Toggle navigation

#cleansingoil47,862 POSTS

Post Content
User Image laubotanicals Posted: Feb 17, 2018 9:31 PM (UTC)
laubotanicals
9
0 Normal
Must stay hydrated under the Southern Hemisphere. Awakening cleansing oil act as a dual purpose product. Cleanse your skin and any left over residue you can leave on as a moisturizer🔆
.
.
.
.
.
.
.
#newzealand #laubotanicals #skincare #skincareproducts #instaskincare #luxuryskincare #organicingredients #organic #cleanbeauty #beautyblogger #nontoxicbeauty #ecofriendly #beachday #travel #ocean #islandvibe #weekendvibes #esthetician #essentialoils #cleansingoil #pure
User Image anahattaid Posted: Feb 17, 2018 9:30 PM (UTC)

3
0 Normal
DOUBLE CLEANSING METHOD *
.
.
Apa sih artinya?
Simple banget, artinya membersihkan wajah 2x dalam satu waktu 😁
.
* Kenapa harus double cleansing? Rempong deh ihhh...
Karenaaaaa... Pada teorinya, membersihkan muka 1x dengan sabun muka ternyata tidak efektif untuk memgangkat kotoran sampai lapisan kulit dalam, sedangkan kita tau dong yaaa betapa debu2 dan polusi yang akrab dengan keseharian kita itu adalah potensi besar untuk memupus impian kita memiliki kulit yang sehat n kinclong 😁😁.
.
.
* Gimana caranya?
Kita butuh 2 jenis pembersih.. Iyalah, kalau cuma satu berarti bukan double cleansing yes namanya 😂😂 1st Cleanser
Berfungsi untuk mengangkat kotoran di lapisan terluar kulit, seperti make up atau debu2 intan yang nemplok selama kita beraktifitas.
Untuk cleanser pertama ini biasanya berbentuk oil atau milk cleanser.
Karena lebih efektif untuk mengangkat kotoran.

Laluuuu... 2nd Cleanser
Berfungsi untuk membersihkan kulit yang sudah bersih dari sisa2 makeup atau debu2 kotoran yang sudah bablas oleh 1st cleanser tadi.
Cleanser kedua ini boleh menggunakan sabun muka, tapiiii pastikan kalau sabun yg digunakan yang ramah untuk kulit, alias tidak mengandung bahan yang keras yang hanya akan membuat sebum kulit kita terkikis habis, alhasil kulit kita malah jadi kering nantinya..
Inget lhoo.. Kulit yang berasa kesat atau ketarik setelah cuci muka itu ga bagus..
Justru itu pertanda kalau sebum kita diangkat abis2an sama si sabun muka 😠

Hasilnya?
Kulit akan jadi kering ga cihuy.. 😰😰
Dann utk kulit berminyak malah akan tambah lebih berminyak lagi lho 😱😱
Karena disaat kulit kesat, alarm tubuh akan mengirim sinyal untuk memproduksi sebum lebih banyak lagi untuk melindungi kulit kita dari kekeringan..
Ya jadi tambah oily dong yaaa 😢😢😢 Yukkk ganti rutinitas cleansing kamu dengan Double Cleansing Method..
Dijamin deh bakalan kinclong sehat itu muka 😍😍
Tentunya dengan syarat harus rajin donng yaaaa 😁😁😁 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Anahatta's Cleansing Products :
1st Cleanser = Cleanoleo / Scruboleo (10gr/70k)
2nd Cleanser = Gentle Face Wash with Green Surfactant / Aloegel Face Wash (100ml/65k)

WA 0822.1331.4463
#oleogel
#oilcleansing
#cleansingoil #naturalskincare
User Image mmw2685 Posted: Feb 17, 2018 8:24 PM (UTC)

131
1 Normal
Swyd go 👣👣 @psychic_avalyn @psychic_avalyn With over 20 years of experience, I am confident that I can be your guiding light and lead you on the right path in your life. Are you worried? Confused? Need answers about your love life? Nothing is impossible for me to help you with. For a limited time I am offering a FREE mini reading to all first time clients! Feel free to call or text 214-299-0105. I look forward to helping you out 💝💝 #chakra #chakrabalance #tarot #tarotcards #psychics #psychic #freepsychicreading #psychicreading #tarotcardreading #cleansingoil #sage #crystalball #crystalhealing #chakrahealing #psychicreader #tarotreaders #tarotcard #psychicsofinstagram #phonereading #crystalhealing #truthbetold #twinflames #tarotreader #freepsychicreaders #thirdeye #twinflame #psychicofinstagram
User Image monasterymade Posted: Feb 17, 2018 7:22 PM (UTC)

95
2 Normal
“I couldn’t really get into cleansing oil until I tried yours.” -Monastery cleansing oil convert. 📷 @lifestyle_engineered
[Русский / English text could be found below the Russian version]
В блоге вас ждёт новый пост, посвящённый #японскаякосметика гидрофильному маслу #Naive с оливковым маслом. У этого масла есть родной "брат" в оранжевом цвете - цитрусовая версия, который я также хочу попробовать в будущем, но а пока об оливковой версии этого продукта.
Самоё очевидное преимущество этого продукта - его цена 😀. При экономичном расходе этого средства 👌- отличный бюджетный вариант для всех, кто не особо загоняется дорогими очищающими средствами. Чем ещё может похвастаться #гидрофильноемасло от #Naive - читайте в блоге 😉

