Toggle navigation

#coklat853,348 POSTS

Post Content
Elmer Compound
Coklat blok rasa
Strawberry
Apple
Blueberry
Green Tea
Tiramisu
Taro
Cappucino
Banana
Dark Chocolate
.
Bisa dimakan langsung dengan diserut/ dipotong - potong
Lumer jika terkena panas pada makanan
.
.
Cocok untuk topping pisang nugget, ice cream, roti, kue dll..
.
.
1kg (isi 6 potong)
bisa order 2 potong
.
.
#rajatopping #elmer #coklatblok #elmercompound #coklatblokgreentea #dipglaze #topping #toppingbandung #toppingmurah #toppingmakanan #pisangnugget #coklatblokmurah #coklat #coklatserut #kulinerbandung #kulinerbdg #toppingcoklat #greentea #elmergreentea #coklatblokpalingenak
Ada yang baru nih
*PISANG NUGGET*🍌🍌 Sekarang gk usah lama - lama nunggu buat beli pisang nugget lagi 🍌🍌 Cuma tinggal digoreng terus bisa dikasih topping sesuai selera kamu 😄

#frozen #frozenfood #frozenjkt #frozenenak #frozenmurah #frozenfoodhalal #pisangnugget #pisang #nugget #coklat #keju
“INT3TREE MEMBANTU ANAK2 MEROKET KE ARAH KEJAYAAN.”
.
.
Kami yakin anda pasti nak anda berjaya betul tak? Mestilah nakkk. Cuba bayangkan, anak2 dpt keputusan yg cemerlang utk UPSR, PT3 atau mana2 exam yg akan datang. Hati pasti penuh dgn rasa bangga & gembira. Tersenyum dari pipi ke pipi.
.
.
Tp nak berjaya ni bkn senang, ia memerlukan effort yg konsisten. Halangan TERBESAR anak2 adalah selalunya disebabkan kekurangan daya fokus & tenaga.
.
.
Int3tree membantu merangsang daya fokus yg lebih tinggi & membekalkan tenaga supaya diorang maintain semangat je setiap hari. Lengkap dengan bahan2 yg berkualiti tinggi & dikaji keberkesanannya oleh university terkemuka. Semua ingredients Int3tree ni siap import dr luar negara. .
.
Int3tree mengandungi Lutein FloraGlo yg tlah mendapat paten dari US sebagai bahan terbaik.
.
.
Int3tree mengandungi Meg-3, sumber Omega-3 yg paling dipercayai & berkualiti tinggi.
.
.
sebab tulah int3tree dapat banyak sgt testimoni positive dari pengguna, bahan yang kita guna bukan biasa2 tapi kami import dari luar negara khas untuk pengguna int3tree! .
.
Kalau anak2 anda sbelom ni jenis yg cepat letih, balik sekolah je terus tidur, lepas amalkan Int3tree bertenaga lg nk study & buat kerja sekolah. Dekat sekolah gagah je. Kalau dulu fokus senang lari, daya fokus anak anda lebih tajam lepas dh start consume Int3tree. .
.
Byk dah feedback parents yg kami terima, anak2 lebih pandai & cepat tangkap apa yg diajar. Tak kiralah matematik, sains, even hafal Quran pun ada. Lepas consume Int3tree Int3tree anak2 lebih mudah utk belajar. Tenaga pun maintain je sepanjang hari.
.
.

Harga jualan Int3Tree
🛍S/M: RM 115
🛍S/S: RM 120
✅Sekotak Int3Tree: 30 sachet sebulan
✅1 hari 1 sachet!
.
.
🚀Nak promosi harga diskaun lebih 10%?
🚀Nak dapatkan free postage?
🚀Nak info lanjut?
Jom WhatsApp laju2👇👇👇
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#Int3TreeKekalFokusSepanjangHari
#KekalFokusSepanjangHari
#DarkCoklatPertamaDalamSachet
#FenomenaProdukMinda
#SihatdanBijak
#LuteinTradeMarkUSA
#nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #milocube #caliph
💕 PIZZOREO FRUITZY 💕

Yang pasti orang tua itu yang paling sayang sama anak"nya...kaya pak Arif ini jauh" belain beli ini buat oleh" anaknya... Duuuhhh coo cweettt pak 😁😁😁 makasih banyak pak semoga anak"nya suka

#pizza #food #instafood #homemade #mozzarella#tasty #pizzalover #foodstagram #cheese #manis #coklat #banana #pisang #chocolate #keju #oreo #milk #foodie #oreocake #dessert #cake #instacake #instafood #kreasi #milky #cheezy #surprize #bithday #kulinerhitsjogja #jajanankekikian #kulinerjogja

OPEN ORDER :
• GHANIU'S COOKIES •
® Jl. Kebunraya, Gang Teratai, No. 237, Yogyakarta
WA : 0838-4096-6800
SMS : 0858-7542-9424
Tlp. (0274) 450-471

Hashtags found on this page