Toggle navigation

#celebritylass175,748 POSTS

Post Content
Uolls yang kerja shift tak tentu masa tu WAJIB simpan satu CLelf dalam handbag taw. Spray je sepantas 3 saat bau peluh hilang macam magikk 😁😆
.
Kalau belum ada lagi meh order dengan saya. Whatsapp saya di 017-3564056 . Tak mahal pun
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS
. . . .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor #jualonline
User Image celebritylass_temerloh Posted: Nov 17, 2017 3:01 PM (UTC)
8
0 Normal
===
KELEBIHAN CL Go Active™: .
=== .
.
1. Menghilangkan bau di bahagian badan sepantas 3 saat .
2. Badan bebas daripada bau sehingga 24 jam .
3. Bersifat antiseptiK dan dapat menghalang pembiakan bakteria .
4. Tidak ada rasa melekit .
5. Boleh diguna di seluruh bahagian luar tubuh seperti tangan, dada, ketiak, kaki dan pelipat kulit kecuali bahagian sensitif seperti mata, alat sulit dan kawasan luka .
6. Tiada lagi masalah kekotoran di bahagian bawah lengan baju .
7. Lebih jimat kerana 1 botol boleh 3-4 minggu .
8. Boleh dikongsi seiisi keluarga atau bersama orang tersayang .
9. Sesuai dipakai oleh setiap lapisan umur (kecuali bayi) tanpa mengira jantina .
10. Mudah dibawa ke mana sahaja
11. Lebih yakin untuk bersosial dengan rakan dan orang ramai
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS .
Whatsapp 017-3564056 .
.
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor #jualonline
User Image lalaashila9 Posted: Nov 17, 2017 2:44 PM (UTC)
2
1 Normal
Ajaib?⠀
🤔🤔🤔🤔⠀
.⠀
Spray sekali je.⠀
Terus hilang bau.⠀
.⠀
"#Celebritylass ni bau apa Lala?"⠀
.⠀
"Tak bau apa pun.Benda tak bau untuk hilangkan bau. Tu yang ajaib!"⠀
.⠀
Nak try?⠀
Wassup je 014 306 6747⠀
.⠀
#celebritylasspenang
#clpenang
User Image celebritylass_rawang Posted: Nov 17, 2017 2:36 PM (UTC)
41
6 Normal
.
Malunyaa bila kaki berbau. Jalan jauh on d way nak pergi tempat kerja. Sampai ofis masuk tempat aircond kaki rasa berwap tak selesa. Buka kasut sikit, mak aihh semerbak je bau menusuk hidung. Malu gilaa nak bukak kasut, tadi nak masuk surau pon terpaksa pegi toilet cuci dulu
.
Uolls yang ada problem macam ni jangan risau cepat2 try #CLelf tau. spray je kat kaki sebelum mandi haa hilang segala bau sehingga 24jam tau
.
.
Whatsapp kami di no. 018-2623830
.
.
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #terapiinstagram
#ajimaura
#sakab6
#masaalahbaubadan
#ketiakberbau
#celebritylass
#hilangbaubadan
#deodorant
#baubadan
User Image sitizulaihamulan Posted: Nov 17, 2017 2:28 PM (UTC)
20
0 Normal
Uolls yang kerja shift tak tentu masa tu WAJIB simpan satu CLelf dalam handbag taw. Spray je sepantas 3 saat bau peluh hilang macam magikk 😁😆
.
Kalau belum ada lagi meh order dengan saya. Whatsapp saya di 017-3564056 . Tak mahal pun
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS
. . . .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor #jualonline
User Image ctnurbaya_cl Posted: Nov 17, 2017 2:25 PM (UTC)
2
0 Normal
Cod lagi! Thank you😘

Anda ada masalah bau ketiak? Bau kaki? Bau badan? Bau celah² badan?

Ok, dah jangan runsing ok. Dengan Celebritylass, inshaAllah dapat bantu anda kekal maintain tanpa bau² yang tak mesra alam tu.

