Toggle navigation

#celcom52,118 POSTS

Post Content
User Image coach_arny Posted: Feb 21, 2018 5:01 AM (UTC)
6
0 Normal
SUBHANALLAH ringkas & mudah... menu pemakanan hari ni.
.
Menu lengkap nutrisi dengan protien dr soft tofu & karbo dr brocalli.Kalori bawah 500,mmg ideal untuk makan tenghari.Menu 5 bintang.
.
Menu pemakanan yang direka khas 💯 dan seimbang membantu kita berdisiplin dgn apa yang kita makan.ALHAMDULILLAH
.
Coach arny +601111982877
.
#coachonline#tipsdietsihat#kurusmudah#kempisperut#buanglemak#akunakkurus#azamkurus2018#jomkurus1malaysia#eatclean#weightlosschallengeonline#nutrition#herbalifejohor#gemuk#makanan#kopi#juice#jubah#tudung#jam#artis#instaseleb#celcom#lazada#awesome
User Image onexox.simcard.jimat Posted: Feb 21, 2018 4:25 AM (UTC)

7
0 Normal
.
Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
User Image areeumar Posted: Feb 21, 2018 4:11 AM (UTC)

1
0 Normal
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image areeonexox Posted: Feb 21, 2018 4:11 AM (UTC)

5
1 Normal
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image pakar_telco Posted: Feb 21, 2018 3:32 AM (UTC)
5
1 Normal
.
Sale! Sale!
Dari 1 Feb 2018 hingga 31 March 2018
While stock last
Atau mana yg sampai dulu. .
Info lengkap
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #platinum #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image pakar_telco Posted: Feb 21, 2018 3:31 AM (UTC)
7
0 Normal
.
Samsung Galaxy J3 Pro
PERCUMA!!
Dengan Plan Celcom Platinum 60gb
.
Grab hari ini.
.
Info lengkap
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #platinum #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image pakar_telco Posted: Feb 21, 2018 3:30 AM (UTC)
5
0 Normal
Celcom First Plan
-----------------------
🎉Platinum 60GB 🎊
😍 30GB Weekday + FREE 30GB Weekend Internet.
📹 FREE 100GB Super Video Walla.
📞 Unlimited Call And SMS To All Network.
📲 Unlimited Whatapps + Wechat
🤴🏼Life Style Privileges With 12 Month Contract.
🖥 FREE Iflix Unlimited Premium Streaming.
🛫FREE Return Flight Ticket Within Asean.
↔ Trade One-Off Privileges For Any One Of Selected Privileges Monthly.
❤ FREE Roaming In 9 Asean Country.
🔢 Choose The Number Of Your Choice From VIP List.

Hanya rm148 sebulan.
Harga handphone Samsung Galaxy J3 Pro:
✔ FREE!!
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #platinum #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image sitijalildayak Posted: Feb 21, 2018 3:29 AM (UTC)
6
0 Clarendon
and here for more view, soo in love with the blue 💙 #tiomanisland .
-
and for those using #digi, just forget to post your beautiful photo on time. the network is soo bad there. HAHA. terpaksa hotspot dengan pengguna #celcom 🙄 .
-
okay, enough for today. let’s get back to work! hehe.
User Image sehattinggiberjaya.my Posted: Feb 21, 2018 2:53 AM (UTC)

5
0 Normal
Bergayut dapat meningkatkan ketinggian sekurang-kurangnya 1 hingga 2 inchi.kalau anda exercise dekat gym atau taman permainan biasanya disediakan bar dimana korang boleh bergayut.Cuba bergayut sekurang-kurangnya 20 saat dan ulang proses yang sama bila korang dah boleh genggam batang bar balik.