This Cleansing oil by Kanebo Naive is my latest go to cleansing oil and I can't help but recommend it for everyone who loves good makeup and clean skin 😁 The product has light aroma (apples?) and very watery texture. I must say it's very affordable - you can buy 1 piece for less than 10$ from eBay 👌The only concern I have with this Oil is Mineral oil that it has in the ingredients - so sad thing for many of us who would like the product more if it had no Mineral oil.
#jbeauty #japanesecosmetics #cleansingoil #abbeauty #asianbeauty #cleansingroutine #очищениекожи #японскаякосметика #азиатскаякосметика
User Image mybeautykorea_organic Posted: Feb 17, 2018 6:35 PM (UTC)

11
0 Normal
.
💧 HOLIKA HOLIKA Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil
Гидрофильное масло, которое прекрасно очистит 💧Ваше лицо от косметики, не оставляя шансов даже самым стойким средствам.
Оно с легкостью:
💦очистит поры;
💦снимет макияж, без ощущения жирной плёнки;
💦очистит кожу, не пересушивая ее;
💦содержит оливковое и аргоновое масла.
💧Имеется специальная заглушка, которую надев на дозатор, Вы сможете спокойно брать масло с собой в дорогу, не переживая что оно прольётся🙌🏻
💧А удобный аппликатор и слегка густая консистенция позволяют использовать средство с разумной экономией
.
🌊Объём 150 мл.
.
👸♥️Ставьте лайки мне будет приятно 👍
.
🤗Желайте? Заказывайте 📲
.
❓Вопросы пишите в директ с радостью отвечу 👑👍 .
✨Собираем Заказы!
#holikaholika #sodapore #cleansingoil
User Image leaf.seed.berry Posted: Feb 17, 2018 5:36 PM (UTC)

67
3 Normal
The perfect travel companions! We've got our Tea Tree + Lemongrass Organic Cleansing Oil and Strawberry Hibiscus Daily Protective Face Mist here with their bags packed and ready to go. 🌿🌿 Hope you all have a fantastic Saturday!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#organiccleanser #facemist #beautygirl #healthyskin #botanicalbeauty #cleansingoil #greenbeauty #naturalskincare #cleanbeauty #instabeauty #instaskincare #skincareroutine #skincareaddict #skincareobsessed #naturalista #beautygram #beautyful #bblogger #organicskincare #organicbeauty #yogaeveryday #skincareproducts #naturally #greenskincare #naturalbeauty #veganbeauty #womenshealth
User Image alyssajuliannebeauty Posted: Feb 17, 2018 3:02 PM (UTC)

tatcha
209
8 Moon
My slowly yet surely growing @tatcha collection💧My first 💜was their Water Cream, now they take the cake for two of my favorite morning & night cleansers—Pure One Step Camellia Cleansing Oil & The Deep Cleanse. The Luminous Skin Mist is dewy perfection in a bottle and I'm excited to play around with their Classic Rice Enzyme Powder more💦 What are your must-haves from Tatcha?
User Image tweedledeeshop Posted: Feb 17, 2018 2:33 PM (UTC)

5
0 Normal
SK-II Facial Treatment Cleansing Oil
.
+ dipakai sebelum cuci muka (double cleansing)
+ cocok utk wajah berminyak
+ sbg make up remover & bs memberihkan yg waterproof jg
.
250ml : IDR 535
.
Order via
WA : 081295678873
Line : silvyagustjik
DM
.
#skii #jualskii #pitera #cleansingoil #skincare #skincareroutine #skiicleansingoil #fte
User Image widsfx Posted: Feb 17, 2018 2:20 PM (UTC)

14
0 Normal
widsfx 9h ago
Lagi cobain @luxcrime_id New Year Starter Kit nih 😝
Pertama aku pake Cleansing Oil nya dulu, sumpah aku baru pertama kali pake cleansing oil.. caranya di tetes ke telapak tangan yang kering,terus di gosok2 ke muka..bener aja makeup langsung keangkat semua ngga bersisa (sayang lupa foto pas lagi pake cleansing oilnya,padahal bagus keliatan kotoran wajah lagi keangkat) terus bilasnya pake air bersih aja biasa..nah abis itu langsung aku pake Charcoal Mint mask nya.. beuh dingin banget sampe kaget 🤪 serius dingiiiinn banget.. enakk bikin seger 👌🏻 oles tipis merata ajasih..terus tunggu 20menit.. udh kering kan tuh terus bilas aja pake air bersih.. nah sisa sisa minyaknya enak nih udh keangkat semua..aplagi pas di bilas kan ada scrub2 lembut yang bisa dipake buat exfoliate kulit wajah.muka berasa bersih dan seger.. udh bbrapa lama pun masih kerasa sensasi dingin nya.. aku sukaa 💖💖 thankyou so much Luxcrime udh pilih aku dapet giveaway 😜 semoga dengan pake ini 2018 ku semakin ceraaahh 🌞 #review #charcoalmask #cleansingoil #luxcrime
User Image glitzmediaco Posted: Feb 17, 2018 1:50 PM (UTC)

