Toggle navigation

#coklatlangkawi24,354 POSTS

Post Content
User Image _choclover_ Posted: Feb 17, 2018 4:42 PM (UTC)

2
0 Normal
🎆CHINESE NEW YEAR SALES🎆
.
FROM 15 FEB-28 FEB 2018😘
.
💰PRICE?? SILA REFER GAMBAR .
_________________________
🍫BEAN BOOZLED🍫
.
📭Price Excluded Postge Add Postage Charge(based on qtty items yg d order)
Min Add Postage RM9 SM/RM12SS
.
Jgn lepaskan peluang kali ni ye ee. In Shaa Allah hrga pasti berbaloi2😍
_______________________________________
.
NAK ORDER? MEH LEKAIH DM SIS. FAST REPLY (within24hr) 😉
#daimcake#tobleronecake#coklatviral#hershey#milocube#rittersport#kindebueno#cadburry#geisha#nutellago#nutella#saralee#coklatlangkawi#coklatviralmurah#coklatmurah#chocspread#coklatspread#chocdrink
User Image _choclover_ Posted: Feb 17, 2018 4:41 PM (UTC)

1
0 Normal
🎆CHINESE NEW YEAR SALES🎆
.
FROM 15 FEB-28 FEB 2018😘
.
💰PRICE?? SILA REFER GAMBAR .
_________________________
🍫KOKO KRUNCH BARS🍫
.
📭Price Excluded Postge Add Postage Charge(based on qtty items yg d order)
Min Add Postage RM9 SM/RM12SS
.
Jgn lepaskan peluang kali ni ye ee. In Shaa Allah hrga pasti berbaloi2😍
_______________________________________
.
NAK ORDER? MEH LEKAIH DM SIS. FAST REPLY (within24hr) 😉
#daimcake#tobleronecake#coklatviral#hershey#milocube#rittersport#kindebueno#cadburry#geisha#nutellago#nutella#saralee#coklatlangkawi#coklatviralmurah#coklatmurah#chocspread#coklatspread#chocdrink
User Image _choclover_ Posted: Feb 17, 2018 4:40 PM (UTC)

0 0 Normal
🎆CHINESE NEW YEAR SALES🎆
.
FROM 15 FEB-28 FEB 2018😘
.
💰PRICE?? SILA REFER GAMBAR .
_________________________
🍫KELITA MILK CUBE🍫
.
📭Price Excluded Postge Add Postage Charge(based on qtty items yg d order)
Min Add Postage RM9 SM/RM12SS
.
Jgn lepaskan peluang kali ni ye ee. In Shaa Allah hrga pasti berbaloi2😍
_______________________________________
.
NAK ORDER? MEH LEKAIH DM SIS. FAST REPLY (within24hr) 😉
#daimcake#tobleronecake#coklatviral#hershey#milocube#rittersport#kindebueno#cadburry#geisha#nutellago#nutella#saralee#coklatlangkawi#coklatviralmurah#coklatmurah#chocspread#coklatspread#chocdrink
User Image _choclover_ Posted: Feb 17, 2018 4:37 PM (UTC)

1
0 Normal
🎆CHINESE NEW YEAR SALES🎆
.
FROM 15 FEB-28 FEB 2018😘
.
💰PRICE?? SILA REFER GAMBAR .
_________________________
🍫COKLAT KUACI VIRAL🍫
.
📭Price Excluded Postge Add Postage Charge(based on qtty items yg d order)
Min Add Postage RM9 SM/RM12SS
.
Jgn lepaskan peluang kali ni ye ee. In Shaa Allah hrga pasti berbaloi2😍
_______________________________________
.
NAK ORDER? MEH LEKAIH DM SIS. FAST REPLY (within24hr) 😉
#daimcake#tobleronecake#coklatviral#hershey#milocube#rittersport#kindebueno#cadburry#geisha#nutellago#nutella#saralee#coklatlangkawi#coklatviralmurah#coklatmurah#chocspread#coklatspread#chocdrink
User Image chocolate_collection Posted: Feb 17, 2018 3:54 PM (UTC)

15
1 Normal
Ramai sangat2 hari ni. Terima kasih datang shopping coklat di sini yer. Ada rezeki kita jumpa lagi. Esok hari minggu, pastikan mereka yang belum berkesempatan datang tu singgah sini tau. Harga pastinya jauh lebih murah dari tempat lain 👏👏👏 .