#igreview#paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia#sayajual #kakibola #kamiteammalaysia#igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower#sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia#futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil#onlineshopmalaysia #viner #zukie #telco #digi#umobile #xpax #erafm #celcom #culik #telekom#meletop
User Image coach_arny Posted: Feb 21, 2018 1:11 AM (UTC)
23
3 Normal
No. 1 Untuk capai kejayaan ialah MULA SEKARANG, BUKAN ESOK. 🤗
.
Bismillahirrahmanirrahim,
.
Apa sahaja anda nak capai target, mula sekarang dan tak tunda hari lain. .
DECISION MAKING yang menentukan arah tuju anda nak fokus. Tak perlu nak bersaing dengan sape-sape.
.
InshaAllah niat anda nak UBAH, antara DECISION besar sis buat. Seperti nak lose weight. Bila tangguh, lagi lambat anda nak capai target. Tup tup... 2018 da nk masuk bln 3 !!! 😅
.
Tips Kurus No. 1 : MULA SEKARANG BUKAN ESOK. .
Good luck beautiful ladies! 😊💖
.
Coach arny +601111982877
.
#coachonline#tipsdietsihat#kurusmudah#kempisperut#buanglemak#akunakkurus#azamkurus2018#jomkurus1malaysia#eatclean#weightlosschallengeonline#nutrition#herbalifejohor#gemuk#makanan#kopi#juice#jubah#tudung#jam#artis#instaseleb#celcom#lazada#awesome
User Image areeumar Posted: Feb 21, 2018 12:16 AM (UTC)

3
1 Normal
SIMKAD UNTUK PENGGUNA DATA TEGAR !
Suka tak , bila Simkad kita offer :
.
.
✅ TIADA HAD dalam kelajuan data, berdessuup pergi dia
✅ Banyak gila FREE DATA
✅ FREE VOICE Call pun ada
✅ SIMPAN DATA dalam season pass
✅ Tak habis gun? BOLEH BAWA KE BULAN DEPAN
✅ Guna bila kita PERLU saja
✅ 4G lagi!
.
.
ADA LAGI !
🎁 Panggilan Murah - Serendah 9 sen seminit
🎁 Frens & famili ke SEMUA RANGKAIAN TERMASUK TALIAN TETAP
🎁 Tarikh luput LEBIH 2 TAHUN
🎁 TOPUP FREE !* Fuhhh!

Saya suka, wife suka, anak-anak suka, mak suka, kawan-kawan suka, Semua pun suka.
.
Kalau tak suka, memang Pelik sungguh.
.
.
TAK PERCAYA? NAK BUKTI? BOLEH.
PM CEPAT-CEPAT!
.
*Tertakluk kepada terma & syarat.

NAK PERCAYA KE TIDAK ? Cuba dulu lah baru tahu.
SIMKAD SERENDAH RM10 SAHAJA !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image areeonexox Posted: Feb 21, 2018 12:16 AM (UTC)

6
2 Normal
SIMKAD UNTUK PENGGUNA DATA TEGAR !
Suka tak , bila Simkad kita offer :
.
.
✅ TIADA HAD dalam kelajuan data, berdessuup pergi dia
✅ Banyak gila FREE DATA
✅ FREE VOICE Call pun ada
✅ SIMPAN DATA dalam season pass
✅ Tak habis gun? BOLEH BAWA KE BULAN DEPAN
✅ Guna bila kita PERLU saja
✅ 4G lagi!
.
.
ADA LAGI !
🎁 Panggilan Murah - Serendah 9 sen seminit
🎁 Frens & famili ke SEMUA RANGKAIAN TERMASUK TALIAN TETAP
🎁 Tarikh luput LEBIH 2 TAHUN
🎁 TOPUP FREE !* Fuhhh!

Saya suka, wife suka, anak-anak suka, mak suka, kawan-kawan suka, Semua pun suka.
.
Kalau tak suka, memang Pelik sungguh.
.
.
TAK PERCAYA? NAK BUKTI? BOLEH.
PM CEPAT-CEPAT!
.
*Tertakluk kepada terma & syarat.