Diformulasikan dari bahan² semulajadi
💙 Pati mawar
💙Ekstrak tawas premium
💙Herba campuran
💙 Air suling

Hanya semudah sembur, gosok² dan bilas.
Bau masam tak ada 24jam, inshaAllah

Whatsapp saya sekarang ok
013-2335924 Siti Nurbaya
013-2335924 Siti Nurbaya
013-2335924 Siti Nurbaya

#celebritylassmurah #celebrityLass #penghilangbaubadan #ubatketiakberkesan #naturalodourless #naturaldeodorant
User Image celebritylasskuatan Posted: Nov 17, 2017 2:04 PM (UTC)
28
0 Normal
KEBAIKAN & FUNGSI CELEBRITYLASS
===========
💐 Boleh dibawa solat, ibadah umrah & haji kerana bersifat tak berbau.
💐 Dari seawal umur 5 tahun hingga ke tua, lelaki & perempuan boleh gunakannya.
💐 Tak perlu pakai deodorant! Dan wangi perfume anda kekal lebih lama sebab tak bercampur bau badan.
💐 Of course, kami adalah produk muslim, halal, bebas kimia & bebas alkohol serta berdaftar dengan KKM.
💐 Boleh disapu satu badan (ketiak / leher / celah pelipat / kaki) kecuali muka, kepala, alat sulit serta bahagian luka.
💐 Meneutralkan bau & air kotor peluh, walaupun mandi peluh, badan tetap tak berbau 😍.
💐 Mencerahkan kulit bawah lengan dengan penggunaan yang konsisten.
💐 Tidak merosakkan baju atau meninggalkan kesan keras atau kekuningan pada baju (Celebritylass tiada kandungan lilin / wax tau). .
.
Maklumat lanjut & cara² pembelian
Jom terus WhatsApp
011-19829830

#hilangkanbaubadan
#celebritylass #CLelf #CLGoActiv #AlternatifDeodorant #bebasbaubadan #hilangkanbaubadan #jimat #murah #promosi #produkbumiputera #luluskkm #halal #peluh #active #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #celebritylassmurah #celebritylasskuantan
#celebritylassjohor
#love #lotsoflove #syukurselalu #terapiinstagram #ajimaura
.
User Image inacelebritylass Posted: Nov 17, 2017 1:38 PM (UTC)
3
0 Normal
BADAN TAK BERBAU WALAUPUN TAK MANDI KAT HOSPITAL NI
.
Biasa la kan, bila sakit, kena tahan kat wad hospital, bukan selalu boleh mandi. Bau ubat-ubatan kat hospital ni lagi melekat kat badan. Malu jugak kat sedara mara yang datang melawat. Diri sendiri tak selesa, diorang lagi la tak selesa
.
Tak perlu pening lagi memikirkan masalah bau yang dihadapi. Spray CL mampu membantu anda menyelesaikan masalah yang dihadapi. Bau akan HILANG DENGAN CEPAT. Dan TAHAN SELAMA 24 JAM. Hanya sembur beberapa kali d bahagian yang berbau sahaja
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS**
.
**RM78 SM/RM87 SS
.
WhatsApp 0133282699 .
#celebritylass #clelf #CelebritylassMelaka #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #bauketiak #baumasam #baubusuk #baubadanhilang #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam
User Image lalaashila9 Posted: Nov 17, 2017 1:38 PM (UTC)
15
0 Clarendon
BADAN BERUAM BILA GUNA DEODORANT !⠀
..⠀
Sejak dari dulu lagi memang elak dari guna deodorant sebab bila guna deodorant, badan saya menjadi gatal dan beruam.⠀
.⠀
Mungkin sebab kulit sensitif dan alahan pada bahan kimia yg terkandung dalam deodorant tu. So tak tau nak pakai ape lagi sebagai alternatif supaya badan tak berbau.⠀
..⠀
Nasib baik kawan suggestkan CL ni. Sembur je CL kat badan selepas mandi, hilang bau badan serta merta dan kekal selama 24 jam. ⠀
.⠀
Bila pakai pun rasa selesa je dan mudah untuk digunakan.⠀
so lepas ni boleh lah kenalkan kat saudara-mara pulak, berkongsi manfaat CL dengan mereka .⠀
.. ⠀
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: ⠀
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.⠀
2. Sapu dan ratakan.⠀
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.⠀
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.⠀
..⠀
Untuk maklumat lanjut : ⠀