Whatsapp/Sms/Call : 0194145171
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #tunang #kahwin
User Image krimpenjagaanpayudara Posted: Feb 17, 2018 3:00 PM (UTC)

11
3 Normal
Love potion KRIM PENJAGAAN ASET NO.1 di Malaysia.

Membantu wanita mengekalkan keanjalan dan rupa bentuk aset menawan

Ibu menyusu? Mak dara? Bakal pengantin? Gadis seawal 15 tahun pun dah boleh dapatkan aset idaman! Selamat dan berkesan!
.
📲0138528584
.
. ✔ Diformulasikan dgn bahan² PREMIUM sahaja
✔ Tiada campuran bahan kimia
✔ Tiada pengawet, paraben & merkuri
✔ Tidak memudaratkan kesihatan & bebas racun kerana telah mendapat kelulusan dari KKM & Pusat Racun Negara
✔ Tiada sebarang side effects
✔ Tiada pantang larang
✔ Tidak mengganggu hormon & kitaran haid
✔ Kesan seawal 3 hari, perubahan nyata dalam 2 minggu
✔ Sebagai milkbooster utk melancarkan mengaliran susu badan
✔ Penghapus segala stretchmarks & selulit sekaligus mencantikkan kulit
✔ Pencegah breast cancer
✔ Penjagaan all-in-one untuk breast & booty
✔ Shelf life: 2 tahun
✔ Beratus genuine testimoni dari customer .
User Image thealyaastore Posted: Feb 17, 2018 2:20 PM (UTC)

36
1 Normal
KEREPEK BRONIS KETAGIH GILA 🍪
.
Memang ketagih giler weyyy serius tauu sis alyaa tak tipuuu

RM 15 jeee sebalang . Boleh mix sekali dengan chocojar and ramen tauu

Beli banyak sis bagi harga kasih sayangg ♥
.
Whatsapp sis cepattt 0173201938
.
.
#ramenmurah #ramenchallenge #samyangmurah #samyangicemurah #samyangstewmurah #ramensamyang #ramenkoreamurah #sayajualsamyang #sayajualramen #ramenpedas #samyangpedas #uitm #uum #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualcoklat #coklatdaim #coklatpepero #coklatmilka #meggikorea #coklatnutella #milocubemurah #milostickmurah #coklatlangkawi #nutelladipngo #peperomurah #kerepekbronis
User Image chocolate_collection Posted: Feb 17, 2018 12:35 PM (UTC)

12
1 Normal
Cadbury Turkish Delight 200g 🆕. Satu lagi coklat Cadbury terbaru kami bawa masuk. Flavor yang best untuk dicuba 👏👏👏. Lain dari yang lain. Kedai buka esok bermula jam 10pagi. Pastikan singgah tau. Macam2 flavor kami ada utk Cadbury bar ni. Pilih lah ikut suka yer 👇👇👇 :-
.
- cadbury old gold roast almond
- cadbury old gold original
- cadbury dream
- cadbury milk chocolate
- cadbury top deck
- cadbury caramello
- cadbury black forest
- cadbury snack
- cadbury hazelnut
- cadbury roast almond
- cadbury crunchie
- cadbury peppermint
- cadbury bubbly 155g
- cadbury old gold 70% cocoa
- cadbury old gold peppermint
- cadbury turkish delight
- cadbury salted caramel
- cadbury rocky road .

