Toggle navigation

#clay3,525,603 POSTS

Post Content
User Image kabibzz Posted: Nov 17, 2017 10:13 PM (UTC)
0 0 Normal
Need some crafty minds here. This is an extremely sentimental ceramic piece for Shelby and it fell off a shelf a couple years ago, so we did our best to glue it together. Was doing some deep cleaning in the hall closet and found it. Kind of thinking polymer clay can me molded to fill in the gaps and be repainted, but I'm not sure if they will be comparable in the oven. Any ideas to safely fill these gaps are extremely incouraged!! Thanks in advance!! #polymerclay #polymer #clay #ceramic #ceramicrepair #repair #help #crafts #craftsmanship #statue #figure #buddha
User Image ina__nin Posted: Nov 17, 2017 10:13 PM (UTC)
0 0 Normal
O barro visto de cima revela as veias de um corpo. Vista barro com a linha #serpedra. Seja corpo que transmuta.
// From above we can see the clay veins. Dress your body with clay using #sepedra line. Be a transmuting body
#inanin #landscape #clay #ceramics #ecofashion #sustainableliving #slowlife #aromatherapy #ceramica #sustentabilidade #consumoconsciente #barro #modasustentavel
User Image corpseauthority Posted: Nov 17, 2017 10:11 PM (UTC)
1
0 Normal
She's got scales on her head now! Also some more refining on the ear, I gotta figure out the texture for those mhhh
#sculpting #sculpture #dragon #fantasy #scales #clay #wip #wedclay #tase #techarts #wimblegram #ual
User Image k_g_hunter Posted: Nov 17, 2017 10:10 PM (UTC)
2
0 Normal
Come visit me @525popup 👋🏽
.........
723 North Tillamook St.
........
TONIGHT (Nike badge +1) 7-11pm
SAT open to public 10am-4pm
........
#clay #ceramics #525popupshop #craft #pnw #handcrafted #holidays #handmade #art #design #oregon #portland
User Image popdollscirque Posted: Nov 17, 2017 9:57 PM (UTC)
ericatanho
majo_cornejo
3
0 Normal
Doll inspirada na singer do espetáculo Luzia, interpretada pela @majo_cornejo.
_____________________

Informações de vendas:
Dúvidas e Informações por direct ou Whatsapp.
Whatsapp: +972 53 9104133 📦 Entrega para todo o Brasil por SEDEX ou PAC .

#cirquedusoleil #doll #inspired #handmade #art #clay #collection #fan #luzia #singer #mini #cute #boneca #inspirado #inspiração #feitoamao #colecionador #fã #cirqueway
User Image claybytay Posted: Nov 17, 2017 10:09 PM (UTC)
3
0 Normal
One of my biggest trepidations when it came to woodfiring was that I would be sacrificing my surface and love of color to the giant wood-guzzling monster (aka the wood kiln) and that everything would come out crusty and brown. However, I am completely blown away by the vibrancy of color, texture and pattern that came out of the kiln and am in awe of the results of my first wood firing experience. Thank you so much to @jrothshank for letting me be a part of this endever and to @sadiemisiukceramics, @jacobhostetlerceramics, @a_sonney, and @troybungart who were so patient and generous with knowledge throughout the whole experience. So.. when we going to wood fire again?? /
/
/
#nofilter #clay #ceramics #pottery #art #cup #mug #standardclay #woodkiln #woodfiring #howiamaco #pattern #texture #alwayslearning #gratitude #rothshankintern #potter
User Image ashokarose Posted: Nov 17, 2017 10:09 PM (UTC)
0 0 Clarendon
Finished making this to be fired #ceramics #clay Can you guess the theme?
User Image bioherbalalbania Posted: Nov 17, 2017 10:09 PM (UTC)
2
0 Normal
🌻 Kurseni paratë tuaja dhe kohën, tani depilimi në shtëpi falë WAX . 🌼Përbërësit natyral ,
🌼Nuk ka irritime në lëkurë 🌼100% efektiv
🌼I shkëlqyer për qime të forta dhe kokëfortë, ideale për bikini dhe nën sqetull
🌼Aplikimi i lehtë ,lehtësisht i lehtë
🌼Përdoret në të gjitha pjesët e trupit
🌼Çertifikuar ISO 9001 🍁Dobitë:
🍃Pas depilimit lëkura mbetet më e bute dhe e lëmuar
🍃Lëkura qëndron e pastër per 4- 6 javë.
🍃Qimet pas depilimit dalin më të holla
🍃Kurseni kohën tuaj, pasi depilimin nuk ju duhet që ta përsërisni shpesh siç ndodh me teknikën e rruajtjes. 🍁Mjetet e nevojshme:
Ju duhet vetëm një tenxhere për të shkrirë dylli dhe një shpatull për të aplikuar dyllin. 🍁Pjesët e aplikueshme:
Në të gjithë trupin 🍁Udhëzimet për përdorim:
1. Bëni sasinë e duhur të kokrrizave të dylli në një ngrohës që dylli të shkrihet.
2. Pasi dylli u shkrirë, përhap një shtresë dylli me një shpatull në lëkurë përgjatë drejtimit të rritjes së flokëve.
3. Kur dylli bëhet i ftohtë dhe mban lëkurën të tendosur, hiqni dylli me një veprim e kundër të drejtimit të rritjes së qimeve shpejt strips 🍁Kujdes:
1. Sigurohuni që dylli nuk është shumë i nxehtë para se të aplikoni në lëkurë.
2. Mos e përdorni atë në lëkurën me plagë ose të irrituar.
3. Mos e përdorni nëse lëkura juaj ka pësuar ndonjë reagim të dëmshëm ndaj dylli në të kaluarën.
4. Mos e përdorni atë brenda 2 orëve pas dushit.
5.Nëse jeni në mjekim që prek lëkurën ose keni një çrregullim të lidhur me lëkurën, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit.
6. Mbani larg fëmijëve.

Përgatiti Bio Herbal Albania

POROSIT ONLINE DHE JU VJEN NE DERE TE SHTEPISE
.................................................
"Bio Herbal": Bulevardi Bajram Curri, perballe ish-ATSH, pranë xhamisë Tabakeve ,Tirane.
Cel: +355682887359
Viber: +355682887359 WhatsApp: +355682887359
#naturado #naturadoenprovence #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water #bio #organic #bioproducts #certified #bioherbalalbania #aloevera
User Image popdollscirque Posted: Nov 17, 2017 10:08 PM (UTC)
annastankus
4
1 Normal
Doll inspirada na personagem "Peacock Goddess" do espetáculo Amaluna, interpretado pela artista @annastankus.
_______________________

Informações de vendas:
Dúvidas e Informações por direct ou Whatsapp.
Whatsapp: +972 53 9104133 📦 Entrega para todo o Brasil por SEDEX ou PAC .

#cirquedusoleil #doll #inspired #handmade #art #clay #collection #fan #amaluna #mini #cute
#boneca #inspirado #inspiração #feitoamao #colecionador #fã #cirqueway

Hashtags found on this page