Whatsapp: ⠀
=====⠀
https://buff.ly/2icCGiC⠀
=====⠀
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #sukan #zumba #gym #healthy #agentwanted
#hiking #jungle #fitness #igshop #lofattah #sapotlokal #jualonline #promo #celebritylasspenang #CLpenang
User Image lalaashila9 Posted: Nov 17, 2017 1:37 PM (UTC)
3
1 Normal
#Celebritylass..⠀
🌸Pakar Hilang Bau Badan/Kaki/Ketiak. Sepantas 3 saat.⠀
🌸100% bahan semulajadi. Sesuai untuk yang berkulit sensitif.⠀
🌸Boleh bawa solat⠀
🌸Alternatif deodoran anda. ⠀
🌸Bersifat Antiseptik membasmi bakteria.⠀
🌸Tidak membuatkan ketiak baju kekuningan atau keras.⠀
🌸Boleh membuatkan bau minyak wangi anda kekal lebih lama.⠀
🌸Dengan penggunaan yang konsisten dapat mencerahkan bawah lengan anda.⠀

Tak percaya??⠀

Jangan percaya selagi tak cuba.😉⠀

Wassap Lala lekaih na..⠀
📲014 306 6747⠀
https://buff.ly/2mmQsDM⠀

#celebritylasspenang
#celebritylassbylalaashila
User Image musniava Posted: Nov 17, 2017 1:20 PM (UTC)
5
0 Normal
Badan dah tak bau, nak pergi mana pun senang hati kan. Confident tu yang penting

Alhamdulillah, dengan CL hanya sembur & sapu² sahaja, bau terus hilang tak muncul² sepanjang hari
.
Cepat dapatkan sementara Promosi rm26. (Harga asal rm35.90 tau)
.
WhatsApp
📲 016 9381686
.
#clfeedback #celebritylass #clelf #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #bauketiak #baumasam #baubusuk #baubadanhilang #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #Selfconfidence #pm0169381686 Siti
User Image zahirahdzulkifli Posted: Nov 17, 2017 1:20 PM (UTC)
4
0 Normal
.
BADAN TAK BERBAU WALAUPUN TAK MANDI KAT HOSPITAL NI
.
Biasa la kan, bila sakit, kena tahan kat wad hospital, bukan selalu boleh mandi. Bau ubat-ubatan kat hospital ni lagi melekat kat badan. Malu jugak kat sedara mara yang datang melawat. Diri sendiri tak selesa, diorang lagi la tak selesa
.
Tak perlu pening lagi memikirkan masalah bau yang dihadapi. Spray CL mampu membantu anda menyelesaikan masalah yang dihadapi. Bau akan HILANG DENGAN CEPAT. Dan TAHAN SELAMA 24 JAM. Hanya sembur beberapa kali d bahagian yang berbau sahaja
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS**
.
**RM78 SM/RM87 SS
.
WhatsApp 017-3538924
.
#celebritylass #clelf #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #bauketiak #baumasam #baubusuk #baubadanhilang #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam
User Image zahirahdzulkifli Posted: Nov 17, 2017 1:18 PM (UTC)
5
0 Normal
.
OFFICEMATE KUTUK BELAKANG, BAU BUSUK BADAN SAYA
.
Kerja kat ofis dari pukul 8 pagi sampai 5 petang. Walaupun duduk dalam aircond, ketiak mesti berpeluh. Bila dah berpeluh ni, faham2 je la kan, KONFEM akan keluar bau2 yang PELIK & ANEH. Malu dengan kawan2.
.
CL dirumus khas untuk pekerja ofis yang mengalami masalah bau badan. Hanya spray waktu pagi sekali, bau bdn HILANG DALAM MASA 3 SAAT dan TAHAN 24 JAM
.
WhatsApp 017-3538924

#celebritylass #clelf #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #bauketiak #baumasam #baubadanhilang #baubusuk #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam
User Image zahirahdzulkifli Posted: Nov 17, 2017 1:16 PM (UTC)
7
0 Normal
.
Tertekan dengan masalah bau badan? Atasi dengan Celebritylass!