Whatsapp/Sms/Call : 0194145171
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #tunang #kahwin #cadbury
User Image chocoluck_brosis Posted: Feb 17, 2018 11:54 AM (UTC)

8
3 Normal
BARU JE PERGI COD KELMARIN, HARI NI DAH NAK REPEAT ORDER😱😱😱
.
.
penangan milo cube dan pepero. Sebelum ni adik ni order 50 pieces milo cube dan sekotak pepero, tiba2 hari ni nak order pulak 50pieces milo cube😂😂
Sedap katanya 😆😂
.
.
Anda nak cuba keenakkan coklat import dari @chocoluck_brosis ?😉 cepat cepat dm atau wasap sis. Stock terhad ye
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #coklatmurah #coklatimport #coklatlangkawi #musically #instafamous #giveaway #hadiahulangtahun #coklatmurah #kekasihpaksarela #kitkat #milocube #diaanakjeneral #papanakmenantu #mrlondonmslangkawi #lafazkankalimahcintamu
User Image indah_coklatlangkawi Posted: Feb 17, 2018 10:39 AM (UTC)

9
0 Normal
Daim

Coklat fevret ramai...rasa caramel yg crunchy mmg akan buat uoolls repeat n repeat lg..
1 pack 280grm 42pcs
Rm22

Wasap 0182123924

tekan je link..trs ke wasap saya 📲 www.wasap.my/60182123924

Jgn lupa Like n follow page Kami untuk tak ketinggalan Berbagai coklat jenis coklat n Promosi menarik

https://www.facebook.com/pg/Biskut-gery-n-coklat-langkawi-285439298555478/about/

#coklatlangkawi #coklat #coklatmurah #coklatlangkawimurah #coklatimport #coklatimportmurah #daim #toblerone #cadbury #milkaoreo #kinderbueno
User Image chocolate_collection Posted: Feb 17, 2018 10:31 AM (UTC)

13
1 Normal
Ferrero Confette Raffaello 150g & Ferrero Confette Raffaello T3 30g 🆕. Terbaru di kedai!. Ada yang sedang mencari coklat ni? mari ke Chocolate Collection. Beli banyak, harga borong kami bagi💪 .

Whatsapp/Sms/Call : 0194145171
Facebook : Chocolate Collection
Instagram : chocolate_collection

#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklatlangkawi #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #coklatmurah #bouquetchocolate #halal #doorgift #tunang #kahwin #ferreroraffaello
User Image fav_samyangramen.coklat Posted: Feb 17, 2018 8:02 AM (UTC)

34
0 Normal
.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen 2x Spicy
3️⃣ Ramen Cheese
4️⃣ Ramen Ice
5️⃣ Ramen Curry
6️⃣ Ramen Stew
.
📌 1 loose pack (140g) : RM7
📌 3 loose pack - Mini Combo Set (420g) : RM18
📌 1 big pack / 5 loose pack - Combo Set (700g) : RM27
🍝 *Can mix flavour
.
Harga tak masuk postage (confirm order baru boleh nyatakan harga postage)
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#kedaicoklat #samyangmalaysia #samyanghalalmurah #coklathalal #samyangramenstewtype #sayajualmurah #meringuekissesmalaysia #pretzelsmalaysia #macaroonmurah #sayajualramen #sayajualcoklatimport #samyangoriginal #samyangcheese #samyangicecool #samyangcurry #samyangramenmurah #nutellabready #samyang2017 #nutellabreadymurah #milobarmurah #kokokrunchbarmurah #giftsurprise #nutellaandgo #coklatimport #coklatlangkawi #trustedsellermalaysia
User Image fav_samyangramen.coklat Posted: Feb 17, 2018 8:01 AM (UTC)

20
0 Normal
.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen 2x Spicy
3️⃣ Ramen Cheese
4️⃣ Ramen Ice
5️⃣ Ramen Curry
6️⃣ Ramen Stew
.
📌 1 loose pack (140g) : RM7
📌 3 loose pack - Mini Combo Set (420g) : RM18
📌 1 big pack / 5 loose pack - Combo Set (700g) : RM27
🍝 *Can mix flavour
.
Harga tak masuk postage (confirm order baru boleh nyatakan harga postage)
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#kedaicoklat #samyangmalaysia #samyanghalalmurah #coklathalal #samyangramenstewtype #sayajualmurah #meringuekissesmalaysia #pretzelsmalaysia #macaroonmurah #sayajualramen #sayajualcoklatimport #samyangoriginal #samyangcheese #samyangicecool #samyangcurry #samyangramenmurah #nutellabready #samyang2017 #nutellabreadymurah #milobarmurah #kokokrunchbarmurah #giftsurprise #nutellaandgo #coklatimport #coklatlangkawi #trustedsellermalaysia
User Image fav_samyangramen.coklat Posted: Feb 17, 2018 8:00 AM (UTC)