342
0 Normal
Selain dapat membersihkan wajah, cleansing oil yang dapat digunakan oleh segala jenis kulit juga memberi manfaat lain untuk kecantikan. Misalnya mengurangi peradangan pada jerawat, mencerahkan kulit serta mencegah timbulnya kerutan pada wajah. Sudah menambahkan cleansing oil pada perawatan wajah harian Anda?
.
.
Foto: Pxhere.com
#GLITZBEAUTY #GLITZLIFESTYLE #cleansingoil
User Image mo____chan___ Posted: Feb 17, 2018 1:18 PM (UTC)

5
0 Normal
#fancl #cleansingoil #cleansing #フチ子
FANCL最高です。もうこれしか使えません🙏💞2ヶ月前に使い始めて3本目です🤞🤞
User Image thebeautyendeavor Posted: Feb 17, 2018 1:09 PM (UTC)

maylindstromskin
161
0 Normal
May Lindstrom The Pendulum Potion 🌿
.
Cleansing oils are such a luxury & sensory experience. Cleansing oils for me are all about the scent and texture. A balm is cheaper and just as effective. A cleansing gel balm is also effective and almost as cheap as the balms. So why use a cleansing oil that is normally twice or more the cost of a balm? Because the scent and texture give you this ritualistic pleasure in the bathroom
.
“The Pendulum Potion is a sensorial feast of antioxidant-rich goodness cushions and lovingly cleanses skin, effortlessly melting away makeup and environment debris, while softening and clearing congestion and dullness”
.
This oil smells like a smokey spicy campfire. It’s quite unique I’ve never come across another oil that smells this way. It took me a while to get used to but I love it now. It’s perfect for night skincare rituals to start a calming night. This has become one of my favorite cleansing oils. It’s hard for me to say you need this, but if you love an indulgence and performing a skincare ritual–this is for you
.
Full details on the blog in case you missed original post. Link in Bio (just search for it on blog)
.
.
.
.
#skincarereview #maylindstrom #skincareobsessed #skincareroutine #skincare #skincarecommunity #365inskincare #instablogger #skincareblogger #beautyflatlay #beautycommunity #bblogger #skincareregime #instaskin #greenbeauty #naturalskincare #discoverunder100k #skincareluxury #skincareritual #flatlay #doublecleanse #cleansingoil
User Image carissa_posion Posted: Feb 17, 2018 12:17 PM (UTC)

7
0 Normal
I'm running low on my @humanheartnature Human Heart Nature Gentle Cleansing Oil. Super sulit! Took me 8 - 9 months to empty the 95 ml bottle. I used it almost everyday, save for weekends na hindi naman ako nag me-makeup. I have reviewed this too on my blog:
http://bit.ly/2FafvQc
#humannature #humanheartnature #skincare #beauty #cleansingoil #naturalproduct #makeupremover #makeup #naturalbeautyproduct #philippines
User Image beautifulgirlbykate Posted: Feb 17, 2018 11:46 AM (UTC)

beautifulgirlbykate
4
0 Normal
💖l'occitane shea butter cleansing oil
30 ml 💖ล๊อกซิทานเชียบัตเตอร์คลีนซิ่งออย
เนื้อสัมผัสที่นุ่มลื่นเสริมคุณค่าด้วยเชีย บัตเตอร์ 5% ช่วยให้ผิวสะอาดหมดจด สดชื่น
ไม่ทิ้งคราบมันตกค้าง สามารถขจัดสิ่งสกปรกและชำระล้างเครื่องสำอางทุกชนิด แม้สูตรกันน้ำ พร้อมส่งเสริมสมดุลความชุ่มชื้นของผิว 😘😘😘เคทจัดมาให้ในราคา #120บาทเท่านั้น
สั่งซื้อ Line : BeautifulGirlByKate
CF no CC
จองแล้วต้องโอนน้าาา
ไม่ขอส่งฟรีหรือต่อค่าจัดส่งสินค้านะคะ
ไม่รับเก็บเงินปลายทาง
#นับคิวจองcfทางไลน์นะคะ

#loccitane_beautifulgirlbykate #loccitane #loccitaneprovence #sheabuttercleansingoil #sheabutter #cleansing #oil #cleansingoil #sbn #jeban #sbnthailand #siambrandname #pantip #pantipmarket #ล๊อกซิทาน #เชียบัตเตอร์คลีนซิ่งออย #คลีนซิ่ง #คลีนซิ่งออย #เชียบัตเตอร์ #เครื่องสำอางเคาน์เตอร์แบรนด์ #เคาน์เตอร์แบรนด์ #สกินแคร์เคาน์เตอร์แบรนด์ #เครื่องสำอาง #ราคาดี๊ดี #ทักแชตมาเลยจ้า

Hashtags found on this page