Kelebihan Celebritylass
✅Berkesan sepantas 3 saat
✅24 jam bebas bau
✅Antiseptik dan tidak melekit
✅Kompak dan mudah dibawa
✅Lulus KKM
✅Terbukti berkesan

Cara penggunaan :
1. Sembur 3 - 5 kali pada anggota dikehendaki
2. Sapu dan ratakan
3. Bersihkan anggota dengan air
4. Guna 2 kali sehari

RM26 10ml

WhatsApp 017-3538924

#celebritylass #clelf #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #bauketiak #baumasam #baubadanhilang #baubusuk #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam
User Image amalina.rs Posted: Nov 17, 2017 12:59 PM (UTC)
7
0 Normal
Tak suka deodorant sebab kulit sensitif?? Tapi badan berbau 😭😭...
.
CelebrityLass altenatif deodorant nyahbau badan terbaik .
RM26 (harga asal rm35.90)

WHATSAPP 0133282699 .
#celebrityLass #nyahbaubadan #nyahbaukaki #perfume #zumba #cod #codayerkeroh #codmelaka #inaCLelf #inaCL #inacelebritylass #inakakitravel #amalinaseman
User Image sitizulaihamulan Posted: Nov 17, 2017 12:56 PM (UTC)
16
0 Normal
Tak perlu tunggu berhari-hari. Sepantas 3 saat anda boleh rasai perubahannya .
===
KELEBIHAN CL Go Active™: .
=== .
.
1. Menghilangkan bau di bahagian badan sepantas 3 saat .
2. Badan bebas daripada bau sehingga 24 jam .
3. Bersifat antiseptiK dan dapat menghalang pembiakan bakteria .
4. Tidak ada rasa melekit .
5. Boleh diguna di seluruh bahagian luar tubuh seperti tangan, dada, ketiak, kaki dan pelipat kulit kecuali bahagian sensitif seperti mata, alat sulit dan kawasan luka .
6. Tiada lagi masalah kekotoran di bahagian bawah lengan baju .
7. Lebih jimat kerana 1 botol boleh 3-4 minggu .
8. Boleh dikongsi seiisi keluarga atau bersama orang tersayang .
9. Sesuai dipakai oleh setiap lapisan umur (kecuali bayi) tanpa mengira jantina .
10. Mudah dibawa ke mana sahaja
11. Lebih yakin untuk bersosial dengan rakan dan orang ramai
.
1 BOTOL - RM26
3 BOTOL - FREE POS .
Whatsapp 017-3564056 .
.
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor #jualonline
User Image inacelebritylass Posted: Nov 17, 2017 12:55 PM (UTC)
9
0 Normal
Keyakinan itu mahal harganya

Saat bau badan anda dikesan oleh diri sendiri pasti tahap keyakinan anda jatuh bergolek 300%! ..
Jangan benarkan ini berlaku.
Cegah sebelum MALU!
..
Celebritylass... melindungiku saat berpeluh.
.
Whatsapp 0133282699 .
#celebritylassofficial #celebritylass
#ByeByeDeodorant #clelfseries #wehavehaveyo #HilangBauBadanDanKaki #MencerahkanKetiak #aurainsta #instamood #Ubatketiak #ketiakmasam #badanberbau #sayajual #perfume #promosionlineshop #ootd
#malaysia
User Image hilangkanbaubadan_ Posted: Nov 17, 2017 11:56 AM (UTC)
13
16 Normal
.
Celebritylass magik sentiasa diperlukan.

Tak kira waktu, siang dan malam jadi keperluan.

Bila habis stok ramai tak keruan.

Takut bau kepam datang kembali merana la badan.

Hashtags found on this page