11
1 Normal
.
1️⃣ Ramen Original Spicy
2️⃣ Ramen 2x Spicy
3️⃣ Ramen Cheese
4️⃣ Ramen Ice
5️⃣ Ramen Curry
6️⃣ Ramen Stew
.
📌 1 loose pack (140g) : RM7
📌 3 loose pack - Mini Combo Set (420g) : RM18
📌 1 big pack / 5 loose pack - Combo Set (700g) : RM27
🍝 *Can mix flavour
.
Harga tak masuk postage (confirm order baru boleh nyatakan harga postage)
.
How to order?
Screenshot this item and click on the link at the bio for fast reply
.
#kedaicoklat #samyangmalaysia #samyanghalalmurah #coklathalal #samyangramenstewtype #sayajualmurah #meringuekissesmalaysia #pretzelsmalaysia #macaroonmurah #sayajualramen #sayajualcoklatimport #samyangoriginal #samyangcheese #samyangicecool #samyangcurry #samyangramenmurah #nutellabready #samyang2017 #nutellabreadymurah #milobarmurah #kokokrunchbarmurah #giftsurprise #nutellaandgo #coklatimport #coklatlangkawi #trustedsellermalaysia
Jom belajar cara bisnes diinstagram
.
#RepostSave @ajimaura with @repostsaveapp ・・・ Selamat pagi, tengah buat apa tu?

Jika anda tak update posting, bagaimana anda nak dilihat aktif?

A) melalui engagement yang anda buat
1- Like atau komen pada posting orang lain
2- like pada komen orang yang komen posting anda (love kecil tepi komen tu)
3) reply komen orang pada posting anda, walaupun pada posting anda yang lama

B) update story anda
Boleh beritahu promosi semasa atau yang berkaitan dengan bisnes anda

C) Buat Live
Ajak audiences anda bersama anda, dan kenali mereka dengan cara ini. Mereka boleh terus bersoal jawab dengan anda. Ini membuatkan mereka rasa dekat dengan anda

Jadi jangan asik nak spam posting je tau. Tu aktif yang tidak disenangi. Lepas tu tanya "kenapa followers saya semakin berkurangan?"
Hurm hurm hurm hurmpooookkkkkkk.hehehe

Sebenarnya banyak lagi yang kita boleh buat. Nanti sambung lagi.Rasa macam tak ramai yang berminat dengan ilmu sebegini, betul ke?

Anda nak lagi?
Repost dan update distory anda, tag saya ye, dah buat, boleh komen pada posting ni "kami sedikit tapi kami ada"

TAMBAH FOLLOWERS FREE
Ingat kita akan mula task tambah followers, tapi kita perlukan lebih ramai untuk bersama kita. Lagi ramai, lagi power task ni.Jangan berhenti sebarkan pada kenalan anda. Boleh buat posting khas.

Hashtag jangan lupa guna. Ramai yang repost tanpa hashtag. Kita dah ada ilmu, amalkan lah😍😍😍 Pemenang give away hari tu, saya akan umumkan nanti. Agak sukar nak pilih sebenarnya. Siapalah yang bertuah tu kan?
😎😎😎 Admin
subcribe youtube channel Ajim aura
Follow
🛌 @ajimaura
❤️ @dukunsaka
❤️ @sifucilik
👥 @akademi.insta
📚 @ebooksaka

website
www.ajimaura.com
www.ebooksaka.com
#terapiinstagram #ajimaura #followers #review #giveaway #malaysia #marketing #sayajual #dropshipwanted #wanita #erezeki #eusahawan #hijab #niqab #uitm #chocodapsteamsiti #chocolate #coklatlangkawi #coklat #chocodapsbatupahat #coklatmurah #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #jjcm #coklatbadam #coklatpremium #produkhalal

Hashtags found on this page