #coklatimport #daim #daimsnax #cadbury #cadburybag #cadbury2018 #milocubes #milo #milocube #rittersport #rittersportmalaysia #kuantan #tamantas #ampangan #seremban #pahang #negeri9