NAK PERCAYA KE TIDAK ? Cuba dulu lah baru tahu.
SIMKAD SERENDAH RM10 SAHAJA !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
User Image free_internet_unlimited Posted: Feb 21, 2018 12:06 AM (UTC)

8
0 Normal
LIVE STREAMING IFLIX SECARA PERCUMA
.
Test speed di asal Pagi.
Live streaming seketika sebelum masuk keje🙊
.
.
CELCOM RM68 50GB BULANAN
🔥FREE LIVE STREAMING IFLIX
.
E N J O Y
.
https://hi.jomwasap.my/EdisiKhas0148181491
.
Terpikat juga dgn Ini package, jgn segan pilu direct tekan link di atas 😉
.
manual whatsapp
.
“CELCOM” kepada 0148181491
.
#internetpakej #internetmalaysia #sayajual #dzonline #iflix #celcom #tuanmimiey #0148181491
User Image enfinitimy Posted: Feb 20, 2018 5:43 PM (UTC)

5
0 Normal
Check out this Xtraordinary new video of #OlabolaMusical, made by the superbly talented power couple @yusrykru and @lisasurihani 😍

Huge thanks to our digital partner @celcom for making it possible for us to showcase the latest technology in our show.
OlaBola The Musical is on from now until 11th March, don't just believe the reviews, come and EXPERIENCE it for yourself!
Beli tiket cepat sebelum kehabisan okay - Olabolamusical.com atau datang terus kat kaunter tiket di Istana Budaya je. See u soon💜

#celcom #CelcomXolabolamusical
#theatremeetstechnology
User Image pakar_telco Posted: Feb 20, 2018 1:20 PM (UTC)
7
0 Normal
.
Sale! Sale!
Dari 1 Feb 2018 hingga 31 March 2018
While stock last
Atau mana yg sampai dulu. .
Info lengkap
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #goldsupreme #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image pakar_telco Posted: Feb 20, 2018 1:16 PM (UTC)
10
1 Normal
.
Samsung Galaxy J3 Pro
PERCUMA!!
Dengan Plan Celcom Gold Supreme 50gb
.
Grab hari ini.
.
Info lengkap
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #goldsupreme #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image pakar_telco Posted: Feb 20, 2018 1:13 PM (UTC)
8
0 Normal
.
Celcom First Plan
-----------------------
🎉Gold Supreme 50GB 🎊
😍 25GB Weekday + FREE 25GB Weekend Internet.
📹 FREE 100GB Super Video Walla.
📞 Unlimited Call To All Network.
📲 Unlimited Whatapps + Wechat.
🤴🏼Life Style Privileges With 12 Month Contract.
🖥 FREE Iflix Unlimited Premium Streaming.
🛫FREE Return Flight Ticket Within Malaysia.
↔ Trade One-Off Privileges For Any One Of Selected Privileges Monthly.

Hanya rm128 sebulan.
Harga handphone Samsung Galaxy J3 Pro:
✔ FREE!!
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
📞0183545134

Atau klik link bawah
mssg.me/Hassbiallah

#celcom #firstplan #goldsupreme #samsung #galaxy #j3pro #free #promosi #chinese #newyear #gong #xi #fa #cai
User Image _ceritakita01 Posted: Feb 20, 2018 12:16 PM (UTC)

7
51 Normal
Giveaway pertama dari kami.. Cara menyertai giveaway ni:
1.Follow @_ceritakita01
2.Tag Rakan ii anda
3.Teka 2angka nombo yang tertutup dalam gambar.. Sekiranya anda betul,admin akan reply dekat komen korang "Tahniah" dan anda akn memenangi top up hanya untuk pengguna CELCOM shja kali ni....Lain kli admin buat giveaway barang lain or Top up lain pulak ok?? #Giveaway
#Giveawaytopup
#Celcom

@_ceritakita01
@_ceritakita01

Hashtags found on this page